Dodaj do ulubionych

Czy tu forum ZOO ?

17.07.08, 20:17
Gdyz wolabym, by okreslenia typu "samiec" i samiczka"
na tym forum sie raczej nie pojawialy.
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=82265867
Tu miejsce dla Laury i Filona.
Obserwuj wątek
    • Gość: ladyx Re: Czy tu forum ZOO ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.08, 22:44
      A już Cię miałam Filonku przywitać słowami: Cześć Tygrysku ;)
      • Gość: firenziano ja to zawsze chetnie :) IP: *.pools.arcor-ip.net 17.07.08, 23:37
        lecz tylko wtedy, gdy Najdrozszy
        wyjedzie na urlop :)
        • Gość: ladyx Re: ja to zawsze chetnie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.08, 23:39
          pamiętam, że nie lubisz się dzielić ;)))
          P.S. Dlaczego nie śpisz ?
          • Gość: firenciano Re: ja to zawsze chetnie :) IP: *.pools.arcor-ip.net 17.07.08, 23:41
            jutro mam "spicz"
            wiec spie na stojaco :)

buenas noches
            • Gość: ladyx Re: ja to zawsze chetnie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.08, 23:44
              pa :)
    • Gość: A1i3n A ja mysle, ze to cmentarz :) IP: *.centertel.pl 17.07.08, 23:22
      Pelny duchow , wampirow i nimf, karmiacych sie ludzkimi emocjami. Czasem pojawia sie ktos nowy, swiezy lub ciekawy czy tez odwazny i te duchy wywoluje. Kraza wtedy, czujac zer, prowokuja, pisza slodziutkie teksty, truizmy lub po prostu zwykle pier dolety, pozornie glebokie i inteligentne. Nawet je polubilem - te duchy :) bo czasem zmuszaja mnie do myslenia. No i - zawsze lubialem mroczne klimaty :)

Sa tez ludzie czujacy potrzebe pomocy innym i ludzie pomocy szukajacy - tym zycze dogadania sie :)

Byla taka piosenka cos tak: wampir zegnal nimfe swa. Nimfa czule go objela, chlepcac z wolna krew kochanka, rozgryzajac zgnile uda, rozdrapujac swiezy strup itd. Moze w poniedzialek wygoogluje ten tekst :)

Dobranoc robaczki, wybaczcie, pilem dzis alkohol :)
      • Gość: * Re: A ja mysle, ze to cmentarz :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.08, 23:33
        To nie było miłe, tak przed snem...
        Dobranoc
        • Gość: A1i3n Masz racje :( IP: *.centertel.pl 18.07.08, 09:09
          Czuje sie dzis po prostu... okropnie, okropnie :( czytajac to, co napisalem wczoraj pod wplywem alkoholu :( Myslalem, ze bede mial kaca, a tu - oprocz zwyklego, jeszcze moralniak (jak to mowi Tygrys Michalczewski).
          Bicz - tego mi teraz trzeba :( pobiczowac sie troche :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka