firenziano 17.07.08, 20:17 Gdyz wolabym, by okreslenia typu "samiec" i samiczka" na tym forum sie raczej nie pojawialy. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=82265867 Tu miejsce dla Laury i Filona. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ladyx Re: Czy tu forum ZOO ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.08, 22:44 A już Cię miałam Filonku przywitać słowami: Cześć Tygrysku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: firenziano ja to zawsze chetnie :) IP: *.pools.arcor-ip.net 17.07.08, 23:37 lecz tylko wtedy, gdy Najdrozszy wyjedzie na urlop :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ladyx Re: ja to zawsze chetnie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.08, 23:39 pamiętam, że nie lubisz się dzielić ;))) P.S. Dlaczego nie śpisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: firenciano Re: ja to zawsze chetnie :) IP: *.pools.arcor-ip.net 17.07.08, 23:41 jutro mam "spicz" wiec spie na stojaco :) buenas noches Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ladyx Re: ja to zawsze chetnie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.08, 23:44 pa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A1i3n A ja mysle, ze to cmentarz :) IP: *.centertel.pl 17.07.08, 23:22 Pelny duchow , wampirow i nimf, karmiacych sie ludzkimi emocjami. Czasem pojawia sie ktos nowy, swiezy lub ciekawy czy tez odwazny i te duchy wywoluje. Kraza wtedy, czujac zer, prowokuja, pisza slodziutkie teksty, truizmy lub po prostu zwykle pier dolety, pozornie glebokie i inteligentne. Nawet je polubilem - te duchy :) bo czasem zmuszaja mnie do myslenia. No i - zawsze lubialem mroczne klimaty :) Sa tez ludzie czujacy potrzebe pomocy innym i ludzie pomocy szukajacy - tym zycze dogadania sie :) Byla taka piosenka cos tak: wampir zegnal nimfe swa. Nimfa czule go objela, chlepcac z wolna krew kochanka, rozgryzajac zgnile uda, rozdrapujac swiezy strup itd. Moze w poniedzialek wygoogluje ten tekst :) Dobranoc robaczki, wybaczcie, pilem dzis alkohol :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: A ja mysle, ze to cmentarz :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.08, 23:33 To nie było miłe, tak przed snem... Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A1i3n Masz racje :( IP: *.centertel.pl 18.07.08, 09:09 Czuje sie dzis po prostu... okropnie, okropnie :( czytajac to, co napisalem wczoraj pod wplywem alkoholu :( Myslalem, ze bede mial kaca, a tu - oprocz zwyklego, jeszcze moralniak (jak to mowi Tygrys Michalczewski). Bicz - tego mi teraz trzeba :( pobiczowac sie troche :( Odpowiedz Link Zgłoś