Gość: a lie (n) IP: *.centertel.pl 22.07.08, 22:36 ... ze kochasz mnie. Nie klam, ze wezmiesz mnie daleko, tam gdzie - jest moj punkt Gie :) Szopenie wiem w co grasz Twoja Papieza twarz nic nie da bo ja - juz mowie pas :))) Dobranoc :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: .. Re: Nie klam... IP: *.aster.pl 22.07.08, 22:43 a na dobranoc ;) pl.youtube.com/watch?v=q0F7gqit2Y0 Odpowiedz Link Zgłoś
a1i3n To wszystko z zazdrości 23.07.08, 12:10 www.pudelek.pl/tag/Piotr+Adamczyk/ Nie oglądałem tego romantycznego filmu "Nie kłam coś tam", ale wczoraj, jak jadłem kebaba, to w tym lokalu znowu zaczęli mnie katować tą słodziutką pioseneczką i zacząłem się zastanawiać, czy On w tym filmie miał romantyczną fryzurę a la Fryderyk Chopin i czy mówił w bardzo romantycznym i namiętnym języku, czyli po włosku. Odpowiedz Link Zgłoś
a1i3n Tak naprawdę to chciałbym być aktorem :) 24.07.08, 18:51 Taki np. Richard Gere, to jest gość. Pamiętam, zagrał kiedyś w filmie Intersection z Sharon Stone i Lolitą Davidovich. Mógłbym tam zagrać na doczepkę. Troszkę zmieniłbym fabułę. Ryszard i Sharon są małżeństwem, żyją sobie w spokoju i w zgodzie. Jam poślubiony Lolicie :) No i nagle zakochuję się bez pamięci w Szaronce. Jakby się cuś takiego potoczyło dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Tak naprawdę to chciałbym być aktorem :) 24.07.08, 19:55 Szarnoka długo,długo by się opierała aż pewnego razu uległa i "puściła" raz z Tobą,ale oczywiście zaraz po tym opowiedziała wszystko Ryszardowi:)Ten dałby Ci w zęby w obecności Lolitki a ona zaś ogołociła na zero podczas szybkiego rozwodu:) I znów Szaronka i Ryszard żyli by sobie w spokoju:) Podoba się sceniariusz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A1i3n A potem Analityczka z litosci IP: *.centertel.pl 24.07.08, 21:26 Wykluczyla Alienka na chwile z klubu POPA (perm. olew. przez Analityczke) i wyposzczony Alienek stal sie wielbicielem POPA - Piekna Okazalych Piersi Analityczki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Alienek... 24.07.08, 21:44 Jesteś najzabawniejszym członkiem (klubu oczywiście)!:) I jako twórcę odłamu właściwego klubu POPA,mianuję Cię jego prezesem:) P.S.Ze śmiechu poplułam monitor:) Odpowiedz Link Zgłoś
a1i3n Nie jestem karierowiczem 25.07.08, 09:01 Wystarczy mi posada ogrodnika, pielęgnującego Twój mały ogródeczek. Ewentualnie PO (pełniący obowiązki) w zastępstwie Prezesa, kiedy wyjeżdża. Miłego dnia Analityczko :) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Nie jestem karierowiczem 25.07.08, 13:56 Świetnie, więc poinformuję Prezesa że ma godne zastępstwo:) Tobie również miłego dnia:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
a1i3n Re: Nie jestem karierowiczem 25.07.08, 16:15 Po pierwsze, kto jest tym Prezesem? Po drugie, jestem w stanie go zastąpić w kwestii, podkreślam, obowiązków :) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Nie jestem karierowiczem 25.07.08, 16:24 Prezesem klubu POPA jestem ja,natomiast odłamu ds.biustu jest mój mąż:)I rozumiem że jeśli będziesz pełnił jego obowiązki kiedy wyjedzie, to w pełni zakresu:P Odpowiedz Link Zgłoś
a1i3n OK :) 25.07.08, 16:58 Ostatnio na liście dużo walczy się z pruderią, ciemnogrodem, zabobonami. Pewne, "lodowate" ;) zachowania seksualne powinny przestać być tematem tabu i nie mogą przerażać nawet przyzwoitych dziewcząt. Alternatywnie więc (bo lody mnie nie interesują), chciałem coś powiedzieć, jeżeli można. Mianowicie, będąc w temacie biustu, wiem, że dekolt jest tą częścią ciała kobiety, po której podobno widać starzenie się skóry. Z drugiej strony, męskie nasienie, tak czytałem, ma zbawienny wpływ na skórę, własności regeneracyjne, nawilżające itd., po prostu najlepsze kosmetyki się chowają. Łącząc te dwa fakty razem w kontekście biustu, zwłaszcza jędrnego, cóż otrzymujemy? Moglibyśmy to przedyskutować Analityczko :) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: OK :) 28.07.08, 12:45 Oczywiście możemy to przedyskutować Drogi Alienie:) Ale musisz też pamiętać że jędrność wszelakich partii ciała może być wynikiem odpowiednich masaży oraz ćwiczeń a niekoniecznie spożywanych protein w czystej postaci:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
a1i3n Raz w życiu miałem masaż 28.07.08, 12:57 i w połowie zrezygnowałem, bo mam łaskotki i nie wytrzymałem. Jakieś 5 lat temu chyba. Twoje podejście jest bardzo zdrowe Analityczko i godne pochwały. Popieram :) Serio. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Prócz kwestii... 28.07.08, 13:15 cieleśnie zdrowotnej,masażyk ma też zbawienne działanie na "ducha",ale tylko ten wykonywany przez partnera/kę:) Rozluźnia,buduję więź,pobudza zmysły...:) Też mam łaskotki:) Miłego dnia:) A ja póki co nadal poobżeram się borówką ameryk. otrzymaną w drodze łapówki:) Odpowiedz Link Zgłoś
a1i3n W takim razie 28.07.08, 16:47 Kup gofrownicę, zrób gofry, bitą śmietanę i opakuj te borówki - na dole gofry na górze śmietana - mmm :))) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: W takim razie 28.07.08, 19:05 Gorfy kojarzą mi się z wyjazdem nad morze:)Mmm...przydałoby się w takim razie tam pojechać:) Odpowiedz Link Zgłoś
a1i3n Re: W takim razie 29.07.08, 15:54 Jedź Analityczko i baw się dobrze :) Pamiętaj o czynnym uczestnictwie w wyborach Miss Mokrego Podkoszulka :) Ja tak bym chciał, żebyś zgodziła się ze mną chociaż w jednej rzeczy. Jak był ten film "O człowieku co został Papieżem" czy jakoś tak, to jak ten Adamczyk Papież nawijał po włosku jakiś spicz, zdubbingowany przez polskiego lektora, to była po prostu porażka. Ja po prostu wymiękłem wtedy. Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: W takim razie 29.07.08, 16:43 W najbliższym czasie niestety będę tylko podrywać Lajkonika i straszyć Smoka w mieście Krakowie:( Ale jak tylko pojadę w morskie tereny to obiecuję aktywny udział w konkursie mokrego podkoszulka (mam tylko nadzieje że mnie korzonki po tej zimnej wodzie nie połamią hihi,bo wiesz...wiek robi już swoje). Alienie,zgadzam się z Tobą, jak był przemawiał Papież w osobie Adamczyka i był ten dubbing to była porażka:)Zadowolony?:) Nikt nie obiecywał że w życiu będzie łatwo:) Odpowiedz Link Zgłoś
a1i3n Tak, całkowicie zadowolony :) 100% 29.07.08, 17:35 Wreszcie ktoś mnie tu dowartościował :) To ja w rewanżu powiem, że Adamczyk w roli Chopina mi się podobał - w duecie ze Stenką - było okay. Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Jeśli... 29.07.08, 20:08 będziesz jeszcze kiedyś potrzebował dowartościowania słownego to proszę bardzo,pisz;) A ja dodam że p.Adamczyk to świetny aktor,sprawdza się nawet w rolach komediowych:)To samo tyczy się p.Stenki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A1i3n Analityczko :) IP: *.centertel.pl 29.07.08, 21:37 Tyle w Tobie pozytywnej energii, ktora mi sie tez udziela :) Juz nie bede psioczyl na Piotra Adamczyka :) A Stenke lubie, babka z klasa :) Generalnie zwracam wieksza uwage na aktorki niz aktorow ale to chyba normalne, tak sadze. Dobranoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Analityczko :) 30.07.08, 00:10 To jak ja tak ładnie emanuję pozytywną energią to może ktoś mi się odwdzięczy nieodpartą weną na pracę?Siedzę od godziny nad interpretacjami prawnika i ni w ząb mi to nie idzie,a już całkiem nie mam pomysłu jak to "przetłumaczyć" grupie laików:(Chyba się prześpię z tym problemem,może mnie rano oświeci:) Tak,to całkiem norma że zwracasz większą uwagę na aktorki a nie aktorów:) Dobrej nocy:) Odpowiedz Link Zgłoś
a1i3n Prawnik też człowiek 30.07.08, 10:00 I jak każdy człowiek jest motywowany przez kasę, prestiż i bezpieczeństwo. 1. Kasa - zrobi Ci opinię tak, żebyś nie miała podstaw odmówić mu wynagrodzenia. 2. Prestiż - zrobi opinię tak, że jak inny prawnik to przeczyta, żeby wpadł w zachwyt i podziw. 3. Bezpieczeństwo - nie może się podłożyć. To taka moja teoria wymyślona na poczekaniu :) W każdym razie Twoja pozytywna energia plus to, że jesteś w końcu Analityczką (!) Rozgryzłaś już wiele pokręconych ludzkich umysłów - taki papierek od prawnika - kobieto, dasz radę :) Miłego dnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka To niech ten człowiek... 30.07.08, 16:16 pisze jak człowiek:)I będzie za to kasa,i zadowolenie klientki i prestiż:) Ale tak jak wspomniałam wczoraj-przespałam się z treścią i faktycznie rano wyglądała już nieco bardziej dostępnie a teraz mam wrażenie że nadajemy na tych samych falach:)A jak bardzo nadajemy to wyjdzie przy okazji jutrzejszej sesji przekazywania wiedzy:) Twoje teorie wymyślone na poczekaniu mają szansę przejść do historii jako całkiem składne i nowatorskie:) Czas mi w Polskę jechać:) Miłego ...z weekendem włącznie,bo nie będzie już okazji:) Odpowiedz Link Zgłoś