Gość: janusznowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.08, 08:50 wstawiłem wodę na kawę, bułki na stole,razowego nie było i znowu nie mogę być przy Tobie - pozdr.miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: no...no...no... Re: poranek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.08, 09:05 Może inny poranek , inne śniadanie? Idealne przebudzenia są wpisane w nasze życie, trzeba tylko poczekać:)A póki co , osłodzić kawę wspomnieniem tych, które już kiedyś były:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusznowy Re: poranek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.08, 09:30 :))) - perfekcja jest nieosiągalna Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Czy nie zrobi się mdło 24.11.08, 16:34 od słodzenia wspomnieniami? Zastanawiam się czy nie lepiej iść do przodu? Też mam tendencję do wspomnień, tyle, że to nie rozwija nas - to stanie w miejscu, a wręcz cofanie się wstecz. ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
duszka2 Re: Czy nie zrobi się mdło 24.11.08, 16:45 Gini, czasem wspomnienia utrzymują przy życiu, dają nadzieję, że warto dalej żyć. To prawda, że nie można TYLKO wspominać, trzeba żyć dniem dzisiejszym i tym co warto jeszcze zrobić ale nie wyobrażam sobie życia bez wspomnień... Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Czy nie zrobi się mdło 24.11.08, 16:51 Wiem, że tak jest... napisałam przecież, że mam tendencję do wspominania. Ostatnio jednak zastanawiam się czy to mnie nie ciągnie do tyłu, nie ogranicza. ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
duszka2 Re: Czy nie zrobi się mdło 24.11.08, 17:21 To zalezy czy chcesz do tego wrócić czy traktujesz to jak etap w przeszłości. Jeśli to pierwsze - cofasz się. Ja tez tak mam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
natalia327 Re: Czy nie zrobi się mdło 28.11.08, 21:44 A kogo tak wspominasz...to takie romantyczne. ja tu mam artykuły o pewnym wykładowcy. Odpowiedz Link Zgłoś