altinka 02.12.08, 20:55 Jaki Mikołaj sprawiłby Wam największą radość? Mi taki, co przyniósłby dla mnie pudełko z kokardką. A w nim ... właśnie, co w nim? Nie wiem. Chciałabym niespodziankę :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: janusznowy Re: A w sobotę ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.08, 22:08 ...a w nim jeszcze cztery pudełka z kokardami a w nich... :) - Odpowiedz Link Zgłoś
altinka Re: A w sobotę ... 03.12.08, 17:43 W ostatnim dopiero zielony kamyk, na szczęście? :) Odpowiedz Link Zgłoś
agnes.g to już tuż tuż... 03.12.08, 17:58 altinka napisała: > Jaki Mikołaj sprawiłby Wam największą radość?(...) Witaj Altinko:) Ano taki, który zakasałby rękawy, chwycił mnie w pół, posadził na swoich saniach i porwał gdzieś na koniec świata, ha ha ha ;) HO HOOOOO.... Pozdrawiam mocno!:) Odpowiedz Link Zgłoś
altinka Re: to już tuż tuż... 03.12.08, 19:05 To jak w "te strone" pójdziemy to ja już się widzę w magicznej podróży po przestworzach, w kołyszących saniach, z Mikołajem w czerwonej piżamie (z białymi oczywiście dodatkami wiodącymi i tu i tam, cha cha). No i te renifery... boskie! I nic tylko wiatr, wiatr i gwiazdy ... i ciepły dotyk Mikołaja ... :) P.S. Witaj Agnes! Jak to mówią, "kope lat"! :) -- Pomiędzy "a" i "ż" mam swoje nietłumaczalne zapatrzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusznowy Re: to już tuż tuż... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.08, 20:06 Hej,już bujasz z Mikołajem? Miał być karton z kokardą , więc nie dokazuj. w ostatnim kartonie znajdziesz... ale wytrzymaj do 23.13godz - Odpowiedz Link Zgłoś
altinka Re: to już tuż tuż... 03.12.08, 21:14 Nie zaklinaj mi takiej podróży bo nawet mi się nie przyśni. Pudełko z kokardką. Namacalny dar Mikołaja. Ok. Ciekawe czy mój Zielony Kamyk się sprawdzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusznowy Re: to już tuż tuż... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.08, 23:18 de.youtube.com/watch?v=eYSbUOoq4Vg&feature=related otwarcie pudełka jutro, napięcie wzrasta...:) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusznowy Dla Ciebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.08, 22:33 Mikołaj dobrym dziewczynkom sprawia miłe niespodzianki więc w kartonikach nie może być nic innego jak ; 1-sanki 2-Lyżwy 3-futro i czarodziejskie filcaki na sylwestra w Laponii 4-mój adres.....(daleka północ,renifery czekają) - Odpowiedz Link Zgłoś
altinka Re: Dla Ciebie 05.12.08, 19:52 Dziękuję! Wielkie oczy dużej dziewczynki, zaskoczonej prezentem :) Podróż w krainę baśni ...:) pl.youtube.com/watch?v=NkYuv1eCWTk&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusznowy Re: :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.08, 21:29 de.youtube.com/watch?v=-8rY0Fyws20&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
altinka Re: :))) 06.12.08, 09:38 Trudno żeby było inaczej:) Miłego mikołajkowania! :) Odpowiedz Link Zgłoś
agnes.g Re: to już tuż tuż... 07.12.08, 19:02 altinka napisała: > To jak w "te strone" pójdziemy to ja już się widzę w magicznej > podróży po przestworzach, w kołyszących saniach, z Mikołajem w > czerwonej piżamie (z białymi oczywiście dodatkami wiodącymi i tu i > tam, cha cha). No i te renifery... boskie! I nic tylko wiatr, wiatr > i gwiazdy ... i ciepły dotyk Mikołaja ... :) > > P.S. Witaj Agnes! Jak to mówią, "kope lat"! :) > > -- > Pomiędzy "a" i "ż" mam swoje nietłumaczalne zapatrzenia I jak podróż w przestworzach? Moja była tak udana, że... naprawdę parę gwiazd ujrzalam;) Tak, a potem ten wiatr który do tej pory hula mi po głowie...;) I cieply dotyk, który.... Oj tak - kopa lat z nawiązką Altinko, buziaki! Odpowiedz Link Zgłoś
altinka i po ... 07.12.08, 20:56 :) Dobrze że ta podróż przypadła na tak idealny dzień następny (sobota!) bo z tej sadzy nie mogłam się domyć, wąsko było w kominie przez który mnie przeciągał na Świat, a potem wpychał z powrotem, jestem trochę potłuczona no ale ok. Nie mogę narzekać bo sama chciałam :) Cieszę się, że Tobie też się udała. No to do następnego razu, za rok, jak się uda! P.S. Buziaki zwrotne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusznowy Re: :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 01:42 Mikołaj jest rozpromieniony i jeszcze ten przepchany komin... powrrrrrócę tuuuu...:))) - kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie Twojemu pragnieniu. Paulo Coelho Odpowiedz Link Zgłoś
altinka Re: :))) 08.12.08, 17:41 Gość portalu: janusznowy napisał(a): > Mikołaj jest rozpromieniony > i jeszcze ten przepchany komin... > powrrrrrócę tuuuu...:))) :) Się połączyło przyjemne z pożytecznym, proszę, jak pięknie :) > - > kiedy czegoś gorąco pragniesz, > to cały wszechświat sprzyja > potajemnie Twojemu pragnieniu. > Paulo Coelho "Ja jestem poszukującym skarbu śmiałkiem - pomyślał i wyczerpany zasnął" (jw) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusznowy Re: :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.08, 22:30 hej altinko,wazna sprawa karawana nad mym iglem przeleciała ino chusta twa ostała. - mam fanta de.youtube.com/watch?v=7RkWs6P2IwE&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
altinka Skarby 11.12.08, 20:16 :)Widać miałeś ją mieć. To nie fant. To znak :) pl.youtube.com/watch?v=ngF0Ca4iIsA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusznowy Re: Skarby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.08, 22:27 nie zwróciłaś mi uwagi,że to się nazywa apaszka. mam nadzieję-ochroni mnie przed zimowym przeziębieniem:) - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusznowy Re: jeszcze ta nutka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.08, 22:35 de.youtube.com/watch?v=HGO-7mIPHXQ&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
altinka Re: jeszcze ta nutka 11.12.08, 22:50 Gość portalu: janusznowy napisał(a): > de.youtube.com/watch?v=HGO-7mIPHXQ&feature=related :):) masz gust, podoba mi się Kobuszewski :) Nie obawiaj się ... żaden pułkownik ... żaden :) Odpowiedz Link Zgłoś
altinka Re: Skarby 11.12.08, 22:49 Gość portalu: janusznowy napisał(a): > nie zwróciłaś mi uwagi,że to się nazywa apaszka. > mam nadzieję-ochroni mnie przed zimowym przeziębieniem:) > - Ale ja nie noszę apaszek, chustę (trójkąt po złożeniu), do sukienki ... na ramiona ... tak mi się zdarza, to chusta więc była - ale ona nie na zimę :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusznowy Re: Skarby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.08, 23:09 faktycznie...,zajrzałem do leksykonu ,mówisz prawdę.:) nauka nie idzie w las :) - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusznowy Re: Skarby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.08, 08:06 Witaj.! Pozdrawiam z dalekiej północy i życzę miłego dnia.:} de.youtube.com/watch?v=iAJ2AoEwDvY&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
altinka Re: Skarby 15.12.08, 18:25 :) Pozdrowionka wieczorne. Odwzajemniam się życzeniem miłej dalszej części dnia. Dzień był ok. Hm ... "publiczna prywata" to się nazywa, chociaż mi miło, nie ukrywam. pl.youtube.com/watch?v=bc2Rsd7n7JM :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusznowy Re: Skarby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.08, 08:26 Hej Altinko! Wesołych Swiąt!- dobra duża dziewczynko.:)))) de.youtube.com/watch?v=ihW56Xa3XGQ&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
altinka Święta, święta, święta 24.12.08, 11:50 Dziękuję! Życzę Ci ciepłych świąt. Wiarę, nadzieję i miłość zostawiam Ci w prezencie gwiazdkowym, niech Cię nigdy nie opuszczają. pl.youtube.com/watch?v=-xV7GmbUARI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusznowy Re: Święta, święta, święta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.08, 22:00 za tak miłe życzenia... de.youtube.com/watch?v=F5BnCEPr7cU :)) Odpowiedz Link Zgłoś
altinka Re: Święta, święta, święta 26.12.08, 15:00 Szczęściara jestem. Właściwy Mikołaj, "rozkładające" dawki tekstowo- dzwiękowe ... Święta. Znaczy się. Niech się święci. pl.youtube.com/watch?v=4WFLXONZqqo&feature=related pl.youtube.com/watch?v=VTxnqUhhlIY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusznowy Re: sylwester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.08, 06:42 Witam Altinko!!! oj bardzo wczesnie zaczynam pożegnanie starego roku, nie widziałas ,gdzie pstawiłem kieliszek? :) de.youtube.com/watch?v=VCVOPU7FLBc&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
altinka Re: sylwester 31.12.08, 11:34 :) Na kredensie stoi, koło karafki, z moim nie pomyl Hm ... to za nami pl.youtube.com/watch?v=7GpWAWKJmE8&feature=related Więc dziś tak pl.youtube.com/watch?v=K5PqydMA1kA Albo tak, jak już męcąco będzie inaczej pl.youtube.com/watch?v=ffLUeh5cjjA&feature=related :) Niech się darzy, jak to mówią! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusznowy Re: sylwester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.08, 15:30 :) przy tych rytmach do rana :))) de.youtube.com/watch?v=USZJdAN50VA&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
altinka Re: sylwester 01.01.09, 12:36 Tupu, tupu i przytuptaliśmy ... teraz oby do lata! pl.youtube.com/watch?v=nJcS3TI6PBg Odpowiedz Link Zgłoś