czort 04.11.03, 08:21 tobie. ale bedzie fajnie:)))) nozyce sie odezwaly:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
profesoro Re: wyzywam cie, messja, czas i miejsce pozostawi 04.11.03, 08:26 a ja proponowalem tutaj tym atakowanym przez messje by ja ignorowali. Wszystko niestety zepsuly dwie (tylko dwie!) osoby: white.falcon + debibebi Gdyby ni one totTeraz by byl swiety spokoj. Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: wyzywam cie, messja, czas i miejsce pozostawi 04.11.03, 08:29 profesoro, nie znasz sprawy:)) mnie do tablicy wywolano, a ja sie nie boje! wybor pojedynku - jak stryjenka uwaza:)) uprzedzam, ze zapasy w kisielu nieestetycznie wygladac beda, za to piana przykryje wszelkie moje atuty:) za piana optuje:)) aha, ewentualnie plucie jadem wchodzi w rachube rowniez. Odpowiedz Link Zgłoś
profesoro Re: wyzywam cie, messja, czas i miejsce pozostawi 04.11.03, 08:34 czort napisała: > profesoro, nie znasz sprawy:)) a masz jakas nowa skuteczna bron? Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: wyzywam cie, messja, czas i miejsce pozostawi 04.11.03, 08:41 no wiesz, podobno na glupote nie ma lekarstwa, probujesz zabic, ale ona jest wieczna, powstanie z martwych. takze bohaterka jestem - prawie joanna d'arc! rzuce sie z cala moca i moze co nieco przykroce przynajmniej. w ostatecznosci pozostanie halowpierdol. Odpowiedz Link Zgłoś
profesoro Re: wyzywam cie, messja, czas i miejsce pozostawi 04.11.03, 08:48 Obys nie skonczyla za morderstwo w pierdlu. Nie wiem czy tchorzliwi (poniektorzy) forumowicze sa tego warci. Ale takie uciszenie jej agresywnej aktywnosci na Forum by bylo mile widziane. Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: wyzywam cie, messja, czas i miejsce pozostawi 04.11.03, 08:55 a nie zauwazyles, ze to nic nie daje? zawsze musi wtracic swoje trzy grosze. zawsze. ja na poczatku, lat temu troszke, myslalam, ze to madra kobieta jest, ale coz, mylilam sie bardzo. a o siedzenie w pierdlu to sie nie martw, znajac sympatie, jaka sie ona cieszy, to czosnku i cebuli mi nie zabraknie, a o wizyty za kratkami beda sie bic odwiedzajacy mnie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: wyzywam cie, messja, czas i miejsce pozostawi 04.11.03, 11:44 Messja i święty spokój?? ;-DDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Do Profesoro 04.11.03, 18:47 profesoro napisała: > a ja proponowalem tutaj tym atakowanym przez messje by ja ignorowali. > Wszystko niestety zepsuly dwie (tylko dwie!) osoby: white.falcon + debibebi > Gdyby ni one totTeraz by byl swiety spokoj. Profesoro, znowy mnie "wywołujesz" do tablicy. Nie rozumiem Twoich intencji w tym zakresie. Po raz pierwszy, gdy napisałeś na FR, też próbowałeś mnie zmusić do tego, bym "tańczyła tak, jak mi zagrasz" i strasznie Ciebie uraziło, że nie chciałam brać udziału w Twoich akcjach. Teraz szukasz winnych. Oczywiście, lepiej znaleźć jakiegoś winnego i nazwać po nicku, bo wtedy ma się spokojne sumienie i można na tle tych "winnych" uprawiać szlachetność, rosnąć w dumę, jaki to ja nie jestem. Ale cóż - Twoja sprawa. Swoją drogą, co masz do mnie i do Debi? Koniecznie jeszcze chcesz nas skierować na jakąś wydumaną przez Ciebie "jedynie słuszną i prawidłową drogę"? Ponadto, uważam, że mocno mylisz się w ocenie sytuacji. Ludzie, którzy piszą dłużej na forum, wiedzą, że podobny Twojemu punkt widzenia jest jednak mylny. Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Do white.falcon 04.11.03, 21:08 Nie wiem jak Ty, white, ale mnie przed chwila, gdy weszłam na FT a potem na FR i poczytałam niektóre dzisiejsze wątki, zrobiło sie po prostu niedobrze. Ogarnia mnie obrzydzenie na widok tej sfory rozwścieczonych krzykaczy typu czort, profesoro i paru innych osób tak tu, jak i na FT. Mają się za wspaniałych, inteligentnych, sprawiedliwych i na dodatek zabawnych, bo co w końcu pozostaje takim karykaturom ludzkim, jak nie dowartościowywanie się atakowaniem innych? W rzeczywistości nie mogą gryźć, ujadać, ani puszyć się tak, jak by chcieli, więc robią to na necie. Biedne, żałosne żyjątka. Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Do white.falcon 04.11.03, 21:42 debi_bebi dorga, twardym trzeba byc do lektury FT, po prostu:) Albo wybiorczo czytasz, albo niewlasciwie oceniasz sytuacje, bo atakowanie innych jest raczej marginesem forumowego bytu ludkow z FT. A jesli to robia - to z reguly maja ku temu powody:). Trzymam kciuki za Twoja wrazliwosc - oby przetrwala przygode z netem;-))). pzdr. grooszek Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Do white.falcon 04.11.03, 21:46 Oj, grooszek, grooszek, zazdroszczę Ci młodzieńczej nieświadomości. Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Do white.falcon 04.11.03, 21:52 jieeech, nie takiej mlodzienczej, jakby sie moglo wydawac na podstawie roznych tych, no, papierow;))). faktem jest, ze FT sie ozywia, gdy sie jakis dym dziac zaczyna:). Jednak to jest zjawisko generalnie typowe dla naszej spolecznosci:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Zadyma to typowe zjawisko? 04.11.03, 22:08 Zapewne tak, szkoda tylko że podniety do zadymytak samo żałosne, jak ich prowodyrzy. grooszek napisał: > faktem jest, ze FT sie ozywia, gdy sie jakis dym dziac zaczyna:). Jednak to > jest zjawisko generalnie typowe dla naszej spolecznosci:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Zadyma to typowe zjawisko? 04.11.03, 22:15 Debi, Twoje stwierdzenie odnosi się, jak rozumiem, do wszystkich ?? Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Zadyma to typowe zjawisko? 04.11.03, 22:31 Cytryno, jestes inteligentna babeczka, sama potrafiłabyś sobie odpowiedzieć na to pytanie. Nie, nie do wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Zadyma to typowe zjawisko? 04.11.03, 22:37 debi_bebi napisała: > Cytryno, jestes inteligentna babeczka, sama potrafiłabyś sobie odpowiedzieć na > to pytanie. Nie, nie do wszystkich. No widzisz, jeśli nie do wszystkich, to jest to juz dyskryminacja. A podobno wszyscy mamy równe prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Zadyma to typowe zjawisko? 04.11.03, 22:46 Owszem, mamy równe prawa- na papierze, i to nie na każdym, tak jak nie każdy jest pieniaczem pokroju np.czorta. Czy nazwiesz dyskryminacją fakt, że nie wszyscy są do niej podobni? I kogo za to oskarżysz? Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Zadyma to typowe zjawisko? 04.11.03, 22:58 debi_bebi napisała: > Owszem, mamy równe prawa- na papierze, i to nie na każdym, tak jak nie każdy > jest pieniaczem pokroju np.czorta. Czy nazwiesz dyskryminacją fakt, że nie > wszyscy są do niej podobni? I kogo za to oskarżysz? daj spokuj debi. jesli cytrynka twierdzi, ze jestes "niedemokratyczna" bo nie nazwalas jej pieniaczem, to ja nazwij dla swietego spokoju, bo bedzie cie molestowac tak przez wiele dni. wierz mi - znam to z autopsji:( jak jej nie ustapic, to jeszcze gotowa grozic biciem, za "caloksztalt":PPP Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Trochę absurdu 04.11.03, 23:12 Mamy równe prawa? No to dalej - Lepper na prezydenta, a czort na prezydentową! Paradna para by z nich była, i jaka reprezentacyjna dla tzw. większości społeczeństwa lubiącego typowe zadymy. A przy okazji niech obowiązuje zakaz stawiania krzyżyka przy nazwiskach innych kandydatów, bo to dyskryminacja dla tych, którzy takiego wyboru pragną. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Trochę absurdu 04.11.03, 23:18 debi_bebi napisała: > Mamy równe prawa? No to dalej - Lepper na prezydenta, a czort na prezydentową! > Paradna para by z nich była, i jaka reprezentacyjna dla tzw. większości > społeczeństwa lubiącego typowe zadymy. Wybacz, jeśli osoby te nie są pozbawione praw publicznych prawomocnym wyrokiem sądu, to moga ubiegać się o kazde stanowisko :))) Dalszy ciąg Twojej wypowiedzi, to juz subiektywna ocena. Odpowiedz Link Zgłoś
messja do debi. 04.11.03, 23:21 kwasna_cytryna napisała: > debi_bebi napisała: > > > Mamy równe prawa? No to dalej - Lepper na prezydenta, a czort na prezydent > ową! > > Paradna para by z nich była, i jaka reprezentacyjna dla tzw. większości > > społeczeństwa lubiącego typowe zadymy. > > Wybacz, jeśli osoby te nie są pozbawione praw publicznych prawomocnym wyrokiem > sądu, to moga ubiegać się o kazde stanowisko :))) > Dalszy ciąg Twojej wypowiedzi, to juz subiektywna ocena. no wlasnie: daleko nie trzeba szukac, osob, ktore mozna wytknac palcem w temacie dostrzegania absurdu:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Trochę absurdu 04.11.03, 23:29 Jak to subiektywna, to inni tak nie uważają i nie zgadzają sie ze mną? Jak oni mogą mieć inne zdanie??? Toż to jawna dyskryminacja moich ocen! :PP kwasna_cytryna napisała: > Wybacz, jeśli osoby te nie są pozbawione praw publicznych prawomocnym wyrokiem > sądu, to moga ubiegać się o kazde stanowisko :))) > Dalszy ciąg Twojej wypowiedzi, to juz subiektywna ocena. Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Trochę absurdu 04.11.03, 23:37 debi_bebi napisała: > Jak to subiektywna, to inni tak nie uważają i nie zgadzają sie ze mną? Jak oni > mogą mieć inne zdanie??? Toż to jawna dyskryminacja moich ocen! > :PP No widzisz, jak pieknie poszło Ci deformowanie rzeczywistości ;PP Jak pięknie udaje Ci się nie naśladować, lecz przetwarzać i kreować nowe oblicze świata z jego nowymi prawami ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Trochę absurdu 04.11.03, 23:18 debi_bebi napisała: > Mamy równe prawa? No to dalej - Lepper na prezydenta, a czort na prezydentową! > Paradna para by z nich była, i jaka reprezentacyjna dla tzw. większości > społeczeństwa lubiącego typowe zadymy. > A przy okazji niech obowiązuje zakaz stawiania krzyżyka przy nazwiskach innych > kandydatów, bo to dyskryminacja dla tych, którzy takiego wyboru pragną. > ;)) lepiej daj spokoj. sredni poziom intelektualny wypowiedzi jakie tutaj czesto maja miejsce, niektorzy moga miec spory problem z doszukaniem sie absurdu w twojej wypowiedzi. nie wspominajac juz o tym (nikogo nie pokazujac palcami:), ze sami dalecy sa od wyczuwania absurdu we wlasnych wypowiedziach:PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Trochę absurdu 04.11.03, 23:20 To ja się czuję dyskryminowana w takim razie w dziedzinie zrozumienia mojego poczucia absurdu! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Trochę absurdu 04.11.03, 23:22 debi_bebi napisała: > To ja się czuję dyskryminowana w takim razie w dziedzinie zrozumienia mojego > poczucia absurdu! > :)) przyzwyczaisz sie:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Trochę absurdu 04.11.03, 23:31 O nie! Natychmiast składam wniosek o wniesienie poprawki do odpowiednich aktów legislacyjnych. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Zadyma to typowe zjawisko? 04.11.03, 23:15 debi_bebi napisała: > Owszem, mamy równe prawa- na papierze, i to nie na każdym, tak jak nie każdy > jest pieniaczem pokroju np.czorta. Czy nazwiesz dyskryminacją fakt, że nie > wszyscy są do niej podobni? I kogo za to oskarżysz? Nie, równe prawa to my mamy w konstytucji zapisane. I to jest fakt niezaprzeczalny. Dlatego masz prawo oceniać czort, jak Ci sie tylko podoba. Ale nie kwestionuj jej prawa do oceniania innych. Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Zadyma to typowe zjawisko? 04.11.03, 23:17 A czy ja to kwestionuję? Niekwestionowane to mam mdłości, jak ja czytam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Zadyma to typowe zjawisko? 04.11.03, 23:20 debi_bebi napisała: > A czy ja to kwestionuję? Niekwestionowane to mam mdłości, jak ja czytam :)) Przecież możesz nie czytać. Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Zadyma to typowe zjawisko? 04.11.03, 23:21 Nie chcę dyskryminować czorta nie czytając jej wpisów. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Zadyma to typowe zjawisko? 04.11.03, 23:28 Tym samym dyskryminujesz siebie w odczuwaniu komfortu :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Zadyma to typowe zjawisko? 04.11.03, 23:34 No oczywiście! Zaraz złożę odpowiednie podanie do siebie o zwrot komfortu wraz z należnymi odsetkami. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Zadyma to typowe zjawisko? 04.11.03, 23:24 kwasna_cytryna napisała: > debi_bebi napisała: > > > A czy ja to kwestionuję? Niekwestionowane to mam mdłości, jak ja czytam :) > ) > > Przecież możesz nie czytać. ty tez cytryno mozesz, a nawet twierdzilas, ze nie czytasz pewnych wypowiedzi. co z tego, kiedy "krew nie woda", a ochota do awantur wiecznie mloda:PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Zadyma to typowe zjawisko? 04.11.03, 23:39 Zdecydowanie bardziej wolę awanturować się z Cytryną niż z ... P.S.wielokropek wstawiłam, by imiennie nie dyskryminować innych awanturników ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Zadyma to typowe zjawisko? 04.11.03, 23:43 debi_bebi napisała: > Zdecydowanie bardziej wolę awanturować się z Cytryną niż z ... > > P.S.wielokropek wstawiłam, by imiennie nie dyskryminować innych awanturników > ;) Wobec takiego dictum muszę złożyć oficjalne oświadczenie, że zdecydowanie bardziej wolę awanturować się z Debi niż z ... P.S.wielokropek wstawiłam, by imiennie nie dyskryminować innych awanturników ;) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Zadyma to typowe zjawisko? 04.11.03, 23:48 Oświadczam publicznie, że nie odczuwam żadnego dyskomfortu z powodu powyższej zamieszczonego wpisu awanturnicy Cytryny. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Zadyma to typowe zjawisko? 04.11.03, 23:56 O Pani, osłodo życia mego, jakimże sposobem wdzięczność mą dozgonną wyrazić Ci mogę, jakże dobroć Twą wynagrodzić :))) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Zadyma to typowe zjawisko? 05.11.03, 00:04 Łyknijże, proszę, wraz ze mną łyżeczkę cukru w roli fajki pokoju na zakończenie nieistniejącej między nami "wojny" :) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Zadyma to typowe zjawisko? 04.11.03, 22:23 Nie. zjawiskiem typowym jest budzenie sie ludzi i ich gromadzenie wokol dymu wszelkiej masci. moze to byc potracenie przechodnia na pasach, a moze to byc czyjas walka na forum. wydarzenia "niecodzienne" (w cudzyslow ujete - bo codziennie sie dzieja) sprawiaja, ze ludzie sie ozywiaja. niekoniecznie pozytywnie, tym nie mniej to robia. Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Do Grooszek :) 04.11.03, 23:31 Czyli typowe zjawisko socjologiczno-społeczne, Grooszek? Chyba dobrze rozumiem wypowiedź? Jeszczę wspomnę instynkt stadny - "razem raźniej". Zawsze w związku z tym "raźniej" przypomina mi się tragedia, która wydarzyła się podczas imprezy plenerowej w Mińsku parę lat temu. Nastąpiło "oberwanie" chmury, lunął ostry deszcz i przyszła wichura, i wszyscy rzucili się całą gromadą na stację metra, szukając schronienia. Tam były śliskie marmurowe schody, ludzie, w szczególności młode dziewczyny w pantofelkach na obcasach, przewracali się, a tłum stratował ponad 50 osób. Na tym samym placu znajdowały się cerkiew i kościół - też otwarte i tylko kilkanaście osób uciekło w przeciwnym kierunku, niż ten, w którym gnał tłum. Ewidentny instynkt "stada". Dotychczas na całej długości schodów palone są znicze, na ścianach wiszą zdjęcia ofiar (najmłodsza dziewczynka miała 13 lat), wiszą naklejone wspomnienia, wiersze, leżą kwiaty. Niesamowite uczucia ogarniają podczas schodzenia do metra. Jest też tam piękny pomnik przy wejściu: bodajże w mosiądzu wykonana rzeźba bukietu róż ze wstęgą. Róż jest tyle, ile było ofiar. Dlatego może nie lubię "stadnego instynktu".:( Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Do White Falcon :) 04.11.03, 23:44 chyba tak:-) (ad. rozumienia:) ). Odnosnie historii - nie slyszalem jej wczesniej. Zastanowienia sie wymaga, bo glupio pisac nieprzemyslane bzdury na tak powazny temat:). na razie tylko napisze, ze mocno zszokowany na wstepie, gdy czytalem Minsk - metro. Dlaczego? bo w glowie mialem Minsk... mazowiecki;)). Wiem, pozna juz pora,i stad takie dziwne tory mysli sie biora:). Dobrej nocy zycze, grooszek Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Do White Falcon :) 05.11.03, 00:09 Mam nadzieję, że to trochę wyjaśnia mój tok pewnego rozumowania. Historia ta bowiem dała mi wiele do myślenia, a szczególnie po tym, gdy niedawno odwiedziłam to miejsce, będąc w delegacji służbowej. Również dobrej nocy życzę i miłego dnia jutro.:) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Do white.falcon 04.11.03, 22:35 debi_bebi napisała: > Nie wiem jak Ty, white, ale mnie przed chwila, gdy weszłam na FT a potem na FR > i poczytałam niektóre dzisiejsze wątki, zrobiło sie po prostu niedobrze. > Ogarnia mnie obrzydzenie na widok tej sfory rozwścieczonych krzykaczy typu > czort, profesoro i paru innych osób tak tu, jak i na FT. Mają się za > wspaniałych, inteligentnych, sprawiedliwych i na dodatek zabawnych, bo co w > końcu pozostaje takim karykaturom ludzkim, jak nie dowartościowywanie się > atakowaniem innych? W rzeczywistości nie mogą gryźć, ujadać, ani puszyć się > tak, jak by chcieli, więc robią to na necie. Biedne, żałosne żyjątka. dokladnie. dlatego takim "osobom", ze uzyje efemizmu, jak czort, juz dawno przestalam odpowiadac. przychodzi tu zawsze w tylko jednym, okresonym celu: by ujadac. jedna madra rzecz udalo jej sie powiedziec ostanio do w.f. (w.f skwapliwie przyznala jej racje, ale to juz inna historia:), ze nie sposob jest jej mnie obrazic. i maja racje, z powodow jednak innych, niz im sie wydaje: popisujac sie chamstwem i wulgarnoscia, czort i jej podobni mowia tylko na swoj temat. nie sadze, ze kiedys ta prawda do nich dotrze, wiec nie ma powodu by marnowac czas i enrgie by wogole reagowac na ten rynsztok, ktory soba prezentuja. tym bardziej, ze wytracam im z rak pretekst do kolejnych atakow: ze ich jakos zachecam, czy prowokuje to tego zachowania. kiedys i tak sie pewno udlawia wlasnymi plwocinami, ale to juz nie moj problem:) Odpowiedz Link Zgłoś
profesoro do debibebi - ty robisz najwiecej zamieszania 04.11.03, 21:51 swiadomie nie widzisz ze messja ma najwiecej ze wszystkich konfliktow z innymi. I MNIE sie niedobrze robi jak wchodze i widze jej watki/posty. Chcialem jak najkulturalniej poprawic atmosfere na Forum - ignorowanie messji gdy atakuje (TYLKO gdy atakuje), to samo bym proponowal jak by ktos inny byl agresywny. Ale NIE! debi bebi Ty jestes ponizej krytyki bo lubisz wprowadzac zamieszanie i konflikty. I robisz to z podchodow. Jak widze Twoje wpisy to MI sie doprawdy robi niedobrze. Szkoda ze wogole tutaj sie pojawilas. Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: do debibebi - ty robisz najwiecej zamieszania 04.11.03, 21:59 :)) Nie denerwuj sie tak, szkoda Twojego zdrowia. Załóż sobie na mnie ignora i będzie po nudnościach - nie obrażę się za to. A tak przy okazji- dlaczego chcesz ignorować tylko messję, tylko gdy atakuje, a innych ataki podsycasz? Taka jakaś wybiórcza ta Twoja sprawiedliwa i kulturalna filozofia. Odpowiedz Link Zgłoś
zahedan Re: do debibebi - na margines 04.11.03, 22:07 debi_bebi: tak przy okazji- dlaczego > chcesz ignorować tylko messję, tylko gdy atakuje debi czyzby ty twierdzic,ze messja atakowac czasami Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: do zahedana 04.11.03, 22:14 tak wynika z wypowiedzi profesoro, cytuję dosłownie : "Chcialem jak najkulturalniej poprawic atmosfere na Forum - ignorowanie messji gdy atakuje (TYLKO gdy atakuje)(...)" "Tylko, gdy..." co oznaczałoby w tej wypowiedzi, że nie tylko atakuje. Ale to takie niuanse języka polskiego, których jeszcze masz prawo nie zauważać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: thx IP: *.protonet.pl 04.11.03, 22:18 debi_bebi napisała: > tak wynika z wypowiedzi profesoro, cytuję dosłownie : "Chcialem jak > najkulturalniej poprawic atmosfere na Forum - ignorowanie messji > gdy atakuje (TYLKO gdy atakuje)(...)" > > "Tylko, gdy..." co oznaczałoby w tej wypowiedzi, że nie tylko atakuje. Ale to > takie niuanse języka polskiego, których jeszcze masz prawo nie zauważać. tak........ ja byc ciekawy twoja stanowisko w ta sprawa. dziekować ja.nie mieć więcej pytań. Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: thx 04.11.03, 22:27 Stanowisko w sprawie, a interpretacja logiczna i gramatyczna zdania, to dwie różne sprawy. Stanowisko mam takie : na pohybel wszelkim czortom & company. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: thx 04.11.03, 22:36 debi_bebi napisała: > Stanowisko w sprawie, a interpretacja logiczna i gramatyczna zdania, to dwie > różne sprawy. > Stanowisko mam takie : na pohybel wszelkim czortom & company. :))) thx:) Odpowiedz Link Zgłoś