Gość: 123 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 09:44 O tym forum można powiedziec:" piejom kury piejom nie mają kogura";-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alieneczek Re: Pieją kury IP: *.centertel.pl 27.02.09, 20:51 w kryzysie romantyzm rozkwita chyba że to intensyfikacja szukania sponsorów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak.sobie.myślę Re: Pieją kury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 22:56 W czasach kryzysu potencjalni sponsorzy też chyba raczej ubożeją, tak więc ta teoria od słowa "chyba że..." pada:) To pewnie bardziej poszukiwanie kogoś, by, parafrazując słowa piosenki, wespół zespół ten kryzys móc zmóc - a więc jednak romantyzm:) Wszystkiego jak najmniej kryzysowego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alieneczek Re: Pieją kury IP: *.centertel.pl 28.02.09, 09:40 Dziękuję i wzajemnie, bezimienny duchu z neoplusa :) Twój optymistyczny post uzmysłowił mi, że osoba wypełniona dumą i uprzedzeniem powinna otworzyć się na kontakt i dialog z kimś emanującym rozwagą i romantyzmem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak.sobie.myślę Re: Pieją kury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.09, 11:30 Stanowczo, bo wiele może zyskać:) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak.sobie.myślę Re: Przestały :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.09, 13:28 Nieprawdaż?:) Bywa jednakowoż, że... (patrz: 1.post alieneczka w tym wątku). I to, jak rzeczywistość pokazuje, o wiele częściej... Nieprawdaż?:) Tym bardziej że ludzie podłe bywają, szczególnie w czasach kryzysu. Choc i bez niego bywaja. Konkluzja: duma i uprzedzenie powinna jednak trzymać się z dala od rozwagi i romantyzmu. Dla dobra tej drugiej i własnego zysku. Bo to nigdy nic nie wiadomo... A nóż... Pozdrawiam i już nie myślę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wątpię Re: Przestały :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.09, 15:39 czy można być jednocześnie rozważnym i romantycznym? to sie wzajemnie wyklucza:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alieneczek Re: Przestały :( IP: *.centertel.pl 28.02.09, 17:00 Ania z Zielonego Wzgórza, Duma i Uprzedzenie, Rozważna i Romantyczna - muszę się pochwalić, że z tego obejrzałem 5 minut Duma i Uprzedzenie. Potem usnąłem. Wiem za to, co to Sraczka i Odwodnienie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wystarczy Re: Przestały :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.09, 19:11 tylko jedna tableteczka popularnego medykamentu bez recepty a przejdzie niezawodnie; tyle że kłopot w tym stanie biec do apteki;- )) bo można niezdążyć no i wyjątkowo niehonorowo sie zrobi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alieneczek rozw i romant IP: *.centertel.pl 28.02.09, 20:44 Dziękuję Duchu za radę, choć nie wiem, o jaki lek chodzi :) Widać, że Duch "wystarczy" jest rozważny :) Jest też romantyczny, bo pisze na Romantica, co więcej wykazując chęć bezinteresownej i spontanicznej pomocy nieznajomemu :) Eee tam idę spać, bo tak jak wredny wirus zrobił mi niedawno wodę z g.... to neoplusowe duchy zrobią mi teraz wodę z mózgu. Dobranoc :) Odpowiedz Link Zgłoś