a.n.s
25.09.16, 23:01
Witam. Boli mnie od tygodnia zab szostka dolna. Bede w najbizszym czasie miala niestety proteze. Zostaly mi na dole jedna jedynka jedna dwojka i szostka. Leczylam ostatnio jedynke i czworke ale nic z tego musialam wyrwac bo bol nie miajal. Wiec zostaly mi te zeby ktore wyminilam wyzej. Na moje nieszczescie rozbolal mnie ta szostka nie spodziewalam sie zab na oko jest bez dziury. Bylam u trzech dentystow robila rtg tego zeba niby nic sie nie dzieje nie ma wskazan do leczenia kanalowego. Zab byl kiedys plabowany a wiec dentystka rozwiercila stara plombe wyczyscila zab i zalozyla lekarstwo zab nadal bolal poszlam do kolejnego stomatologa wyjela to co tamta zalozyla i dala co innego dalej boli poszlam do kolejnego stomatologa ten powiedzial ze poczekal by zab moze sie wyciszy. Kazdy ze stomatologo mowil ze na zdjeciu nie widac nic niepokojacego pozatym ubytkiem w ktorym jest lekarstwo. W tej chwili tak mnie boli ten zab ze nie moge spac. Jeszcze do tego mam kaszel i katar takze nie wyrwe go bo nie mozna rwac jak sie jest chorym. Nie mam prawie zebow a jeszcze mnie boli. Nie wiem co mam robi. Prosze o jakas rade. Pozdrawiam