anita.anita80 15.01.07, 17:45 czy boli leczenie zęba ze znieczuleniem i czy boli jak robi ten zastrzyk w dziąsło? jakie to jest uczucie boje się dendysty nigdy nie miałam znieczulenia , ale musze zaleczyc zęby z góry dziękuje za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lol21ndm Re: leczenie zęba 16.01.07, 00:49 Leczenie ze znieczuleniem mnie nie bolalo nigdy (jesli nie liczyc problemu, jaki kiedys dentystka miala robiac mi kilka znieczulen do wyrwania zeba, a zadne nie chcialo zadzialac). Ponoc nie dziala w pelni, jesli jest ropa przy zebie (ja akurat ropy nie mialam, i nie wiem dlaczego nie dzialalo...). Uczucie jest takie, jakby Ci ktos igielke pod skore wbil (praktycznie nie boli), choc czasem niezbyt przyjemnie jest jak wbije i do czasu wyjecia igly ma sie takie uczucie klucia. (Przepraszam, jesli napisalam z bledem - pozno juz jest, a ja od lat na emigracji i troche zglupialam z tym ostatnim slowem). W kazdym razie glowa do gory. Zalecz zeby i dziekuj Bogu za znieczulenie. :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
anita.anita80 dzięki serdeczne 16.01.07, 09:46 za odpowiedz i pocieszenie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: leczenie zęba 18.01.07, 21:09 potwierdzam co napisala poprzedniczka - zastrzyk ze znieczuleniem to zwykle uklucie czyli boli tyle co zwykly zastrzyk/szczepionka. Po znieczulenie wiercenie itp. nie boli. Jak jest ropa to rzeczywiscie znieczulenie moze nie dzialac - znam taki przypadek. Odpowiedz Link Zgłoś