agros11 08.08.06, 15:17 Czy ktoś może był na budowie po niedzielnej ulewi i widział jak się zachowuje nasze osiedle po takiej nawąłnicy?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmzaba Re: Powódź 08.08.06, 15:35 Pisałam już o tym na wątku INFO Ja nie byłam, ale mój luby był wczoraj na budowie. Potwierdza, że przy wjeździe na plac jest dosłownie bajoro, ale garaż (przynajmniej w budynku B) był tylko lekko podmoczony. Zalanie to napewno nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
golec6 Re: Powódź 08.08.06, 20:52 Ja też nie mogę powstrzymać się przed podziękowaniem. Jestem naprawdę wdzięczny i taki spokojny... no może tylko lekko poddenerwowany, ale nie zalany! Odpowiedz Link Zgłoś
sasqa Re: Powódź 09.08.06, 10:10 golec6 napisał: > Ja też nie mogę powstrzymać się przed podziękowaniem. > Jestem naprawdę wdzięczny i taki spokojny... no może tylko lekko > poddenerwowany, ale nie zalany! Chyba kolega ma jakiś problem ze swoją męskością.... A tak poza tym to chyba należy być wdzięcznym osobom, które dostarczają nam wiadomości o budowie i sie nimi dzielą nieprawdaż??? A może nie, może tylko mi się tak wydawało...Szkoda tylko że takie posty zaśmiecają to 'feministyczne' forum... Odpowiedz Link Zgłoś
golec6 Re: Powódź 09.08.06, 11:03 Co z Waszymi problemami? Porąbało was wszystkie? Czytać nie umiecie? To chyba ja poruszyłem temat zalewania garaży - więc nie zmuszaj mnie do okazywania wdzięczności komuś innemu. Ten ktoś bagatelizuje sprawę - więc odpisuję w sposób ironiczny. WYLUZUJCIE !! Mam prawo do odzywania się na tym forum - jak dotychczas to kobiece języki są stanowczo zbyt ostre! Co ma wspólnego moje pisanie z moją męskością!? Po co to mieszać? Czy ja pytam o waszą kobiecość? Gdzie jej szukać? A zresztą może powinienem przyzwyczić się i polubić waszą kobiecość. Bez dwóch zdań - 90% forum należy do Was - a ja jestem za równouprawnieniem. Musicie ograniczyć pisanie postów na temat męskości, testosteronu i szowinizmu, żadnych pomówień i ubliżeń i wtedy będzie OK. Odpowiedz Link Zgłoś
sasqa Re: Powódź 09.08.06, 11:55 a może Ty jesteś kobietą...he he he tak się kamuflować nieładnie nie nie nie :D pozdrawiam wszystkich życząc więcej luzu i nie wpadania w panikę. Odpowiedz Link Zgłoś
agros11 Re: Powódź 09.08.06, 12:18 golec6, co ty masz 2 lata i kręcone włosy?, przestań p... bez sensu, tylko napisz coś konstruktywnego. Jak sie chces wyluzować to zrób to gdzie indziej Odpowiedz Link Zgłoś
nen7 Re: Powódź 09.08.06, 13:16 Oj chyba mamy klasycznego trolla.. takie są niestety minusy forum na gazecie itp. Jedyna rada - nie karmić :) Odpowiedz Link Zgłoś
golec6 Re: Powódź 09.08.06, 13:48 Cóż takiego uczyniłem, że rościsz sobie prawo do takich komentarzy? Kim Ty jesteś? Po co ciągnąć ten wątek ciągłych ubliżeń? Czy ty się tym żywisz? Rozmawiajmy o sprawach naszego osiedla. Ludzie nas czytają - czy musimy obnażać czarne strony naszego charakteru - jak sobie później spojrzymy w oczy sąsiadko? Odpowiedz Link Zgłoś