08.08.06, 15:17
Czy ktoś może był na budowie po niedzielnej ulewi i widział jak się zachowuje
nasze osiedle po takiej nawąłnicy??
Obserwuj wątek
    • mmzaba Re: Powódź 08.08.06, 15:35
      Pisałam już o tym na wątku INFO

Ja nie byłam, ale mój luby był wczoraj na budowie.
      Potwierdza, że przy wjeździe na plac jest dosłownie bajoro, ale garaż
      (przynajmniej w budynku B) był tylko lekko podmoczony. Zalanie to napewno nie
      jest.
      • agros11 Re: Powódź 08.08.06, 15:58
        Dzięki.
        • golec6 Re: Powódź 08.08.06, 20:52
          Ja też nie mogę powstrzymać się przed podziękowaniem.
          Jestem naprawdę wdzięczny i taki spokojny... no może tylko lekko
          poddenerwowany, ale nie zalany!
          • sasqa Re: Powódź 09.08.06, 10:10
            golec6 napisał:

> Ja też nie mogę powstrzymać się przed podziękowaniem.
            > Jestem naprawdę wdzięczny i taki spokojny... no może tylko lekko
            > poddenerwowany, ale nie zalany!

Chyba kolega ma jakiś problem ze swoją męskością....
            A tak poza tym to chyba należy być wdzięcznym osobom, które dostarczają nam
            wiadomości o budowie i sie nimi dzielą nieprawdaż??? A może nie, może tylko mi
            się tak wydawało...Szkoda tylko że takie posty zaśmiecają to 'feministyczne'
            forum...
            • golec6 Re: Powódź 09.08.06, 11:03
              Co z Waszymi problemami? Porąbało was wszystkie? Czytać nie umiecie? To chyba
              ja poruszyłem temat zalewania garaży - więc nie zmuszaj mnie do okazywania
              wdzięczności komuś innemu. Ten ktoś bagatelizuje sprawę - więc odpisuję w
              sposób ironiczny. WYLUZUJCIE !! Mam prawo do odzywania się na tym forum - jak
              dotychczas to kobiece języki są stanowczo zbyt ostre! Co ma wspólnego moje
              pisanie z moją męskością!? Po co to mieszać? Czy ja pytam o waszą kobiecość?
              Gdzie jej szukać? A zresztą może powinienem przyzwyczić się i polubić waszą
              kobiecość. Bez dwóch zdań - 90% forum należy do Was - a ja jestem za
              równouprawnieniem. Musicie ograniczyć pisanie postów na temat męskości,
              testosteronu i szowinizmu, żadnych pomówień i ubliżeń i wtedy będzie OK.
              • sasqa Re: Powódź 09.08.06, 11:55
                a może Ty jesteś kobietą...he he he tak się kamuflować nieładnie nie nie nie :D
                pozdrawiam wszystkich życząc więcej luzu i nie wpadania w panikę.
          • agros11 Re: Powódź 09.08.06, 12:18
            golec6, co ty masz 2 lata i kręcone włosy?, przestań p... bez sensu, tylko
            napisz coś konstruktywnego. Jak sie chces wyluzować to zrób to gdzie indziej
            • nen7 Re: Powódź 09.08.06, 13:16
              Oj chyba mamy klasycznego trolla.. takie są niestety minusy
              forum na gazecie itp. Jedyna rada - nie karmić :)
              • golec6 Re: Powódź 09.08.06, 13:48
                Cóż takiego uczyniłem, że rościsz sobie prawo do takich komentarzy? Kim Ty
                jesteś? Po co ciągnąć ten wątek ciągłych ubliżeń? Czy ty się tym żywisz?
                Rozmawiajmy o sprawach naszego osiedla. Ludzie nas czytają - czy musimy obnażać
                czarne strony naszego charakteru - jak sobie później spojrzymy w oczy sąsiadko?
                • malkos_i_chrostula Re: Powódź 09.08.06, 13:56
                  wyluzujcie :) bedzie dobrze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka