Dodaj do ulubionych

plany na I kw.2011

01.01.11, 12:34
u nas masakra, plany o wiele wyższe niż w IV kw.2010, na konta i pożyczki wyższe, karty -niższe, a jak w innych O-łach???
pożyczki nie idą już teraz, coraz mniej klientów w O-le, itd
Obserwuj wątek
    • dragomir6 Re: plany na I kw.2011 01.01.11, 14:39
      U nas to samo. Placówka typu C
    • doradca.pl Re: plany na I kw.2011 08.01.11, 07:47
      zastanawia mnie jeszcze fakt zwiększenia planów na ror-y, przecież od stycznia miały być jakieś zmiany na plus dla klientów w opatach, ale jednak to były tylko plotki. Nawet dla kont grafitti i student skończyły się promocje......... przybywa likwidacji kont, a jak jest w winnych O-łach, czy na tym forum musi być taka cisza????
      chyba ze tylko u nas tak jest..... kolejki przy kasach a na ror-ach pustki, jak się trafi jakiś klient to do likwidacji konta
      • anty20 Re: plany na I kw.2011 08.01.11, 11:13
        Palny na Oddziały zarówno typu, A,B,C faktycznie uległy drastycznemu wzrostowi i ten kto je nakłada niestety chyba nie ma oleju w głowie. Jak wiadomo ogólnie Państwo zadłużone jest okropnie, ludzie nie mają pieniędzy na życie a co dopiero na opłaty bankowe (a u nas nie jest najtaniej) , poza tym rekomendacja T - chyba trochę za późno . Plany zmuszają pracowników do sprzedaży za wszelka cenę ( na granicy zdrowego rozsądku), Ale czy zdrowym rozsądkiem było nakładanie morderczych i niemalże kryminogennych planów ?????? mam wrażenie , że osoby zasiadające w centrali w dsd maja narobione w mózgach i nie wiele wiedzą o pracy w oddziale, procedury - DO BANI, nasi Możnowładcy - DO BANI , nasi koordynatorzy DO BANI - każdy z nich walczy tylko o swój tyłek, nikt nie ma planów rezerwowych, nikt nie ma podejścia menedżerskiego tylko hitlerowskie. Dlaczego osoby nakładające plany nie maja bladego pojęcia o sektorze na który plan nakładają, tyczy się to wszystkich wydziałów. Skąd plany na developerkę jak są same negaty albo warunki cenowe skandaliczne i z czego one wynikają. Każdy klient jest pracotwórczy i wymagający ale czy ktokolwiek bierze pod uwagę, czas, pracę, umiejętności pracowników aby obrobić wniosek, obsłużyć klienta zgodnie z wymogami. Drodzy Państwo ja nie narzekam ja krzyczę ! gdzie logika, zdrowy rozsądek, gdzie ta jakość jak tu na chybcika i na ilość. Ręce opadają tylko strach przed utrata pracy i skurcze w brzuchu na widok własnego szefa. SKANDAL. ludzie przechodzą załamania nerwowe a i tak nie maja wyboru. Doprowadzą do tego, że 99 % na bezpośredniej obsłudze będzie umysłowo upośledzonych- czyli zrównają się z tymi co na górze ale za jaką cenę? Zdecydowany brak mądrych ludzi, ludzi którzy przechodzą przez wszystkie szczeble i posiadają wiedzę praktyczną i teoretyczną a za dużo karierowiczów i bumelanctwa i kto ich zatrudnia ? Jak można zatrudnić ludzi nie mających pojęcia o pracy. Jak z grupy ograniczonych tematycznie pociotków można tworzyć koordynatorów, naczelników, dyrektorów zarówno oddziałów, rod-ów i centrali. dlaczego tolerowane jest gnębienie i chamstwo wobec tych którzy pracują. Skąd ta bezmyślność. Jestem rozczarowana i przykro mi że podejmując prace byłam dumna z PKO, z naczelnika, dyrektora bo byli takimi samymi ludźmi - nie bogami ( w ich mniemaniu) , mieli szacunek , posłuch i umieli zmotywować ludzi do pracy a teraz strach i tylko strach...........i wstyd przed samym sobą i Klientami. WSTYD
        • doradca.pl Re: plany na I kw.2011 09.01.11, 11:54
          plany są i będą coraz wyższe , a po co? niestety żeby pracownikom nie dać premiiiiii !!!!!!!!!!!!!! czemu wzrosły plany na konta? gdyż na tym pracownik mógł jeszcze podskoczyć w ppi np.150%, A TERAZ?? brak słów, ktoś ta na górze nieźle kombinuje,żeby nas i z tej premii oskubać...
    • armagedon2012 Re: plany na I kw.2011 08.01.11, 13:45
      U mnie też masakra : plany nie z sufitu ale z kosmosu !!!
      Pochwalę się ; (
      od początku stycznia a jest to zaledwie cztery dni ( nie licząc współpracowników) miałam AŻ 8 LIKWIDACJI KONT !!!
      Pożyczki - odmowy systemu lub klienta jak się dowiaduje , że musi wnioskować razem ze współmałżonkiem.
      Z kwartału na kwartał będzie coraz gorzej bo już dostajemy na skrzynki , że nie wykonujemy planu a przecież ma być wszystko robione z górką !!!
      HORROR.
      • roxa-na Re: plany na I kw.2011 09.01.11, 19:16
        Pożyczki - odmowy systemu lub klienta jak się dowiaduje , że musi wnioskować ra
        > zem ze współmałżonkiem.
        Mamy ten sam problem.
        Klient zrezygnował z ubezpieczenia do SSk jak się dowiedział, że ma przystąpić do kredytu z żoną, która nie pracuje
        W innych bankach mają podobno tylko obowiązek sprawdzić zadłużenie współmałżonka.
        • fajny_diament333 Re: plany na I kw.2011 10.01.11, 23:12
          U nas jest wszystko chore i na dodatek myślą, że Klient jest idiotą i nie potrafi liczyć i można wcisnąć mu wszystko. Niech ci mądrale z centrali pokażą jak sprzedać te super produkty nie poprzez skrypty idiotycznych rozmów , tylko tak na żywo przy biurku z Klientem ,zobaczymy jakie będą mieli efekty. Na pewno każdy kupi lokatę opartą o kurs Euro /PLN na 2 lu 3 lata. Po co Klientowi odsetki ? Przeciez jak kupi taki produkt to znaczy, że jest trendy i myśli nowocześnie a przy tym ile zarobi??? Kapitał gwarantowany, O Kurcze jaka super oferta.
    • alma590 Re: plany na I kw.2011 13.01.11, 19:16
      Do czego prowadzi rywalizacja banków w zdobyciu klienta i wykonywania zawyżonych planów ?
      biznes.onet.pl/licealisci-z-wejherowa-i-koscierzyny-oszukani-podc,18543,4107624,1,prasa-detal
      • armagedon2012 Re: plany na I kw.2011 13.01.11, 22:15
        Czytałam.
        Naprawdę ostra jazda.
        Nasza szefowa napewno powiedziałaby, że inni to potrafią ( to, co że za każdą cenę - ohyda)
        Wolę pisać a na pewno będę musiała pisać plan naprawczy w przyszłym tygodniu niż stosować takie chwyty.
        Już na początku tego było mówione ile ma wynosić moja „dniówko- tygodniówka”-
        7 000 poż – dziennie ., 3 konta - tyg., 3 karty –tyg. , no i lokata .
        Nie mówiąc o zerówkach - ich ma nie być !!!
        A komu ja mam sprzedać te produkty jak w oddziale na zmianie było może 7 klientów ?
        A reszta sami wiecie jak klient siada i chce kartę kredytową tak sam od siebie to nawet nie mam złudzeń, bo wiem, na 100 % co będzie : figuruje , czynna windykacja albo brak zdolności ( i on o tym dobrze wie !!! ) a ja tracę czas.
        Dobrze , że jutro piątek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka