18.01.11, 18:46
Jak to jest z tym bankierem ?????? Osoby, które odchodzą z pracy, a miały konto bankier mają je nadal, choć nie pracują już od dawna w banku, ani w żadnej instytucji bankowej,,,,, Jest jedna dziewczyna co u nas pracowała i teraz w jakimś biurze turystycznym siedzi i przychodzi może od 2 lat i śmieje sie w żywe oczy, że mamy taki bałagan, że jeszcze nikt jej nie wyłapał,,, jak to jest, powiedzcie mi,,,, ktoś to weryfikuje w ogóle ????
Obserwuj wątek
    • turbo_dymo_men Re: BANKIER 18.01.11, 22:26
      Powinno się zgłosić w oddziale, że pracodawcą nie jest już instytucja finansowa. Ale co za różnica...? Jeśli ma bankiera, to ma. Skoro nikt tego nie sprawdził i sama nie poczuwa się do obowiązku, to jej sprawa.
    • qween1 Re: BANKIER 20.01.11, 14:33
      zgłoście to do CRB, czyli do ludzi którzy administrują rachunkami. Jeżeli ty jako doradca to zauważyłaś, to zgłoś to. Taka bezczynność powoduje że jest burdel .... a nie czekaj aż będzie ci się klient śmiał kolejne 2 lata.
      • sarenka50084 Re: BANKIER 21.01.11, 18:29
        Plan już masz wyrobiony. Ja jeszcze nie . Więc zajmnij się wykonaniem planu.
    • sarenka50084 Re: BANKIER 21.01.11, 08:08
      Co to cię obchodzi dostaniesz medal na pewno nie.
    • jakasoptymistka Re: BANKIER 23.01.11, 18:10
      Planu nie mam wyrobionego i marnie widze jego wyrobienie, ale skoro ja pracuje w banku ponad 10 lat i mam standard konto to też mnie drażni nieco,,,,
      Dzięki za podpowiedź co z tym zrobić ;)
      Pozdro
      • sarenka50084 Re: BANKIER 23.01.11, 19:30
        Jeżeli to nie idzie z Twojej kieszeni to niech sobie tak będzie. Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu. Wykonania planu życzę. Pozdrawiam
      • titulek4 Re: BANKIER 24.01.11, 19:34
        Jeżeli pracujesz 10 lat w PKO i nie masz bankiera to pretensje możesz mieć tylko do siebie. Zachowujesz sie jak pies ogrodnika
    • jakasoptymistka Re: BANKIER 24.01.11, 19:56
      Jesteście strasznie uszczypliwi, ale nie dziwne, w końcu pracujecie w PKO... Jeżeli chodzi o szczegóły ja nie mam bankiera, ale na własne życzenie ;D, ale i owa panienka, która twierdziła, że nie dokonamy zmian jej konta też nie ma już,,,,,
      Mówcie co chcecie, uważam to za mały sukces :):):)
      • sarenka50084 Re: BANKIER 25.01.11, 07:55
        Zostaniesz bardzo doceniona. Ta panienka z Tobą pracowała.Chyba ma jakieś imię. Pisałaś, że planu nie możesz wykonać. Więc zajmij się tym co potrzebne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka