Dodaj do ulubionych

PKO konto dla młodych

13.12.11, 19:38
Mam pytanie. Zamieniłam swoje konto w pko na konto dla młodych, pani w oddziale stwierdziła, iż jedyna opłata to 5 zł za kartę. Ja wyczytałam w internecie i na umowie, że za kartę debetową nie muszę płacić jeśli dokonam transakcji bezgotówkowych na kwotę 350 zł. Zatem czy to prawda , że tą opłatę da się obejść. Jeśli tak czy transakcja bezgotwkowa na powyższą kwotę musi być dokonana jednorazowo czy wszystkie płatności kartą i przelewy się sumują.

Z góry dziękuje za odpowiedź
Obserwuj wątek
    • doscpko Re: PKO konto dla młodych 13.12.11, 19:40
      Operacje bezgotówkowe w miesiącu (w sumie). Nie liczą się tu przelewy a płatności kartą w sklepach i punktach usługowych. Pozdrawiam.
    • pinesska44 Re: PKO konto dla młodych 14.12.11, 19:39
      Ta karta, o której piszesz wyglada mi na kartę kredytową. Za kartę debetową do konta płacisz 5 zł miesięcznie i masz darmowe wszystkie bankomaty Polska i świat + możliwość płacenia przez internet. O limicie operacji i "uniknięciu" opłaty za kartę jest mowa tylko przy kartach kredytowych PKO BP i w zależności od rodzaju karty te limity są różne.
      • doscpko Re: PKO konto dla młodych 14.12.11, 20:21
        od połowy listopada przy płatnościach debetówką w koncie dla młodych też nie ma opłaty (operacje conajmniej 350 zł). Sprawdź aktualną tabelą opłat i prowizji (na 100 %).
      • selena1205 Re: PKO konto dla młodych 18.12.11, 12:07
        pinesska44 - doczytaj ...taryfa prowizji i opłata o tym traktuje
      • olaboga24 Re: PKO konto dla młodych 11.03.12, 08:11
        tak, do tej karty nie ma opłat, kiedy w miesiącu wydasz nią w sumie 350 zł w sklepach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka