Dodaj do ulubionych

Pytanie o PKO BP Faktoring

07.12.13, 17:12
Pytanie do Admina mam. Przynajmniej dwa razy zniknęła ciekawa opinia o pracy w ww. instytucji mającej zdaje się jakiś związek z bankiem :) Przypomnę poniżej o jaką opinię chodzi:

[i]"OPINIE O PKO FAKTORING
opinia-o-pko-faktoring 07.12.13, 13:12

MOJA OSOBISTA OPINIA O PKO FAKTORING :
ja się nie dziwię, że spadają obroty firm faktoringowych - jeśli wszystkie mają takich prezesów jak ************ to niedługo PKO Faktoring będzie zamknięty...

DNO ! DNO ! DNO ! ...

beznadziejne warunki pracy, słabe wynagrodzenie, ciągły stres oraz niekompetencja prezesów w połączeniu z systemem zatrudniania znajomych, poleconych nieudaczników - tak można podsumować cały PKO FAKTORING !!!

Omijajcie z daleka jako pracownicy, oraz klienci. Wszędzie byle nie do PKO - moja osobista opinia, którą potwierdzi każdy kto tam pracuje i pracował

Żeby zmienić sytuację w PKO FAKTORING należy wywalić na zbity **** całe kierownictwo, które nadaje się do łopaty a nie zarządzania ludźmi !!!"[/i]

Dlaczego ta interesująca i zgodna z tematyką forum opinia dotycząca instytucji jakże bliskiej bankowi została skasowana? Cytując ją usunąłem nazwisko (choć jest znane) i słowo określające buzię które może się komuś wydawać zbyt mocne. Sprawdziłem też czy w tekście nie występuje określenie małego niedźwiadka. Czy to wystarczy żeby opinię naszego kolegi (koleżanki) pozostawić tu na tym forum?
Obserwuj wątek
    • szar_amysz Re: Pytanie o PKO BP Faktoring 07.12.13, 20:56
      Witam,
      @barbibul003
      Nie podejmę dyskusji o adminowaniu Forum.

@barbapapa003

Twój wpis pozostaje.

@opinia-o-pko-faktoring

Jesteś nowym Użytkownikiem Forum, dlatego wyjaśniam - nie podajemy na Forum imion i nazwisk - dlatego wykasowałam Twój wpis.

Pozdrawiam

szar_amysz
      • jajko_na_twardo Re: Pytanie o PKO BP Faktoring 07.12.13, 23:10
        Kiedyś podawano tu imiona i nazwiska, nawet Mobbi to robił (wystarczy przeszukać wyszukiwarką wpisując nazwisko prezesa obecnego czy byłego popularnego). W regulaminie nie ma mowy o takim zakazie. Przestańcie usuwać moje posty i wytłumaczcie dlaczego to robicie?
        • ukryty_wafel Re: Pytanie o PKO BP Faktoring 08.12.13, 00:26
          Odpowiedz dostałeś, ale ide zakład, ze udasz iz jej nie rozumiesz.
          :-)
    • error-is-me Re: Pytanie o PKO BP Faktoring 08.12.13, 01:02
      nasz faktoring to dno, do "doradcy" zgłaszałem kilu klientów - potem wszyscy skarżyli się i zgłaszali kąśliwe uwagi typu "pewnie pan o mnie zapomniał" "nie interesuje pana faktoring dla naszej firmy bo to nie pana działka" - a wszystko z powodu olewactwa i lenistwa "doradcy" pko faktoring

p.s.czasem o pracy leasingowych doradców klienci mówią to samo.
    • opinia-o-pko-faktoring Re: Pytanie o PKO BP Faktoring 09.12.13, 20:47
      Każdy wie, że zespół opieki klienta to ludzie którzy wolą siedzieć przed komputerem i czytać wiadomości na Onecie, interii i WP :) Kierownik zespołu minął się z powołaniem i za swoją niekompetencję, indolencję i nieudacznictwo jedzie po ludziach jak po zwierzętach !!!

LUDZIE !!!!

Kiedy "góra" w PKO się opamięta i wyśle na długie wakacje zarząd wymieniając go na ludzi Z POWOŁANIEM a nie ludzi Z PLECAMI ???

Przecież PKO FAKTORING to spółka akcyjna a nie ma tam zupełnie kontroli... Śmierdzi na odległość ! Gdyby ktoś z zewnątrz zrobił "cichy audyt" wśród pracowników to wyszłyby krzyżowo osoby, które zostały przyjęte po znajomości, dzięki plecom kolegów, tatusiów z siedziby ...

Kiedy wreszcie skończy się "warchałostwo" w tej firmie i będzie ona normalnym zakładem pracy, gdzie nie premiuje się "SWOICH" lub "DONOSICIELI" ???

Będzie mi miło jeśli ktoś zabezpieczy ten post przez wiecznym skasowaniem na życzenie dyrektorstwa :)
    • opinia-o-pko-faktoring Re: Pytanie o PKO BP Faktoring 09.12.13, 20:57
      Opinia [b]była, jest i będzie powielana[/b] na wielu portalach, tak aby świadomość nieprawidłowości w prowadzeniu firmy przez zarząd dotarła na SAMĄ GÓRĘ W PKO...

Nie pozwolę na to, żeby dobrzy pracownicy sami się zwalniali lub byli pod presją zwalniani z błahych powodów gdy kierownictwo "zatrudnione z polecenia" boi się o swoją posadę mając pod sobą o wiele bardziej wykwalifikowanych pracowników niż oni sami !

Żenujący jest poziom kompetencji, zaangażowania i kwalifikacji połowy pracowników PKO FAKTORING - tej połowy która trzyma się tam dzięki znajomościom i protekcji ...

Może wypowiedzi szczere i od serca osoby która ma dość milczenia spowodują, że KOGOŚ W KOŃCU to oświeci i zrobi test kompetencji w tym BUR****U
      • dziura_zabita_dechami Re: Pytanie o PKO BP Faktoring 21.12.13, 18:00
        Bo Ty myślisz, że na górze o tym nie wiedzą....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka