barbapapa003
07.12.13, 17:12
Pytanie do Admina mam. Przynajmniej dwa razy zniknęła ciekawa opinia o pracy w ww. instytucji mającej zdaje się jakiś związek z bankiem :) Przypomnę poniżej o jaką opinię chodzi:
[i]"OPINIE O PKO FAKTORING
opinia-o-pko-faktoring 07.12.13, 13:12
MOJA OSOBISTA OPINIA O PKO FAKTORING :
ja się nie dziwię, że spadają obroty firm faktoringowych - jeśli wszystkie mają takich prezesów jak ************ to niedługo PKO Faktoring będzie zamknięty...
DNO ! DNO ! DNO ! ...
beznadziejne warunki pracy, słabe wynagrodzenie, ciągły stres oraz niekompetencja prezesów w połączeniu z systemem zatrudniania znajomych, poleconych nieudaczników - tak można podsumować cały PKO FAKTORING !!!
Omijajcie z daleka jako pracownicy, oraz klienci. Wszędzie byle nie do PKO - moja osobista opinia, którą potwierdzi każdy kto tam pracuje i pracował
Żeby zmienić sytuację w PKO FAKTORING należy wywalić na zbity **** całe kierownictwo, które nadaje się do łopaty a nie zarządzania ludźmi !!!"[/i]
Dlaczego ta interesująca i zgodna z tematyką forum opinia dotycząca instytucji jakże bliskiej bankowi została skasowana? Cytując ją usunąłem nazwisko (choć jest znane) i słowo określające buzię które może się komuś wydawać zbyt mocne. Sprawdziłem też czy w tekście nie występuje określenie małego niedźwiadka. Czy to wystarczy żeby opinię naszego kolegi (koleżanki) pozostawić tu na tym forum?