Dodaj do ulubionych

Standardy dotyczące ubioru

15.01.14, 12:06
Witam. Niedługo wracam do pracy po dłuższym urlopie wychowawczym i chciałabym żebyście napisali jakie są obecnie standardy dotyczące ubioru? Wiem że bluzki muszą być koszulowe. Napiszcie więcej szczegółów. Jak się ma sprawa dotycząca paznokci?
Obserwuj wątek
    • barbapapa003 Re: Standardy dotyczące ubioru 15.01.14, 14:00
      anikaa0 napisał(a):

> Napiszcie więcej szczegółów. Jak się ma sprawa dotycząca paznokci?

Przyłączam się do prośby koleżanki. Szczególnie o tych paznokciach napiszcie z uwzględnieniem dłoni i stóp :) Telewizyjna twarz PKO bardzo się ucieszy:

"Dlatego bycie pantoflem jest miłe, bo uwielbiam stopy i chciałbym, żeby M*** (żona S*** – przyp.aut.) po mnie chodziła. Chciałbym, żeby mi ktoś odlał jej stopy. Wtedy postawiłbym je sobie w domu. Jestem totalnym fetyszystą stóp, szczególnie takich trochę przybrudzonych."

[url=http://wywiadowcy.pl/szymon-majewski-2/]link[/url]
      • cambambam Re: Standardy dotyczące ubioru 15.01.14, 18:29
        Od ostatnich wiadomości nic się chyba nie zmieniło: [url=https://wyborcza.biz/finanse/1,105684,10060747,Wyciag_z_instrukcji_ubioru_w_PKO_BP.html?as=1]Tekst linka[/url]
        • anikaa0 Re: Standardy dotyczące ubioru 16.01.14, 18:32
          No właśnie podobno się zmieniło! Podobno mogą być bluzki w kolorach pastelowych itp. A jak ma się kwestia kolorów lakierów do paznokci? Czy można mieć ozdoby na nich?
    • ciuciubabka78 Re: Standardy dotyczące ubioru 15.01.14, 15:29
      anikaa0 napisał(a):

> Witam. Niedługo wracam do pracy po dłuższym urlopie wychowawczym i chciałabym ż
      > ebyście napisali jakie są obecnie standardy dotyczące ubioru? Wiem że bluzki mu
      > szą być koszulowe. Napiszcie więcej szczegółów. Jak się ma sprawa dotycząca paz
      > nokci?

Co Cię obchodzą jakieś standardy. Ważne żebyś była ubrana i wyglądała czysto schludnie. Reszta to wymysły tych co maja za dużo czasu i się w pracy nudzą.
      • tujejekscelencja Re: Standardy dotyczące ubioru 16.01.14, 23:28
        Witam!
        Proszę pamiętać o niezbyt wyzywającej ekspozycji biżuterii! Mogłabym powiedzieć, że to clou każdego raportu z kontroli, które dostajemy do wglądu. Lepiej być ubranym skromnie i czysto, niż być wystrojoną niczym choinka na Boże Narodzenie. Już nie raz Klienci krytykują nas, że pracujemy w marmurach itp. Jeśli chodzi o lakier do paznokci - sugeruję bezbarwny.
        Pozdrawiam
        Wasza Jej Ekscelencja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka