inf0rmatyk 07.04.06, 14:51 A wiecie ze teraz to leczyc juz sie gratisowo nie bedzie mozna ? W ramach planu oszczednosciowego i Polski taniej ukochany Bank zrezygnowal z umowy z Lux-Medem ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izasia Re: Lux-Medowi mowimy papa 10.04.06, 08:18 Witajcie! Czxy to oznacza że już od kwietnia nie można sie leczyć w Lux-Medzie?Jestem na urlopie wych. więc i z wiadomościami jestem w tyle.U mnie w pracy dziewczyny wiedziały że mamy sie z Lux-Medem pożegnać, ale nie do końca wiedziały kiedy. Dzięki za informacje. Buziaczki Iza Odpowiedz Link
mjz73 Re: Lux-Medowi mowimy papa 10.04.06, 12:05 umówa została wypowiedziana można korzystać z usłu LuxMed-du do końca maja trwają rozmowy o podpisanie umwoy z nowym dostawac ( np Medicover) Odpowiedz Link
kalasanty76 Re: Lux-Medowi mowimy papa 10.04.06, 12:33 ja słyszałem, że będzie przetarg i nie jest wykluczone, że luxmed pójdzie w odstawkę. mam tylko nadzieję, że nadal będzie gratis Odpowiedz Link
ziutek83 Re: Lux-Medowi mowimy papa 10.04.06, 20:24 To i tak możecie być zadowoleni. Prawie 10 lat pracuję w banku i niby jestem na czasie , a w ogóle nie wiem co to jest ten Lux-Med. Czy to znaczy ,że mogliśmy z czegoś korzystać , co skrzętnie przed nami ukryli . Tylko badania okresowe mogliśmy załatwiać , a tak to lepiej sie nie zbliżaj z niczym , bo aż ozdrowiec można jak tylko na ciebie spojrzą. U nas nie ma chorych wszyscy się wyleczyli. Ale szkoda ,że nie wiedziałem może skorzystałbym hahahahahahahahahahaha Odpowiedz Link
columbus42 Re: Lux-Medowi mowimy papa 10.04.06, 21:31 Lux-Med to prywatna spółka medyczna: konsultacje lekarskie, badania diagnostyczne, laboratoryjne, wizyty domowe, nawet zdaje się, że był jakiś zespół pogotowia ratunkowego. Opieką medyczną w Lux-Medzie byli na pewno objęci wszyscy pracownicy Centrali na Puławskiej 15. Natomiast nie wiem czy także pracownicy warszawskich oddziałów...reszta kraju pewnie nie. Odpowiedz Link
ziutek83 Re: Lux-Medowi mowimy papa 10.04.06, 21:39 ja z pewnością jestem "resztą kraju" , ale jesli to nie trafiało do pozostałych pracowników(tylko na Puławską ) to bardzo dobrze ,że nastepuje koniec umowy. Odpowiedz Link
inf0rmatyk Re: Lux-Medowi mowimy papa 11.04.06, 10:59 objęci sa wszyscy tylko ... nei wszyscy o tym wiedzą. Ja własnie koncze leczenei jednej przypadlosci. Chetnie bym skierowal na leczenie glowy zwierzchnikow ale coz .... nie wszystkim jest dane miec glowe ;) Odpowiedz Link
pypec_na_jezyku Re: Lux-Medowi mowimy papa 11.04.06, 11:54 i dobrze, że wypowiedzieli :P Widać, że w PKO pracownicy są równi i równiejsi (jedni mieli dodatkową opiekę medyczna, inni nie). Szkoda gadać. Odpowiedz Link
mjz73 Re: Lux-Medowi mowimy papa 12.04.06, 12:01 cała Warszawa ma świadczone usługi w LuxMedzie i chyba te maista gdzie lux med ma swoje siedziby trudno, by ktoś miał jechać paręset km dol luxmedu Odpowiedz Link
pypec_na_jezyku Re: Lux-Medowi mowimy papa 12.04.06, 14:07 > cała Warszawa ma świadczone usługi w LuxMedzie > i chyba te maista gdzie lux med ma swoje siedziby > trudno, by ktoś miał jechać paręset km dol luxmedu dobrze, że napisałeś/aś "chyba". Lux-med jest w Łodzi, ale pracownicy, przynajmniej Ci z oddziałowi, z pewnością z tych świadczeń nie korzystają. Odpowiedz Link
mit13 Re: Lux-Medowi mowimy papa 12.04.06, 14:19 na prowincji LUX-MED chyba nie istnieje :), chyba, że w serialu "KLAN" Odpowiedz Link
pypec_na_jezyku Re: Lux-Medowi mowimy papa 12.04.06, 15:20 mit13 napisał: > na prowincji LUX-MED chyba nie istnieje :), chyba, że w serialu "KLAN" luxmed.pl/page.php?sid=79&ssid=92 Odpowiedz Link