seasons1 12.11.07, 20:53 a kto w końcu zostanie Dyrektorem ROD Wrocław ? czekamy na decyzje, bo Ciężko jest ciągnąć dwa wózki (prawda Pani Ewo?) wielu obstawia Dyrektora sprzedaży.... (on tak pięknie pisze: "weźmy się i zróbcie" - bravo Jacku !!!) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
govi100 Re: ROD WROCŁAW 15.11.07, 21:35 zastępcą dyrektora ROD ma zostać dyr O/Nowy Targ - składam wyrazy współczucia, dlaczego taki wybór: ponieważ spełnił kryterium "najbardziej niekompetentnego, leniwego itd. dyrektora". Oddział którym pozwolono mu kierować rozłozł na łopatki, czyli większość kompetentnych doświadczonych osób odeszła (zwolniły się WSZYSTKIE osoby z doświadczeniem z MIŚ, BOiP, i prawie wszyscy z Detalu!), głównie ze względu na atmosferę pracy i jego niekompetencje i brak działania!!!!Promowane są wyłącznie niekompetentne lizusy .... Ja tez odeszłam i współczuję osobom które muszą z nim współpracować. Odpowiedz Link
seasons1 Re: ROD WROCŁAW 20.11.07, 22:37 i nic dodać nic ująć nie wiem jak inne regiony ale w tym zauważyć można więcej takich orłów (O/4 Wrocław przykładowo) Odpowiedz Link