konto-2008 26.02.08, 20:18 macie jakieś wiadomości,czy przesyłki dotarły już na miejsce? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robotnik_pkobp Re: czy doszły te nasze kromki? 26.02.08, 21:18 Myśle, ze są jeszcze w drodze. Jutro bardziej prawdopodobne że część juz dojdzie. Odpowiedz Link
konto-2008 Re: czy doszły te nasze kromki? 26.02.08, 21:36 ciekawe czy jutro coś się dowiemy? Odpowiedz Link
aniela40 Re: czy doszły te nasze kromki? 26.02.08, 21:48 liczę na prezesa,ze jutro przemówi do nas Odpowiedz Link
kro-mka Re: czy doszły te nasze kromki? 27.02.08, 18:10 byłam dzisiaj na poczcie w centrali na Puławskiej 15 i doszło już 1500 do 2000 listów z kromkami. Stały ogromne wory pocztowe wypełnione naszymi listami z kromką chleba w środku. Osiągneliśmy SUKCES. Odpowiedz Link
baba.jaga35 Re: czy doszły te nasze kromki? 27.02.08, 18:22 Liczę, że nasze kromki i postulaty ich zasypią. Że będzie ich więcej niż się spodziewamy. I dlaczego prezes nie czyta naszych listów? Przecież każdy powinien przejść przez dziennik korespondencji i na ręce prezesa winien być złożony. Przecież do niego adresowany! Odpowiedz Link
czy-mam-racje Re: czy doszły te nasze kromki? 27.02.08, 18:50 a w GW napisano,że przyszło kilkanaście.... Odpowiedz Link
robotnik_pkobp Re: czy doszły te nasze kromki? 27.02.08, 21:50 Jeśli tak jest, to faktycznie osiągnęliśmy sukces i trzeba teraz iść za ciosem. Odpowiedz Link
niktosia123 Re: czy doszły te nasze kromki? 27.02.08, 23:12 Strasznie jestem ciekawa reakcji Juszczaka albo chociaż czy jakiś worek z poczty już trafił do centrali. Nie mamy żadnej "wtyki" na Puawskiej? Odpowiedz Link
fn.dolny.slask Re: czy doszły te nasze kromki? 29.02.08, 21:50 kro-mka napisała: > byłam dzisiaj na poczcie w centrali na Puławskiej 15 i doszło już > 1500 do 2000 listów z kromkami. Stały ogromne wory pocztowe > wypełnione naszymi listami z kromką chleba w środku. > Osiągneliśmy SUKCES. 1500 - 2000 to kiepski wynik. Liczę na to, że dopiszemy jeszcze choć jedno zero... Odpowiedz Link
czy-mam-racje Re: czy doszły te nasze kromki? 02.03.08, 14:52 umilkł temat naszych kromek,ale może ma ktoś jakieś wejścia i wie co dalej z tymi kromkami się dzieje? Odpowiedz Link
czlowiek_z_dolu Re: czy doszły te nasze kromki? 03.03.08, 00:25 czy-mam-racje „ a w GW napisano,że przyszło kilkanaście....” aniela40 „widocznie ma znajomosci w GW” … może to by nieco wyjaśniało: www.goldenline.pl/rafal-juszczak znajomi: www.goldenline.pl/maciej-samcik www.goldenline.pl/michal-macierzynski Odpowiedz Link
robotnik_pkobp Re: czy doszły te nasze kromki? 03.03.08, 00:31 No tak. Czemu tak jest, że jak już jest w prasie stronniczy artykuł to w 99% jest to w Wyborczej? Poza tym widać, że Prezes ma szerokie znajomości i wie jak je wykorzystując, ściemniać aby się innym wydawało, że to on ma racje. Odpowiedz Link
aniela40 Re: czy doszły te nasze kromki? 03.03.08, 08:17 i sami widzicie jak sie ma plecy to i cisza w mediach na temat kromek a jak już coś napiszą to jedna wielka ściema!!!!!!! Odpowiedz Link
czas_na_zmiany_w_pko Re: czy doszły te nasze kromki? 03.03.08, 20:37 Ale kolesiostwo!!! Taki temat nadaje się na osobny wątek! Odpowiedz Link
czuk1 Re: czy doszły te nasze kromki? 03.03.08, 20:48 Czy 20 tys. pracowników banku ma mniejsze znajomości w mediach ni ze prezes i jego rzecznik? Oto jest pytanie. Odpowiedz Link
zbystrej Re: czy doszły te nasze kromki? 03.03.08, 21:08 kłamstwo! kłamstwo! tylko z mojego oddziału poszło ponad 50 kromek. zastanówcie się jakie opinie wydaje GW i jaką a raczej czyją prawdę podaje. Odpowiedz Link
sheone Re: czy doszły te nasze kromki? 06.03.08, 17:20 Może skorzystajmy z okazji, że wybrano nową Radę Nadzorczą i napiszmy do niej list otwarty. Wyartykułujmy, że chcemy zmian dla dobra nas wszystkich. I liczy się również dla nas dobro banku. Że się utożsamiamy z firmą, ale na takie bagno jak wprowadziła ekipa Juszczaka to nie możemy też być obojętni. Odpowiedz Link
czlowiek_z_dolu1 Re: czy doszły te nasze kromki? 07.03.08, 08:03 i to jest też dobry pomysł Odpowiedz Link
mobbing_pkobp czlowiek_z_dolu1 06.03.08, 17:26 Witam proszę nie reklamować innego (konkurencyjnego) forum dotyczącego PKO BP SA na Forum Pracowników PKO BP SA. Proszę moderatorów o usuwanie takich wpisów. Jak ktoś chce sobie założyć to niech zacznie od podstaw i wysyła emaile do pracowników bezpośrednio na ich skrzynki. mobbing_pkobp Odpowiedz Link
czlowiek_z_dolu1 Re: czlowiek_z_dolu1 07.03.08, 00:06 mobbing_pkobp napisała: > Witam > proszę nie reklamować innego (konkurencyjnego) forum dotyczącego PKO > BP SA na Forum Pracowników PKO BP SA. > Proszę moderatorów o usuwanie takich wpisów. > Jak ktoś chce sobie założyć to niech zacznie od podstaw i wysyła > emaile do pracowników bezpośrednio na ich skrzynki. > mobbing_pkobp A to niby dlaczego????, mogę reklamować co chcę, chcesz zrobić z tego forum odpowiednik pkowskiego hyde parku????? Odpowiedz Link