vilijonkka 22.01.07, 20:26 czy któraś z Was miała do czynienia z kometykami kryolana? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mroofka2 Re: kryolan 22.01.07, 21:04 firma przeznaczyła produkty głównie dla charakteryzatorów są to bardzo drogie kosmetyki kolorowe, ale też bardzo dobre;) miałam z nimi kiedyś do czynienia i wiem, że są przeznaczone naprawdę dla profesjonalistów;) Odpowiedz Link Zgłoś
vilijonkka Re: kryolan 23.01.07, 00:07 właśnie cena mnie dziwi. dostałam cennik i np. cień kosztuje 28zł, róż 22zł. to oczywiście dużo, gdy trzeba kupić palete kilkudziesięciu, ale o ponad 100zł taniej niż zwyczajowo kosmetyki "z górnej półki". więc o co kaman? ;p może nie można ich używać na codzień, czy coś? ale mają potężne filtry, i są, jak napisałaś, dla profesjonalistów, więc nie rozumiem. głupio mi było zapytać w sklepie 'ale dlaczego one są takie wspaniałe?', zwłaszcza, że byłam zbyt oczarowana samą obecnością w prawdziwym sklepie dla wizażystek :) Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: kryolan 22.01.07, 21:05 zapadł mi w pamięci cień do oczu z kilkukaratowym złotem;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: kryolan 23.01.07, 01:12 więc tak jak piszesz ceny nie są porażające, ale jednak produkty są dość drogie do stosowania amatorskiego czy nawet na wpół profesjonalnego. poza tym kosmetyki te zostały stworzone do uzytku przez wizażystów pracujących w teatrze telewizji, itp, nie do uzytku "na codzień"-do pracy;P zresztą, jak ktoś chce, może zakupić, osobiście wolę takie kosmetyki przeznaczone do swiatła dziennego i wieczorowego a nie tylko lamp;) Odpowiedz Link Zgłoś