Dodaj do ulubionych

Kurs tańca Halay

20.06.11, 16:05
Zapraszam na kurs tańca Halay w Krakowie.

Halay to tradycyjny turecki taniec, stanowiący nieodłączną część tureckich wesel czy lokali z ludową muzyką.

Wakacyjny kurs grupowy (I stopień) obejmuje 11 godzin zegarowych. Termin rozpoczęcia: 01.07.11. Zajęcia w piątki o 21.10. (istnieje możliwość zmiany terminu). Koszt jednej godziny zajęć grupowych wynosi tylko 30 zł brutto.

Zajęcia indywidualne - termin i cennik do uzgodnienia.

Więcej szczegółów:
tureckieklimaty@yahoo.com
tel. 510-358-606
Obserwuj wątek
    • zaza_fatma Re: Kurs tańca Halay 06.09.11, 19:09
      szkoda ze nie w szczecinie taki kurs uncertain
      • tureckieklimaty Re: Kurs tańca Halay 17.09.11, 02:46
        Niestety do Szczecina mam troszkę za daleko wink

Pozdrawiam
        • tureckieklimaty Re: Kurs tańca Halay 17.09.11, 02:50
          Osoby z Krakowa zapraszam na nowy kurs tańca HALAY już od października.

Kurs obejmuje 12 godzin zegarowych. W programie m.in. Üç Ayak, Damat Halayı, Şemmame i wıele innych rodzajów tańca Halay, które można spotkać w Türkü Bar czy na tureckich weselach. Rozpoczęcie: 14.10.2011, piątek 20.10, inne terminy – do uzgodnienia. Miejsce: Kraków, ul. Siemiradzkiego. Cena 1 lekcji w ramach kursu: 30 zł.
          • zaza_fatma Re: Kurs tańca Halay 20.09.11, 18:50
            no nie i jeszcze semmame....bo nie wytrzymam i do was do tego krakowa przyjade!!!!!!!offffff a moze jednak i w szczecinie da rade big_grin hehehhehe
            • tureckieklimaty Re: Kurs tańca Halay 21.09.11, 01:10
              No niestety nie da rady tam u Was, ale za to miło mi, że poznałam osobę, która podziela moje gusta muzyczne smile Pozdrawiam serdecznie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka