Dodaj do ulubionych

Promocje w LOT

29.12.11, 17:16
Cześć,
chciałam Was poinformować, że LOT w każdą środę ma super promocje i ja np. kupiłam bilet Warszawa-Stambuł-Warszawa za niecałe 340 złotych. W tym tygodniu promocja trwa także w czwartek.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • istanbul.l Re: Promocje w LOT 30.12.11, 19:55
      ale promocji na inne miasta już nie ma... za bilet do warszawy zapłaciłam 134 liry, a do wrocławia 400... i takie to są promocje wink ale dzięki za info...

Pozdrawiam.
      • sommak Re: Promocje w LOT 01.01.12, 22:30
        Witajcie,
        jak dokladnie dziala srodowa promocja-czy ceny o ktorych piszecie zawieraly juz oplaty lotniskowe itp-czy to koszt calkowity?Czy promocja jest wtedy na konkretne terminy wylotow?
        Mnie akurat interesuje lot Stambul-Warszawa-Stambul w drugiej polowie stycznia i gdyby takie ceny sie pojawily,nie musialabym zastanawiac sie nad drugim rozwiazaniem czyli lotem z Antalyi do Berlina i kombinowaniem transportu stamtad do Lodzi.
        Rozumiem,ze trzeba sie poprostu ostro orienotwac dopiero w srode?smile
        Pozdrawiam serdecznie!
        • ingalill23 Re: Promocje w LOT 02.01.12, 00:42
          sommak napisała:

> Witajcie,
          > jak dokladnie dziala srodowa promocja-czy ceny o ktorych piszecie zawieraly juz
          > oplaty lotniskowe itp-czy to koszt calkowity?Czy promocja jest wtedy na konkre
          > tne terminy wylotow?
          > Mnie akurat interesuje lot Stambul-Warszawa-Stambul w drugiej polowie stycznia
          > i gdyby takie ceny sie pojawily,nie musialabym zastanawiac sie nad drugim rozwi
          > azaniem czyli lotem z Antalyi do Berlina i kombinowaniem transportu stamtad do
          > Lodzi.
          > Rozumiem,ze trzeba sie poprostu ostro orienotwac dopiero w srode?smile
          > Pozdrawiam serdecznie!

Podpisnam sie pod pytanie. Tez nie wiem za bardzo jak to dziala, raz widzialam promocje na inne miasta Ateny, Rzym i jak weszłam w te promocje to bilety byl drogie wiec albo gdzies zle kliknelam, albo ta promocja to jakas sciema -> ceny sa podawane bez wszystkich oplat i podatkow...
        • asya-pl Re: Promocje w LOT 03.01.12, 22:46
          Ta promocja nazywa sie szalone środy więc obowiazuje tylko w ten dzień, nie wiem czy obejmuje wszystkie przeloty. Pobyt nie może być dluższy niż miesiąc, a promocja obejmowała bilety na przeloty od poczatku stycznia do końca maja.
          Ja tydzień temu kupiłam bilet Warszawa-Stambuł-Warszawa za 340 złotych ze wszystkimi opłatami.
          Ja kupiłam bilety bezpośrednio na stronie LOT-u.
          • sommak Re: Promocje w LOT 03.01.12, 23:54
            Dziekuje Asya za odpowiedz,mam nadzieje,ze w najblizszej promocji pojawi sie rowniez interesujacy mnie rowniez kierunek i mam nadzieje,ze bedzie obejmowal lot ze Stambulu i do Stambulusmile
            Pozdrawiam serdecznie!
            • grazynanowa do Sommak 04.01.12, 20:16
              Malgosiu , Condor ma super promocje na styczen , Antalya-Berlin w dwie strony 98 € ,nawet jak zaplacisz za transfer z Berlina do Lodzi to i tak super cena.
              Pozdrawiam serdeczniesmile
              • sommak Re: do Sommak 05.01.12, 08:42
                Witaj Grazynko,
                wiem-wczoraj jak okazalo sie,ze w promocji nie ma Stambulu-posprawdzalam sobie,rozne linie lotnicze i ceny sa porownywalne do tej,o ktorej napisalas-a nawet w Condorze na jeden z ewentualnie pasujacych mi terminow wyskoczyla mi cena 67 Euro.Takze chyba jednak skonczy sie wlasnie na locie do Berlina,a stamtad nasz przyjaciel zaproponowal,ze zabierze nas samochodem-do samej Lodzi mamy autostrade od granicy,a i po stronie niemieckiej dobra droga-wiec podroz bedzie trwala pewnie tyle samo,co lot z Antalyi do Stambulu,oczekiwanie na samolot do Polski,lot do Polski i droga z Warszawy do Lodzi.
                Dzieki,pozdrawiam cie serdecznie!
    • kasia.bodrum Re: Promocje w LOT 16.01.12, 19:19
      Cześć, właśnie kupiłam bilet ist-waw-ist na kwiecień za 450 zł smile z promocji First Minute.
      pozdrawiam smile
      • tatavla Re: Promocje w LOT 17.01.12, 10:46
        Czesc. Na jaki dokladnie termin udalo Ci sie kupic w takiej cenie? Ja wlasnie przeszukuje strone LOT-u, ale min. cena to ok. 500-600 TL. sad
        Pewnie bardzo malo miejsc jest w tej promocji...
        • klovi Re: Promocje w LOT 17.01.12, 13:22
          Ja wczoraj w nocy kupilam bilecik IST - WAW / Waw - Ist za 189 tl w terminach 20,03 - 19,04

mi tez na poczatku rezerwacji pokazywalo za 1wszy bilet 354 tl a za drugi 94 ale jak kliknelam dalej to ten 300 zrobil sie promo za 90 =)

nie byla to ani sroda ani czwartek =) he he wiec moze przejdz dalej w rezerwacji
          cos czytalam ze promo jest na bılety do 31,04
          • kasia.bodrum Re: Promocje w LOT 18.01.12, 16:28
            Cześć,
            kupiłam bilet na 5-19 kwietnia. Jak sprawdzałam daty to 29.03, 5.04, 12.04, 19.04 były zawsze w promocyjnych cenach. Natomiast ceny skakały i pokazywało raz 800zł, raz 750zł, a jeszcze innym razem 450zł. Klikałam w te daty co jakiś czas i ceny się zmieniały. W końcu jak pokazała się cena 350 zł i chciałam kupić bilet to nagle wyrzuciło mnie ze strony i znowu pokazało cenę 800zł! Szybko zadzwoniłam do LOTu (tel do wawy 0801 703 703) i kupiłam bilet przez telefon, już wprawdzie nie za 350 zł ale za 450 zł smile Okazało się, że w tym samym czasie też ktoś kupował i mnie uprzedził smile
            A propos to tanie połączenia tel. ma Turkcell - w promocji ALO AVRUPA 9 TL za godzinę rozmów z Europą smile
            pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka