Dodaj do ulubionych

Praca dla Turka w Krakowie

25.01.12, 11:56
Witam!
W zwiazku z powrotem do Polski szukam pracy dla mojego Turka w Krakowie.
Bede wdzieczna za wszelkie informacje smile Moze ktoras z Was widziala jakies ogloszenie lub ma jakies namiary na kogos kto zatrudnilby Turka.
Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • tureckieklimaty Re: Praca dla Turka w Krakowie 05.02.12, 13:19
      Wiem, że dużo Turków pracuje w Krakowie w Philip Morris'ie i w Shell'u. Może warto zapytać czy nie ma przyjeć.
    • cynamonek78 Re: Praca dla Turka w Krakowie 07.02.12, 15:34
      ale w jakim charakterze szukasz pracy ? ma być zatrudniony jako Turek ? to marne szanse.... chociaż troszkę sprecyzuj co miałby robić...smile
      • karina_kr Re: Praca dla Turka w Krakowie 07.02.12, 18:04
        Myslalam o pracy w jakiejs firmie miedzynarodowej zatrudniajacej obcokrajowcow smile a moze Ty masz jakies namiary albo mozesz cos wiecej powiedziec na temat pracy dla Turka w Krakowie..Ja chce wrocic do Polski, ale moj sie zgodzi jesli bedzie wiedzial, ze znajdzie tam prace..
        • yasemin1 Re: Praca dla Turka w Krakowie 07.02.12, 18:25
          Jeżeli byłabyś z Warszawy to można by spróbować w SITEL jako konsultant na linii tureckiej biegły turecki i angielski oraz dobra znajomość komputera, mój mąż tam pracuje i jest jedno wolne miejsce w grupie tureckiej.
          • skorrogan Re: Praca dla Turka w Krakowie 07.02.12, 18:46
            Mówiąc o Warszawie, siostra znalazła coś takiego.
            Praca w Warszawie dla User Operations Team Lead with Turkish: Team Lead with Turkish
            • yasemin1 Re: Praca dla Turka w Krakowie 08.02.12, 09:00
              Praca jest tam mniej więcej taka sama co w SITEL tylko, że coś kręcą w sprawie zarobków nie chcą nic powiedzieć i do tego praca jest w kółko na około czyli 24 h/7 dni.
              • bkowalek1 Do Yasemin1 19.03.12, 14:44
                Cześć Yasemin1
                Napisałaś, że twój mąż pracuje w SITEL w Warszawie. Też jestem turkiem i szukam pracy. Chciałbym porozmawiać z twoim mężem. Czy możesz mi podać adres mailu albo jakiś kontakt telefoniczny do niego.
                Z góry dziękuje
                • yasemin1 Re: Do Yasemin1 19.03.12, 15:10
                  Napisz na mojego maila gazetowego, możesz po turecku, wieczorem mąż ci odpisze.
                  • bkowalek1 Re: Do Yasemin1 19.03.12, 15:44
                    jaki jest twój mail? Z końcówką ............@gazeta.pl?
        • cynamonek78 Re: Praca dla Turka w Krakowie 08.02.12, 14:41
          Ty naprawdę nie rozumiesz o co mi chodzi ? Co znaczy chcesz znaleźć pracę w międzynarodowej firmie zatrudniającej obcokrajowców ? Nie ma takiego stanowiska jak TUREK. Jest jakiś konkretny specjalista. Ja zatrudniam obcokrajowców, mam firmę w Krakowie, a nie zatrudnię nikogo tylko dlatego że jest Turkiem..... Nie wiem jak Ty chcesz znaleźć tą pracę, no ale życzę powodzenia.... jak zdecydujesz się napisać, do czego konkretnie Twój Turek się nadaje i co chciałby i potrafi robić, to daj znać.... pozdrawiam
    • sahla do cynamonek78 08.02.12, 16:41
      Cynamonek napisałam do Ciebie na maila gazetowego, ale wrócił do mnie. Czy mogłabyś mi podać swojego maila?
      pozdrawiam
      Sahla
    • mayaeb Re: Praca dla Turka w Krakowie 02.03.12, 18:59
      czesc Karina!
      chcialam Ci napisac na maila, ale ponoc nieaktywny...
      pozdrawiam
      • karina_kr Re: Praca dla Turka w Krakowie 02.03.12, 20:55
        Czesc !
        Wyslalam Ci maila mam nadzieje, ze doszedl smile
        Pozdrawiam
        • catsi Re: Praca dla Turka w Krakowie 02.03.12, 21:44
          Wystarczy wejść tutaj: praca.money.pl i wyszukać "turecki" lub "turkish". Ofert mnóstwo na cały kraj
          • hugo43 Re: Praca dla Turka w Krakowie 19.03.12, 18:22
            nalezy pamietac ,ze 90% tych ofert jest generowanych na potrzeby urzedu pracy,gdy zalatwia sie pozwolenie dla turkow.sama wiele razy sciagalam pracownikow z turcji i pro forma takie ogloszenie musialam przez up dac.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka