Dodaj do ulubionych

leki na grype, witaminy

24.10.12, 15:06
Witam czy zna ktoras tureckie witaminy cos ala polski rutinoscorbin etc?
Obserwuj wątek
    • ingalill23 Re: leki na grype, witaminy 24.10.12, 20:24
      Na grypę używałam TyloHot odpowiednik np gripexu do picia czy frevexu, albo a-ferin - odpowiedni gripexu lub scolboramidu. Takie cos jak rutinoscorbin to nie wiem czy funkcjonuje.
      • ajlonka21 Re: leki na grype, witaminy 25.10.12, 09:08
        Ostatnio na ból gardła piłam herbatkę z suszonych kwiatów granata. Poleciła mi ciocia mojego męża. Ku zdziwieniu na drugi dzień jak ręką odjął gdyż nigdy tak szybko ból mi nie przechodził.
        • istanbul.l Re: leki na grype, witaminy 30.10.12, 09:36
          Polecam wıtamınkı... Mozna kupic wıtamıne C ı osobno wıtamıne b oraz rutyne.... Rutınoscorbınu nıe ma. Co do Thylo to na mnıe dzıala.. Najlepszy jest nasz fervex. W aptece mozesz jednak kupıc takze antybıotyk, jeslı sytuacja bylaby bardzo powazna.
          Na bol gardla proponuje syropek z cebulı ı do pıcıa mleko z duza ıloscıa czosnku ı mıodu.
          • ingalill23 Re: leki na grype, witaminy 30.10.12, 09:44
            Odnośnie witamin to można kuć także Centrum, jakieś "multivitamin", na gardło widziałam strepsils i inne ziołowe.
            • paolciasahin Re: leki na grype, witaminy 30.10.12, 10:02
              Dzieki. Kupilam tylohot ale niestety z syropem z cebuli to nie przejdzie, bo to dla meza smile Kupilam za to syrop VapoSyrup z vicks i pomogl. Chociaz zdziwilam sie , bo raz kupilam bez recepty a za drugim razem chcieli juz recepte. Ale syrop polecam bo pomogl. Maz po grypie mial okropny kaszel.
    • istanbul.l Re: leki na grype, witaminy 30.10.12, 10:07
      KATARİN - podobno to od razu dziala i hamuje kaszel.
      www.ilacpedia.com/katarin-kapsul
      • sarlo51 Re: leki na grype, witaminy 31.10.12, 03:07
        to mleko z czosnkiem to przypomina dla mnie mlode lata. Jak mama nasza dawala nam i stala przy nas zebysmy pily cieple.Bo jak wystygnie jest nie dobre i wtedy zrobi druga szklanke mleka z czosnkiemsadsadsad:.
        A ja to pije duzo sokow,wody i robie sobie dobry rosol(chicken soup).Odpoczynek dobry w lozku. Czasem wypije tez herbate z alkoholem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka