Dodaj do ulubionych

Fryzjer - ALANYA

20.08.13, 20:25
Dziewczyny,

potrzebuje namiar na jakiegoś dobrego, sprawdzonego fryzjera w Alanyi. Chciałabym zafarbować włosy i może trochę podciąć. Chodziłam wcześniej do jednej fryzjerki niedaleko başkent hastanesi ale za każdym razem po tygodniu od farbowania włosy traciły kolor a cała farba spływała pod prysznicem co nigdy wcześniej nie zdarzało mi się w Polsce chociaż przeważnie farbowałam włosy w domu.
Obserwuj wątek
    • sommak Re: Fryzjer - ALANYA 21.08.13, 09:02
      Witaj,
      Jak mieszkalam w Alanyi-wprawdzie bylo to prawie 6 lat temu,ale mysle,ze te miejsca jeszcze sa-chodzilam do pana Fatiha Vahapağolu (chyba dobrze zapamietalam mam nadziejesmile)-najpierw przyjmowal w salonie Mehmeta Kodala na Stumetrowce,a pozniej w salonie MK w porcie.Ja bylam bardzo zadowolona,do dzisiaj uwazam,ze jak do tej pory na lepszego fryzjera nie udalo mi sie trafic,chociaz tu w Antalyi narazie nie narzekam.
      Obydwa salony nalezaly do ww Mehmeta Kodala i prawde mowiac z opinii,ktore slyszalam w ogole te salony maja dobra marke w Alanyi,szef bardzo dba o wyszkolenie fryzjerow,nawet posyla ich zagranice na rozne kursy-nie sa to uslugi najtansze,ale ja uwazam,ze w pelni zasluguja na swoja cene.Mysle,ze nawet jesli pan Fatih juz tam nie pracuje,a trafisz na kogos innego,powinnas byc zadowolona.
      Pozdrawiam serdecznie!
    • akasya Re: Fryzjer - ALANYA 28.08.13, 10:14
      A ja polecę Mehmeta Oz, który ma salon na Damlatasu (naprzeciwko Migrosa, centralnie nad stoiskiem ze świeżymi sokami). Od kilku lat już do niego chodzę i w sumie jeszcze nigdy się nie zawiodłam. I ciąć potrafi i farbować, a do tego ceny ma ok.
      • skylaar Re: Fryzjer - ALANYA 10.09.13, 19:25
        Ja z kolei mam sprawdzony od kilku lat salon naprzeciwko PTT na ul. Ataturka - nazywa się Aya Kuafor i pracuje tam 3 fryzjerów - polecam szczególnie Yilmaza. Strzyżenie, farbowanie, robił mi też zabieg keratynowego prostowania włosów i efekty były super (porównywałam cenowo i jakościowo z innymi znajomymi osobami). Przy okazji ceny (jak na Alanyę) przyzwoite.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka