imai05 Re: :o) 22.08.07, 10:03 Chciałam życzyć wszystkim forumowiczom w Turcji w Polsce miłego dnia Po powrocie z Turcji, ktory był baaardzo udany nie mogę się przyzwyczaić tu w gdyni w mym rodzinnym mieście, to chyba wynika z tego, że wszystko mi się bardzo podobało to co widziałam, rodzina mojego ukochanego przyjeła mnie lepiej niż się spodziewałam no i druga sprawa, że miłość kwitnie A teraz powrót do rzeczywistości wir pracy czas się rzucić, ( dzis 14 h pracuję ) więc życzę jeszcze raz miłego dnia Monia Odpowiedz Link
magdaod Re: :o) 22.08.07, 12:00 Dzieki wielkie imai05 Tez Ci zycze milego dnia i pozdrawiam z Warszawy. Pewnie Cie zdenerwuje, ale w poniedzialek lece na 2 tyg. do Turcji hihihi Juz sie nie moge doczekac! Pozdrow ode mnie morze, za ktorym tesknie - mieszkalam ponad 20 lat w Sopocie Kamiennym Potoku. Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link
imai05 Re: :o) 22.08.07, 18:18 Dzieki i wzajemnie oj strasznie zakrecony ten dzien w pracy juz chce do domu! a raczej wolalambym wrocic do Turcji pozdrawiam jeszcze raz Magda jak sie wyrwe z pracy to pozdrowie morze od Ciebie a Ty moja Turcje I widze ze trzeba zrobić spotkanie w 3miescie :o) tylko tyle pracy mam teraz, że nie wiem kiedy wolne bede miec MONIA :o) Odpowiedz Link