Dodaj do ulubionych

Do arka22223.

13.04.07, 17:17
Arku,nie przejmuj sie głupim gadaniem,rozpętałeś burzę pocztówkami,
niech krytykują.Robią Ci reklamę-niechcący.
Jesteś jedyną osobą,która podała swoje imię.Każdy wie kim jesteś,
bardzo dobrze,po co się ukrywać.
Krytykujący są ukryci wiec myślą,że wszystko im wolno.
Czasem ludzie zaprzeczają sami sobie nie wiadomo dlaczego,
ale tak już jest,trudno to zmienić.
Pozdrawiam Ciebie,Twoją Dziewczynę i oczywiście Braci - Szarotka.

Obserwuj wątek
    • l-6 Re: Do arka22223. 13.04.07, 18:45
      szarotka wyluzuj. Jeśli gratulujesz Arkowi za pocztówki to dobrze, bo coś
      zrobił, ale jesli gratulujesz za to, że się przedstawił, a gratulujesz
      anonimowo to robisz głupotę do kwadratu. Nie przedstawiając się zwyczajnie
      walisz go w gębę i tyle. Pomyśl o ile bardziej by to było szczere jak byś
      napisała że nazywasz się ... Myśl Pani, myśl, bo ostatnio jakby się szamoczesz,
      a było nieźle. a co do pocztówek To gratuluję pomysłu, nie ważne czy świeżego ,
      czy nie. Widokówki są to najważniejsze.
      • szarotka72 Re: Do arka22223. 13.04.07, 22:08
        Do l-6,powiem Ci coś: Arek mnie zna a Ty nie musisz.
        Tak gratuluję za to,że się przedstawił.Pocztówek jeszcze nie widziałam.
        A pytałeś mnie kim jestem? Nie pytałeś,wiec o co chodzi?
        Jak bym napisała jak się nazywam? i co jeszcze? Mam wymienić przodków do
        7 pokolenia wstecz? Moje nazwisko nic Ci nie powie.
        Piszę to co chcę,a Ty wpadasz tutaj jak tornado razem z torontem
        i chcecie ustawiać wszystkich.
        Toronto, a Ty skąd jesteś,że nie znasz Arka?
        Dawno Ciebie tutaj nie było.
        Tak, widokówki są najważniejsze,bardzo dobry pomysł.
      • wit555 Re: Do arka22223. 13.04.07, 22:44
        Szarotko witam cię serdecznie.Tak się podnieciłaś tymi głupimi pocztówkami
        jakbyś nigdy w życiu nie widziała nic ładniejszego i w lepszym guście.No cóż
        nam na prowincji byle jakoś i byle co bardzo odpowiada przynajmniej niektórym
        jak można tu poczytać. Pozdrawiam
        • szarotka72 Re: Do wit 555... 13.04.07, 23:01
          Czytaj uważnie,nie widziałam pocztówek,podoba mi się pomysł.
          Bardzo dobrze czuję się na prowincji,Tobie widzę podoba się ,,wielki świat''
          i stąd to rozczarowanie.Mam pytanie:czy coś Ci się podoba w naszym kraju?
    • toronto123 Re: Do arka22223. 13.04.07, 20:55
      LOL
      to ja chyba ten jedyny co to nie wie kim jest Arek

pzdr.
      • l-6 Re: Do arka22223. 13.04.07, 20:59
        udajesz żę nie wies. a wiem że wiesz. To zięć i sołtys, a i urzędnik dobry w
        urzędzie.
        • toronto123 Re: Do arka22223. 13.04.07, 21:07
          powaga nie mam pojęcia kto to jest:)
          a jak mi jeszcze z zięciem i sołtysem wyskoczyłeś... mam za małe IQ żeby się
          domyślić
          zięć kogo?? pierwszego?? big brother'a?? LOL
          dobra bo mi się zwoje w mózgu wyprostują i co ja jutro pocznę. a po drugie co
          mnie to, wolę sobie szpokę w tvn24 na żywo z sejmu obejrzeć, tam są lepsze
          cyrki...

pzdr.
          • sauber1 Re: Do arka22223. 13.04.07, 23:19
            toronto123 napisał:

> powaga nie mam pojęcia kto to jest:)

Z wielką nieśmiałością też się przyznaję, że nie widziałem tych pocztówek, nie
            znam Arka, nie widziałem Szarotki, myślę że nie jest mniej ładna od tej Arka
            dziewczyny. Jednak to forum ma jakiś swój czarodziejski urok, nie koń, nie
            traktor, a ciągnie ;)
            Pozdrawiam wszystkich, tych słabiej się prezentujących szczególnie, tak trochę
            dla zachęty i ........
            • szarotka72 Re: Do arka22223. 14.04.07, 07:00
              Przyznać się - też trzeba odwagi.
              Wszyscy nie mogą się znać - to normalne.
              Gmina jest dość rozległa.
              • l-6 Re: Do arka22223. 14.04.07, 15:54
                Szarotko. Długi czas bardzo ceniłem twoje wypowiedzi, gdyż w większości
                przypadków były ciekawe i obiektywne. Tu jednak, w tym temacie "koń cie
                poniósł" i zrobił ci się w głowie spory galimatias. Mam niezłą pamięć i
                przypominam sobie twoje posty o Arku z przed kilku miesięcy. NIe pisałeś tam,
                że go znasz, ani nic nie wskazywało na to. Teraz piszesz, że się znacie. Jest
                zatem sytuacja głupia i niezdrowa My piszący anonimowo, mamy przeciwko sobie
                zgrany duet arka i szarotki , ( nie wiem czy w dwu czy w jednej osobie) Na
                dodatek szarotka nam tu pisze, że pocztówki są piękne, choć ich nie widziała, a
                któregoś z nas piszących i krytykujących te "dzieła sztuki fotograficznej"
                ostro krytykuje. Arek zaś milczy bo nie wypada. Konkludując. Jeśli szarotka to
                rzeczywiście szatotka a nie szarotek, to na boga, już wczoraj prosiłem o logikę
                wypowiedzi. Powtarzam. Arek zrobił dobrze. Szarotka go broni , choć on ani ją o
                to nie prosi , ani ona nie widziała jego dzieła. Jeśli nie widziałaś szaruszko,
                to czemu bronisz a krytykujesz, atakujesz kogoś, tam powyżej mojego postu??
                Bój sie boga kobito!!
                • szarotka72 Re: Do l-6)))))) 14.04.07, 16:27
                  Nie chcę, ale muszę...
                  Moje wypowiedzi są obiektywne,czego nie mogę powiedzieć o Twoich.
                  Nie zależy mi na tym ,abyś się ze mną zgadzał.Jesteśmy różni
                  i różne są zdania na różne tematy.
                  A co Ciebie obchodzi kogo znam ?znam bardzo dużo osób,chyba mogę?
                  Znam wójta,wszystkich pracowników gminy,radnych i sołtysów i wiele
                  innych osób , nawet sprzątaczkę i kierowcę.
                  Nie tworzę z nikim duetu,gubisz się.O co Ci chodzi? uspokuj się.
                  Chyba masz problemy? bo dziwnie sie zachowujesz.
                  Nie jestem osobą publiczną i nie musisz mnie atakować.
                  To Ty w swoich wypowiedziach dopatrz się logiki.
                  Nigdzie nie napisałam,że pocztówki są piękne,ja ich jeszcze nie widziałam.
                  Nikogo nie bronię a Boga do głupot nie mieszaj.
                  Napisałeś ,że ,,koń mnie poniósł'',no cóż:

,,Zaczarowana dorożka,
                  Zaczarowany dorożkarz,
                  Zaczarowany koń.''

W zaczarowanym świecie wszystko może się wydarzyć.
                  Chyba jednak wolę rzeczywisty świat.

• l-6 Re: Do l-6)))))) 14.04.07, 20:12
                    Koleżanko szarotko. Mam nadzieję, że zauważyłaś iż używam dużych i małych
                    liter. Słowo bóg, napisałem małą, co pokazuje, że użyłem zwrotu ogólnie
                    stosowanego, wręcz potocznego, zwrotu nie odwłującego się do Boga. Prosiłem o
                    staranność w czytaniu moich postów. Jestem humanistą i przykładam wielką wagę
                    do szczegółów, w tym: kropek, przecinków , dużych i małych liter. To są ważne
                    rzeczy , a ty się nie dąsaj. Załóżmy zatem, że tych rozmów nie było . OK? l-6
                    • sauber1 Re: Do :)))))) 14.04.07, 23:27
                      Myślę że każdy ma tak, jak nie ma na kogo naskoczyć, to huzia na Józia, na tego
                      kto pod ręką, mnie dziś sąsiad ugryzł w ucho , dałem mu szkołę, aż połówką
                      trochę mnie udobruchał i też nie chciałem, ale czy miałem inne wyjście, jak on
                      był tylko pod ręką??? Morał z tego taki, trawa jest zielona, (dla niektórych
                      koła kwadratowe), a miało być tak pięknie i myślę że będzie.........
                      • szarotka72 Re: Do arka22223..... 15.04.07, 11:40
                        Arku, a może mógłbyś pocztówki zamieścić tu na Forum(zob.F.Radziejów)?
                        Niektórzy zaglądają tu spoza terenu, mogliby obejrzeć.
                        Trudno rozmawiać o czymś czego się nie widzi.Dochodzi wtedy do nieporozumień.
                        Jeszcze raz powiem: dobry pomysł,trafiony.
                        Nie przejmujcie sie uwagami,róbcie swoje,powodzenia.
                        • medyk18 Re: Do arka22223..... 15.04.07, 14:15
                          W czasach, kiedy kartki pocztowe prawie wyszły z mody Nie jest to rewelacyjny
                          pomysł na promocję, ale lepszy rydz niż nic
                          • szarotka72 Re: Do arka22223..... 15.04.07, 14:39
                            medyk18 napisał:

> W czasach, kiedy kartki pocztowe prawie wyszły z mody Nie jest to rewelacyjny
                            > pomysł na promocję, ale lepszy rydz niż nic

Wczoraj siedzę i słyszę jakiś hałas: szur,szur,szur.....
                            Myślę,co jest? teraz już wiem; to pocztówki wychodziły z mody.

A tak serio,gdy gdzieś wyjeżdżam wysyłam znajomym widokówki,
                            oni też przysyłają.To bardzo miłe, gdy ktoś pamięta.
                            Taka kartka to coś więcej niż pozdrowienia ,no tak ale to niemodne...

• l-6 Re: Do arka22223..... 15.04.07, 15:52
                              Widokówki jeszcze są w użyciu, choć rzeczywiście w dobie sms i innych GG ,
                              maili, czy pocztowych gołębi, widokówki powoli, powopli, stają się reliktem.
                              Przyznam, że czasami dostają pocztówki , choć sam nie wysyłam(oszczdność)? Po
                              otrzymaniu pozdrowień od kogoś, nie przyglądam się pocztówce. Czytam i
                              odkładam. Cieszą mnie życzenia, ale nie oglądam widoczku. Pewnie źle, ale tak
                              to jest . l-6
                          • arek22223 Re: Do arka22223..... 15.04.07, 20:15
                            jesli masz jakieś inne pomysły to zacznij je realizować i pokaż nam co
                            potrafisz a nie tylko zrzędzisz i narzekasz tymczasem siedzisz z tyłkiem i nie
                            robisz kompletnie nic w tej kwestii. pole do popisu masz szerokie wiec
                            powodzenia i pokasz wreszcie że potrafisz jeszcze coś innego niż tylko wiecznie
                            krytykować innych
                            • arek22223 Re: Do arka22223..... 15.04.07, 20:17
                              sorki l-6 tekst predzej jest do medyka
                              • mnich16 Re: Do arka22223..... 15.04.07, 22:31
                                Ja bym wolał aby nie było kartek i innej promocji naszej gmniny, poieważ jak
                                zauważył l-6 śmieci nas przysypywały w poprzednich latach i tak będzie i teraz
                                bo wczasowicze i popodziwiali okolice i postanowili zrobić z niej śmieciowość a
                                nie czystą ekologiczną miejscowość dobro wspólne nasa ludzi.Jak tu zaśmiecą i
                                zasmrodzą to kupią sobie działkę gdzie inndziej i kłopot mają z głowy. A my ?
                                Gmnia zostanie zaśmiecona jak las w Kamieńczyku. I nigdy nie będzie już tak
                                ładnie z dostępem do jeziora.
                                • szarotka72 Re: Do arka22223..... 15.04.07, 22:57
                                  Piszesz o wczasowiczach w XXI wieku a mnie się to kojarzy
                                  z wędrującymi cygańskimi taborami.
                                  Nie przesadzaj,koło mnie jest bardzo czysto.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka