Dodaj do ulubionych

Dunlop SP Maxx GT ??

IP: *.chello.pl 17.04.07, 07:22
Mam pytanko czy ktoś z tu obecnych jest użytkownikiem tych opon?? myślę o
kupni sportowego ogumienia i jak przeglądałem net pod tym względem napatoczyły
mi się te oponki, ale jest mało opinii użytkowników o nich. będę bardzo
wdzięczny za wypowiedzi.
Obserwuj wątek
    • syrenka881 Re: Dunlop SP Maxx GT ?? 17.04.07, 15:54
      hej, no to są dobre oponki. mam mazdę MX5 i na nich te oponki:) bardzo dobrze
      trzymaja się powierzchni a wiem coś o tym-uczestniczę nieraz w wyścigach na 1/4
      mili. choć ostatnio w Łodzi nie jest przewidziany konkurs:( może się na Suwałki
      w czerwcu pojedzie:) wracając do tematu to opony bezpieczne, bardzo dobre czucie
      drogi, lepiej na zmiany na drodze można reagować. polecam jak lubisz wcisnąć gaz
      do dechy!
      • wojtek1237 Re: Dunlop SP Maxx GT ?? 17.04.07, 20:02
        tak, ja też je mam i moja opinia wygląda tak jak poprzednika. A apropo 1/4 mili
        to już na nich jechałeś jakiś wyścig, czy planujesz dopiero, a jeśli jehałeś to
        jakie wrażenia i gdzie?
        • syrenka881 Re: Dunlop SP Maxx GT ?? 18.04.07, 12:17
          no dokładnie, opony są maksymalnie super:D

co do 1/4 mili jechałem w łodzi ze 2 lata temu, teraz nie wiem czy zrobią bo
          jakieś problemy z korupcją sa:) zwolnili kobietkę która się tym zajmowała
          -aldonę kostrzewę. szkoda. moze ktoś cos pomyśli.
          • wojtek1237 Re: Dunlop SP Maxx GT ?? 18.04.07, 16:53
            kurcze już chyba nie ma w Polsce żadnej dzioedziny życia gdzie by nie było
            korupscji :/ szkoda, że nawet w sporcie samochodowym to zjawisko jest
            • Gość: Ren Re: Dunlop SP Maxx GT ?? IP: *.chello.pl 18.04.07, 16:55
              dziex za wypowiedzi, już niebawem też będę mógł coś o nich powiedzieć bo
              porównałem kilka opcji i w końcu zdecydowałem się na dunlopy maxx gt
              • homo_biuro Re: Dunlop SP Maxx GT ?? 19.04.07, 14:59
                hej, nie pożałujesz ich:)

codziennie jeżdżę do Warszawy z Lodzi do pracy na tych oponach (od 3 tygodni) i
                są super! na drogach już padał deszcz, mały grad, świeciło słońce (jak to w
                kwietniu) i żadnego problemu z nimi nie było. można także docisnąć trochę do
                dechy na prostych odcinkach i wyprzedzać lodzików bez problemu.
              • Gość: Ren Re: Dunlop SP Maxx GT ?? IP: *.chello.pl 19.04.07, 19:13
                a powiedz mi proszę jeszcze jeną rzecz, jak sie zachowują na koleinach?? bo są
                chyba dość szerokie i interesuje mnie jak reagują na głębokie koleiny.
                • wojtek1237 Re: Dunlop SP Maxx GT ?? 19.04.07, 20:45
                  mi tam się dobrze jeździ nawet na koleinach, nie jest źle a nawet powiedziałbym
                  jest git
                  • Gość: Ren Re: Dunlop SP Maxx GT ?? IP: *.chello.pl 20.04.07, 16:13
                    no to już w poniedziałek będą nowe oponki na moim autku :-) jeszcze przez
                    weekend porównam sobie ceny na skąpcu itp. Niestety są one dość drogie, no ale
                    cóż, trudno sie mowi, za jakosc sie placi
                  • wojtek1237 Re: Dunlop SP Maxx GT ?? 23.04.07, 09:51
                    Ren, jak już pojeździsz chwilkę to daj znać jak Ci sie na nich jeździ, jestem
                    ciekaw jakie będą Twoje pierwsze odczucia.
                    • Gość: Ren Re: Dunlop SP Maxx GT ?? IP: *.chello.pl 23.04.07, 22:22
                      Dziś dopiero je założyłem, ale jako że miałem dzień wolny to zdarzyłem sobie juz
                      pośmigac. Pytasz o moje odczucia - super poprostu super. poza tym moje autko
                      wygląda n a nich i na nowych felach zajefajnie
                      • wojtek1237 Re: Dunlop SP Maxx GT ?? 24.04.07, 10:05
                        no to widze ze Ty masz full opcje, mi jeszcze do komplwtu jakis fajnych felg
                        brakuje. Jak juz sobie kupiłem wymarzone oponki to teraz wypadałoby dokupic
                        jakis super felgi. Juz sie zaczalem rozgladac, ale jakos mi nic nie pasuje tak w
                        100% a chcaiłbym sobie cos naprawde fajnego kupic aby szlo w parze z oponami.
                        teraz troszkę wydatków mi się szykuje bo jeszcze amorki chce wymienic na twardsze.
                        • Gość: Ren Re: Dunlop SP Maxx GT ?? IP: *.chello.pl 24.04.07, 18:52
                          no mój samochód stoi na bilsteinie i w połączeniu z tymi oponami naprawdę
                          rewelka, polecam Ci te amorki tak jak Ty mi polecałeś SP Maxx GT
                          co do felg, to przeszukaj sobie może allegro, tam zawsze coś się znajduje
                          • Gość: marek Re: Dunlop SP Maxx GT ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 23:05
                            albo allegro albo ten serwis opony.pl, no ale najlepiej w google sobie wpisać:)
                            ja mam dunlopy fastresponse ocenione na superpolecane:) w teście ADAC, bardzo
                            dobrze mi się na nich jeździ, samochód trzyma się nawierzchni super i jest
                            bezpiecznie. niczego wiecej nie potrzeba
                            • wojtek1237 Re: Dunlop SP Maxx GT ?? 26.04.07, 07:55
                              zdecydowanie bezpieczeństwo jest najważniejsze, dlatego tez unowoczaśniając swój
                              samochód staram się o tym pamiętać :-)
                              a tak poza tym to z tego co pamietam to moje SP Sport Maxx GT tez przez ADAC
                              były bardzo wysoko ocenian e i polecane :-)
                              • Gość: Gabryś Re: Dunlop SP Maxx GT ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 09:57
                                hmmm a mi się wydaje że ADAC ocenił na "szczególnie polecane" moje oponki Dunlop
                                Fastresponse:) no ale i tak ta sama firma wiec wiadomo że jakość pierwsza klasa:)
                                • smirnow2 Re: Dunlop SP Maxx GT ?? 27.04.07, 08:09
                                  Tak zdecydowanie Dunlop dostał w tym roku wysokie noty :-) tak więc ja jeżdżę na
                                  Fastresponsach, a bawię się od nieadwna na SP Sport Maxx GT i jest to świetne
                                  :-) obie gumy przypadły mi do gustu
                                  • nikolasss Re: Dunlop SP Maxx GT ?? 27.04.07, 11:15
                                    dla mnie obie opony są super tylko że z braku chwilowo funduszy wybrałem
                                    Fastresponse hehe. ale nie załuje w ogole, są super, jeździ mi sięw nich
                                    wyśmienicie i polecam wszystkim. można spokojnie przycisnąć gaz do dechy i się
                                    nie obawiać niczego:) no moze policji, ale to na pewno jakies wykrywacze radarów
                                    macie:)
                                    • Gość: Ren Re: Dunlop SP Maxx GT ?? IP: *.chello.pl 27.04.07, 19:51
                                      tia.. policja - mnie niestey już dorwali, ale bardzo ugodowi byli mandacik
                                      wypisali na bardzo małą kwotę:-) jeszcze trafiłem na fanów wyścigów na 1/4 milę
                                      więc zaczelismy sobie o tym rozmawiać i skończyło się na tym iż oglądali mój
                                      samochód od silnika po oponki rozmowa przeszła do zawieszenia itp i muszę się
                                      pochwalić iż wszystko im się podobało :-) jeszcze jeden jest w trakcie budowy
                                      auta i dopytywał się o zawias i opony bo tego mu jeszcze barkuje i mogłem się
                                      pochwalić swoim ostatnim zakupem :-) duma mnie rozpiera :-) bilstein i Maxx GT
                                      króluje:-)
                                      • wojtek1237 Re: Dunlop SP Maxx GT ?? 30.04.07, 12:45
                                        no to miałeś szczęście, że trafiłeś na miłych panów policjantów :-)
                                        ja teraz wyjeżdżam na długio weekend więc mam nadzieję, że nie będę się natykał
                                        zbyt często nawet na miłych panów.
                                        Teraz będę miał okazję przetestować oponki na szuterku :-) czyli to o tygryski
                                        lubią najbardziej, już się doczekać nie mogę...
                                        miłego długiego weekendu wszystkim życzę
                    • evelinee Re: Dunlop SP Maxx GT ?? 23.04.07, 23:36
                      no ja mam fastresponse od Dunlopa ale tez super sie je prowadzi. w ogóle
                      wszystkie opony z tej nowej kolekcji Dunlopa same dobre oceny mają:) więc chyba
                      ten ADAC dobrze je ocenił i dał najwyższe noty w kategorii "szczegolnie polecane":)

buziaczki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka