Dodaj do ulubionych

miód malina

26.10.12, 22:21
Witam wszystkich mieszkańców Nowej Iwicznej. Jestem mieszkanką Warszawy ale bardzo chciałabym przenieść się do Nowej Iwicznej. Bardzo spodobała mi się inwestycja Miód Malina dewelopera Nasze Miasteczko. Wiem że ten deweloper kilka osiedli zbudował w Iwicznej , mam pytanie do mieszkańców , co sądzą o tym deweloperze? Czy współpraca jest ok.? czy polecacie ? Może jest też ktoś kto zna samo osiedle Miód Malina? Za wszystkie opinie bardzo dziękuje i serdecznie pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • kania_marcin Re: miód malina Nowa Wola 27.10.12, 10:56
      Dzień Dobry,

Inwestycja zlokalizowana jest w miejscowości Nowa Wola.

Pozdrawiam
      • dominika_koniecpolska Re: miód malina Nowa Wola 28.10.12, 15:45
        Dziękuję Panu za informację, ja wiem gdzie to jest , byłam tam nawet i bardzo mi się podoba tylko chciałabym się dowiedzieć czy nie są tam planowane jakieś uciążliwe inwestycje obok, czy jest to solidnie zrobione , czy z deweloperem się można bez problemów porozumieć w przypadku usterek itp. Ponawiam prośbę i z góry dziękuje wszystkim
    • marta430 Re: miód malina 27.10.12, 19:32
      Dzień Dobry,
      Pani a może Pan dobrze znająca Nową Iwiczną nie wie gdzie jest Nowa Wola?
      forum.gazeta.pl/forum/w,35236,132967006,132967006,_Rada_rodzicow_My_tylko_stawiamy_.html
      Nie pozdrawiam

• dominika_koniecpolska Re: miód malina 28.10.12, 15:58
        Proszę Pani ja doskonale wiem gdzie to jest , znam Iwiczną I Nową Wolę , w Iwicznej mam wielu fantastycznych znajomych , niestety nie mieszkają w osiedlach Naszego Miasteczka, dlatego moje pytanie. Właśnie dlatego że już znam Iwiczną chciałam się tu przeprowadzić, bo to super miejsce jest, a Pani mi żal, trzeba być naprawdę mocno nieszczęśliwym i sfrustrowanym żeby zakładać specjalnie profil i ziać jadem do osoby która grzecznie pyta. Ja serdecznie pozdrawiam, bo odróżnieniu od Pani jestem zadowoloną z życia kobietą :):)
        • aneczka_306 Re: miód malina 23.01.13, 09:44
          Witam serdecznie, czy dowiedziała się Pani coś na temat tego osiedla? A może kupiła Pani tam segment?
          • gitma-jonez Re: miód malina 24.07.13, 12:15
            Ja kupuję właśnie, stworzyłem też forum dla mieszkańców osiedlemm.pl
            proszę zadawać tam pytania

pozdro
        • bar-an2 Re: miód malina 13.08.13, 07:16
          Ja też zadam pytanie dotyczące tego osiedla, tym bardziej kiedy tyle rozkopów w Nowej Iwicznej, to najbardziej martwi, bo jak poruszać się samochodem? Ale widzę, ze osiedle jest na wysokim poziomie i zadbane, czy to tylko pozory?
          • zbyszek.czapnik Re: miód malina 13.08.13, 13:30
            Rozkopy się dopiero zaczną podczas budowy drogi krajowej 721!
            Będzie przebiegała prawdopodobnie kilkadziesiąt metrów od osiedla.
            www.lesznowola.eobip.pl/_gAllery/54/31/5431/WARIANT_3.jpg
            • celeste Re: miód malina 13.08.13, 18:31

Czy w tym celu wyburzą połowę Krzywej Iwicznej?
              Bo wariant prowadzi prosto przez osiedle.
              Zalinkowana mapa jest z 2008 roku, więc tego nie widać, ale dziś w tym miejscu są domy.
              Skąd informacje, że wybrano ten wariant?
              • beata1300 Re: miód malina 18.08.13, 18:20
                matko, ja mieszkam na tym osiedlu i oczom nie wierzę, to prawda z tym wyburzaniem? a taki był spokój i w sumie fajna atmosfera szczególnie dla takich rodzin jak my z dziecmi
                • celeste Re: miód malina 19.08.13, 10:53
                  Nie sądzę, ale też jestem ciekawa, skąd takie informacje ma "zbyszek.czapnik".
                  Warianty oczywiście są znane od 2008 roku, ale skoro gmina wydawała pozwolenia na budowę na trasie wariantu 3 to wydawać by się mogło, że nie nie jest on aktualny.....
                  Nie mam pojęcia, o co chodzi z tą informacją.
                  • zbyszek.czapnik Re: miód malina 19.08.13, 12:59
                    Z tego co wiem nie zapadła jeszcze decyzja co do wyboru jednego z wariantów trasy.
                    Dowiemy sie o tym po fakcie gdy nieruchomości zaczną być wykupywane po cenach "państwowych". Szkoda jednak, że sprawa trzymana jest "pod dywanem", a mieszkańcy nie są informowani co się im chce wcisnąć.
                  • mnemonka Re: miód malina 19.08.13, 13:54
                    Z tego co pamiętam, do wyboru były trzy opcje w tym jedna przez Krzywą Iwiczną, ale wybrano podobno tą, która ( logiczne by było) biegła przez tereny nie zamieszkałe, a juz na pewno nie zamieszkałe tak masowo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka