zajac77 22.03.06, 15:49 Witam Was Serdecznie, Rozglądam się za segmentem z rynku wtórnego w nowej iwicznej. znacie może jakieś warte polecenia osiedla? a może moglibyście coś poradzić szukając segmentu po tej stronie puławskiej?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
owrank Re: Kupie segment w nowej iwicznej 23.03.06, 09:26 kiedys widzialem jakąś oferte firmy, która wybudowała na mleczarskiej i teraz cos ma kilka ulic dalej - chociaż to raczej Mysiadło. Jeszcze jakiś czas temu było spore ogłoszenie - banner na Kieleckiej przy zakręcie - jak jedziesz z Nowej Iwicznej Kielecką w kierunku Starej Iwicznej za torami ulica Kielecką to przy samym zakręcie są domki i jakis czas temu były na sprzedaż. Natomiast jeżeli chodzi o ogólna radę to dobrze skaluluj czy nie opłaca sie budowac samemu, bo z własnego doświadczenia wiem, że opłaca się... Odpowiedz Link
zajac77 Re: Kupie segment w nowej iwicznej 24.03.06, 22:53 dzięki owrank ale na budowanie samemu nie mam czasu. musze cos kupic w ciagu pół rok. ale dziękuję za info. pozdrawiam Odpowiedz Link
kasia_mam Re: Kupie segment w nowej iwicznej 26.03.06, 11:45 witam, mam mieszkanie w segmencie to link do strony z ogloszeniem link w ktorym mozna zobaczyc zdjecia, informacje pod numerem 703 32 94 www.bighouse.waw.pl/details.php?id=10074 Odpowiedz Link