Zastanawialam się przez dłuższą chwilę, gdzie umieścić ten wątek, bo jest dziwny nawet dla mnie, ale czuję tak mocną wewnetrzną potrzebę wyznać publicznie to, co zaraz wyznam, że postanowiłam się wywnętrzyć tu (z kilku powodów) a nie na jakimś innym, bardziej niszowym czy zamkniętym forum.
Przeczytałam co się dało o tym młodym człowieku, kilka wywiadów z nim, wysłuchałam kilku piosenek (bo nie bardzo mam dostęp do więcej, ale przy najbliższej okazji np wizycie w empiku, to się zmieni) i powiem tylko tyle: gdybym miała jakies 15 - 20 lat mniej, to bym się w nim na mur beton zakochała. I obwiesiła sobie pokój plakatami z nim. On jest po prostu taki... nie wiem, super, przystojny, męski, ma taki meski głos, jest góralem, a pod grubą skórą ma takie wrażliwe serce. Takich ludzi właśnie powinna nosic ziemia, to by nie było wojen, głodu i trolli na forach

Zyczę mu szcześcia i wszelkich sukcesów, bo jest tego wart.
A wszystko przez tę reklamę, w której śpiewa na dachu wieżowca i tak fajnie tę nogę zawija przy słowach " w każdy kąt" - to mnie po prostu tak zauroczylo, ta noga, że zaczęłam więcej o nim szukac w sieci, bo jakoś do tej pory niewiele o nim wiedziałam.
tak, wiem, ze jestem nienormalna hehe
No i to by było na tyle, co chciałam wyznać światu w dniu dzisiejszym