Dodaj do ulubionych

Marzenie - kiedy u ciebie sa wyprzedaze zimowe?

26.10.10, 08:23
Takie solidne "sale -50%" itp
Obserwuj wątek
    • annajustyna Re: Marzenie - kiedy u ciebie sa wyprzedaze zimow 26.10.10, 18:36
      Pewnie nie moze odpowiedziec, bo na wyprzedazy siedzi...
      • sebcioo Re: Marzenie - kiedy u ciebie sa wyprzedaze zimow 27.10.10, 08:05
        Nie no, zdawalo mnie sie ze one zaczynaja sie cos w Boze Narodzenie a nie ze teraz.
      • marzenie_ciapatego Re: Marzenie - kiedy u ciebie sa wyprzedaze zimow 28.10.10, 04:48
        qrde nawet na wyprzedaze bym juz wolala isc niz studentow ogladac uncertain masakra jakas
    • marzenie_ciapatego Re: Marzenie - kiedy u ciebie sa wyprzedaze zimow 28.10.10, 04:46
      chiba po swietach zaro... zapytam w poniedzialek w pracy tych zakupocholikow i jeszcze potwierdze smile
    • marzenie_ciapatego SEBCIO 02.11.10, 11:18
      Od 26 grudnia big_grin HOUK!
      • sebcioo Re: SEBCIO 02.11.10, 12:01
        marzenie_ciapatego napisała:

> Od 26 grudnia big_grin HOUK!
        To siuper siuper, mozliwe ze skorzystam. A czy ci znajomi nie mowili jakie to np sklepy? Tzn jakie sa warte grzechu badz odwiedzenia.
        Ja sie nie znam i nie wiem czy szukac Sainsburys czy Victoria Center. Bede znal nazwe to juz raczej znajde.
        • marzenie_ciapatego Re: SEBCIO 05.11.10, 22:29
          zaraz znajomi... pa chairmana zapytalam, bo takie kicie zawsze widza co i jak ;P...
          ale gdzie bedziesz??? Bo jak w Londku to wiadomo, Oxford Street albo jakies shopping centre jak Westfield albo inny shit... czy moze jakis outlety chcesz zaliczyc???... Anyway jak bys sie wybieral w okolice Oxfordu po 29 grudnia i chcialbys cos pozwiedzac u mnie na wiosce to serdecznie zapraszam smile
          PS. Jak nie chcesz na forum, to pisz na @ co chcesz kupic 'konkretnie' to pojde i popytam jeszcze smile HOUK!
          • sebcioo Re: SEBCIO 06.11.10, 10:38
            Niestety ale tylko Londek. Taki wypad poswiateczno-pomiedzyswiateczno-sylwestrowy.
            Z checia bym wyrwal sie do Ox ale chyba nie wydoli sad ja jedyny "jako tako" znajacy jezyk no i poza tym samiec wiec pilnowac mnie trzeba wink a pilnowaciela mam nader zazdrosnego wink
            No i na razie jedynie kombinuje co w poszczegolne dni robic. Bede musial chciec do muzeum figur woskowych, sam najchetniej bym wypadl do Natural History Museum, British Museum czy jakie inne muzeum/mauzolem wink jakiegos sylwka zaliczyc kolo Westminsteru i moze zakupy.
            Outlet, shopping centre - mow mi jeszcze i tak rozumiem swoje, ja z wioski jestem wink Ale te dwie nazwy zapamietam tzn Ox Str i Westfield.
            • marzenie_ciapatego Re: SEBCIO 09.11.10, 19:23
              a to kicha sad bo w sklepach sie wynudzisz, anyway naprawde polecam Oxford bo jest duzo do zwiedzenia, albo chociaz jedzcie do Blenheim Palace (Winston Churchill tam sie urodzil), Stratford upon Avon (Shakespeare), Bath (Roman Baths), Cambridge... jesu jechac do the UK i tylko po sklepach latac???... te wszystkie miejsca sa kolo Londka i naprawde urocze plus sklepy tez tam maja smile

a polecam moj ulubiony bar big_grin
              www.belowzerolondon.com/icebar-london/ 40 minut trial big_grin tyle, ze najlepiej latem jest, bo jak walniesz 2 drinki przy temperaturze -5 to pozniej wychodzisz i glowa w chodnik uderzasz big_grinDD...

Outlet kole Oxfordu w Bicester Village www.bicestervillage.com/en_GB/ a 2 w Reding (mowie o takich co blisko)

'dzieci daja takie choojowe prezenty... laurki i Qrwa jakies inne gowna robione w szkole...' big_grin
              • sebcioo Re: SEBCIO 09.11.10, 20:21
                Nie no, zakupy to tylko jeden dzien badz jedynie jego fragment. Toc ja zarabiam w Polsce wiec budzet ograniczony wink.

Kusisz tym Oxem kusisz ale ... watpie sad Na same atrakcje Londynu, przy nieograniczonym budzecie, to by mi min. 2 tyg zeszlo. I nie mam na mysli pracujacych rodaczek wink A tak kazda wejsciowka to np 15funtow, np 3 osoby i majatek leci. A chcialoby sie i Sea Life London, i London Eye, i Titanic w British Museum, i ten okret wojenny na Tamizie, i RAF Museum i ...

Bede liczyl czy mnie stac na guinessa w pubie a ty mi z jakims przymrozkiem wyskakujesz wink tzn belowzero

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka