o_sana 27.12.04, 10:29 Artykul ukazal sie w wydaniu swiatecznym Polityki , w dodatku pt.Niezbednik inteligenta polityka.onet.pl/162,1208991,1,0,artykul.html Chyba db wyjasnia kilka spraw.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
raja1 Re: tym razem Polityka 27.12.04, 14:01 No tak, to pewnie autor świetnie zna akcenty skoro tak bez problemu potrafi odróżnić narodowość, szkoda że nie napisał jeszcze że rozmawiali po arabsku hahaha Śmiechu warte! Odpowiedz Link
bladerunner Re: tym razem Polityka 29.12.04, 08:45 Moze przeczytaj dokladnie artykul, co? Odpowiedz Link
raja1 Re: tym razem Polityka 29.12.04, 16:50 Wiesz, nie mam ochoty, sam początek mnie odrzucił. Zarobić im też nie dam. Odpowiedz Link
bladerunner Re: tym razem Polityka 29.12.04, 18:29 Artykul nie jest napastliwy, nie pisal go tez dyletant. Moze nam powiesz co jest dla ciebie smiechu warte (ale najpierw przeczytaj jeszcze raz uwaznie poczatek)? Odpowiedz Link
raja1 Re: tym razem Polityka 29.12.04, 22:19 Czy możesz mi zatem napisać co chcesz mi przekazać? Odpowiedz Link
bladerunner Re: tym razem Polityka 30.12.04, 08:43 Dlaczego mialbym chciec ci cos przekazac? Ciekaw jestem po prostu co nie jest dla ciebie okey z tym artykulem. Odpowiedz Link
mune Re: tym razem Polityka 01.01.05, 19:38 Moim zdaniem warto przeczytać powyższy tekst. Porusza on wiele ciekawych problemów i generalnie nie jest antyislamski, dlatego też nie ma jakiegokolwiek powodu do jego negacji czy bojkotu. pozdrawiam Odpowiedz Link
bladerunner Re: tym razem Polityka 02.01.05, 21:08 Zgadzam sie, ale najwidoczniej raja ma powody by uwazac inaczej Odpowiedz Link
raja1 Re: tym razem Polityka 03.01.05, 12:55 bladerunner napisała: > Zgadzam sie, ale najwidoczniej raja ma powody by uwazac inaczej Mam, gdyż uważam że człowiek tak normalnie nie napada na drugiego człowieka tej samej wiary. Ja nie napadam przypadkowych osób w metrze i nic im nie zarzucam. Wiem, wiem nie można generalizować co właśnie czynie. Każdy ma swoje zdanie. I dla mnie osobiście jest to po prostu mało realne. Co zauważyła również o_sana. Ale muszę przyznać, że zachęciliście mnie do przeczytania reszty artykułu. Odpowiedz Link