Dodaj do ulubionych

Gresa mi tu brakuje...:(((((((

23.11.05, 18:38

Obserwuj wątek
    • mopsik12 Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 23.11.05, 18:40
      znajdz go i zaproś...Może tak jak mnie wczoraj na FM
      • migdalek.niebieski Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 23.11.05, 18:41
        Ale on na uczelni jeszcze chyba..sad((( masz jednak racje, sam może tu nie
        trafić, zaproszę gowink)))
        • mopsik12 Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 23.11.05, 18:44
          Wczoraj napisał,ze chodzi teraz tylko raz w tygodniu na 2 godziny,bo prace
          pisze...
          • migdalek.niebieski Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 23.11.05, 18:45
            To okłamał mnie pewniesad(((((((((((((((((((((((((((((((((((
            • mopsik12 Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 23.11.05, 18:47
              Dlaczego,moze to własnie dzisiaj wypadł ten jeden dzień w tygodniu...smile
              • migdalek.niebieski Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 23.11.05, 18:49
                wink) ale ostatnio też szedł, chyba w poiedziałek.... coś on kręci chybawink)))
                • mopsik12 Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 23.11.05, 18:51
                  A moze ty pisząc Gres nie o nim pomyslałaś,bo pan D.na FM pisał,ze na wykłady
                  idzie...
                  • mopsik12 Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 23.11.05, 18:53
                    Lub po prostu,gres oszukał mnie...
                    • migdalek.niebieski Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 23.11.05, 18:55
                      Nie, ja żartuje przecież z tym gdzie on chodziwink)) nawet jakby mi powiedział,
                      to raczej ani dnia ani godziny bym nie pamiętaławink)
                      • mopsik12 Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 23.11.05, 18:57
                        A ja nestety wszystko rejestruję...Przekleństwo czasami...
                        uciekam na jakis czas...
                        Miałam w nocy farbowac włosy,ale energii mi zabrakło...Idę zrobić to teraz...
                        • migdalek.niebieski Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 23.11.05, 18:58
                          A farbą czy henną???
                          • mopsik12 Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 23.11.05, 19:00
                            Farba..Niestety mam takie dziwne włosy,ze nic nie chce się na nich trzymać...
                            • migdalek.niebieski Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 23.11.05, 19:14
                              Szkoda włosów. Słyszałam że po nałożeniu henny albo basmy na noc kolor jest o
                              wiele trwalszy i intensywniejszy. Zrobisz raz na dwa trzy tygodnie i nie
                              zniszczysz włosów.
                              • mopsik12 Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 23.11.05, 19:22
                                Robiła kiedys rubiną i kolor był fajny,ale czern niestety najlepiej wyglada po
                                chemicznych...
                                Ale inwestuję w odzywki...-)
                                • migdalek.niebieski Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 23.11.05, 19:24
                                  wink) chciałam tylko powiedzieć to co wiemwink) ja się ostatnio henną dla blondynek
                                  farbowałamwink)) efektu żadnego ale niby wartości odżywcze mawink))
                                  • mopsik12 Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 23.11.05, 19:26
                                    Podobno tak...,ale ja mam już swoje wypróbowane...
                                    uciekam i wracam pózniej...Pa,pa
                                    • migdalek.niebieski Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 23.11.05, 19:28
                                      Pa pawink) zdradź potem co to za wypróbowane specjaływink)))
                  • migdalek.niebieski Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 23.11.05, 18:54
                    Pan D. Się troche na mnie boczywink)) więc muszę to jakoś przeżyćwink)) na 100% o
                    Gresie myślałamwink))
          • gres81 Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 23.11.05, 21:57
            zgadza sie dziś miałem dwie godziny seminarium
            • mopsik12 Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 23.11.05, 21:58
              Witam sie i uciekam...cześć Gresie...smile
              • gres81 Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 23.11.05, 22:00
                PAsmile
            • migdalek.niebieski Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 23.11.05, 22:12
              Myślałam ze już tu nie dotrzeszwink))
              • gres81 Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 23.11.05, 22:14
                sie udalosmile
                co słychać?
                • migdalek.niebieski Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 23.11.05, 22:16
                  No cóżwink)) cięzki dzień dzisiaj miałyśmy z powodu banowań i wogóle tej wojnywink)
                  a co u Ciebie??? już myślałam że gdzieś na dziewczynkach byłeśwink)))
                  • gres81 Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 23.11.05, 22:23
                    napewno nie na dziewczynkach.

na semnarium tak nas k.rwa gosć opierdolił
                    szlak mnie trafil,za tydzien mam zrobić prezentacje pracy a Tu prawie nic nie mamsad
                    • migdalek.niebieski Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 23.11.05, 22:24
                      A na jaki temat piszesz???
                      • gres81 Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 23.11.05, 22:27
                        chlodzenie silników w motocyklachsmile
                        • migdalek.niebieski Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 23.11.05, 22:31
                          A to je trzeba chłodzić???? na necie poszukaj
                          • gres81 Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 23.11.05, 22:33
                            > A to je trzeba chłodzić????

to z fizyką faktycznie nie jest najlepiejsad

materiały w miare mam,tylko u promotora bardzo dawno nie byłem.
                            • migdalek.niebieski Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 23.11.05, 22:35
                              Oj, no wiem że są chłodnice, ostatnio uczyłam się coś o czterosuwowym. Ale
                              okropne to byłosad( no to za pół godzinki do pisania siadaszwink)))
                              • gres81 Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 23.11.05, 22:36
                                jutro bede pisal dzis poczytam do poduszki jedną z ksiązek
                                • migdalek.niebieski Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 23.11.05, 22:38
                                  A co Ty wogóle lubisz czytać i słuchać???
                                  • gres81 Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 23.11.05, 22:45
                                    lubie czytać opowiadania w necie,a książki to raczej techniczne i to fragmenty
                                    które są potrzebne w danej chwili

lubie słuchać co ludzie mówiąsmile
                                    • migdalek.niebieski Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 23.11.05, 22:47
                                      Ahawink))
                                      • gres81 Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 23.11.05, 22:53
                                        a Ty co czytasz,sluchasz, ogladasz?
                                        • migdalek.niebieski Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 23.11.05, 22:59
                                          Czytam: alicje (nałogowo) i wszelkie podobne no i oczywiście wszystko co
                                          dotyczy tkanek
                                          słucham: happysad i wszelkie podobne, a ostatnio divana i elfinawink))
                                          oglądam: matrixy i wszelkie podobnewink)) lubię też tez wszelkie filmy podobne do
                                          podziemnego kręgu albo coś takiego
                                          • gres81 Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 23.11.05, 23:15
                                            byłem do pieca podłożyć

podziemny krag to z bradem pitem,co sie lali po nocach?
                                            divana i elfina nie znam
                                            happysad lubie(pidzame,farbenlere,strachy na lachy i oczywiśćie HIM)smile)
                                            • migdalek.niebieski Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 23.11.05, 23:21
                                              To z bradem pitemwink)Myślałam że spać poszedłes. Szkoda że nie znasz divanasad((
                                              mają super piosenkę jednąwink)
                                              • gres81 Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 23.11.05, 23:23
                                                to wyslij na pocztesmile

kurcze nie mam fotki by sobie wizytówke zrobićsad
                                                • migdalek.niebieski Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 23.11.05, 23:25
                                                  Nie umiem wysłaćsad( ale potem poszukam i powiem Ci skąd to mamwink)) to zrób
                                                  sobie bez fotkiwink)) wstaw coś co jest bliskie Twojemu sercuwink))
                                                  • gres81 Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 23.11.05, 23:30
                                                    jasne tylko ze myśle że fota była by najbardziej na miejscusmile

przywioze jakoś to zrobie wizytówkesmile

jakie plany na jutro?
                                                  • migdalek.niebieski Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 23.11.05, 23:31
                                                    A skąd przywieziesz???? jutro fiza, chemia, biola i piesekwink))) a Ty???
                                                  • gres81 Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 23.11.05, 23:34
                                                    chemia, biola tego też sie douczasz?

a ja prace bede pisałsad

od mamy,albo panny jak wróci.
                                                  • migdalek.niebieski Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 23.11.05, 23:35
                                                    Będę z tego egzamin pisałasad( to Twoja panna już teraz ma wrócić?? myślałam że
                                                    później trochę
                                                  • gres81 Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 23.11.05, 23:37
                                                    biola to dlamnie czeski film,chemia tezsad(

nie w po polowie grudnia wraca.
                                                  • migdalek.niebieski Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 23.11.05, 23:39
                                                    Biolę to ja lubię bardzowink)) z tą resztą gorzejsad( nie zakumałam o co chodziło,
                                                    myślałam że teraz to zdjęcie od niej przywieziesz. A jak wyglądasz?
                                                  • gres81 Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 23.11.05, 23:42
                                                    i tu sie właśnie przydalo by zdjeciesmile

lekka nadwaga,173cm,ciemne włosy a okulry na nosiesmile
                                                  • migdalek.niebieski Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 23.11.05, 23:43
                                                    wink) znaczy masz brzuszek??wink))
                                                  • gres81 Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 23.11.05, 23:46
                                                    nie duzy,ale jest(przez faje odkąd rzucilem nabrałem16kg)
                                                    w każdym badz razie widze bez problemu co mam pod nimsmile)
                                                  • migdalek.niebieski Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 23.11.05, 23:47
                                                    wink)) a jakie masz oczy???
                                                  • gres81 Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 23.11.05, 23:49
                                                    piwnesmile

co znaczy > taki dziubek?
                                                  • migdalek.niebieski Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 23.11.05, 23:50
                                                    To chyba taki wąski uśmiechwink) ja go zawsze odczytuje jako mniej fajnywink)
                                                  • gres81 Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 23.11.05, 23:52
                                                    aha
                                                    a Ty możesz sie opisać?
                                                  • migdalek.niebieski Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 23.11.05, 23:55
                                                    Oczy takie jak widziszwink) włosy do ramion takie jak widziszwink) 159 cm, nr buta
                                                    36-37wink) mogę zdradzić jeden wymiar, możeż wybrać którywink))
                                                  • gres81 Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 23.11.05, 23:57
                                                    czemu jeden? no to napisz ten ktorym byś sie chciala najbardziej pochwalić,oksmile)
                                                  • migdalek.niebieski Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 24.11.05, 00:00
                                                    Ty wybierzwink)) czy wolisz odejść od wymiarów i o coś innego spytać??
                                                  • gres81 Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 24.11.05, 00:03
                                                    zapytał bym ale,może innym razemsmile)

pochwal siesmile)
                                                  • migdalek.niebieski Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 24.11.05, 00:05
                                                    Dlaczego innym razem???? co teraz jest nie tak???? sama się nie pochwalęwink))
                                                    myślałam że od razu zapytaszwink)))
                                                  • gres81 Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 24.11.05, 00:09
                                                    czuje sie jakoś bez radnie, nie wiem.

a z wymiarem,jak sama sie nie pochalisz to ja sie nie dowiemsmile)
                                                  • migdalek.niebieski Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 24.11.05, 00:10
                                                    Dlaczego bezradnie??? co się stało??
                                                  • gres81 Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 24.11.05, 00:12
                                                    nic sie nie sytalo jakoś tak.

jakie masz hobby?
                                                  • migdalek.niebieski Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 24.11.05, 00:13
                                                    Tkankiwink)) i zakupywink) a Ty??
                                                  • gres81 Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 24.11.05, 00:16
                                                    wyścigi f1 moge oglądać non stopsmile), kiedyś bawiłem sie w modelarstwo ale mam za
                                                    słabe nerwy do tego.

jazda rowerowasmile)
                                                  • migdalek.niebieski Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 24.11.05, 00:18
                                                    Rower to ja też lubięwink)) f1 to samochód??wink)) bo jest jeszcze f16..wink)
                                                  • gres81 Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 24.11.05, 00:21
                                                    tak f1 to śa bolidy, piekne,szybkie poprostu supersmile))

f16 to samoloty myśliwskie.

szkoda że zimno i slisko,tak to czlowiek by sie wyluzował na rowerzesmile
                                                  • migdalek.niebieski Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 24.11.05, 00:26
                                                    To bardzo technicznewink)) piękna dziedzinawink))
                                                  • gres81 Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 24.11.05, 00:32
                                                    mam pytanie,tak na koniec(by dać Tobie spokuj)
                                                    pojdzie na meila ok?smile)
                                                  • migdalek.niebieski Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 24.11.05, 00:36
                                                    Okiwink)) Myślałam że to ja Tobie nie daje spokojuwink)))
                                                  • gres81 Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 24.11.05, 00:36
                                                    nie czemusmile))

wysłałem
                                                  • migdalek.niebieski Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 24.11.05, 00:44
                                                    Odpisałamwink)
                                                  • gres81 Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 24.11.05, 00:48
                                                    tak ale to w necie to niezobacze różnicysad

ale dzieki za odpowiedz.no to jak jestes na zakupach to zajdz do takiego butiku
                                                    i spraw sobiesmile napewną bedziesz wyglądala ładniesmile)
                                                  • migdalek.niebieski Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 24.11.05, 00:50
                                                    Dziękiwink)) nie kupuj z netu... duża szansa że to lipa jakaś np. z grubymi
                                                    szwami, albo z nadprutą koronką.
                                                  • gres81 Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 24.11.05, 00:52
                                                    dzieki za podpowiedzsmile)
                                                    ale rozumiem że wystarczy sam rozmiar i miseczka,bez wzrostu itd.itp.?
                                                  • migdalek.niebieski Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 24.11.05, 00:57
                                                    Myślę że wystarczywink)))ale podpytaj ją trochę czy woli z fiżbinami, czy miski
                                                    mają być usztywniane czy nie, a jak tak to całe czy do połowywink)) dobrej nocki
                                                    Gresiewink)
                                                  • gres81 Dobranoc:) 24.11.05, 01:00
                                                    spij dobrze:}
                                                  • gres81 Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 24.11.05, 00:49
                                                    a z C trafiłaśsmile)
                                                  • migdalek.niebieski Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 24.11.05, 00:51
                                                    wink)) niechcącywink))
                                                  • gres81 Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 24.11.05, 00:53

fakt takie DD muszą być interesujące,ale nie ma takich tylko Csmile))
                                                  • migdalek.niebieski Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 24.11.05, 00:58
                                                    Nie przesadzaj, C to idealny biustwink))
                                                  • gres81 Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 24.11.05, 01:01
                                                    czasem można sobie pofantazjowaćsmile)

papasmile)
                                                • migdalek.niebieski Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 23.11.05, 23:30
                                                  Chyba spać idziemy Gresie, co??wink
                                                  • gres81 Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 23.11.05, 23:32
                                                    ja jescze nie, no ale Ty sie wyspij jak rano musisz wstaćsmile)
                                                  • migdalek.niebieski Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 23.11.05, 23:33
                                                    Teoretycznie nie muszęwink)) piesek sika około 8-9wink)) ale coś czuje że marudna
                                                    się zrobiłamsad
                                                  • gres81 Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 23.11.05, 23:35
                                                    wysle tobie taką piosenke puścisz sobie ja rano i chumor sie poprawi,ok?smile)
                                                  • migdalek.niebieski Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 23.11.05, 23:36
                                                    Okiwink) a jaką?? bo podobnych rzeczy słuchamy to może mamwink))))
                                                  • gres81 Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 23.11.05, 23:38
                                                    strachy na lachy dzien dobry
                                                  • migdalek.niebieski Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 23.11.05, 23:40
                                                    A to nie mamwink)) bardzo chętnie przyjmęwink))
                                                  • gres81 Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 24.11.05, 00:05
                                                    wysłałemsmile
                                                  • migdalek.niebieski Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 24.11.05, 00:06
                                                    Nie doszłosad(
                                                  • gres81 Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 24.11.05, 00:10
                                                    urzywasz innej poczty jeszcze?
                                                  • migdalek.niebieski Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 24.11.05, 00:12
                                                    Nie bardzo. Dawno tam nie zaglądałam. Spróbuj tu jeszcze raz, zazwyczaj po
                                                    kilku próbach się udajewink))
                                                  • gres81 Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 24.11.05, 00:18
                                                    poszło jeszcze razsmile)
                                                  • migdalek.niebieski Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 24.11.05, 00:21
                                                    Teraz dostałamwink) włączę jutrowink) dzięki
                                                  • gres81 Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 24.11.05, 00:22
                                                    oksmile)
                                                  • migdalek.niebieski Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 23.11.05, 23:37
                                                    Okropna już się zrobiłam, zaraz mnie rozniesie, chyba naprawdę muszę iść spać:
                                                    ((((
                                                  • gres81 Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 23.11.05, 23:38
                                                    no skoro musisz, to trzasad((
                                                  • migdalek.niebieski Re: Gresa mi tu brakuje...:((((((( 23.11.05, 23:40
                                                    Za chwilę, bo mnie zaciekawiło jak wyglądaszwink)))
    • lena_zet Re: gres był niegrzeczny 23.11.05, 22:17
      nie pozwalał wariować na mężczyźnie, o!
      • migdalek.niebieski Re: gres był niegrzeczny 23.11.05, 22:20
        Rozkręci się chłopak jeszczewink))))
      • gres81 Re: gres był niegrzeczny 23.11.05, 22:20
        lena_zet napisała:

> nie pozwalał wariować na mężczyźnie, o!

jasne, ale to Pascal was wycinał.
        • lena_zet Re: gres był niegrzeczny 23.11.05, 22:21
          ale ty umoralniałeś hehe
          • gres81 Re: gres był niegrzeczny 23.11.05, 22:24
            tak,bo obrażac bez powodu nie można.
            • mmagi powód zawsze sie znajdzie;-) 23.11.05, 22:25

• lena_zet Re: gres był niegrzeczny 23.11.05, 22:25
              gres81 napisał:

> tak,bo obrażac bez powodu nie można.

no wlaśnie, nas obrażono a ty to zlałeś, dopiero jak my się odwdzięczałśmy to
              się wtrąciłeś.Solidarność nasieniowodów? smile
              • gres81 Re: gres był niegrzeczny 23.11.05, 22:29
                ok marta.uparta pisze że Tobie wolno, wtedy nie wiedziałem.

Solidarność nasieniowodów? smile

raczej nie
            • marta.uparta Lenie wolno... 23.11.05, 22:25
              ... to jej styl, a to tzreba szanowacwink
              • gres81 Re: Lenie wolno... 23.11.05, 22:29
                dzieki za informacjesmile

teraz bede szanowac
              • lena_zet Re: Lenie wolno... 23.11.05, 22:30
                ale ja wtedy grzezcnie "swinia" napisałam.Tylko tyle, poważnie smile
                • gres81 Re: Lenie wolno... 23.11.05, 22:31
                  a nie szowinistyczna swinia?
                  • lena_zet Re: Lenie wolno... 23.11.05, 22:32
                    nie, nie.Że szowinistyczna świnia to już ktoś inny dopisał
                    • gres81 Re: Lenie wolno... 23.11.05, 22:35
                      a to przepraszam

ale wydaje sie mnie że ja do tej szowinistycznej świni odpisalem
                      • lena_zet Re: znalazłam :) 23.11.05, 22:37
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=32355440&a=32356027
                        to chyba nieporozumienie
                        • gres81 Re: znalazłam :) 23.11.05, 22:46
                          smile
    • pierozek_monika Myślałam, że Ci grasa brakuje :)))) 24.11.05, 08:33
      czyli zapaliłabyś coś wink))
      Oj Ty Ty świntuszku!smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka