Dodaj do ulubionych

Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-)

06.12.05, 00:18
Obserwuj wątek
    • ladyx Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 06.12.05, 00:20
      ja nie śpię wink
      • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 06.12.05, 00:21
        O jak miło,bo tu cisza,aż w "uszach"dzwonismile
        wszystkich wymiotło...
        • ladyx Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 06.12.05, 00:22
          mi tam dzwoni cieknący kran wink))
          • tygrysio_misio Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 06.12.05, 00:23
            ja jestem ale nikt nie chce ze mna pogadac..wiec chyba ide spacsad
            • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 06.12.05, 00:25
              a ja Cię nie widziałamsad
              • tygrysio_misio Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 06.12.05, 00:28
                a moj watek byl na samej gorze!!
                juz godzine tam byl i nikt nie odpisal

a ja chcialam powiedziec o czyms waznym
                • anna6667 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 09.12.05, 17:57
                  bo są tacy którzy rano muszą iść do pracy
          • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 06.12.05, 00:23
            Dlatego nie spisz?smile
            Przede mną kolejna bezsenna noc i nie mam pojecia co ze sobą począć?

• ocean.niespokojny Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 06.12.05, 00:25
            a mnie chrapiący mąż
            • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 06.12.05, 00:27
              oj jak fajnie,ze Ty jesteś,zaraz napiszę maila z pytankiemsmileok?
              • ocean.niespokojny Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 06.12.05, 00:28
                ok smile
                • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 06.12.05, 00:37
                  Juz wysłałamsmile
                  • ocean.niespokojny Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 06.12.05, 00:59
                    odpisałam smile
    • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 06.12.05, 01:04
      to mnie zastanawia jak Ty to robisz siedzisz po nocach i rano wstajesz tak około
      10-11 jak zauwazyłem?smile
      • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 06.12.05, 01:08
        Ja?
        • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 06.12.05, 01:09
          no Ty ja wstaje po nocce około 13?smile
          • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 06.12.05, 01:10
            Słonko,ja o 7 rano odprowadzam dziecko do przedszkolasmile
            A w jaki sposób Ty mnie widzisz skoro w tygodniu jestem tu po 16ej?smile
            • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 06.12.05, 01:12
              ale w niedziele byłaś rano bo pytałas o lodowiskosmile
              • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 06.12.05, 01:13
                Tak,w weekendy zjawiam sie wczesniej...
                Ja nie potrzebuję dużo snu,chyba,ze jestem chora...
                • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 06.12.05, 01:14
                  spoko, ale nie odbja sie to na zdrowiu?
                  • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 06.12.05, 01:15
                    Złego diabli nie biorąsmile
                    Jak tam Twoja praca dyplomowa?Posuwa się do przodu?
                    • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 06.12.05, 01:17
                      własnie skanujesmile
                      • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 06.12.05, 01:21
                        smile

Z innej beczki,zalogowałam się dzisiaj w KURNIKUsmilei nie mogłam znależć miejsca
                        do popraktykowania..?
                        • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 06.12.05, 01:24
                          zawsze są pokoje bez rankingu,zazwyczaj pierwszy od górysmile
                          tam wyniki gier nie idą do statystyksmile
                          • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 06.12.05, 01:26
                            Aha, atakie bardziej kameralne są?smile
                            Typu,dwuosobowe?smile

• gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 06.12.05, 01:29
                              mało osób w nich przebywa, bo wiekszość gra rankingowo, ja czasem tam grywam bo
                              jedna znajoma nie lubi na rankingachsmile
                              zreszta strasznie mi ostatnio nie idzie kartasad
                              • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 06.12.05, 01:31
                                taaak,to dobrze wiedzieć...smile
                                No to w miłosci bedzie dobrzesmile
                                • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 06.12.05, 01:33
                                  chyba nie bo panna mnie zaczyn bardzo drażnic
                                  • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 06.12.05, 01:34
                                    przed samym powrotem?
                                    Co tym razem Cię drażni?ostatnio była kartka..
                                    • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 06.12.05, 01:42
                                      jakwróci to znią porozmawiam,szlak mnie trafia jak mam pisać codzienie po
                                      kilkanąście smsów w który ciagle to samo kochm.....
                                      • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 06.12.05, 01:44
                                        Oj,wylewny to Ty nie jesteśsmile,ale ja tez tego nie lubie,ani pisac,ani czytac..
                                        Ile czasu jestescie razem?
                                        • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 06.12.05, 01:48
                                          w sylwka bedzie 4 lata
                                          • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 06.12.05, 01:53
                                            Długo...dopiero teraz zaczeło Cie to draznic,odkąd wyjechała?
                                            • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 06.12.05, 01:59
                                              wyjeżdza od dosc dawna.
                                              to czasem tak jest jestem na coś wkurzony a ona puszcza 5 pygnałów by jej esa
                                              napisac a ja wtedy niw mam żadnej ochoty na pisanie jej takich esów i sie
                                              jeszcze podk.rwiam
                                              • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 06.12.05, 02:02
                                                dziwne to dla mnie o tyle,ze jak na mój gust to sygnay i smsy puszcza sie
                                                masowo na poczatku znajomosci...
                                                Ale to akurat kwestia porozmawianiasmile
                                                Tylko zauważyłam,ze te Twoje nerwy pojawiły sie dość nie dawno...
                                                • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 06.12.05, 02:07
                                                  esemesy z włoch troche kosztuja,wiec ona wysyła jednego dzienie i puszcza
                                                  głuchacze, a ja jej odpisuje kilka

w realu jestem jakiś spkojniejszy od czasu gdy zaczolem pisac na forum,jakioś
                                                  tak mnie ludzie nie drażnią

a w zwiazku to fakt ten jej wyjazd jest dla mnie barzdo nerwowy wczesniej tak
                                                  nie było, nie wiem co sie dzieje
                                                  • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 06.12.05, 02:12
                                                    Na forum po prostu "otarłeś się" o każdy z możliwych typów osobowosci...wink

A te Twoje nerwy to nie czasem świadomość,ze niedługo wraca i będzie trzeba
                                                    porozmawiac o tym na co Ty jak mówisz nie jestes gotowy?

• gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 06.12.05, 02:15
                                                    nie to nie to

jak bym miał prace to teraz bym sie zdecydował na dziecko.

chodzi o to że śą watpliwośći czy to jest ta osoba i takie tam...
                                                  • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 06.12.05, 02:19
                                                    Po tylu latacch/
                                                    Przykre o tyle,że kiedy ja zaczęłam mieć watpliwosci i pytałam siebie czy to
                                                    napewno "to",to juz "to" nie było...
                                                    Życzę,zeby Jej powrót rozwiał wszystkie Twoje watpliwoścismile

Uciekam Gresiku...Dobranocsmile
                                                  • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 06.12.05, 02:23
                                                    sie okarze

Dobranocsmile
                                                  • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 31.12.05, 01:16
                                                    Tutaj,bo nie chce mi się do konca jechaćsmile
                                                  • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 31.12.05, 01:21
                                                    nio panna poszła pod prysznicsmile
                                                    a to po psie tak cały czas boli?smile
                                                  • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 31.12.05, 01:23
                                                    Gorzej niż pierwszego dniacryingA Ty nie z panną pod prysznicem?smile
                                                  • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 31.12.05, 01:24
                                                    dzis rodzice przyjechali wiec lipasad((
                                                    no to kolczatke trzeba kupić psusmile)
                                                  • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 31.12.05, 01:27
                                                    Ja tych dwóch kg nie mogę odzyskaćsmilei dlatego mnie pociągnął...Gdzie kolczatka
                                                    na takie maleństwo,toc byłaby większa niz cały onsmile
                                                  • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 31.12.05, 01:28
                                                    Ja się rodziców nigdy nie krępowałam...Przecież wiedzą,ze z pszczółkami to
                                                    bajkiwink))
                                                  • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 31.12.05, 01:32
                                                    ja swojemu kupiłem wyglada jak metalowiec ale już tak nie ciagniesmile)

nio ale mnie to krepujesmile
                                                  • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 31.12.05, 01:34
                                                    Ale zanim by się zacisnęła to i tak by pociagnąłsmile)
                                                    A ja lubię taką adrenalinkęwink)
                                                  • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 31.12.05, 01:38
                                                    nie pociagnie bo bolismile)
                                                    ja tak to u dziewczyny na chacie jak jestemsmile)
                                                  • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 31.12.05, 01:41
                                                    Swoich rodziców się krępujesz,ale jej rodziców niesmile)
                                                    Strasznie dużo czasu mija zanim odpszesz na post...
                                                    Ja zmykam pracować,bo do rana mi się zejdzie i prześpię nocne fajerwerkiwink)

Dobranocwink
                                                  • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 31.12.05, 01:42
                                                    tam sa drzwi na klucz zamykane do pokojusmile))
                                                    nio bo sie musze troche zastanowićsmile
                                                    miłej pracysmile)
                                                    Dobranocsmile)
        • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 05.01.06, 01:07
          hejsmile

tu sobie zacznesmile
          jak sciaganie idzie??
          ten drugi link może zawierac ta salse,bo to jest dosc duża i pojemna stronka z
          tego co zauwazyłemsmile)
          jak minolfdzionek??smile
          • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 05.01.06, 01:12
            Hejsmilesciaganie jeszcze mi nie idzie,bo nie miałam czasu tak do końca tego
            rozgryzcsmileZnów zaczęłam pracować po nocach...
            A o jakim drugim linku mówisz?
            Dzień całkiem dobry,ale trochę gryzęsmile
            • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 05.01.06, 01:19
              to ok ,ze dzien jest w miare spokosmile)
              mdrugi link poszedł na gg,w nocy albo z samego rana ni pamietam dokładniesmile)
              • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 05.01.06, 01:22
                Dostałam 2 linijki tekstu,ale linku tam nie byłosad
                A co Ty tutaj robisz tak w nocy,zamiast,no wiesz co???wink
                • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 05.01.06, 01:24
                  nio to wysle za chwile na ggsmile

nio teraz taki czas że nie da radysad
                  • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 05.01.06, 01:25
                    smilea no tak,pamietam...Jestem teraz na gg(a na opis nie zwracaj uwagi)smile
                    • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 05.01.06, 01:39
                      I tu też dobranocsmile
            • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 22.01.06, 03:52
              masz cos na wizytówcesmile)
              daj odpowiedzsmile))
              • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 22.01.06, 11:27
                Odpowiedziałam...bardzo to miłesmile
                • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 22.01.06, 11:30
                  A co Ty robiłes w necie o tej porze?Ja juz się odzwyczaiłamsmile
                  Moze znajdziesz dzisiaj wieczorem troszke czasu na grę?tak powiedzmy ok.20 ej?smile
                  • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 22.01.06, 12:30
                    a z baru wróciłem,i dopijałem sie z Murderem browarkiem z puszki,bo mało nam byłosmile

dzis nie da radysad
                    • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 22.01.06, 12:35
                      U Ciebie o Audiencje trudniej niz Papieża...Tam człowiek ma szansęsmile)
                      Nie nic,może innego dnia..
                      Ale potraficie wypić?Macie te głowysmile
                      • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 29.01.06, 19:32
                        Czescsmile
                        Zagramy wieczorem?
        • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 10.01.06, 02:39
          Hejsmile
          jestes dzis??smile
          • mopsik12 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 10.01.06, 07:02
            Witamwink
            Nie przelogowałam się,ale nie mam już czasuwink
            Poszłam spac jak normalny człowiek,gdzieś w okolicach północy...
            Dawno Cię nie tu byłosmile
            Dzisiaj powinnam wpaśc wieczorem,moze bedziesz..
            Miłego dnia i do zobaczeniasmile
        • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 11.01.06, 17:54
          tu dzis zacznesmile

hejsmile
          dzis na gg ogadamy ok?smile
          net mi dzis bedzie zwalniał bo sedujesad
          nio i jeszcze projekt musze skonczyć na ranosmile
          • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 11.01.06, 17:58
            Ok,to w razie czego tam będę Cię szukała,a na razie idę pokój ogarnąć,bo chyba
            jakieś tornado przegapiłamsmile
            • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 12.01.06, 18:31
              witajsmile

to może dzis zagramy partyjke tak o 23??smile
            • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 12.01.06, 20:32
              jak cos szukaj mnie na ggsmile
              miłegowieczorusmile
              • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 12.01.06, 20:38
                Postaram sie odpalić GG,ale nie wrózę wielkiego powodzeniawink
                Niestety o 23 to ja chyba bedę już spała so zaczęłam troszkę o siebie dbaćsmile
                • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 12.01.06, 22:46
                  ok,rozmumiemsmile

to dobranocsmile
                • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 13.01.06, 22:40
                  zagramy partyjke??smile
                  • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 13.01.06, 22:44
                    Jasne,ale bedę za 5 minsmile
                    • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 13.01.06, 22:48
                      czekam przy stolesmile
                      • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 14.01.06, 00:13
                        Dobranocsmile
                        • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 14.01.06, 00:16
                          Dobranocsmile
                        • browanx Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 14.01.06, 00:22
                          Nam dobranoc, że nas olewacie nibywink)))
    • lena_zet Re: nie chodzę wcale wczesnie spać 06.12.05, 09:05
      wczoraj do 12 w nocy czytałam córce książkę.
      • lena_zet Re: aha, dodam, 06.12.05, 09:06
        że wstaję po 5 rano, więc sypiam mało smile
    • szejtan Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 06.12.05, 15:06
      Ja to muszę sobie wychodowac klona. Albo dwa. Jeden do pracy, jeden do forum, a
      ja mógłbym sie zająć wreszcie tym czym powinienem - bzykaniem non stop wink
    • edka-schizofredka Ja tam o 20.00 chodze spac ;)))))... 07.12.05, 09:27

• monalisa.pl Re: Ja tam o 20.00 chodze spac ;)))))... 07.12.05, 13:39
        z kim?????
        • edka-schizofredka Re: Ja tam o 20.00 chodze spac ;)))))... 08.12.05, 08:34
          z jasiem smile))))...
    • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 08.12.05, 18:59
      hejsmile
      zagramy po 23?smile
      • mopsik12 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 08.12.05, 19:31
        OczywisciesmileMuszę się odegraćsmile,ale jeszcze dam znac,bo ie wiem jak będzie z
        miom dostepem do kompasmile
        Cześćsmile
        • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 08.12.05, 19:43
          no ok,nawet pózniej bo sie musze pouczyć terazsmile
          • mopsik12 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 08.12.05, 22:22
            Obawiam sie jednak,ze pózniej,bo o 23 nie bedę mogła...Poszukam Cię w razie
            czegosmile
            • mopsik12 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 09.12.05, 00:11
              Jestes czy Cię nie ma?smile
              • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 09.12.05, 00:15
                jestemsmile
                • mopsik12 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 09.12.05, 00:16
                  O,jak fajniesmileJak nauka?
                  • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 09.12.05, 00:17
                    nauka srednio
                    • mopsik12 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 09.12.05, 00:19
                      Tyle czasu i srednio?To choć,moze w innej dziedzinie bedzie lepiej?Co ty na to?-
                      )
                      • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 09.12.05, 00:22
                        znaczy gramy?smile
                        • mopsik12 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 09.12.05, 00:24
                          Znaczy,ze juz tam jestemsmile
    • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 09.12.05, 15:54
      hejsmile
      bede po 23smile
      • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 09.12.05, 16:58
        Cześćsmile
        Ja byc moze równiez,ale jeszcze dam znaćsmile
        • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 09.12.05, 21:05
          hejsmile
          jestes?smile
          może partyjke?
          • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 09.12.05, 21:07
            Jestem,ale własnie zabieram się z kapiel dziecka,a pózniej za pracę...
            Nie bedziesz mógł o "mormalnej"porze?smile
            • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 09.12.05, 21:11
              ok, to o normalnej porzesmile
              szukej mnie na ggsmile
              • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 09.12.05, 21:12
                Jasnesmile
                Do zobaczeniasmile
                • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 09.12.05, 23:28
                  Jesteś?na pracy się soknentrować nie moge to moze chociaż gra bedzie mi dobrze
                  szłasmile
                  • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 09.12.05, 23:29
                    oksmile
                    • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 09.12.05, 23:31
                      No to juz idęsmile
                      • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 10.12.05, 01:29
                        Przepraszam,ale mój komp dostał fioła...Nie mogę odpalic GG..;-(
                        • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 10.12.05, 01:30
                          Tzn,odpalone jest,ale jak chce coś napisac to się wiesza...
                          • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 10.12.05, 01:32
                            achasmile
                            • mopsik12 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 10.12.05, 01:34
                              Zawiesił mi się zaraz po tym jak napisałam,że wariuje...
                              Musiałam napisać tutaj bo nie znosze takich sytauacji...smile
                              Dobranocsmile
                              • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 10.12.05, 01:35
                                dobranocsmile
                                • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 10.12.05, 21:23
                                  Czy łaskawy Pan zechce dac mi się dzisiaj ograć o "normalnej" porze?wink
                                  • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 10.12.05, 21:44
                                    > Czy łaskawy Pan zechce dac mi się dzisiaj ograć o "normalnej" porze?wink

jeśli Pani sie zgadza to z przyjemnosciasmile
                                    • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 10.12.05, 21:53
                                      Bede czekała z niecierpliwosciąsmile
                                      • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 10.12.05, 22:59
                                        ma kłopot natury technicznej mysle że sie uporam w jakieś 25min, ok?smile
                                        • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 10.12.05, 23:07
                                          ok. już rozwiazałemsmile
                                      • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 11.12.05, 00:15
                                        hejsmile

jestes?smile
                                        • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 11.12.05, 00:23
                                          JestemsmileA cóż to był za problem natury technicznej?
                                          • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 11.12.05, 00:26
                                            firewall musiałem zmienicsmile

to co gramy?smile
                                            • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 11.12.05, 00:27
                                              Jasne,za 5 min.spotkamy sie na miejscu.smile
                                              • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 11.12.05, 00:28
                                                oksmile
                                                • vandikia w co gracie?/nt. 11.12.05, 00:30

• gres81 Re: w co gracie?/nt. 11.12.05, 00:33
                                                    w remikasmile
                                                  • vandikia Re: w co gracie?/nt. 11.12.05, 00:47
                                                    a gdzie? wink
                                                  • gres81 Re: w co gracie?/nt. 11.12.05, 03:18
                                                    w kurnikusmile
                                                  • vandikia Re: w co gracie?/nt. 11.12.05, 12:24
                                                    ja tam grałam bardzo dlugi czas w kości, tysiąca i makao, teraz tnę w literaki
                                                    jak tylko mam wolną chwilkę wink
                                                  • gres81 Re: w co gracie?/nt. 11.12.05, 19:21
                                                    a ja w domino i remikasmile
                                                • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 10.01.06, 23:02
                                                  A tu gdzieś sobie zacznesmile

Widzę,ze będziesz miał teraz troszkę więcej czasuwink
                                                  Będziesz jutro,bo mam ochotę troszkę pograć...Posałam dzisiaj na GG,ale kilka
                                                  godzin nie działało...
                                                  • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 10.01.06, 23:17
                                                    Hejsmile

net mi wolno chodzi wiec może na gg?smile

bo tu bedzie bardzo wolnosad
                                                  • morfeusz_1 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 11.01.06, 00:42
                                                    Definicja wczesnego chodzenia spać czyly dlaczego jak w temacie;

Ludzie wcześniej kładą się spać,bo nie chce się im spać,ale myślą że im się
                                                    jednak chce i dlatego się kładą,a później i tak nie zasypiają,bo wcale im się
                                                    nie chce spać tylko sobie to wmawiają,że im się bardzo chce spać,a to wcale nie
                                                    jest tak,bo jak się już kładą spać to się kręcą i przekręcają na lewo,na
                                                    prawo,na lewo,na prawo,na prawo,na lewo,potem jeszcze raz na prawo,dwa razy na
                                                    lewo siedem razy w przód i raz w tył,osiem razy raz po raz,o północy się biorą
                                                    i przekręcają dziewięć razy i podobno o godzinie trzeciej dwadzieścia siedem
                                                    jeszcze raz,a później wstajo,kłado się i znowu wstajo idą do łazienki,piją,wodę
                                                    i siusiają,kładą się znowu,bo myślą że im się chce spać a wcale im się nie chce,
                                                    wstają,palą,później znów padają,no a później co robią...no co...włączają gadu-
                                                    gadu i dają czadu a w głowach pusta bo już morfi na nich kotarę snu
                                                    opuszcza,głowy wszyscy co przy kompach swoich działają,opuszczają i o 5.30
                                                    (słownie czwartej dwadzieścia siedem) zasypiają.
                                                    Amen
        • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 12.12.05, 21:45
          o tu zaczniemy,ok?smile

jak minoł dzionek?
          bo nocka raczej nie szczególniesad
          • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 12.12.05, 21:48
            Zasypiałam tam gdzie stałam(prawie dosłownie),ale przeżyłamsmile
            A Co Ty tu dzisiaj robisz,miało Cię nie być?
            • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 12.12.05, 21:52
              o której zasnełas?smile
              za niedługo zmykamsad
              • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 12.12.05, 21:57
                Ok 10...ja też zmykam...porozmawiamy innego dnia..smile)
                Pa,pa
                • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 13.12.05, 17:14
                  Przeczytałam to co mi wczoraj podałeś...Kurcze,99% podobieństwasmile
                  • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 13.12.05, 17:15
                    koncówka całkiem potymistyczna jestsmile
                    jak noc?smile
                    • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 13.12.05, 17:16
                      Za zwykle,ostatnio...smile
                      Pogramy dzisiaj wieczorem?
                      • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 13.12.05, 17:18
                        jasnesmile
                        • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 13.12.05, 17:20
                          Ale troszkę wcześniej..ok.23ej powiedzmy?smile
                          • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 13.12.05, 17:21
                            oksmile

zainstalowałem drugi komunikator i teraz to już nie weim czy wogóle widac ze
                            jest aktywne gg?smile
                            • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 13.12.05, 17:25
                              Widzę,że jesteśsmile)
                              a co zainstalowałeś?
                              • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 13.12.05, 17:28
                                tlensmile

ale jakoś mnie denerwuje.
                                • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 13.12.05, 17:30
                                  Trzeba się przyzwyczaić...Dla mnie jest to bardzo wygodne,że z komunikatora
                                  mogę bezposrednio wszkoczuc na pocztęsmile
                                  • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 13.12.05, 17:35
                                    podziała to sie zobaczysmile

oj. coś cały czas net mi zwalniasad
                                    • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 13.12.05, 17:37
                                      ja sie już przyzwyczaiłam,ze u mnie między jedną a drugą stronę mogę sobie kawę
                                      przygotowaćsmile
                                      • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 13.12.05, 17:38
                                        miałas tyle kawy nie picsmile
                                        • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 13.12.05, 17:39
                                          No i nie piję,żartuję tylko...I tak mi nie pomaga...smile
                                          • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 13.12.05, 17:43
                                            tia , radzisz sobie swietnie bez niej.

jak minoł dzionek?smile
                                            • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 13.12.05, 17:53
                                              Do 15ej spałam i poszłam po dziecko...Nie byłam nawet tam gdzie miała iść...smile
                                              • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 13.12.05, 18:02
                                                to nie dobrzesad mam nadzeje że jutro sie wybierzeszsmile
                                  • mmagi jak to w koncu jest??? 20.12.05, 01:05
                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35293&w=33594774&a=33595643
    • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 11.12.05, 13:36
      hejsmile

dzis nie zagramy raczejsad((
      mam kłopoty z netem co chwile mnie rozłanczasad
      • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 11.12.05, 13:39
        ;,(((((I jak ja to przeżyję?Co mam w nocy robić?smile
        Cześc-)
        • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 11.12.05, 13:48
          proponuje sie wyspacsmile))
          • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 11.12.05, 13:52
            Na to nie wpadłamsmile)))
            • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 11.12.05, 13:54
              smile))
              • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 11.12.05, 23:20
                A moze tak jednak zagramy partyjke przed snem?smile
                • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 11.12.05, 23:48
                  Niestety,dzisiaj ja nie mogę,ale obiecuję,ze scignę Cię jutrosmile
                  • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 12.12.05, 00:02
                    sad(
                    obiecaj srodesmile)
                    bo pon,wtor, nie mogesad
                    • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 12.12.05, 00:12
                      Ok,w takim razie obiecuję srodęsmile
                      Podjęłam męską decyzję i idę dzisiaj wcześniej spaćsmile
                      Dobranocsmile)
                      • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 12.12.05, 00:16
                        i to jest bardzo dobra decyzjasmile))
                        Dobranocsmile))
                        • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 12.12.05, 03:47
                          No,ale chyba dlatego,że jestem kobietą,męska decyzja nic nie dała...Pospałam 30
                          min i się obudziłam...smile)
                          Zaczyna mnie to wkurzać powoli;-(
                          • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 12.12.05, 13:18
                            sad((

też sie meczyłem z zasnieciem do jakiejś 4 ranosad
                            cza jednak partyjke rozegracsmile)
                            • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 12.12.05, 23:58
                              No to co,ryzykujemy,ze nie uśniemy czy jednak zagramysmile)
                              • browanx Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 12.12.05, 23:59
                                zła jesteś(( nic złego nie miałem na myśli.
                                • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 13.12.05, 00:01
                                  Żartujesz?To Ty zostawiłeś ostatnio mój post bez reakcji...
                                  Przeciez wiem,ze żartujeszsmile)
                                  • browanx Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 13.12.05, 00:03
                                    Taaa, ciaprałem hehe
                                    • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 13.12.05, 00:07
                                      rozszyfruj to słowo,bo jakas niedzisiejsza chyba jestemsmile
                                      • browanx Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 13.12.05, 00:09
                                        ćiaprałem = waliłem gaz, piłem alco., piliśmy piwko, wódę itd...wink)))
                                        • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 13.12.05, 00:11
                                          Muszę chyba na jakies doszkolenie pójść,bo zdrowo do tyłu z polszczyzną jestem:-
                                          )
                                          • browanx Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 13.12.05, 00:22
                                            eeee to tylko pozostałości po młodzieńczych latachsmile
                                            przeciż jesteś w moim wieku))
                                            • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 13.12.05, 17:13
                                              Ty byłeś chyba bardziej chłonnysmile
      • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 13.12.05, 22:42
        Puk,puk...smile
        • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 13.12.05, 22:45
          kto tam?smile
          • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 13.12.05, 22:47
            ZgadujsmileTylko jedna szansa bo zaraz muszę zmykać...Jak zgadniesz to będziesz
            miał zaszczyt ze mną zagrać.smile
            • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 13.12.05, 22:48
              efa??
              • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 13.12.05, 22:51
                No nie wiem czy mogę uznać tę odpowiedż,ale za sam wysiłek należy Ci się
                nagrodasmile)
                Masz ochotę zagrać?Mam jakieś 30 min...smile)
                • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 13.12.05, 22:54
                  oksmile
                  ja jestem na miejscusmile
                • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 13.12.05, 23:54
                  Dobranocsmile
                  • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 14.12.05, 00:14
                    Dobranocsmile
    • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 14.12.05, 21:04
      Czy mozna Pana prosić?...na przykład teraz?smile
      • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 14.12.05, 21:08
        czemu Pana?

tak zagrajmy.
    • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 15.12.05, 14:23
      hejsmile
      dzis nie zargamy,
      bedziesz mogła sobie spokojnie pracowacsmile)
      naraziesmile
      • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 15.12.05, 20:09
        aczkolwiek jeśli Pani bedzei sie nudzić,z miłom checia rozegram partyjkesmile

ps. humor oksmile
        • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 15.12.05, 20:25
          Wybacz,dzisiaj nie nadaję się...
          Humor mam "ja nie podchodz",więc dla twojego własnego bezpieczeństwa dom Ci
          spokójsmile
          • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 15.12.05, 21:13
            no jakoś tak ostatnio z tym humorem cieżkosad

a co sie stało?smile
            • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 15.12.05, 21:55
              Nic

Przecież Ciebie nie powinno to interesowaćsmile
              • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 15.12.05, 21:56
                ale nie lubie jak sie smuciszsmile
                • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 15.12.05, 21:58
                  Nie zawsze mamy to co lubimywink
                  • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 15.12.05, 21:59
                    no niestetysad

ale jakos bardzo smutna jestes.
                    rozchmurz siesmile))
                    • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 15.12.05, 22:03
                      Bilans na zero...wczoraj wielkie szczęscie,dzisiaj nie
                      • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 15.12.05, 22:05
                        ale czasem tak już jestsad

u mnie tez na null
                        • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 15.12.05, 22:06
                          Czyli u ciebie lepiej,bo wczoraj było zle...
                          Cieszy mnie to...

ok,uciekam...Dobranoc...
                          • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 15.12.05, 22:08
                            a mnie martwi ze u Ciebie żlesad((

dobranocsmile)
                          • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 15.12.05, 23:59
                            masz bardzo smutny opis,az tak nie dobrze?
                            • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 16.12.05, 01:19
                              Mam dwa rodzaje opisów,odstraszajace niechcianych rozmówców i opisujace mój
                              stan ducha...To jest przykład drugiego
                              • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 16.12.05, 12:53
                                to może zmien na odstraszajacysmile
    • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 15.12.05, 15:17
      a co do domina to tu jest instrukcja:
      www.kurnik.pl/domino/zasady.phtml
    • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 16.12.05, 19:09
      zagramy dzis?smile
      • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 16.12.05, 19:11
        Chciałabym,ale jeszcze dam znaćsmile)
        • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 16.12.05, 19:16
          bede czekałsmile
          • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 16.12.05, 19:17
            smile
            • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 16.12.05, 23:32
              Jesteś?smile
              • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 16.12.05, 23:38
                juz jestemsmile
                • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 16.12.05, 23:40
                  Pogramy chwilę?Ma troszkę czasu zanim zacznę pracęsmile
                  • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 16.12.05, 23:41
                    oksmile
                    a w co?
                    • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 16.12.05, 23:43
                      StanadrdowowinkNie nadaje się na rozpoczynanie czegos nowegowinkja juz idęsmile
                      • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 17.12.05, 01:04
                        Dobranocsmile
                        • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 17.12.05, 01:09
                          Dobranocsmile)
    • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 17.12.05, 16:37
      nio ładny opissmile
      taki pozytywnysmile)
      • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 17.12.05, 16:45
        Specjalnie dla Ciebiesmile)
        A tak powaznie,to mam naprawde niezły humorwink)
        • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 17.12.05, 16:50
          cieszy mnie tosmile)
          • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 17.12.05, 16:52
            Musiało mi w koncu przejśc...Ile można mieć doła?wink)
            • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 17.12.05, 16:54
              tiasmile)
              do wieczorasmile)
              • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 17.12.05, 16:58
                Pa,pasmile
                • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 17.12.05, 21:44
                  jak wieczór?smile
                  • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 17.12.05, 21:52
                    bardzo dobrze,dziękuję...Prawie skończyłam porzadki..smile)
                    A gzdie Ty podziewałes się przez ten czas?
                    • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 17.12.05, 21:55
                      a byłem w sklepie, po czekolade i piwosmile

a i o tak jakos czas mi zleciałsmile

no to jak skonczysz to zagrmy?smile
                      • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 17.12.05, 21:56
                        Jasnewinkdzis mam duuzzzo czasusmile
                        • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 17.12.05, 21:57
                          ja odłanczam bitcometa za jakies 25 min,wiec bedziemy mogli gracsmile)
                        • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 17.12.05, 22:40
                          ok, już zassałosmile

to co partyjak?smile
                          • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 17.12.05, 22:42
                            Ok,bede na miejscu za 10 min...wink)
                            • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 17.12.05, 22:59
                              jestem przy stolesmile
                            • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 18.12.05, 02:05
                              Dobranocsmile))
                              • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 18.12.05, 03:53
                                Juz chyba Dzień dobrysmile
                                I PRZEPRASZAMuncertain
                                • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 18.12.05, 04:52
                                  chyba zawczesnie na dzien dobrysmile

oksmile
                                • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 18.12.05, 14:59
                                  teraz to dzien dobrysmile

i wykrakałś mi zakupy.2,5h w sklepie normalnie to mnie...ale już po wrzystkimsmile))
                                  • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 18.12.05, 17:44
                                    Wykrakałam??Przecież zakupy przed świętami są jak najbardziej do przewidzenia...
                                    Ja też byłam,ale nic nie kupiłam poza kilkoma ciuchami dla siebie i dzieckawink)
                                    Dlaczego mężczyzni nie lubią zakupów?smile
                                    • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 18.12.05, 18:43
                                      > Ja też byłam,ale nic nie kupiłam poza kilkoma ciuchami dla siebie i dzieckawink)

smile))

a co jest w tym do lubienia?kolejki do kas, tłumy ludzi,cieżko jedzić tym wózkiem.
                                      co chwile placz dziecka bo ono chce samochód albo lalke.kobiety ktore sie
                                      rozpycgaja by dostac do regału itd.
                                      oczywiscie sa tez miłe zdarzenia np.kobieta w mini,za ktorym ogladala sie pół
                                      sklepu...albo bardzo urocza kasierka(niestety nie stanołem przy jej kasie,ale
                                      obok wiec i tak sie mogłem napatrzecsmile)smile)
                                      ale ogólnie wiecej minusów niż plusówsmile
                                      • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 18.12.05, 19:32
                                        Widzisz,jednak tak tragicznie nie jestwink)
                                        A ładnie to się tak za spódniczkami ogladać?smile)
                                        • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 18.12.05, 20:09
                                          to była jedna mini na 2,5h stanowczo za małosmile)
                                          im bliżej powrót panny to tostesteron mi wzrasta na samą myśl o niej...smile))
                                          • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 18.12.05, 20:41
                                            Dobry tekst...Oglądam sie za innymi bo myślę o Tobiesmile)
                                            Rewelacjasmile)
                                            • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 18.12.05, 21:08
                                              jak tak nie napisałem.
                                              jak panna idzie w "spódniczce"(tylko z zazwy)ze tyłek prawie jej widac to trudno
                                              sie nie obrócić.

a tostesteron mi sie podnosi jak o panie myslesmile))
                                              • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 18.12.05, 21:11
                                                Tak,tak,takwink)
                                                Ale ta panna w tym sklepie,to chyba masochistka.smile)
                                                Ja w taką pogodę to nawet kostek nie odkrywam.smile)
                                                • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 18.12.05, 21:21
                                                  no tylko ona jedna tak ubrana była,i to z gosciem.no że by było sprawiedliwie
                                                  było też troche fajnych meżatek,ale jak na hipermareket tio ogólnie małosmile)

ale może sie chciała rajstopami pochwalić bo miała w takie jekies szlaczkismile
                                                  • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 18.12.05, 21:25
                                                    A ja się zawsze nogami chwalęwink)))
                                                    No i w dodatku za męzatkami się oglądasz?.No zaskakujesz mnie kazdego dnia
                                                    bardziejsmile)
                                                  • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 18.12.05, 21:31
                                                    przecież meżtaki sa bardzo ładnesmileale ja sie tylko ogladam i nic wiecejsmile)
                                                  • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 18.12.05, 21:35
                                                    smile)
                                                    Pozwolisz,ze poprawię sobie i tak dobry juz humor i potraktuje to jako
                                                    komplementwink)))
                                                    Wiem,wiem,meżczyzni tak mają...Ja nie widziałam w tym nigdy problemu...
                                                    A kiedy ogladaja sie za mną to nawet uważam,ze jest to pożądanewink)))
                                                  • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 18.12.05, 21:41
                                                    a proszesmile
                                                    to pozytwne jestsmile))
                                                  • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 18.12.05, 21:45
                                                    To,ze nie widzę w tym problemu?A po co się wkurzać jeśli meskiej natury i tak
                                                    nic nie zmieni?wink)))
                                                    Męzczyzni to wzrokowcy i zawsze juz tak będzie...wink))
                                                  • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 18.12.05, 21:49
                                                    masz racjesmile))
                                                    kazdy lubi pocieszuc oko ładnym widokiemsmile))
                                                  • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 18.12.05, 21:54
                                                    Dlatego ja tak często patrzę w lustrowink)))
                                                  • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 18.12.05, 21:58
                                                    smile))
                                                    zapewne taksmile
                                                  • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 18.12.05, 22:33
                                                    zagramy partyjke?smile
    • mmagi a moze podajcie sobie numery telefonów;-0??? 17.12.05, 21:53

• tina122 Re: a moze podajcie sobie numery telefonów;-0??? 17.12.05, 21:54
        A co Ci przeszkadza...skąd wiesz,ze ich nie mamy?wink
        • tina122 Re: a moze podajcie sobie numery telefonów;-0??? 17.12.05, 21:54
          Piszemy w jednym watku,nie zasmiecamy forum...
      • gres81 Re: a moze podajcie sobie numery telefonów;-0??? 17.12.05, 21:56
        a w czyms przeszkadza ten watek?
    • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 19.12.05, 23:14
      hejsmile
      jak dzionek?smile
      zagramy partyjke aLBO DWIE??smile
      • mmagi a widzisz nie ma:PPPPPPPPPPP tinki:P 19.12.05, 23:15

• gres81 nie,nie widze:P 19.12.05, 23:16

• mmagi nie widzisz bo jej nie ma:-)))aaaaaaaaaaaaaaa 19.12.05, 23:17

• gres81 a Ty skad wiesz że jej nie ma, za chwile może być. 19.12.05, 23:18

• mmagi jak moze być za chwile to znaczy ze teraz jej 19.12.05, 23:20
                nie matongue_out
                • gres81 Re: jak moze być za chwile to znaczy ze teraz jej 19.12.05, 23:23
                  może i masz racje ale nie wiemy czy jej teraz nie masmile
                  • mmagi wiemy bo jak by była to by była;-))) 19.12.05, 23:31

• gres81 Re: wiemy bo jak by była to by była;-))) 19.12.05, 23:44
                      a moze jest ale udaje ze jej nie ma tongue_out
                      • browanx Re: wiemy bo jak by była to by była;-))) 19.12.05, 23:46
                        gres81 napisał:

> a moze jest ale udaje ze jej nie ma tongue_out

Poszła o 20.30 robić żarełko i przepadławink)))))
                        • gres81 Re: wiemy bo jak by była to by była;-))) 19.12.05, 23:48
                          achasmile
                          • mmagi gersssss wciagnełam Cie na członka;-))) 19.12.05, 23:58

• gres81 nie pij. 19.12.05, 23:59

• mmagi juz wypiłam;-) 20.12.05, 00:00

• gres81 za dużo 20.12.05, 00:01

• mmagi piję 2 piwo i głowo mi sie kiwo:-))) 20.12.05, 00:02

• gres81 niestety to widac:( 20.12.05, 00:05
                                      a Tina jestsmile))))))))
                                      • browanx Re: niestety to widac:( 20.12.05, 00:09
                                        gres81 napisał:

> a Tina jestsmile))))))))

Pojadła to przyszławink))))
                                      • mmagi nie jest tylko przyjszła:P 20.12.05, 00:11

• browanx Re: nie jest tylko przyjszła:P 20.12.05, 00:13
                                          i pojszła na kurnik wink))))))))))))
                        • mmagi dobrze zarło i zdechło;-)???? 19.12.05, 23:56

• mmagi tjaaaaaaaaa:-))) 19.12.05, 23:56

• gres81 Re: tjaaaaaaaaa:-))) 19.12.05, 23:57
                          smile
      • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 20.12.05, 00:02
        Witamsmile)
        Masz jeszcze ochotę troszke mnie rozerwać,czy juz nie?wink
        • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 20.12.05, 00:03
          oksmile
          jeszcze obpisze mmagi i ide na miejsce
          • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 20.12.05, 00:05
            smile)
            • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 20.12.05, 00:07
              oksmile jestem na miejscusmile
              • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 20.12.05, 00:40
                Muszę zmykać powoli...Dokończymy jutrosmile
            • mmagi umyła łapki po sekcji;-))))) witanko:-)! 20.12.05, 00:13

• mmagi lepiej idz na @ a potem rozerwij siem granatem:P 20.12.05, 00:13

• gres81 Re: lepiej idz na @ a potem rozerwij siem granate 20.12.05, 00:18
              spam skasowałemsmile))))))))))))
              • mmagi Re: lepiej idz na @ a potem rozerwij siem granate 20.12.05, 00:20
                sam jesteś
                spammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
                mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.tongue_out,juz Ci nic nie wyśletongue_out
                • gres81 Re: lepiej idz na @ a potem rozerwij siem granate 20.12.05, 00:22
                  smile
                  • mmagi i gdzie twaja ulubienica:P????:-))) 20.12.05, 00:24

• gres81 Re: i gdzie twaja ulubienica:P????:-))) 20.12.05, 00:29
                      moja Luba w łozkusmile))))))))
                      a Tina gra ze mna w kartysmile)))
                      • mmagi zboczeniec?//;-) 20.12.05, 00:35

• gres81 wypraszam sobie 20.12.05, 00:36

• mmagi :O.............a jak to sie nazywa??? 20.12.05, 00:38

• gres81 niby co? 20.12.05, 00:40

• tina122 Re: i gdzie twaja ulubienica:P????:-))) 20.12.05, 00:34
                      Jestemwink))
                      • tina122 Mmagi,Migdałek to nie ja:))) 20.12.05, 00:35
                        • mmagi a kto??co choleryyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!! !!!! 20.12.05, 00:39

• tina122 Re: a kto??co choleryyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!! ! 20.12.05, 00:41
                            Pytałaś juz kiedyś...odpowiedziałam,ale chyba zapomniałaś....Spójrz w moją
                            wizytówkęsmile)
                            • mmagi fuuu mpossssssssssssss?:-) 20.12.05, 00:42

• mmagi no tjaaaaaaaaaaaa:-)) sorki:-) 20.12.05, 00:43

• mmagi a migdał jak ma??? 20.12.05, 00:44

• tina122 Re: a migdał jak ma??? 20.12.05, 00:47
                                  A Migdał ma Migdał...Była tu dzisiaj przecież i pisała ze mnąsmile))
                        • browanx Re: Mmagi,Migdałek to nie ja:))) 20.12.05, 00:42
                          dobra , dobrawink)
                          • tina122 Re: Mmagi,Migdałek to nie ja:))) 20.12.05, 00:43
                            Przestań bo znów dziewczynie namieszasz...Jestem ciekawa,czy Mmagi coś
                            migdałkowi wysłała,myśląc,że to ja?smile)))
                            • mmagi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.12.05, 00:46
                              migdał>>>>>>>>>>>>>>>???????????????
                              mops>>>>>>>>>>>>>>>>>tina?
                              tak bo juz mi9 sie mięszasad(((
                              • tina122 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.12.05, 00:48
                                Jezu,Mmagi nie pij więcejwink)))
                                • mmagi wogóle ne piję:(( 20.12.05, 00:52

• gres81 nie widać;( 20.12.05, 00:54

• migdalek.niebieski Re: Mmagi,Migdałek to nie ja:))) 20.12.05, 00:50
                              Co się tu dzieje???? samowolka jak nicwink)))
                              • tina122 Re: Mmagi,Migdałek to nie ja:))) 20.12.05, 00:54
                                Fajnie,ze się pojawiasz,bo mmagi nam wariuje....
                                powiedz jej,ze Ty to nie ja i odwrotnie...
                                Dobranocwink))
                                • migdalek.niebieski Re: Mmagi,Migdałek to nie ja:))) 20.12.05, 00:56
                                  wink)) takie rzeczy to może lepiej jutro Mmagi będziemy wyjaśniaćwink)) dobranocwink)
                                  • mmagi a zrobić CI sekcję??? 20.12.05, 00:58

• migdalek.niebieski Re: a zrobić CI sekcję??? 20.12.05, 00:59
                                      A umiesz?
                                      • mmagi jaa? no co Ty?migdał??:-)_) 20.12.05, 01:01

• migdalek.niebieski Re: jaa? no co Ty?migdał??:-)_) 20.12.05, 01:03
                                          wink to co się pytasz czy mi zrobić????
                                      • browanx Re: a zrobić CI sekcję??? 20.12.05, 01:02
                                        migdalek.niebieski napisała:

> A umiesz?

A czemu pojawiasz się teraz?
                                        Gdy mowa o Tobie?wink))))))))
                                        • migdalek.niebieski Re: a zrobić CI sekcję??? 20.12.05, 01:04
                                          Bo mnie uszy piekływink) wzięłam grpex i nie mogę przez to cholerstwo spaćsad((
                                          • browanx Re: a zrobić CI sekcję??? 20.12.05, 01:06

> Bo mnie uszy piekływink) wzięłam grpex i nie mogę przez to cholerstwo spaćsad((

Taa, to zrób mi sekcjęwink)))))
                                            • migdalek.niebieski Re: a zrobić CI sekcję??? 20.12.05, 01:08
                                              wink)) a nie boisz się??wink)))
                                              • browanx Re: a zrobić CI sekcję??? 20.12.05, 01:13

> wink)) a nie boisz się??wink)))

wcale, a wcalesmile)))) Zawsze możesz mnie rozebrać na części pierwszewink)))))
                                • mmagi ssssfffinki dwie:Pi do tego oszustki:PP 20.12.05, 00:57

• browanx Re: Mmagi,Migdałek to nie ja:))) 20.12.05, 00:44
                            browanx napisał:

> dobra , dobrawink)

żartowałemwink)))))))
                            Ale wiem swoje wink))))))))))))
                            Się czyta, się wie hehehe
                            • tina122 Re: Mmagi,Migdałek to nie ja:))) 20.12.05, 00:49
                              A co takiego Ty wiesz?smile))
                              • browanx Re: Mmagi,Migdałek to nie ja:))) 20.12.05, 01:00
                                tina122 napisała:

> A co takiego Ty wiesz?smile))

A co ty taka ciekawskawink)))))
                                Nic nie wiemwink
                                • mmagi tina walentina:P 20.12.05, 01:01

• mmagi i TY sie godzisz na to:OOO?? 20.12.05, 00:36

• mmagi to kto jest tina:-))? 20.12.05, 01:10
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35293&w=33594774&a=33597052
      • browanx Re: to kto jest tina:-))? 20.12.05, 01:14
        mmagi napisała:

> forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35293&w=33594774&a=33597052

Właśnie miałem to napisaćsmile)
      • gres81 mmagi,przepraszam za nie umyślne wprowadzenie w 20.12.05, 01:17
        bład>
        • mmagi i masz przesrne:P 20.12.05, 01:24

• gres81 sorry za spam 20.12.05, 01:26

• browanx Re: sorry za spam 20.12.05, 01:29
              A prosiłemwink)) co by tu nie pisać?wink
              • gres81 Re: sorry za spam 20.12.05, 01:31
                a ja lubie ten wateksmile
                i jeszcze troche w nim popiszesmile
                • browanx Re: sorry za spam 20.12.05, 01:33
                  gres81 napisał:

> a ja lubie ten wateksmile
                  > i jeszcze troche w nim popiszesmile

Ty niedobrywink)))))
    • browanx Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 20.12.05, 01:10
      Proponuję nowy temat, bo tego już nie chce mi się zwijać non stopwink))))
    • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 20.12.05, 19:36
      hej smile
      jak minoł dzionek?nio oprucz tego ze zrobiłas zakupysmile
      • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 20.12.05, 19:44
        Byłam zrobić kolejne(ale tym razem kupiłam prezent dla siebie)big_grin....Wrócę ty
        troszkę pózniej jak przygotuję coś do jedzenia,bo przez moje zakupy rodzinka z
        głodu padnie..wink)
        • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 20.12.05, 19:46
          oksmile
          tak po 21?smile
          • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 20.12.05, 20:15
            Napewno po 21,a nie wiem nawet czy nie po 22ejsmile
            • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 20.12.05, 20:26
              oksmile
              ja też mam troche roboty wiec po 22wink
              • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 20.12.05, 21:23
                I nie ma żadnych szans na teraz?winkObrobiłam sie już ze wszystkim i mam troszkę
                czasu przed pracąsmile
                • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 20.12.05, 22:02
                  nio teraz jestemsmile
                  • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 20.12.05, 22:07
                    Dokładnie po 22ej...Całe 2 minutywink))
                    wykapię dziecko i wracam za 15 min,dobrze?chcę ją już połozyć...
                    • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 20.12.05, 22:09
                      oksmile
                      • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 20.12.05, 22:25
                        No to co?Idziemy?smile
                        • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 20.12.05, 22:27
                          jestem przy stolesmile
                        • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 21.12.05, 01:40
                          Dobrej nockismile)
                          • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 21.12.05, 05:08
                            Nie zobaczymy się już dzisiaj,więcbig_grinzień dobry,Miłego dnia,Wesołych świątsmile)
                            Nie pytaj czy spłam w nocysmile)
                            Do zobaczenia następnym razemsmile)
                            • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 21.12.05, 07:03
                              Dzien dobrysmile
        • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 28.12.05, 20:08
          Hejsmile co tam słychąć?
          jak minoł dzionek?smile
          • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 28.12.05, 20:14
            Hejsmile),a już myslałam,ze nasz wątek gdzies zginie...
            Dziękuję...Rewelacyjnie,i troszkę szkoda,ze juz się konczycrying...smile)
            A jak Twój?
            • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 28.12.05, 20:18
              nio to supersmile)
              u mnie oksmilejestem z dziewczynasmile))) i tak na chwile wszedłem na forumsmile
              • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 28.12.05, 20:19
                wink))A ja myślałam,ze Cie do KURNIKA zaciągnęwinkNo nic,innym razem...Przyjemnego
                wieczorusmile
                • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 28.12.05, 20:23
                  na razie to nie baerdzosadale za jakiś czas napewno pogramysmile
                  • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 28.12.05, 20:24
                    Jasne,ale pamietaj,ze ja cały czas się douczam...Dostaniesz wyciskwink)))
                    • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 28.12.05, 20:30
                      oksmile)
                      dam znacsmile
                      seks mnie czekasmile)) zmykam
                      miłego wieczorusmile)
                      • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 28.12.05, 20:32
                        No to udanego zyczęwink)
            • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 29.12.05, 22:08
              hejsmile

cos nie moge dopisywać komentarzy pod pierwszym postem,nie wiemczemusad

jak minoł dzionek?smile
              • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 29.12.05, 23:08
                WitamsmileJestem cała obolała,bo łamaga dałam się pociągnąć psu i trzasnęłam o
                krawężniksadcały dzień na prochach przeciwbólowych,ale poza tym bardzo dobrzewink
                ostatnio wycofałam się z sylwestra w B-stoku,i dobrze zrobiłam,bo za bardzo
                ruszać się nie mogęsmileTo ta moja osławiona intuicjawink)
                A jak u Ciebie?W sumie to niewiele wiem o Twoim humorku od powrotu
                dziewczyny,bo nie mielismy okazji pogadaćsmile
                • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 30.12.05, 00:28
                  u to kiepskosad
                  Ty masz mopsa,czy jakiegoś dobermana?
                  u mnie okwink
                  • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 30.12.05, 00:43
                    Nie,mam kundla,który jak staje na dwóch łapach to siega mi do ud,ale ma
                    cholernie dużo siły...Na ulicy robi ze mną co chcesmile)Jak Brytan jakiśsmile))
                    No dziekuję za bardzo wyczerpujacy opis twojego humoru...Nie musiałes tyle
                    pisaćwinkZmęczyłeś się napewnosmile
                    • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 30.12.05, 00:45
                      nio niema sprawysmile)
                      jak świeta mineły i czmu było kiepsko?smile
                      • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 30.12.05, 00:49
                        błagam,nie pytaj mnie o to,bo na sama myśl,coś się we mnie buntuje.To były
                        najgorsze od 28 latsadA Gdzie Ty byłeś?
                        • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 30.12.05, 00:54
                          to kiepskosad
                          ja byłem u mamy,było średnio.najgorszy był Szczepan,niedosć że popiłem to
                          jeszcze z panna sie pokłuciłemsad

teraz jest już oksmile)
                          • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 30.12.05, 00:57
                            Wy napewno nie nudzicie się ze sobawink)
                            Czy ten seks czekjący na Ciebie wczoraj to było pojednanie?smile
                            • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 30.12.05, 01:04
                              we wtorek było przepraszanie.bo to ja narozrabiałemsad

a seks jest czesto bo sami jestesmy naraziesmile))

jak Twoje spanie?smile
                              • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 30.12.05, 01:06
                                Jak widaćsmile)Nie,żartuję,trochę lepiej...teraz jeszcze nie spię bo się troszkę
                                uczyłam....
                                a Ty się tak tą iloscią seksu nie chwalwink)
                                • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 30.12.05, 01:10
                                  sie nie chwalesmile

a byłaś tam gdzie miałs być a nie byłas?
                                  no i linka miałaś podesłaćsmile)
                                  • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 30.12.05, 01:13
                                    Nie byłam bo nie miałam kiedy,a stronka już się robi...Tak jak mówiłam z pomocą
                                    szwagra,ale na raty bo ma pracę...smile)
                                    A Co Ty dzisiaj Tu robisz?Gdzie Dziewczyna?
                                    • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 30.12.05, 01:17
                                      to czekam na wyniki końcowysmile)
                                      ja tu na chwile,kobieta w łóżku na masaż czekasmile
                                      wiec znikam. Dobranocsmile))
                                      • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 30.12.05, 01:18
                                        Pa,pa i masuj dokladniewink))
                                        Dobranocsmile)
    • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 30.12.05, 18:52
      hejsmile
      jak dzionek?smile
      zagramy partyjke?
      • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 30.12.05, 19:55
        bardzo chetnie,ale jak zrobię frytki(nie będzie juz chyba aktualecrying
        • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 30.12.05, 19:56
          nio raczej niesad
          • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 30.12.05, 20:03
            A jutro będziesz,to moze juz się jakos dzisiaj umówimy,bo ostatnio jakoś ciężko
            nam się zgraćsmile
            • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 30.12.05, 20:05
              jutro sylwester.

tina122 napisała:

> A jutro będziesz,to moze juz się jakos dzisiaj umówimy,bo ostatnio jakoś ciężko
              >
              > nam się zgraćsmile
              • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 30.12.05, 20:07
                Tak,ale wieczorem...Do wieczora to po prostu 31 grudniasmile
                • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 30.12.05, 20:08
                  wyjeżdzam o 14.wiec nie da radysad
                  a kiedy wróce nie wiemsad
                  • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 30.12.05, 20:10
                    To wiesz co,frytki mogę chyba poczekać...będziesz za 10 min?wink
                    • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 30.12.05, 20:14
                      oksmileale tylko jedną partiesmile
                      • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 30.12.05, 20:15
                        Nie dość,ze usiadę głodna to jeszcze czas wyliczasz...No jestes słodki po
                        prostusmile)Bedę za 10 min.na miejscusmile
                        • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 30.12.05, 20:17
                          kobieta mi sie denerwóje,że dużo przed kompem siedze wiec jedna partia,OKsmile
                        • browanx Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 30.12.05, 20:21
                          Juleczka, podobno się nudzismile
                          Czemu jej nie zaprosiciewink))
                          • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 30.12.05, 20:24
                            Bo to gra dla dwojgawink)
                            • browanx Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 30.12.05, 20:28
                              tina122 napisała:

> Bo to gra dla dwojgawink)

Ale Gresik zaraz spada do pannysmile)
                              A Ty się nudziszwink)
                              • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 30.12.05, 20:47
                                Ja się nie nudzę.gres ma u mnie spacjalne względy i dlatego poświęciłam frytki
                                dla grywink)Juz idę własnie je robić...
                                a czemu TY nie grywasz?
                                • browanx Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 30.12.05, 20:51
                                  tina122 napisała:

> Ja się nie nudzę.gres ma u mnie spacjalne względy i dlatego poświęciłam frytki
                                  > dla grywink)Juz idę własnie je robić...
                                  > a czemu TY nie grywasz?

Bo nie umiemsmile)
                                  Gram tylko w gry typu FPPsmile
                                  • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 30.12.05, 23:42
                                    ???smileZnów nie mogę Cię rozszyfrować:/Co to jest FPP?
                          • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 30.12.05, 20:27
                            ona już grasmile))
                            • browanx Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 30.12.05, 20:28
                              gres81 napisał:

> ona już grasmile))

sama?
                              • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 30.12.05, 20:30
                                nie z kimśsmile
                                • browanx Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 30.12.05, 20:34
                                  gres81 napisał:

> nie z kimśsmile

To tam, tak łatwo nawiązać znajomośćwink))) To Kurnik, to nieeedobry jestwink))))))))
    • pierozek_monika Głupie pytanie 13.01.06, 09:36
      Ty jestes migdalek niebieski?
      bo mi się już pomieszało sad
      • tina122 Re: Głupie pytanie 13.01.06, 18:20
        Rozumiem,ze pytanie było do mnie?smile
        Nie,nie jestem Migdałkiem tylko byłym Mopsikiem12smile
        Już kiedyś w tym samym wątku było to wyjasnione ze względu na wątpliwości
        Mmagismile
        Migdałek rzadku bywa ostatnio,ale jeśli już jest to jako Migdałek..
        • mmagi to był sprawdzian:P 13.01.06, 22:52

• browanx Re: to był sprawdzian:P 13.01.06, 23:04
            Każdy wie że Mops to Mops (TI), a Migdał to Migdał")
            Bo Mmagi za mało czyta;ppp
            • mmagi Re: to był sprawdzian:P 13.01.06, 23:22
              a czy Bronex wie ze Migdał to Formalinatongue_out?????????????
              • browanx Re: to był sprawdzian:P 13.01.06, 23:24
                ppfffyyy, od dawien, dawna:pp
                • mmagi Re: to był sprawdzian:P 13.01.06, 23:25
                  sfinio nie opluj sie,tez to wiemtongue_outPPPPPPPPPPPP
    • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 02.02.06, 20:06
      hejsmile
      pykniemy wieczorkiem partyjke albo dwie??smile
      • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 02.02.06, 20:27
        Hejsmile
        Jasne,przyda mi się troszke rozrywki...powiedz tylko,o której?
        • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 02.02.06, 20:33
          a októrej Tobie pasuje?smileja sie dostosujesmile)
          • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 02.02.06, 20:45
            O 23ej?Ewentualnie troszkę pózniej...Odezwałabym się na GG...Co Ty na to?smile
            Musze teraz powalczyc z suknią Oliwii na jutrzejszy bal karnawałowysmile
            • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 02.02.06, 21:01
              Okismile
            • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 02.02.06, 22:30
              ide z psem wiec jak coś to chwile moge sie spóznic.oki?smile
              • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 02.02.06, 22:51
                Zostawiłam coś na GGsmile
                • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 02.02.06, 23:17
                  mi pasujesmile)
                  • mmagi kurde a oni swoje;-))ze sie wam nie znudzi;-))) 02.02.06, 23:18

• tina122 Tobie też sie nie nudzi;)) 02.02.06, 23:20
                      czepianie siewink)
                      • mmagi coś trzeba robić;-))))) 02.02.06, 23:21

• tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 02.02.06, 23:33
                    Kurcze,naprawdę nie mogę tam wejść,a te przyczyny ewentualne to dla mnie czarna
                    magiasad
                    • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 02.02.06, 23:42
                      Oj,chyba dzisiaj nic z tego nie bedziesadw żaden sposób nie chce się
                      załadować,nie mam zielonego pojecia dlaczego?Mogę się zalogować i nic ponad to
                      • mmagi o seksie gadacie;-))??? 02.02.06, 23:42

• gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 02.02.06, 23:45

no cózpomyślimy jutrosad
                        • tina122 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 02.02.06, 23:46
                          Ale ja się troche napaliłam na troszke rozrywkisad
                          • mmagi wibrator;-)? 03.02.06, 22:33

• mmagi jak dojdziecie do 1000 postów to juz mozecie 02.02.06, 23:31
      brac slubwink)))
      • tina122 Re: jak dojdziecie do 1000 postów to juz mozecie 02.02.06, 23:33
        Bigamia w Polsce zabronionawink)
        • mmagi Re: jak dojdziecie do 1000 postów to juz mozecie 02.02.06, 23:42
          znaczy ty czy gresowy??
          • tina122 Re: jak dojdziecie do 1000 postów to juz mozecie 02.02.06, 23:45
            smile
    • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 03.02.06, 22:29
      hejsmile
      to moze dzis spróbujemy pograć??
      tak około 23.30??
      daj znacsmile)
      • mmagi oki:-)) 03.02.06, 22:30

• gres81 Re: co oki??:)) 03.02.06, 22:43

• mmagi ;PPPPPPPPPPPPPP 03.02.06, 22:46
            hejsmile
            to moze dzis spróbujemy pograć??
            tak około 23.30??
            daj znacsmile)
            • gres81 Re: ;PPPPPPPPPPPPPP 03.02.06, 22:47
              a grasz w remika?
              • mmagi Re: ;PPPPPPPPPPPPPP 03.02.06, 22:49
                nie,ja jestem karciany tempakwink))
                • gres81 Re: ;PPPPPPPPPPPPPP 03.02.06, 22:52
                  to sie raczej na gre nie umówimysad
                  • tina122 Re: ;PPPPPPPPPPPPPP 03.02.06, 23:25
                    Na gre raczej nie?a na co w takim razie chcecie sie umawiać?wink)
                    u mnie niestety nadal tylko czerwony krzyzyk sie pokazuje i nicsad
                    • gres81 Re: ;PPPPPPPPPPPPPP 03.02.06, 23:38
                      zanczy java sie nie odpala??
                      • tina122 Re: ;PPPPPPPPPPPPPP 03.02.06, 23:47
                        Dokładnie...Nie mam pojecia dlaczego?Jutro bedzie szwagier to coś pokombinuje.
                        Nie miałam jeszcze z tym podobnych problemów...
                        • gres81 Re: ;PPPPPPPPPPPPPP 03.02.06, 23:53
                          może jakiś wireksad
                        • gres81 Re: ;PPPPPPPPPPPPPP 04.02.06, 00:00
                          właczone masz GG??
                          • vandikia gres ja w dalszym ciagu 04.02.06, 00:34
                            polecam literaki, wlasnie jestem na turnieju, ale padam juz na twarz i nie wiem
                            czy wytrwam wink
                            • gres81 Re: gres ja w dalszym ciagu 04.02.06, 00:45
                              poczytam zasady,ale nie dzis bo znikam,wiec może kiedyś zagramysmile
    • gres81 Re: Dlaczego tak wcześnie chodzice spać?:-) 04.02.06, 23:36
      dzieki otworzy na o2.smile
      kurcze całkiem ładnie chyba sie wybiore jak bedzie ładniej na wycieczkesmile
      pozdrsmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka