Dodaj do ulubionych

Świat jest piękny

10.12.05, 15:33
Udało mi sie zwlec się z wyra o barbarzyńksiej godzinie i iść do tego
fryzjera. Warto było! Jest super. Misio się zachwyci!
Potem pojechałam sobie do Arkadii, ale tam mnie tym razem nic nie zachwyciło.
Czyżby dziki tłum wszystko wykupił?
Obserwuj wątek
    • tina122 Re: Świat jest piękny 10.12.05, 15:49
      Pozazdrościć Ci tylko energiiwink
      • veeto1 Re: Świat jest piękny 10.12.05, 15:53
        A jak tu nie mieć energii? Święta idą, wokół kolędy i takie tam pisenki, dziś
        wraca Misio niedługo przyjedzie dziecko z daleka na święta na pare dni.
        Boziuniu nie widziałam dziecka na żywo od 3 miesięcy!!!
        • tygrysio_misio Re: Świat jest piękny 10.12.05, 16:16
          ile lat ma dziecko??
          • veeto1 Re: Świat jest piękny 10.12.05, 16:18
            Dziecko to stary koń. Ma 20 i studiuje za granicą.
            • tygrysio_misio Re: Świat jest piękny 10.12.05, 16:22
              uuu...a ja sie tak zastanawialam kiedys co czyja moi rodzice jak wyjade..

ja np sie ciesze jak ich nie ma i najlepiej nich sobie pojada na swieta gdzies
              dlaeko do cieplych krajow i zostawia mi chate na powrot mojego facetasmile)

a tu piszesz, ze rodzice tesknia za dziecmi...nono
              • veeto1 Re: Świat jest piękny 10.12.05, 16:25
                A myślisz, że miałam coś do gadania? stwierdził, że chce wyjechać bo ten kraj
                jest .... (wpisz sobie co chesz) i chche się uczyć i pracować za granicą.
                robotę niby złapał i wyniki w nauce są super, ale mimo wszystko pół mojej
                wypłaty co miesiąc idzie na jego konto.
                • tygrysio_misio Re: Świat jest piękny 10.12.05, 16:27
                  to sie nie dawaj..jak uwaza ze nasz kraj jest super to niech sobie radzi tam
                  gdzie jest inaczejsmile

pozatym troche odpowiedzialnosci mu/jej sie przydasmile

dasz kase jak naprawde bedzie potrzebna...a tak poki na prace to niech sie uczy
                  samodzielnosci...najwiecej sie tak nauczysmile
                  • veeto1 Re: Świat jest piękny 10.12.05, 16:28
                    No nie jest tak źle. Ja mu funduje tylko naukę. On ma zarobić na lokum i
                    utrzymanie.
                    • tygrysio_misio Re: Świat jest piękny 10.12.05, 16:31
                      ja bym chciala pojezdzic po Europie i popracowac to tu to tam...ale jak bede
                      miala juz zawod i uprawnienia

chcialabym poznawac budownistwo z roznych regionow i uczyc sie roznych
                      rozwaiazan...a do tego przezyc 1 sezon pilkarski w Angliismile)...i pozwiedzac
                      sobie zabytki we Włoszechsmile
                      • veeto1 Re: Świat jest piękny 10.12.05, 16:35
                        No też bym chciala. Niby trochę już zwiedziłam, ale zawsze mi mało. Po takiej
                        wycieczce np. do Włoch, ktora trwała 10 dni. stwierdziłam, że chciałabym
                        jechać tam jeszcze raz, albo dwa na znacznie dłużej. Podróże powoduja jeszcze
                        wiekszy apetyt na podróże.
                        • tygrysio_misio Re: Świat jest piękny 10.12.05, 16:38
                          no a ja bym chciala na cale wakacje z 1 waliska..i nie miszkac w hotelach albo
                          gdzies z biurem podrozy pojechac i kisic sie na plazy...

walizka i karta kredytowasmile

i pensjonaty i namioty na noc a w dzien zwiedzanie...zabytkow i tych
                          prawdziwych łoch a nie dla turystow..albo co gorsza dla sardynek na plazysmile)
                          • veeto1 Re: Świat jest piękny 10.12.05, 16:41
                            Masz rację, to jest najlepszy sposób zwiedzania. przy okazji poznaje się kupe
                            fajnych ludzi i poznaje obyczaje kraju. Taka wolnośc i wiatr we włosach. Jedź
                            jak Ci kiedys sie uda.
                            • tygrysio_misio Re: Świat jest piękny 10.12.05, 16:43
                              na razie jak kazdy student nie mam pieniedzysmile
                              • veeto1 Re: Świat jest piękny 10.12.05, 16:46
                                Będzie lepiej!
                                • tygrysio_misio Re: Świat jest piękny 10.12.05, 16:52

-no musi byc...pojade sobie kiedys do Anglii po studiach i ajk tylko nie wydam
                                  wszystkiego na mecze to zostanie mi co nieco na Włochysmile)

-
                                  Przyjaciele Karpia
                                  • veeto1 Re: Świat jest piękny 10.12.05, 16:55
                                    A we Włoszech to też głównie mecze?
                                    • tygrysio_misio Re: Świat jest piękny 10.12.05, 16:58
                                      nie...na Włochy to sie nastawiam na zwiedzanie zabytkow i poznawanie
                                      architektury i rozwoju budownictwa i sztuki jako takiegosmile)

nie lubie włoskiej pilkismile)
                                      • veeto1 Re: Świat jest piękny 10.12.05, 17:00
                                        A to tygryski studiuja budownictwo lądowe. A jaki kierunek? Drogi i mosty? Może
                                        zbudujesz kiedyś jakąś autostradę?
                                        • tygrysio_misio Re: Świat jest piękny 10.12.05, 17:02
                                          jeszce nie wybralam specjalizacji ale chyba na konstrukcje pojde...choc
                                          drogowka jest ciekawa..ale nie chce pracowac gdzies daleko od domu i
                                          dojezdzac...
                                          • veeto1 Re: Świat jest piękny 10.12.05, 17:03
                                            No niestety, drogówka to ciągła podróż, ale drogowcy to kapitalna brać.
                                            • tygrysio_misio Re: Świat jest piękny 10.12.05, 17:06
                                              ale ja chce dziecko karmic piersia i odbierac z przeczkolasmile)

kiedys zastanawialam sie miedzy drogowka a budownictwem ogolnym...potem doszlam
                                              do wniosku ze jednak wole pracowac na miejscu

po ogolnym bede miala mniej perspektyw, bede mogla tylko uprawnienia wykonawcze
                                              zrobic(na projktandzkie po ogolnym to trzeba pare lat miec doswiadczenia po
                                              konstrukcjach tylko 3)...po konstrukcjach lepiej i latwiej to bedzie jakos bo
                                              wiekszy zakres bede miala
                                              • veeto1 Re: Świat jest piękny 10.12.05, 17:08
                                                Dla kobiety z dzieckiem najlepiej jednak pracować na miejscu. A potem, jak
                                                podrośnie to zawsze można cos zmienić.
    • tygrysio_misio Re: Świat jest piękny 10.12.05, 16:15
      wcale nie jestem zachwycona ze znow wywalilas kase na byle gowno!!
      • veeto1 Re: Świat jest piękny 10.12.05, 16:17
        No coś Ty!!!!! Mam super balejaż i taki fryz, ze sama sobie sie podobam.
        • tygrysio_misio Re: Świat jest piękny 10.12.05, 16:18
          ale ja jako Misio nie jestem zadowolona bo ja nie mam supertongue_outP
          • veeto1 Re: Świat jest piękny 10.12.05, 16:19
            E tam. Na pewno nie jest tak źle.
      • gres81 Re: Świat jest piękny 10.12.05, 16:19
        Tygrysio co Ty tak dzisaj agresywnie

pociesz sie że juz nie długo...smile)
        • tygrysio_misio Re: Świat jest piękny 10.12.05, 16:20
          bo mi tu wciskaja ze cos mi sie spodoba...a mi sie nie podoba..

jeszce mi nicka skracajasmile)
          • veeto1 Re: Świat jest piękny 10.12.05, 16:22
            Ja mojemu Misiowi nic nie skracam. To nie byłoby w moim interesie tongue_out
            • tygrysio_misio Re: Świat jest piękny 10.12.05, 16:23
              nie jestem Twoim Misiem!!!
              mowie po raz ostatnismile
              • veeto1 Re: Świat jest piękny 10.12.05, 16:27
                sad( A co ja mam biedny żuczek zrobić jak się "nicki" wirtulny i w realu
                zdublowały? Buuuuuuu.
                • tygrysio_misio Re: Świat jest piękny 10.12.05, 16:29
                  eeeeeeeeeeeee...no dobra
                  moge byc Twoim Misiem jesli Ci to poprawi nastrojsmile)
                  • veeto1 Re: Świat jest piękny 10.12.05, 16:29
                    He he he
            • gres81 Re: Świat jest piękny 10.12.05, 16:24
              oj tylko o jedny mysliciewink
              • veeto1 Re: Świat jest piękny 10.12.05, 16:30
                gres81 napisał:

> oj tylko o jedny mysliciewink

A Ty co masz na myśli twierdząc, że my myślimy?
                • tygrysio_misio Re: Świat jest piękny 10.12.05, 16:32
                  ja teraz o niczym nie mysle..jesc mi sie chce...chyba bede miala okressmile)
                  • veeto1 Re: Świat jest piękny 10.12.05, 16:36
                    Chcesz ptasie mleczko? Mam takie pyszniutkie waniliowo - czekoladowe. Na pms
                    najepiej działa coś słodkiego. Mniam.
                    • tygrysio_misio Re: Świat jest piękny 10.12.05, 16:39

-wlansie o to chodzi ze z braku slodkosci wpierdzielem kanapki...ale mama
                      piecze gowniany sernik to sie zapcham nimsmile

-
                      Przyjaciele Karpia
                      • veeto1 Re: Świat jest piękny 10.12.05, 16:42
                        Eee, może nie będzie taki gówniany?
                        • tygrysio_misio Re: Świat jest piękny 10.12.05, 16:44
                          no na ten sta w ktorym jestem to kazdy dobry byle slodkismile
                          • veeto1 Re: Świat jest piękny 10.12.05, 16:48
                            W sumie to masz fajnie, bo piecze się ten sernik i masz jakąś perspektywę
                            szamanka ciasta, a moje ptasie mleczko już niestety jest w ilości
                            beznadziejnej. Zostały 3 kawałeczki sad((((
                            A wszystkie zapasy wyszli.
                            • tygrysio_misio Re: Świat jest piękny 10.12.05, 16:51
                              ale Ty z kolei masz mozliwosc ataku na ptasie mleczko w sklepie...ja tez sie
                              nad tym zastanawimsmile

ja z koei musze czekac na cos czego mama nie pozwoli mi za duzo jest bo to
                              pewnie a jej jutrzejsze urodzinysmile

pozatym zanim to ostygnie...
                              • veeto1 Re: Świat jest piękny 10.12.05, 16:58
                                Pewnie jutro coś przyatakuję. Przychodzą znajomi na kawkę i coś do. nie chce mi
                                się nic piec, kupie coś dobrego i uzupełnię zapasy. dziś już nigdzie nie idę.
                                Jakoś przemarzłam latając po mieście, zapakowałam sie w polarek, okryłam sie
                                kocykiem, laptopik na kolanka i lenistwo do wieczora. Kocham nic nie robić!
                                • tygrysio_misio Re: Świat jest piękny 10.12.05, 17:00
                                  a ja wlansie dochodze do wniosku ze dosc na dzis i trzeba sie ruszyc bo znow
                                  nic nie zrobie
                                  • veeto1 Re: Świat jest piękny 10.12.05, 17:01
                                    Ja już na dziś normę wyrobiłam. Najpierw zadbałam o siebie, potem o chałupę
                                    (gary i sprzątanie)a teraz laba.
                                    • tygrysio_misio Re: Świat jest piękny 10.12.05, 17:04
                                      a ja zadbalam o forumsmile
                                      a teraz juz mi nudno tu i czuje ze musze pojsc cos zrobic dla siebie..pozatym
                                      uczyc sie trzeba choc sie nie chce

taki durny okres...10 dni mi zostalo a ja zamiast cos robic zeby sie
                                      przygotowac to siedze i coraz bardzej tesknie i boje sie ze cos bedzie nie tak..
                                      • veeto1 Re: Świat jest piękny 10.12.05, 17:07
                                        Nie będzie nie tak. Trzymam kciuki. Też kończe, bo umówiłam się z "dzieckiem"
                                        na skype'a. Muszę troche pogadać. Pozdr!
                                        • tygrysio_misio Re: Świat jest piękny 10.12.05, 17:10
                                          no to pa..ja uciekam sobie polezec bo oczy juz bolasmile i potem sprzatanie i
                                          wertowanie normy drewnianejsmile)
                • gres81 Re: Świat jest piękny 10.12.05, 16:33
                  nie my tylko wy,własciwie miała być liczba pojedyncza ale jakoś tak sie zrobiła
                  mnogasmile
                  • veeto1 Re: Świat jest piękny 10.12.05, 16:37
                    Aha.
        • veeto1 Re: Świat jest piękny 10.12.05, 16:21
          Tygrysio agresywna? No to może Misio przytulanka? wink
          • gres81 Re: Świat jest piękny 10.12.05, 16:23
            ta kwestie to może ustalcie miedzy sobąsmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka