kobieta_na_pasach 16.12.05, 09:42 sobota - w domu robota niedziela - do marketu sie zapierdziela poniedzialek - w biurze gnieciony przedzialek wtorek - prezes znow zapomnial zapiąc rozporek środa - dla mnie w pracy wygoda czwartek - zabraklo mi koncepcji Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edka-schizofredka yesssssssssss... 16.12.05, 09:44 wyjątkowo nie pracuje w łikend <lol> w sobote robie impre a w niedziele kaca lecze )))))))... Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: yesssssssssss... 16.12.05, 09:46 edka-schizofredka napisała: > wyjątkowo nie pracuje w łikend <lol> > w sobote robie impre a w niedziele kaca lecze )))))))... przeciez post jest? Odpowiedz Link
edka-schizofredka Re: yesssssssssss... 16.12.05, 09:50 Przecież mięsa nie bedziemy jeść ale ja sie w lutym wyprowadzam i musze zacząć się żegnać )))... w Łodzi kluby działają ))))... Odpowiedz Link
vandikia Re: yesssssssssss... 16.12.05, 09:51 adwent jest nie post, a adwent to radosny okres oczekiwania na Narodziny Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: yesssssssssss... 16.12.05, 09:55 vandikia napisała: > adwent jest nie post, a adwent to radosny okres oczekiwania na Narodziny a mnie uczono,ze trzeba sie w tym czasie umartwiac. dopiero, kiedy sama urodzilam odkrylam,ze ciaza to nie powod do smutku tylko do radosci. i jak tu nie zglupiec? Odpowiedz Link
aasiula1 Re: yesssssssssss... 16.12.05, 09:55 w sumie post to tez radosny okres oczekiwania na Zmartwychwstanie Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: yesssssssssss... 16.12.05, 09:58 aasiula1 napisała: > w sumie post to tez radosny okres oczekiwania na Zmartwychwstanie to powinien miec nazwe "ROZPUST" Odpowiedz Link
edka-schizofredka Re: yesssssssssss... 16.12.05, 09:58 ale ja katoliczka nie jestem - to mnie chyba nie dotyczy Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: yesssssssssss... 16.12.05, 10:02 edka-schizofredka napisała: > ale ja katoliczka nie jestem - to mnie chyba nie dotyczy aaaaaaaaa, to przepraszam. bo podobno w tym kraju 94% to katolicy Odpowiedz Link
edka-schizofredka Re: yesssssssssss... 16.12.05, 10:02 a ja w tych marnych 6% (((... mniejszosc narodowa jestem )))... Odpowiedz Link