Dodaj do ulubionych

Co to jest punkt "G"??? Stacja metra w Wa-wie???

16.12.05, 11:28
<lol> głupawka mnie jakaś od rana ogarnęła smile))))... hihihi...
Obserwuj wątek
    • kakija Re: Co to jest punkt "G"??? Stacja metra w Wa-wie 16.12.05, 11:29
      edka-schizofredka napisała:

> <lol> głupawka mnie jakaś od rana ogarnęła smile))))... hihihi...

Punkt "G" to coś o czym marzą Eskimoski smile
      • edka-schizofredka Re: Co to jest punkt "G"??? Stacja metra w Wa-wie 16.12.05, 11:29
        aaaaaaaaaa...
        • kakija Re: Co to jest punkt "G"??? Stacja metra w Wa-wie 16.12.05, 11:30

> aaaaaaaaaa...
          No co? Prawda szczera to jest przeca
          • edka-schizofredka Re: Co to jest punkt "G"??? Stacja metra w Wa-wie 16.12.05, 11:31
            No! Bo ja proszę tylko o poważne odpowiedzi wink
    • krysica Re: Co to jest punkt "G"??? Stacja metra w Wa-wie 16.12.05, 11:29
      pewnie jakis punkt gastronomiczny...co?smile)))
      • c.eastwood Re: Co to jest punkt "G"??? Stacja metra w Wa-wie 16.12.05, 11:30
        to jest taki klub piłkarski z Belgii smile
        • krysica Re: Co to jest punkt "G"??? Stacja metra w Wa-wie 16.12.05, 11:31
          ale ja sie nie znam na klubach sportowych...smile
      • edka-schizofredka McDonald's :)))))... 16.12.05, 11:30
    • edka-schizofredka I prosze o poważne odpowiedzi!!! 16.12.05, 11:31

• kakija Re: I prosze o poważne odpowiedzi!!! 16.12.05, 11:32

> Tak zwany punkt 'G" to od dawien dawna znany punkt na mapie
        środkowoschodniego Kazachstanu, gdzie w noc Świętojańską odbywały się orgiesmile
        • krysica Re: a to nie na Giewoncie!!!???nt 16.12.05, 11:34
          • edka-schizofredka w Gdańsku może??? 16.12.05, 11:36

• kakija Re: a to nie na Giewoncie!!!???nt 16.12.05, 11:48
            No ale kiedyś przeca Giewont to Kazachski był nie?
    • trzydziecha1 Re: Co to jest punkt "G"??? Stacja metra w Wa-wie 16.12.05, 11:39
      "pierwsze piętro okno w głębi"
      P. Coelho wink))
      • edka-schizofredka Re: Co to jest punkt "G"??? Stacja metra w Wa-wie 16.12.05, 11:48
        nie trawie tego Pana smile)))... ledwo dałam rade "Alchemika" przeczytac sad
        • trzydziecha1 Re: Co to jest punkt "G"??? Stacja metra w Wa-wie 16.12.05, 11:48
          no ja na razie przeczytałam jedna jego ksiażkę i jakoś poszła. Ale zachwytu nie
          wzbudził we mnie, jak dla mnie przecietny.
          • edka-schizofredka Re: Co to jest punkt "G"??? Stacja metra w Wa-wie 16.12.05, 11:51
            Ja "Alchemika" całego i z ciekawości zaczełam "Na brzegu rzeki Piedry usiadłam
            i płakałam" ale odpadłam po 30 stronach - chyba za mądre dla mnie - wole "Nowe
            przygody Mikołajka" smile
    • widokzmarsa Re: Co to jest punkt "G"??? Stacja metra w Wa-wie 16.12.05, 11:53
      nie, to raczej chodzi o studnie Głębinowe, w warszawie jest brudna woda w
      kranach i ludzie szukają czystej. W każdym razie tak jak z czystą wodą w
      warszawie, chodzi o coś co jest w miejscu mrocznym, wilgotnym ale tak naprawdę
      tego nie ma.
      • edka-schizofredka Re: Co to jest punkt "G"??? Stacja metra w Wa-wie 16.12.05, 11:55
        a skąd wiesz jak w warszawie - jak Ty z marsa jestes??? wink
        • widokzmarsa Re: Co to jest punkt "G"??? Stacja metra w Wa-wie 16.12.05, 12:00
          jako wysłannik wywyiadu marsjanskiego byłem kiedyś w warszawie na placówce
          dyplomatycznej przez wiele lat i ją często odwiedzam, jutro też będę..
          • edka-schizofredka Re: Co to jest punkt "G"??? Stacja metra w Wa-wie 16.12.05, 12:04
            ja bede chyba w niedziele - ale ino na Okęciu sad
            • widokzmarsa Re: Co to jest punkt "G"??? Stacja metra w Wa-wie 16.12.05, 12:19
              zaczynają się świąteczne przyloty emigrantów? Tez mialem być w niedzielę na
              Okeciu ale nie zdąże)
              • edka-schizofredka Re: Co to jest punkt "G"??? Stacja metra w Wa-wie 16.12.05, 12:20
                łeeeeee... szkoda sad to tez nie jada wink)))...
                • widokzmarsa Re: Co to jest punkt "G"??? Stacja metra w Wa-wie 16.12.05, 12:34
                  no wiesz, jakbym wiedział ze tam będziesz to napewno bym przyjechał. Czy mógłbym
                  cię zaprosic potem do MCdonalds by porozmawiac o Microsoft?
                  • edka-schizofredka Re: Co to jest punkt "G"??? Stacja metra w Wa-wie 16.12.05, 12:35
                    gadam tylko o mac-ach tongue_out
                    • widokzmarsa Re: Co to jest punkt "G"??? Stacja metra w Wa-wie 16.12.05, 12:39
                      ale macow w polsce nie ma!!! Chociaż nie, ja mam jednego ale się zepsuł 8 lat
                      temu i nie działa)
                      • widokzmarsa Re: Co to jest punkt "G"??? Stacja metra w Wa-wie 16.12.05, 12:54
                        cholera, o macach od macy, big maca czy macintosh'a?
                        • edka-schizofredka Re: Co to jest punkt "G"??? Stacja metra w Wa-wie 16.12.05, 12:57
                          Od Apple smile)))...
                          Moj jeszcze działa smile
                          spadam sie pouczyc - narka smile
    • gres81 Re: Co to jest punkt "G"??? Stacja metra w Wa-wie 16.12.05, 12:35
      Punkt G tzw. przestrzeń Grafenberga; małe, gąbczaste zgrubienie wielkości
      dwudziestogroszówki na przedniej ścianie pochwy; będzie najsilniej pobudzany w
      odwrotnej pozycji na jeźdźca (siedzisz na partnerze odwrócona do niego plecami).

już gdzies wlejona była ta definicjasmile
      • edka-schizofredka łeeeeeeeeeeee... :((((((... 16.12.05, 12:36
        myslalam, ze cos fajniejszego wink))))...
        • gres81 Re: łeeeeeeeeeeee... :((((((... 16.12.05, 12:38
          to jest Twój organiz,wiec ja pretensje to tylko do siebiesmile
      • mmagi Re: Co to jest punkt "G"??? Stacja metra w Wa-wie 16.12.05, 12:37
        gres81 napisał:

> Punkt G tzw. przestrzeń Grafenberga; małe, gąbczaste zgrubienie wielkości
        > dwudziestogroszówki na przedniej ścianie pochwy; będzie najsilniej pobudzany w
        > odwrotnej pozycji na jeźdźca (siedzisz na partnerze odwrócona do niego
        plecami)
        > .
        >
        >
        > już gdzies wlejona była ta definicjasmile

dobra,dobra nie tłumacz siewink))
        • gres81 Re: Co to jest punkt "G"??? Stacja metra w Wa-wie 16.12.05, 12:39
          sie nie tłymacze,tylko wiem bo sam wklejałem,bo jakiś pan nie wiedziałsmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka