edka-schizofredka 16.12.05, 11:28 <lol> głupawka mnie jakaś od rana ogarnęła ))))... hihihi... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kakija Re: Co to jest punkt "G"??? Stacja metra w Wa-wie 16.12.05, 11:29 edka-schizofredka napisała: > <lol> głupawka mnie jakaś od rana ogarnęła ))))... hihihi... Punkt "G" to coś o czym marzą Eskimoski Odpowiedz Link
edka-schizofredka Re: Co to jest punkt "G"??? Stacja metra w Wa-wie 16.12.05, 11:29 aaaaaaaaaa... Odpowiedz Link
kakija Re: Co to jest punkt "G"??? Stacja metra w Wa-wie 16.12.05, 11:30 edka-schizofredka napisała: > aaaaaaaaaa... No co? Prawda szczera to jest przeca Odpowiedz Link
edka-schizofredka Re: Co to jest punkt "G"??? Stacja metra w Wa-wie 16.12.05, 11:31 No! Bo ja proszę tylko o poważne odpowiedzi Odpowiedz Link
krysica Re: Co to jest punkt "G"??? Stacja metra w Wa-wie 16.12.05, 11:29 pewnie jakis punkt gastronomiczny...co?))) Odpowiedz Link
c.eastwood Re: Co to jest punkt "G"??? Stacja metra w Wa-wie 16.12.05, 11:30 to jest taki klub piłkarski z Belgii Odpowiedz Link
krysica Re: Co to jest punkt "G"??? Stacja metra w Wa-wie 16.12.05, 11:31 ale ja sie nie znam na klubach sportowych... Odpowiedz Link
kakija Re: I prosze o poważne odpowiedzi!!! 16.12.05, 11:32 edka-schizofredka napisała: > Tak zwany punkt 'G" to od dawien dawna znany punkt na mapie środkowoschodniego Kazachstanu, gdzie w noc Świętojańską odbywały się orgie Odpowiedz Link
kakija Re: a to nie na Giewoncie!!!???nt 16.12.05, 11:48 No ale kiedyś przeca Giewont to Kazachski był nie? Odpowiedz Link
trzydziecha1 Re: Co to jest punkt "G"??? Stacja metra w Wa-wie 16.12.05, 11:39 "pierwsze piętro okno w głębi" P. Coelho )) Odpowiedz Link
edka-schizofredka Re: Co to jest punkt "G"??? Stacja metra w Wa-wie 16.12.05, 11:48 nie trawie tego Pana )))... ledwo dałam rade "Alchemika" przeczytac Odpowiedz Link
trzydziecha1 Re: Co to jest punkt "G"??? Stacja metra w Wa-wie 16.12.05, 11:48 no ja na razie przeczytałam jedna jego ksiażkę i jakoś poszła. Ale zachwytu nie wzbudził we mnie, jak dla mnie przecietny. Odpowiedz Link
edka-schizofredka Re: Co to jest punkt "G"??? Stacja metra w Wa-wie 16.12.05, 11:51 Ja "Alchemika" całego i z ciekawości zaczełam "Na brzegu rzeki Piedry usiadłam i płakałam" ale odpadłam po 30 stronach - chyba za mądre dla mnie - wole "Nowe przygody Mikołajka" Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: Co to jest punkt "G"??? Stacja metra w Wa-wie 16.12.05, 11:53 nie, to raczej chodzi o studnie Głębinowe, w warszawie jest brudna woda w kranach i ludzie szukają czystej. W każdym razie tak jak z czystą wodą w warszawie, chodzi o coś co jest w miejscu mrocznym, wilgotnym ale tak naprawdę tego nie ma. Odpowiedz Link
edka-schizofredka Re: Co to jest punkt "G"??? Stacja metra w Wa-wie 16.12.05, 11:55 a skąd wiesz jak w warszawie - jak Ty z marsa jestes??? Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: Co to jest punkt "G"??? Stacja metra w Wa-wie 16.12.05, 12:00 jako wysłannik wywyiadu marsjanskiego byłem kiedyś w warszawie na placówce dyplomatycznej przez wiele lat i ją często odwiedzam, jutro też będę.. Odpowiedz Link
edka-schizofredka Re: Co to jest punkt "G"??? Stacja metra w Wa-wie 16.12.05, 12:04 ja bede chyba w niedziele - ale ino na Okęciu Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: Co to jest punkt "G"??? Stacja metra w Wa-wie 16.12.05, 12:19 zaczynają się świąteczne przyloty emigrantów? Tez mialem być w niedzielę na Okeciu ale nie zdąże) Odpowiedz Link
edka-schizofredka Re: Co to jest punkt "G"??? Stacja metra w Wa-wie 16.12.05, 12:20 łeeeeee... szkoda to tez nie jada )))... Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: Co to jest punkt "G"??? Stacja metra w Wa-wie 16.12.05, 12:34 no wiesz, jakbym wiedział ze tam będziesz to napewno bym przyjechał. Czy mógłbym cię zaprosic potem do MCdonalds by porozmawiac o Microsoft? Odpowiedz Link
edka-schizofredka Re: Co to jest punkt "G"??? Stacja metra w Wa-wie 16.12.05, 12:35 gadam tylko o mac-ach Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: Co to jest punkt "G"??? Stacja metra w Wa-wie 16.12.05, 12:39 ale macow w polsce nie ma!!! Chociaż nie, ja mam jednego ale się zepsuł 8 lat temu i nie działa) Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: Co to jest punkt "G"??? Stacja metra w Wa-wie 16.12.05, 12:54 cholera, o macach od macy, big maca czy macintosh'a? Odpowiedz Link
edka-schizofredka Re: Co to jest punkt "G"??? Stacja metra w Wa-wie 16.12.05, 12:57 Od Apple )))... Moj jeszcze działa spadam sie pouczyc - narka Odpowiedz Link
gres81 Re: Co to jest punkt "G"??? Stacja metra w Wa-wie 16.12.05, 12:35 Punkt G tzw. przestrzeń Grafenberga; małe, gąbczaste zgrubienie wielkości dwudziestogroszówki na przedniej ścianie pochwy; będzie najsilniej pobudzany w odwrotnej pozycji na jeźdźca (siedzisz na partnerze odwrócona do niego plecami). już gdzies wlejona była ta definicja Odpowiedz Link
edka-schizofredka łeeeeeeeeeeee... :((((((... 16.12.05, 12:36 myslalam, ze cos fajniejszego ))))... Odpowiedz Link
gres81 Re: łeeeeeeeeeeee... :((((((... 16.12.05, 12:38 to jest Twój organiz,wiec ja pretensje to tylko do siebie Odpowiedz Link
mmagi Re: Co to jest punkt "G"??? Stacja metra w Wa-wie 16.12.05, 12:37 gres81 napisał: > Punkt G tzw. przestrzeń Grafenberga; małe, gąbczaste zgrubienie wielkości > dwudziestogroszówki na przedniej ścianie pochwy; będzie najsilniej pobudzany w > odwrotnej pozycji na jeźdźca (siedzisz na partnerze odwrócona do niego plecami) > . > > > już gdzies wlejona była ta definicja dobra,dobra nie tłumacz sie)) Odpowiedz Link
gres81 Re: Co to jest punkt "G"??? Stacja metra w Wa-wie 16.12.05, 12:39 sie nie tłymacze,tylko wiem bo sam wklejałem,bo jakiś pan nie wiedział Odpowiedz Link