kobieta_na_pasach 06.01.06, 15:33 prosze o prozpozycje dań z siura))))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kobieta_na_pasach wlasnie bede dzisiaj robic:)) trzymajcie sie! 06.01.06, 15:46 mamba30 napisała: > Odpowiedz Link
mamba30 Re: wlasnie bede dzisiaj robic:)) trzymajcie sie! 06.01.06, 15:46 u nas było wczoraj brokułowe... pyszne, tanie i mało pracochłonne Odpowiedz Link
browanx Re: dostajesz złotą patelnie ;)) 06.01.06, 15:57 jessssss, wiedziałem )))))))) Odpowiedz Link
trzydziecha1 Re: dostajesz złotą patelnie ;)) 06.01.06, 16:09 zasłużyłeś sobie ) nie zmarnuj tej szansy, stan sie miszczem ) Odpowiedz Link
lajton Re: o matko, ale macie fantazje!!! 06.01.06, 18:02 baba_krk napisała: > az sie znowu glodna zrobilam nie probuj tylko powyzszych dan)) Odpowiedz Link
baba_krk Re: o matko, ale macie fantazje!!! 06.01.06, 18:05 reczyc nie moge, ze nie sprobuje... przed chwila ponioslam kleske kulinarna, wiec teoretycznie powinnam sobie to jakos wynagrodzic, nie sadzisz? Odpowiedz Link
lajton Re: o matko, ale macie fantazje!!! 06.01.06, 18:07 taaa, ale wyeliminuj siura z roli glownej w powyzszych daniach, dobrze Ci radze )) Odpowiedz Link
baba_krk Re: o matko, ale macie fantazje!!! 06.01.06, 18:09 no chyba musze jednak wyeliminowac, bo dzisiaj strajkuje i z domu nie wychodze!! a jak na zlosc zadnego pod reka nie mam ))) Odpowiedz Link
lajton Re: o matko, ale macie fantazje!!! 06.01.06, 18:13 a ja caly dzien w domu jezdem i bez przerwy cos podzeram wyjsc powinnam, bo gdy zdecyduje sie to zrobic jutro to w drzwiach mi sie dupsko nie zmiesci )) Odpowiedz Link
baba_krk Re: o matko, ale macie fantazje!!! 06.01.06, 18:17 ja dzisiaj po raz pierwszy od nie wiem kiedy moge sobie na to pozwolic i jest mi z tym cholernie dobrze )) caly dzien w pizamie i z doskoku przed komputerem )) a po co masz wychodzic skoro za oknem ciemno i zimno i pewnie snieg Odpowiedz Link
lajton Re: o matko, ale macie fantazje!!! 06.01.06, 18:24 no niby tak, ale jesli mam czekac az sie ociepli i miec podobny apetyt jak dzis, to raczej sie wytocze z domu niz wyjde)) hehe, ale tak serio - rzadko mam takie zarte dni - ufff...)) Odpowiedz Link
baba_krk Re: o matko, ale macie fantazje!!! 06.01.06, 18:28 nie wiem czy Cie to pocieszy, ale ja przez jakies 5 lat bezskutecznie probowalam przytyc, po czym w ciagu ostatniego miesiaca przytylam jakies 4 kg hehe, cos czuje, ze jak tak dalej pojdzie to mnie rodzina i znajomi nie poznaja... jeszcze sie nie tocze, ale pyzy i boczki to juz mam )))) Odpowiedz Link