Dodaj do ulubionych

nasze jasiątko kończy dziś 4miesiące:)

01.02.06, 10:41
musze to wykrzyczeć, bo dopadł mnie własnie jakiś amok hehesmile
a w wizytówce mam nowe zdjęcie naszego ptaszkasmile
Obserwuj wątek
    • mmagi przecudowny :-))) 01.02.06, 10:43

• krysica Re: kochany jest:))nt 01.02.06, 10:43
    • mamba30 Re: nasze jasiątko kończy dziś 4miesiące:) 01.02.06, 10:44
      Piękny chłopak i jaki już duży smile))
      • grubaska20 Re: nasze jasiątko kończy dziś 4miesiące:) 01.02.06, 10:50
        dziękujemy, dziękujemy!!smile uszacica uwielbia takie komplementa.. hehwink
    • alpepe Re: nasze jasiątko kończy dziś 4miesiące:) 01.02.06, 10:44
      to ja też się pochwalę, bo w kontekście krótkiego wędzidełka i wypadku
      samochodowego to wielkie osiągnięcie: moja córka nauczyła się wczoraj wymawiać
      "ż/rz" smile A dziś raz usłyszałam sz. Niestety nie wymawia jeszcze "w" sad. Ale
      jestem cierpliwa.
      • mmagi Re: nasze jasiątko kończy dziś 4miesiące:) 01.02.06, 10:45
        a ile ma lateksmile?
        • alpepe Re: nasze jasiątko kończy dziś 4miesiące:) 01.02.06, 10:47
          w paxdzierniku skończyła 3.
          • mmagi Re: nasze jasiątko kończy dziś 4miesiące:) 01.02.06, 10:56
            cudowny wieksmilea jakie pomysłysmile)
            • alpepe Re: nasze jasiątko kończy dziś 4miesiące:) 01.02.06, 11:00
              Moja nie jest zbyt pomysłowa, lubi gotować, sprzątać i prać, chce się tylko
              ubierać na różowo, a wczoraj widziała różowe tico i sobie zażyczyła, żeby jej
              kupić różowy samochód... No i choinka w przyszłym roku ma być obowiązkowo różowa.
              • mmagi Re: nasze jasiątko kończy dziś 4miesiące:) 01.02.06, 12:12
                achasmile) ma swoje upodobaniasmile
      • mamba30 Re: nasze jasiątko kończy dziś 4miesiące:) 01.02.06, 10:45
        a ile ma lat??? ja pamiętam, jak wiele lat temu uczyłam młodego wymawiania r....
        od tych rowerów i innych słówek z r było mi niedobrze smile
        • alpepe Re: nasze jasiątko kończy dziś 4miesiące:) 01.02.06, 10:48
          3. "r" rzadko wymawia, na dodatek to nie nasze polskie "r" języczkowe, tylko
          podniebienne "Fhrancuskie", czy jak się tam to nazywa.
          • grubaska20 Re: nasze jasiątko kończy dziś 4miesiące:) 01.02.06, 10:52
            ajajaj.. no ja do dziś delikatnie zniekształcam "r"..uncertain ale mój boze, jak ja
            nie znosiłam wizyt u logopedów!! miałam chyba 4, nie pamiętam, ale każdy
            wydawał mi się durniem hehesmile miałam wtedy kilka lattongue_out
            nie odpuszczaj alpepe, piłuj małego szelmiakawink
            pozdr
            • alpepe Re: nasze jasiątko kończy dziś 4miesiące:) 01.02.06, 10:55
              Wiesz, moje dziecko niby ma jeszcze czas, tylko "w" już powinna dawno wymawiać a
              mówi "ł". Logopeda ją widziała, ale stwierdziła, ze mam się skonsultować z
              chirurgiem, czy znów podcinać wędzidełko. Sek w tym, że chirurg decysję
              uzależniał od zdania logopedy. Spychologia, więc czekam.
          • mamba30 Re: nasze jasiątko kończy dziś 4miesiące:) 01.02.06, 10:54
            Sebka uczyłam coś kole 4 lat chyba... qrcze, już nie pamiętam... teraz ma
            prawie 12 wiosen smile)
            • alpepe Re: nasze jasiątko kończy dziś 4miesiące:) 01.02.06, 10:56
              Stare masz dziecko... JA w ogóle nie wiem, my tacy młodzi w koło, tylko te
              dziecka takie już stare... A grubaska się jeszcze tym chwali, ze ma takie stare
              niemowlę wink
              • grubaska20 Re: nasze jasiątko kończy dziś 4miesiące:) 01.02.06, 10:58
                hehesmile bo ja tam chwalić się nie lubię, ale uszatem to muszę!!! hhe;
              • mamba30 Re: nasze jasiątko kończy dziś 4miesiące:) 01.02.06, 10:59
                he he... nio... 4 miechy to już staruszek smile) a ja się w ogóle nie czuję stara
                na takie duże dziecko smile
                • lena_zet Re: nasze jasiątko kończy dziś 4miesiące:) 01.02.06, 11:18
                  mamba30 napisała:

> he he... nio... 4 miechy to już staruszek smile) a ja się w ogóle nie czuję
                  stara
                  > na takie duże dziecko smile

ja się czuję jak siostra idy, aż czasem normalnie muszę się chamować bo gadam z
                  nią jak z siostrą bliźniaczką uncertain
                  • mamba30 Re: nasze jasiątko kończy dziś 4miesiące:) 01.02.06, 11:25
                    właśnie, tez tak mam... smile
                    • lena_zet Re: nasze jasiątko kończy dziś 4miesiące:) 01.02.06, 12:02
                      mamba30 napisała:

> właśnie, tez tak mam... smile

a też łapiesz się na tym, że synowió traktuję cię jak starszą siostrę a nie
                      mamę?ta moja ida to w ogóle nie ma żadnego poczucia, że przecież ja jestem, do
                      jasnej cholery, jej matka mimo wszystko.Nie żeby mnie nie szanowała, nie o to
                      chodzi, ale ten jej sposób przekazywania mi informacji, obgadywania koleżanek
                      kolegów, chwalenia się jak to lubi regulamin szkoły łamać...itd
                      • mamba30 Re: nasze jasiątko kończy dziś 4miesiące:) 01.02.06, 12:55
                        w naszym przypadku to ma troszkę inny wymiar... wiadomo matka z córką i matka z
                        synem mają troszkę inne relacje... Ale Sebek często gada o różnych śmiesznych
                        sprawach, a ja z kolei traktuję Go jako partnera do rozmowy, a nie jak
                        dziecko... prawie zawsze smile)
                  • grubaska20 Re: nasze jasiątko kończy dziś 4miesiące:) 01.02.06, 11:28
                    by the way, straaaaaasznie fajnie "ida"smile
                    • lena_zet Re: nasze jasiątko kończy dziś 4miesiące:) 01.02.06, 12:00
                      grubaska20 napisała:

> by the way, straaaaaasznie fajnie "ida"smile

najbardziej wkurwiające jest jak na pytanie "gdzie idziesz" odpowiadam idę po
                      idę i słyszę 70 razy "gdzie??"
                      • grubaska20 Re: nasze jasiątko kończy dziś 4miesiące:) 01.02.06, 12:06
                        ehhehsmile lae bardzo ładnie, orginalnie, ale nie pretensjonalniesmile gdyby jaś był
                        dziewczynką, miał być właśnie idą albo inkąsmile
    • lena_zet Re: przyślij nowe zdjęcia! 01.02.06, 10:50
      czemu nie dasz zdjęć na forum?
      • grubaska20 Re: przyślij nowe zdjęcia! 01.02.06, 10:56
        no właśnie..?smile
    • maretina Re: nasze jasiątko kończy dziś 4miesiące:) 01.02.06, 10:50
      ale pulpeciksmile
      naprawde fajny mezczyznasmile
      moj jest o polowe cienszybig_grin. nazywamy go dyndol, bo w szpitalu pogryzl mi
      brodawki i pediatryczka powiedziala, zeby dac mu smoczek do buzi zamiast
      nieustannie molestowanej piersi. jak sie zassal to polozna powiedziaal, ze
      pieknie dyndolismile
      no i tak zostalosmile
      • grubaska20 Re: nasze jasiątko kończy dziś 4miesiące:) 01.02.06, 10:55
        hehe dyndol..smile))) no uszat też był niemożliwym ssakiem!smile
        pokaż aktualnego kajtka noooo.. nie daj się prosiiiiić..!smile
        btw. ile waży wasze synowie? uszatek dwa tygodnie temu miał już 7500tongue_out
        • maretina Re: nasze jasiątko kończy dziś 4miesiące:) 01.02.06, 10:57
          nasze synowie za dwa tygodnie skonczy 5 miesiac i wazy 6900. to waga sprzed
          tygodniasmile. w dlugosci ma 71/72 cmsmile obwod glowki 44smile
          • alpepe Re: nasze jasiątko kończy dziś 4miesiące:) 01.02.06, 10:58
            stare dzieci macie sad. Ale jakby która przyjechała w odwiedziny do Zagłębia, to
            chętnie się zajmę smile
            • maretina Re: nasze jasiątko kończy dziś 4miesiące:) 01.02.06, 11:01
              alpepe napisał:

> stare dzieci macie sad. Ale jakby która przyjechała w odwiedziny do Zagłębia,
              t
              > o
              > chętnie się zajmę smile
              stare? boszzzzzzzzz... ja sie nie moge doczekac jak zacznie raczkowac!smile
              • mamba30 Re: nasze jasiątko kończy dziś 4miesiące:) 01.02.06, 11:02
                maretina napisała:

)
                > stare? boszzzzzzzzz... ja sie nie moge doczekac jak zacznie raczkowac!smile
                >

poczekamy i pogadamy, jak zacznie... wtedy będziesz gadała, jak fajnie było,
                jak tylko leżał....smile
              • alpepe Re: nasze jasiątko kończy dziś 4miesiące:) 01.02.06, 11:03
                A ja tam się cieszyłam moim maleństwem, nawet byłam niezadowolona nieco, bo
                ważyła prawie 4 kilo i miała 59 cm, więc nie była aż taka malutka i szybko
                rosła... Jak ja żałuję, że nie zostałam położną albo przedszkolanką.
                • maretina Re: nasze jasiątko kończy dziś 4miesiące:) 01.02.06, 11:09
                  alpepe.... a wiesz, ze czasami mam ochote jeszcze zmienic zawod i isc do szkoly
                  dla poloznych? tylko nie wiem czy nie obciach zaczynac majac 29 lat.
                  • grubaska20 Re: nasze jasiątko kończy dziś 4miesiące:) 01.02.06, 11:22
                    aaa... położna to robota dla zelaznych nerwów, na przedszkolankę to
                    zdecydowanie za mało cierpliwa jestem.. na jednego uszata przeżyję, ale stado
                    rozwrzeszczanych szsalejących uszatów, to nie dla mnie.. ooo niee.. hehesmile
          • grubaska20 Re: nasze jasiątko kończy dziś 4miesiące:) 01.02.06, 11:01
            hehesmile no to rzeczywiście szczupły z niego dyndolsmile
    • aasiula1 zdrowe chłopisko :))) 01.02.06, 11:06

• asiulka81 śliczne masz dziecko :) 01.02.06, 11:32
      ładny bobasek smile
      • grubaska20 Re: śliczne masz dziecko :) 01.02.06, 11:35
        smile właśnie bujałam szaleńca w leżaczki i nawet nie zauważyłam kiedy zasnąłsmile
        • asiulka81 Re: śliczne masz dziecko :) 01.02.06, 11:41
          grubaska20 napisała:

> smile właśnie bujałam szaleńca w leżaczki i nawet nie zauważyłam kiedy zasnąłsmile

smile))
    • pszczolaasia Re: nasze jasiątko kończy dziś 4miesiące:) 01.02.06, 11:57
      piękności!!!!!
    • dzikoozka Re: nasze jasiątko kończy dziś 4miesiące:) 01.02.06, 12:36
      słodziaczek. ani sie obejrzysz jak będzie latał po chałupie ....
    • lajton Re: nasze jasiątko kończy dziś 4miesiące:) 01.02.06, 13:45
      Och, jaki slodkismile))))
      Tez takiego brzdacula bym chciala...
      Uroczy. Gratuluję!
    • rachela180 Hapi bersdej to him, hapi bersdej to him 01.02.06, 13:47
      smile o!
    • juleczka4 Re: nasze jasiątko kończy dziś 4miesiące:) 01.02.06, 13:48
      Słodziak jak nie wiem smile))

Pokaż więcej zdjęć wink
      • grubaska20 Re: nasze jasiątko kończy dziś 4miesiące:) 01.02.06, 17:09
        dzię- ku- je- my!!! wszystkim forumowym ciotkomsmile
        juleczka, ano pokazałabym wiecej, tylko nie potrafię zmniejszaćtongue_out ale że uszatu
        lubi podziwiany być, to wyślemy na @ smile
        pozdrawimy wszystkich i machamy uszacią łapeńkąsmile
        • juleczka4 Re: nasze jasiątko kończy dziś 4miesiące:) 02.02.06, 17:15
          grubaska20 napisała:

> juleczka, ano pokazałabym wiecej, tylko nie potrafię zmniejszaćtongue_out ale że
          uszatu
          >
          > lubi podziwiany być, to wyślemy na @ smile

A więc Grubasko czekam na zdjątka smile)
    • aguszak Re: nasze jasiątko kończy dziś 4miesiące:) 01.02.06, 13:55
      wszystkiego, co najlepsze z okazji czteromiesięcznicy smile)) Jaki to fajny okres
      w życiu szkraba smile i rodziców też smile jeszcze, gdzie go położycie, tam leży wink
      nie to co, mój czternastomiesięczny Matik, za którym nie mogę już nadążyć wink
      • grubaska20 Re: nasze jasiątko kończy dziś 4miesiące:) 01.02.06, 17:10
        hehesmile no tak, koleżanka ma prawie 10miesięczną dziewczynkę, to przeciez żeby
        ją przewinąć, to trzeba być ośmiornicą hehesmile ucieka draństwo z tym goły
        dupalemsmile
    • morfeusz_1 Re: nasze jasiątko kończy dziś 4miesiące:) 01.02.06, 21:52

Fajny Ptasiek smile
    • mmagi wejdz w swoj watek o przyjaciólkach:-)) 01.02.06, 22:37

• onlyju Ale ma piękne imię! 02.02.06, 09:51
      Rewelacja - taki maly Jaś.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka