rachela180 01.02.06, 13:42 Stefan Niesiołowski (PO) o Zycie Gilowskiej (kiedyś PO): "Ja nie po to siedziałem w więzieniu, by ta pani była w rządzie" Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rachela180 Re: Politycznie... ech 01.02.06, 13:52 Nadal nie rozumiem co sie Niesiołowi w łeb stało... Odpowiedz Link
gres81 Re: Politycznie... ech 01.02.06, 13:58 chyba to że sie dała Zyta pokupić(to takie delikatne określenie) Odpowiedz Link
roman_tyczka Re: Politycznie... ech 01.02.06, 13:52 rachela180 napisała: > Stefan Niesiołowski (PO) o Zycie Gilowskiej (kiedyś PO): > "Ja nie po to siedziałem w więzieniu, by ta pani była w rządzie" siedzial na wlasne zyczenie. nikt go o to nie prosil. Odpowiedz Link
maretina Re: Politycznie... ech 01.02.06, 13:54 kiedys zyte lubilam, ale sprzedawczykow nie znosze. uczucia pozytywne do tej pani mi przeszly. Odpowiedz Link
roman_tyczka Re: Politycznie... ech 01.02.06, 14:32 maretina napisała: > kiedys zyte lubilam, ale sprzedawczykow nie znosze. uczucia pozytywne do tej > pani mi przeszly. ja znam takich, ktorzy jeszcze niedawno nie lubili lewicy, a teraz polubili Odpowiedz Link
maretina Re: Politycznie... ech 01.02.06, 14:42 pod rzadami pisu cala polska pokocha lewice... no moze wsie popegeerowskie sie wylamia. tam sie mnoza na potege i beda chlac za becikowe. Odpowiedz Link
gres81 Re: Politycznie... ech 01.02.06, 14:49 dobrze ze Ty jestęs z miasta,prezentujesz wysoką kulture,nie oceniasz ludzi bez głepszego poznania.normalnie jestes idealna. patologia jest wszedzie i na wsi oi w miescie. Odpowiedz Link
maretina Re: Politycznie... ech 01.02.06, 15:21 gres81 napisał: > dobrze ze Ty jestęs z miasta,prezentujesz wysoką kulture,nie oceniasz ludzi bez > głepszego poznania.normalnie jestes idealna. > > patologia jest wszedzie i na wsi oi w miescie. co Ty powiesz? Odpowiedz Link
roman_tyczka Re: Politycznie... ech 01.02.06, 15:25 maretina napisała: > > patologia jest wszedzie i na wsi oi w miescie. > co Ty powiesz? > z tym ze z przewaga na miasta. jak widac po naszej kolezance Odpowiedz Link
gres81 Re: Politycznie... ech 01.02.06, 15:29 maretina napisała: co Ty powiesz? ja ?? może Ty cos powiesz na temat swojego powyższego postu,jestes nie sprawiedliwa robiąc uogólnienia. Odpowiedz Link
roman_tyczka Re: Politycznie... ech 01.02.06, 15:30 gres81 napisał: > maretina napisała: > co Ty powiesz? > > ja ?? > może Ty cos powiesz na temat swojego powyższego postu,jestes nie sprawiedliwa r "co ty powiesz" mowi sie wtedy, kiedy zatyka nas z wrazenia. choc logika mowi,ze wtedy nic nie powinnismy mowic, bo po prostu jestesmy zatkani Odpowiedz Link
raduch Re: Politycznie... ech 01.02.06, 14:27 rachela180 napisała: > Stefan Niesiołowski (PO) o Zycie Gilowskiej (kiedyś PO): > "Ja nie po to siedziałem w więzieniu, by ta pani była w rządzie" Dobrze mówi, jedno z drugim nie ma nic wspólnego. Odpowiedz Link