c.eastwood 21.02.06, 19:51 zatem piwko i tv - trawestując znany przebój a baby do garów Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morfeusz_1 Let's Go "Barca" !!! You Are My Queen!!! 21.02.06, 20:33 www.singforall.com/youllneverwalkalone.htm Odpowiedz Link
c.eastwood Re: Let's Go "Barca" !!! You Are My Queen!!! 21.02.06, 20:44 dzisiaj gra Boski Real , ignorancie barca cambron Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Let's Go "Barca" !!! You Are My Queen!!! 21.02.06, 22:15 Nieźle gra ten tfuj "Boski" dostają w tyłek na sfoim boiszku Arseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeenal - JEEEEEEEEEEEEEEEEEDEN Reaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal - NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUL Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: Let's Go "Barca" !!! You Are My Queen!!! 21.02.06, 22:19 i tak ma byc...albo jescze jakies 2-3 dla Arsenalu a Real nie najlepiej...co jakos emeryci daja dupy;] Odpowiedz Link
c.eastwood Re: Let's Go "Barca" !!! You Are My Queen!!! 22.02.06, 10:37 szowninistyczne swinie go galacticos !!!! Odpowiedz Link
aguszak Re: No lebiegi:) Rusza Liga Mistrzów 21.02.06, 21:45 Do boju! Prymitywne instynkty! ;PPP Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: No lebiegi:) Rusza Liga Mistrzów 21.02.06, 22:11 a ja powiem tylko "jebac millan" "jebac real" "jebac chelsea" Forza Arsenal) Liverpool) Ajax)) no i Barca)) Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: od kiedy Ty Misio mówisz "jebac chelsea"????? 22.02.06, 14:17 od kiedy zrobilo si z nich to co sie zrobilo ale jak zaczna grac jak kiedys...ladnie i widowiskowo to znow wroce...zawsze wracam) Odpowiedz Link
c.eastwood Re: No lebiegi:) Rusza Liga Mistrzów 22.02.06, 10:38 U'll never walk alone Reds Fuck the gooniers Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: No lebiegi:) Rusza Liga Mistrzów 21.02.06, 22:26 Gdzie jest Clint czyżby upijał i upajał się z rozpaczy? Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: No lebiegi:) Rusza Liga Mistrzów 21.02.06, 22:27 cyzbys Morfi tez nie lubil tych dup z Reala Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: No lebiegi:) Rusza Liga Mistrzów 21.02.06, 22:50 Eh Eastwood widzisz głupio wyszło jakoś,nie martw się jutro Barca wygra i się wyrówna Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Twoja baba ogląda mecze, nie zapominaj :PPP n 22.02.06, 00:06 Cały czas pamiętam Odpowiedz Link
baba_krk Re: Twoja baba ogląda mecze, nie zapominaj :PPP n 22.02.06, 00:08 widziałeś dzisiaj porażkę Realu??? wstyd i hańba (( Odpowiedz Link
c.eastwood Re: Twoja baba ogląda mecze, nie zapominaj :PPP n 22.02.06, 10:39 we walentynki Odpowiedz Link
baba_krk Re: Twoja baba ogląda mecze, nie zapominaj :PPP n 22.02.06, 11:17 wczoraj też, dzisiaj też )) Odpowiedz Link
c.eastwood Re: Twoja baba ogląda mecze, nie zapominaj :PPP n 22.02.06, 11:37 szkoda Realu ale i tak wygramy w Londynie Odpowiedz Link
c.eastwood Re: Real sreal, ja to się dzisiaj boję przegranej 22.02.06, 14:43 nic sie nie bój chelsea wygra Odpowiedz Link
baba_krk Re: Real sreal, ja to się dzisiaj boję przegranej 22.02.06, 14:52 no właśnie tego się obawiam, a ja tak baaaardzo nie lubię chelsea... Odpowiedz Link
c.eastwood Re: Real sreal, ja to się dzisiaj boję przegranej 22.02.06, 15:00 forza the Blues Odpowiedz Link
baba_krk Re: Real sreal, ja to się dzisiaj boję przegranej 22.02.06, 15:01 wkurzaj mnie bardziej to oberwiesz PPP dzisiaj jestem w bojowym nastroju )))))) Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Real sreal, ja to się dzisiaj boję przegranej 22.02.06, 17:37 c.eastwood napisał: > forza the Blues pomyliłeś mecze tiffosi zostali na igrzyskach zimowych śnieg ich przysypał i Blues baburiba hi,hi,hi.... Odpowiedz Link
c.eastwood Re: Real sreal, ja to się dzisiaj boję przegranej 22.02.06, 17:38 na stamford wygrywa tylko Chelsea Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Real sreal, ja to się dzisiaj boję przegranej 22.02.06, 17:35 c.eastwood napisał: > nic sie nie bój > chelsea wygra Buehahahahahahahahahahaha - myślałem że już mnie dzisiaj nic nie rozśmieszy ) Będzie 2:1 dla Barcy - to jeden to daję cobyś clint nie płakał Odpowiedz Link
c.eastwood Re: Real sreal, ja to się dzisiaj boję przegranej 22.02.06, 17:37 nie ma takiej mozliwosci Mourinho rules Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: No lebiegi:) Rusza Liga Mistrzów 22.02.06, 00:10 Hańba! Hańba! Hańba! jeszcze jaka! Odpowiedz Link
baba_krk Re: No lebiegi:) Rusza Liga Mistrzów 22.02.06, 00:13 no hańba (( aż cud, że z rozpaczy się nie opiłam PP Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: No lebiegi:) Rusza Liga Mistrzów 22.02.06, 00:16 To dobrze że kibicuję Barcelonie bo na swoim boisku tak bęcki dostać od jakiejś angielskiej mało znanej pierwszoligowej drużyny to wielki wstyd. Odpowiedz Link
baba_krk Re: No lebiegi:) Rusza Liga Mistrzów 22.02.06, 00:18 ja też kibicuję Barcelonie, ale Real był pierwszą drużyną zaraz po Porto, którą się zainteresowałam więc mi troszkę szkoda... ale wstyd ((( Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: No lebiegi:) Rusza Liga Mistrzów 22.02.06, 00:20 Gwiazdy szybko spadają i gasną. Odpowiedz Link
baba_krk Re: No lebiegi:) Rusza Liga Mistrzów 22.02.06, 00:23 a im więcej gwiazd tym jeszcze szybciej... Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: No lebiegi:) Rusza Liga Mistrzów 22.02.06, 00:31 Taaaa Szkoda mi tylko Klinta Istłuda popatrz tak się nawalił tymi sangriami z rozpaczy że nie fiem kto go wyniesie z foruma i zaprowadzi do domu. Ja jusz muszę iść w kimę,a ...niech sobie leży jutro na pewno ktoś go dobudzi i wyjaśni że na jednym meczu badziewiaków życie się nie kończy mamy jeszcze wokół siebie piękne seniority więc i fascynacja 22 głąbami uganiającymi się za piłką nie jest warta młodzieńczo-chłopięcych łez...no, Tobie Babeczko też życzę spokojnej nocki - a jutro razem zaśpiewamy ; Do booooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooju Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarco Do boooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooju Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarco Niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiigdy Nieeeeeeeeeeeeeeeee Zgiiiiiiiinieeeeeeeeesz, itakdalej... papapapapapapapapapapapapapapapapapaapapapatki Odpowiedz Link
baba_krk Re: No lebiegi:) Rusza Liga Mistrzów 22.02.06, 00:37 sądzę, że Clint nie ma dostępu do sangrii więc nie ma go na forum bo po prostu się łajdaczy, a my jutro o czywiście że zaśpiewamy wspólnie DD słodkich snów )) Odpowiedz Link
c.eastwood Re: No lebiegi:) Rusza Liga Mistrzów 22.02.06, 10:40 straszny wsytd ale wygramy z ciotami z londynu dzisiaj wygra chelsea Odpowiedz Link
morfeusz_1 Ja tam szowinistą nie jestem ale jak mi ktoś.... 22.02.06, 17:57 Jeszcze raz powie że Chelsea dzisiaj wygra to mu pokażę .... Odpowiedz Link
asiulka81 Re: ale nudny watek,eeeeeeeeeeee:P 22.02.06, 10:47 c.eastwood napisał: > zaraz lutne z bańki... he he i tak nudny ten watek..... mmagi ma racje ))) hi hi )) Odpowiedz Link
juleczka4 Re: No lebiegi:) Rusza Liga Mistrzów 22.02.06, 18:03 Czemu baby nie moga oglądać ?? no słucham?? )) Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: No lebiegi:) Rusza Liga Mistrzów 22.02.06, 18:17 Właśnie clint tłumacz się teraz.... Who's bad? Odpowiedz Link
morfeusz_1 Jeszcze niespełna 38 minut i Barca wygrywa 2:1 22.02.06, 20:07 www.fcbarcelona.com/eng/partido/partido.shtml Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: trza będzie założyć o tym osobny wątek :))))) 22.02.06, 20:18 Ja już trochę działam w tym kierunku... Co prawda olimpijczycy górują na razie,ale proporcje wkrótce się zmienią forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=761 Odpowiedz Link
baba_krk Re: trza będzie założyć o tym osobny wątek :))))) 22.02.06, 20:20 faktycznie, każdy wątek o srolimpiadzie (( a tu zaraz takie ważne rzeczy będą się rozgrywały DD Odpowiedz Link
baba_krk aaaaaaaaa widzę ciemność!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.02.06, 21:13 a raczej bardzo niedokładnie podania (((((((((( do boju!! do boju!! do boju!! Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: aaaaaaaaa widzę ciemność!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.02.06, 21:33 Po przerwie Barca rozjedzie londyńczyków... To już tylko kwestia czasu... Odpowiedz Link
baba_krk Re: aaaaaaaaa widzę ciemność!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.02.06, 21:35 jeśli tego nie zrobią to stracę wiarę (((((((((((((( biedny Messi, biedny sędzia... będzie lincz (( Odpowiedz Link
baba_krk i w dodatku na niezieloną murawę :DDDD 22.02.06, 21:41 jak ja nie lubię chelsea i angielskiego futbolu!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: i w dodatku na niezieloną murawę :DDDD 22.02.06, 21:44 nooo dudki im wołowe Odpowiedz Link
baba_krk Re: i w dodatku na niezieloną murawę :DDDD 22.02.06, 21:46 denerwuję się, ale dzielnie wracam do kibicowania D do przeczytania po PP Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: i w dodatku na niezieloną murawę :DDDD 22.02.06, 21:49 Będzie 2:1 dla Barcy,albo i tak wygrają,nie łap stresa Odpowiedz Link
vandikia noi cale szczescie dla Barcy 22.02.06, 22:34 ze poki co wygrywa z ta bandą sprzedawczyków Odpowiedz Link
morfeusz_1 Nie płacz Clint jutro też jest dzień :))))))))))) 22.02.06, 22:42 A na piłce trza się znać i trochę nawet trenować forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=761&w=37270301&wv.x=2&a=37328572 Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: nie wiem o szo choszi bo piję tequilę:-)) 22.02.06, 22:54 To uważaj na robaka pędraka Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: pędraka mam w reku;-0)) Oł Dżizusie.... 22.02.06, 23:07 mmagi napisała: > a ja co ja mam zrobić daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawaj rurę i ; Wyginam śmiało ciało Wyginam śmiało ciało Wyginam śmiało ciało Dla mnie to... Mało! Wyginam śmiało ciało Wyginam śmiało ciało Wyginam śmiało ciało Dla mnie to... Mało! Wyginam śmiało ciało Wyginam śmiało ciało Wyginam śmiało ciało Dla mnie to... Mało! Wyginam śmiało ciało Wyginam śmiało ciało Wyginam śmiało ciało Dla mnie to... Mało! Słuchajcie sensowne panienki Prawdziwy król Julian tu stoi Uwielbiam kiedy laseczki wprawiają w ruch wesołe ciałka Gdy ruszacie bioderkami róbcie to słodko smacznie i zdrowo Zgoda? Gdy słodka jest, bez makijażu ma być Figure ty masz, dla faceta już się liczy [Powab!] Gdy słodka jest, bez makijażu ma być Figure ty masz, dla faceta już się liczy [Powab!] Ten cudowny wdzięk wywołuje lęk Gdy się budzę za te cuda każdy by pękł [Powab!] Ten cudowny wdzięk wywołuje lęk Gdy się budzę za te cuda każdy by pękł [Powab!] Macie w sobie to, jak titanic nas ciągniecie na samo dno [Powab!] Wy macie w sobie takie coś, my faceci tak jak leci nie mamy dość [Powab!] Macie w sobie to, jak titanic nas ciągniecie na samo dno [Powab!] Wy macie w sobie takie coś, my faceci tak jak leci nie mamy dość [Whoa!] Wyginam śmiało ciało Wyginam śmiało ciało Wyginam śmiało ciało Dla mnie to... Mało! Wyginam śmiało ciało Wyginam śmiało ciało Wyginam śmiało ciało Dla mnie to... Mało! Gdy słodka jest, bez makijażu ma być Figure ty masz, dla faceta już się liczy [Powab!] Gdy słodka jest, bez makijażu ma być Figure ty masz, dla faceta już się liczy [Powab!] A kreskę zrób na oku sobie i też I puder rzuć na nosek sobie gdy chcesz I brewki czarną sobie kredką to zrób Pomadke i facetów masz już u stóp Gdy ładna buzia twa i bioder łuk Każdy by od razu mógł No bo wy macie w sobie to coś My faceci tak jak leci nie mamy dość Gdy ładna buzia twa i bioder łuk Każdy by od razu mógł No bo wy macie w sobie to cośMy faceci tak jak leci nie mamy dość Whoo! Wha! Whoo! Wha! Whoo! Wha! Whoo! Wha! Mało! Wyginam śmiało ciało Wyginam śmiało ciało Wyginam śmiało ciało Dla mnie to... Mało! Wyginam śmiało ciało Wyginam śmiało ciało Wyginam śmiało ciało Dla mnie to mało mało Dla mnie to mało mało Dla mnie to mało mało Trzy, dwa, raz.. Odpowiedz Link
mmagi Re: echh Morf jest najlepszy:-) 22.02.06, 23:25 no jak nie jak tak)) przesle Ci fote smoczka) Odpowiedz Link
pszczolaasia a dziękuje już widzę..:-))))) rano będe- 6.45 na 22.02.06, 23:37 poczcie no dobra...6,50)) Odpowiedz Link
mmagi Re: a dziękuje już widzę..:-))))) rano będe- 6.45 22.02.06, 23:39 a ja na siku)) Odpowiedz Link
pszczolaasia :DDD ja się zara znowu przez Ciebie zeszczam 22.02.06, 23:40 i nie będe musiała na siku nigdzie leciećDD Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: :DDD ja się zara znowu przez Ciebie zeszczam 22.02.06, 23:42 pszczolaasia napisała: > i nie będe musiała na siku nigdzie leciećDD no nie bez takich .....tam - szczym do ludzi! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: :DDD ja się zara znowu przez Ciebie zeszczam 22.02.06, 23:45 szczę śliwy Morf Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: a dziękuje już widzę..:-))))) rano będe- 6.45 22.02.06, 23:40 mmagi napisała: > a ja na siku)) Oł mein Got z kim ja pracuję?.... Odpowiedz Link
mmagi Re: a dziękuje już widzę..:-))))) rano będe- 6.45 23.02.06, 00:06 nie sikasz rano? Odpowiedz Link
morfeusz_1 Siem zaczerwieniłem i zawstydziłem nie powinienem 22.02.06, 23:25 Się tak wyginać,stary i sterany już jestem gdzież mi do tego amanta ; On przystojny i dowcipny jezd i Wszystkiem Paniom mówi Cześć Dybry Wiyczór, Zystyłym Jolkię ... bi.gazeta.pl/im/3/2941/z2941713N.jpg Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: wez te fote wypierdol!!!!!!!! 22.02.06, 23:52 Grzeczniej trochę proszę,też piję a kulturalniej mogę się wypowiedzieć nie tak wulgarnie o proszę my presentation - weź tę fotkę i wypierdol wpizdu! nie ładniej i nikogo nie razi tak w oczy mmagi jak tfuj temat - wstydź się Odpowiedz Link
mmagi Re: wez te fote wypierdol!!!!!!!! 23.02.06, 00:07 ee wstydze sie i zrob jak napisałes))) Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: wez te fote wypierdol!!!!!!!! 23.02.06, 00:13 No żeby mię z tym "wypierdol" to było ostatni raz. Odpowiedz Link
mmagi Re: wez te fote wypierdol!!!!!!!! 23.02.06, 00:15 oki,wybacz mię jesli oczywiscie mozeszplis Odpowiedz Link
mmagi Re: No jusz dobsze mam dzisiaj dobsze bo Barca wy 23.02.06, 00:34 morf jakis Ty dobły) Odpowiedz Link
pszczolaasia no już już:DD nie czerwień się :DD 22.02.06, 23:34 znasz przecież swoją wartość )))) a Pan na focie...niezwykle przystojny dżentelmenem jest zapewne niejednej niewiaście w głowie zawróciłD ale ja wolę trochu inne typy...))))) Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: No lebiegi:) Rusza Liga Mistrzów 22.02.06, 22:54 szkoda Ajaxu..ale Chelsea po dupie i pieknie ładnie Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: No lebiegi:) Rusza Liga Mistrzów 22.02.06, 23:43 Ja przypominam Paniom że to wątek piłkarski jest, no to heya! Odpowiedz Link
mmagi Re: No lebiegi:) Rusza Liga Mistrzów 23.02.06, 00:42 Ja przypominam Paniom że to wątek piłkarski jest, no to heya! eee to my co? paszła do fryzjera??? Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: No lebiegi:) Rusza Liga Mistrzów 23.02.06, 00:49 spox to a propos przeskoków na tematy figo - fago foty,itp... Odpowiedz Link
mmagi Re: No lebiegi:) Rusza Liga Mistrzów 23.02.06, 00:51 foty?,dawaj niormalna fore co,??-)) Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: No lebiegi:) Rusza Liga Mistrzów 23.02.06, 00:53 Dałem.... i to w dosłownym tego słowa sensie... Cała Polska się ze mnie nabija bo puściłyście moje foty w obieg i domalowałyście brodę i wąsy kurczę pióro.. Odpowiedz Link
mmagi Re: No lebiegi:) Rusza Liga Mistrzów 23.02.06, 00:57 tez piłes tequilę)? bo głupio gadasz???????nikt by czegos takiego nie zrobił po za tym no jhak mu tram ,fak zabyłam( nietoniePPPPPPPPPPPPPP "...związek z mężczyzną ma być wzbogaceniem życia,a nie jedynym jego sensem". Odpowiedz Link
mmagi Re: No lebiegi:) Rusza Liga Mistrzów 23.02.06, 01:03 noł,jakas Holenderska ...tequila sombrero negro ... ale dobła jak widzisz Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: No lebiegi:) Rusza Liga Mistrzów 23.02.06, 01:06 Najlepsza jest meksykańska Pepe Lopez zlizujesz cynamon przegryzasz mandarynką! niebo w gębie Odpowiedz Link
mmagi Re: No lebiegi:) Rusza Liga Mistrzów 23.02.06, 01:06 loł a mozna ja kupic w Polsze???? Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: No lebiegi:) Rusza Liga Mistrzów 23.02.06, 01:07 cynamon z kawalątkiem mandarynki oczywista,a nie sól z pędrakiem Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: No lebiegi:) Rusza Liga Mistrzów 23.02.06, 01:09 Oczywista jedź do Geana na puławskiej - powinna być / nie jest przezroczysta tylko złota butelka z imitacją meksykańskiego sombreros na końcu szyjuni... od buteluni oczywista Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: No lebiegi:) Rusza Liga Mistrzów 23.02.06, 01:14 Idę nynać a Wy sobie do rańca róbcie grzańca Ciau Ciał Czał Hał Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: No lebiegi:) Rusza Liga Mistrzów 23.02.06, 01:10 Kupwałem ze dwa miechy temu to w promocji deseczkę na mandarynki i cynamonik żem dostał jeszcze Odpowiedz Link
mmagi Re: No lebiegi:) Rusza Liga Mistrzów 23.02.06, 01:15 ale mi smaka narobiłeskurde jak ja lubie te tequilkę)) czyli Pepe Lopez z imitacja sombrera na szyi gupie Odpowiedz Link