niedzwiedzica_sousie 02.03.06, 14:55 ale nie będzie ze mnie wielkiego pożytku bo jestem wyeksploatowana intelektualnie, fizycznie, psychicznie, analnie i oralnie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pierozek_monika Re: melduję się 02.03.06, 14:56 to my Cię podbudujemy i jak Ci się podobają zmiany na forum? Odpowiedz Link
pierozek_monika Re: melduję się 02.03.06, 14:59 w każdym razie tu nas szukaj, bo na FKo jesteśmy elementem nieporządanym. Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: melduję się 02.03.06, 15:55 to kto tam na boga teraz bywa i o czym się tam gada? chyba jakieś straszne sucharstwo, co? ale to nawet lepiej, że wszyscy jesteśmy tu razem i bez mętów Odpowiedz Link
ticoqp Re: melduję się 02.03.06, 14:58 a może chociaż reką?)))) za póxnoPPPPPPPPPPPPPP Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: melduję się 02.03.06, 15:17 dobrze, z przyjemnością! nastawcie się, bo jego uroda poraża! Odpowiedz Link
mmagi Re: melduję się 02.03.06, 15:00 niedzwiedzica_sousie napisała: > ale nie będzie ze mnie wielkiego pożytku bo jestem wyeksploatowana > intelektualnie, fizycznie, psychicznie, analnie i oralnie ale fajnie ze juz jestes ale smutno piszesz nie pytam,jak bedziesz chciała sama opowiesz co złego przyslij i mi fotkę malucha)) Odpowiedz Link
grubaska20 Re: melduję się 02.03.06, 15:09 zdradzę ci kilka moich chińskich sposobów na odzyskanie siły hehe;P Odpowiedz Link
roman_tyczka Re: melduję się 02.03.06, 15:16 niedzwiedzica_sousie napisała: > ale nie będzie ze mnie wielkiego pożytku bo jestem wyeksploatowana > intelektualnie, fizycznie, psychicznie, analnie i oralnie po zimie niedzwiedzie sa wychudzone i glodne, bo spaly , a ty nam jakies banialuki opowiadasz nie mniej - witaj wsrod zywych! Odpowiedz Link
roman_tyczka aha,to ja kobieta_na_pasach:) 02.03.06, 15:16 roman_tyczka napisała: > niedzwiedzica_sousie napisała: > > > ale nie będzie ze mnie wielkiego pożytku bo jestem wyeksploatowana > > intelektualnie, fizycznie, psychicznie, analnie i oralnie > > po zimie niedzwiedzie sa wychudzone i glodne, bo spaly , a ty nam jakies > banialuki opowiadasz nie mniej - witaj wsrod zywych! Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: aha,to ja kobieta_na_pasach:) 02.03.06, 15:48 o! witaj pajdeczko-obierzynko! cóż na piekne nowe wcielenie! Odpowiedz Link
maretina Re: aha,to ja kobieta_na_pasach:) 02.03.06, 19:16 dawaj zdjecia niedziwedzia malego Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Maretino! 03.03.06, 08:19 twoje maleństwo jest śliczne! napisz jak sie chowa! a jak to zrobić,żeby wstawić tu zdjęcia tak jak ty? Odpowiedz Link
pierozek_monika Re: Maretino! 03.03.06, 08:23 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=621 tu możesz wstawić zdjęcia, a potem dasz nam linka Odpowiedz Link
pierozek_monika Re: Maretino! 03.03.06, 08:26 a ja mogę pomóc zmniejszyć zdjęcia Niedźwiedziu, zobacz, że teraz można sobie zrobić wizytówkę, naciśnij np na nicka mojego albo browanxa żeby zrobić sobie wizytówkę naciśnij na swoim nicku. Odpowiedz Link
maretina Re: Maretino! 03.03.06, 09:03 pierozek_monika napisała: > a ja mogę pomóc zmniejszyć zdjęcia > aaaaaaaaaaaaaaa! jak zmiejszyc? chce wstawic nowe a chlopa nie ma w chacie Odpowiedz Link
pierozek_monika Re: Maretino! 03.03.06, 09:21 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=631&w=31730520&a=32593084 albo prześlij to zmniejszę Odpowiedz Link
maretina Re: Maretino! 03.03.06, 09:05 dziekuje mam nadzieje, ze doczekam sie zdjecia niedzwiedziatka kajtus jest aniolkiem, ktory czasem ma rozki jest dlugasny i cienki, bo dorobilam sie niejadka chyba w nerwice wpadam powoli ...karmienia sa meka poza tym naprawde ok w poniedzialek ide juz do pracy, mamy nianie Odpowiedz Link
maretina Re: Maretino! 03.03.06, 09:17 pszczolaasia napisała: > cieszysz sie, ze wracasz do pracy? ) bardzo. ponad rok siedze w domu. ale nie ukrywam, ze powrot jest ciezki...dziecko male... ale zarabiac kase trzeba. Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Maretino! 03.03.06, 09:23 Maretina śliczny jest wasz Kajtuś )) jakie ma gęste włosy i piękne oczka Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Maretino! 03.03.06, 09:23 ciezki wybór to fakt. najważniejze, że udalo ci się nianię dobrą znaleźć. czasem o to bardzo ciezko.. to powodzonka) Odpowiedz Link
dzikoozka Dzięki za zdjecia 03.03.06, 09:33 ehhh sentyment mam do takich ślicznych niemowlaczków ) Odpowiedz Link