dzikoozka 17.03.06, 11:41 Co prawda dopiero jutro masz urodziny, ale juz dzisiaj składam Ci życzenia wszystkiego najlepszego, niech dobry humor Cie nie opuszcza a moc bedzie z Toba DD Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
c.eastwood Re: browanx :DDDDD 17.03.06, 11:43 też złoże bo wyjeżdżam na weekend dużych cycków Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: browanx :DDDDD 17.03.06, 12:02 ooo zdrófka szczęścia i slodyczy tego Tobie Pszczola życzy)) winszuje, winszuje, winszować nie przestanę dopóki pół litra nie dostaneDD wszystkiego najlepszego Brox))) Odpowiedz Link
kohol Re: browanx :DDDDD 17.03.06, 12:58 Fajny facet z Ciebie, Browanx, i obyś był taki fajny jak najdłużej - 100 lat! Spełnienia marzeń, szczęścia, pomyślności i dobrych imprez bez bólu głowy (takie rzeczy to tylko w E...). I oby nie nadszedł taki dzień, kiedy nie będzie Teleranka Odpowiedz Link
aguszak Re: browanx :DDDDD 17.03.06, 13:02 Tak miłego usposobienia, takiego samego poczucia chumoru i zdrowia, zdrowia, zdrowia do końca życia i jeszcze kilka dni dłużej )) Odpowiedz Link
browanx Re: browanx :DDDDD 17.03.06, 23:11 Dziękuję) może się uda, kilka dni dłużej też się przyda. Odpowiedz Link
gosianew Re: browanx :DDDDD 17.03.06, 13:07 niech żyje nam ) zdrowia i oby teleranek istniał zawsze )) Odpowiedz Link
krysica Re: browanx - wszystkiego najlepszego:DDDDD 17.03.06, 13:23 samych przyjemności) Odpowiedz Link
browanx Re: browanx - wszystkiego najlepszego:DDDDD 17.03.06, 23:18 Dziękuję, przyjemności to podstawa) Odpowiedz Link
gosiaes Re: browanx :DDDDD 17.03.06, 13:25 przede wszystkim duuuuuuuuuuuuuuuuuuużo zdrowia)) I teleranka przez 100 lat Odpowiedz Link
reniatoja Re: browanx :DDDDD 17.03.06, 22:47 Sie przyłączam Brovanx do życzeń - wszystkiego najlepszego sto lat w zdrowiu i urodzie w bardzo pieknym samochodzie. Odpowiedz Link
browanx Re: browanx :DDDDD 17.03.06, 23:22 Dziękuję samochód jeszcze nie wybrany, ale będzie piękny)) Odpowiedz Link
elutka_111 Re: browanx :DDDDD 17.03.06, 22:55 By się spełniły Twoje życzenia By się ziściły Twoje marzenia By uśmiech często gościł na Twej twarzy Byś zdobył w życiu, szczyt swoich marzeń Wszystko co chciałbyś By się zdarzyło Wszystko czego pragniesz By twoim było... Odpowiedz Link
mmagi Browarek wielkie całuski dla Ciebie noworodku:-)) 17.03.06, 23:39 i wszystkiego najlepszego)) Odpowiedz Link
browanx Re: Browarek wielkie całuski dla Ciebie noworodku 17.03.06, 23:42 hehe dziękuję mmaguś ps. jutro impra Odpowiedz Link
vandikia Re: browanx :DDDDD 17.03.06, 23:43 no Bracie )))) to dla Ciebie )) DEZYDERATA Przechodź spokojnie przez hałas i pośpiech i pamiętaj, jaki spokój można znaleźć w ciszy. O ile to możliwe bez wyrzekania się Siebie bądź na dobrej stopie ze wszystkimi. Wypowiadaj Swoją prawdę jasno i spokojnie, wysłuchaj innych, nawet tępych i nieświadomych, oni też mają swoja opowieść. Unikaj głośnych i napastliwych, są udręką ducha. Porównując się z innymi możesz stać się próżny i zgorzkniały, bowiem zawsze znajdziesz lepszych i gorszych od siebie. Niech Twoje osiągnięcia zarówno jak plany będą dla Ciebie źródłem radości. Wykonaj swą pracę z sercem, jakakolwiek byłaby skromna, ją jedynie posiadasz w zmiennych kolejach losu. Bądź ostrożny w interesach, na świecie bowiem pełno oszustwa. Niech Ci to jednak nie zasłoni prawdziwej cnoty, wielu ludzi dąży do wzniosłych ideałów i wszędzie życie pełne jest heroizmu. Bądź Sobą, zwłaszcza nie udawaj uczucia. Ani też nie podchodź cynicznie do miłości, albowiem wobec oschłości i rozczarowań ona jest wieczna jak trawa. Przyjmij spokojnie co Ci lata doradzają z wdziękiem wyrzekając się spraw młodości. Rozwijaj siłę ducha, aby mogła Cię osłonić w nagłym nieszczęściu. Lecz nie dręcz się tworami wyobraźni. Wiele obaw rodzi się ze znużenia i samotności. Obok zdrowej dyscypliny bądź dla siebie łagodny. Jesteś dzieckiem wszechświata nie mniej niż drzewa i gwiazdy, masz prawo być tutaj. I czy to jest dla Ciebie jasne czy nie wszechświat bez wątpienia jest na dobrej drodze. Tak więc żyj w zgodzie z Bogiem, czymkolwiek On ci się wydaje, czymkolwiek się trudzisz i jakiekolwiek są Twoje pragnienia, w zgiełkliwym pomieszaniu życia zachowaj spokój ze swą duszą. Przy całej swej złudności, znoju i rozwianych marzeniach jest to piękny świat. Bądź uważny. Dąż do szczęścia. Znalezione w starym kościele Św. Pawła w Baltimore. datowane 1692r. ********* do tego posyłam: www.proszynski.pl/ksiazki/images/teleranek.jpg www.zemstablondynek.webpark.pl/obrazki/piwo.jpg www.tawerna.art.pl/images/piwo.jpg ********* Całusy Ola )) Odpowiedz Link
browanx Re: browanx :DDDDD 17.03.06, 23:49 Jestem pod wrażeniem, piękne Dziękuję Bardzo Siostro za piffko i toast też. Dzięki. Odpowiedz Link
mmagi Re: browanx :DDDDD 18.03.06, 00:09 ło matko toz to alkoholicy na mittingach sobie czytaja,kazdy po kawałku))) Odpowiedz Link
nowa_ola Re: browanx :DDDDD 18.03.06, 00:22 ja to dostałam na zakończenie LO i tak mnie złapało za serce, że się podzieliłam ) Odpowiedz Link
gres81 Re: browanx :DDDDD 18.03.06, 00:17 wszystkiego najlepszego Browanx)) sto lat♫♫♫sto lat♫♫♫ Odpowiedz Link
lajton s p e ł n i e n i a m a r z e ń:))) i wszystkiego 18.03.06, 08:33 co tylko Ci najmilsze Odpowiedz Link
browanx Re: s p e ł n i e n i a m a r z e ń:))) i wszyst 18.03.06, 09:11 Już pomyślałem nad marzeniem) Dzięki. Odpowiedz Link
juleczka4 Re: browanx :DDDDD 18.03.06, 08:57 Kochany Brownxiku , życzę Ci dużo szczęścia, miłośći, zdrowia i ,żeby nienadeszły czasy ,że zabraknie Ci piffka w lodówce )) Dużo uścisków i całusów śle ) Odpowiedz Link
browanx Re: browanx :DDDDD 18.03.06, 09:14 hehe może piffka nie zabraknie) Serdeczne Dzięki Julka. Odpowiedz Link
bad_habit BROWANX Happy Birthday to You!!! 18.03.06, 10:03 Szczęścia w życiu,umiaru w piciu,ciągłej radości,szczęścia w miłości, przyjaciół wielu,dojścia do celu,uśmiechów tysiące,nigdy chmur, dużo słońca! Buziaki od Bad Odpowiedz Link
mamba30 Re: browanx :DDDDD 18.03.06, 10:10 dołączam się do życzeń wszystkich tu obecnych ))) Niech Ci się wiedzie )) Odpowiedz Link
bubasio Re: browanx :DDDDD 18.03.06, 12:01 Ja równierz się dołączam do życzeń-wszystkiego najlepszego!Spodobało mi się to forum między innymi przez Teleranek Odpowiedz Link
kasitza zycze ci wszystkiego dobrego i zeby teleranki 18.03.06, 11:55 zawsze ci sie tak dobrze udawaly jak dotad! Odpowiedz Link
browanx Re: zycze ci wszystkiego dobrego i zeby teleranki 18.03.06, 22:24 Dziękuję, będę się starał. Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: browanx :DDDDD 18.03.06, 12:42 ,,Trzy Siostry" sł. J.Cygan Spotkałem je jak dziś Na stole szkło,w pokoju dym; Nadzieja,Wiara,i... Miłości cień - moje siostry trzy. Bez wiary tamte dwie, A Wiara bez nadziei krzty, I wtedy jakiś głos Wewnętrzny głos podpowiedział mi; Opiekuj się Wiarą swą, Nadzieję przytul,bo masz tylko ją I wiedz,... Że miłość kocha Cię. Siedziały smutne tak, Tak jakby tu nie było ich. Nadzieja,Wiara,i... Ta Miłość,co chciała wstać i wyjść. Niechciane siostry trzy, Bo w życiu wciąż dla nich czasu brak. I pomyślałem czy, Czy tylko ja,tylko ja tak mam? Opiekuj się Wiarą swą Nadzieję przytul,bo masz tylko ją I wiedz,... Że Miłość kocha Cię. Opiekuj się... Opiekuj się Browanx Spełnienia Wszystkich Marzeń Tobie Życzę - morfi - Odpowiedz Link
pierozek_monika 100 lat 18.03.06, 14:14 wszystkiego najlepszego w urodziny Browanx! Spełnienia marzeń, wielu przyjaciół, kupę kasiory i oralno-analnych uniesień Odpowiedz Link
monalisa.pl wszystkiego najlepszego:-))) 18.03.06, 15:16 niech Ci gwiazdka pomyslnosci nigdy nie zagasnie Odpowiedz Link
rachela180 Re: browanx - naj, naj, naj, naj!!!!!!!!!!!!:DDDDD 18.03.06, 16:05 Wszystkiego naj ))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
browanx Re: browanx - naj, naj, naj, naj!!!!!!!!!!!!:DDDD 18.03.06, 22:31 Bardzo Dziękuję Odpowiedz Link
baba_krk Re: browanx :DDDDD 18.03.06, 17:14 życzę Ci spełnienia wszystkiego o czym marzysz ))) i dużo uśmiechu każdego dnia )) Odpowiedz Link
browanx Re: browanx :DDDDD 18.03.06, 22:34 mam wiele marzeń, jak każdy... może się spełnią Dziękuję. Odpowiedz Link