rachela180 23.03.06, 20:06 W tym linku jest więcej, skąd u licha to wygrzebałeś?! Buziaki, nie bedę musiała ładować przez pół godziny mp3 w mailach Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rachela180 Re: Morfi 23.03.06, 20:13 Nu wot Pajechali my w prigarodnyj lies I wypili my za intergracyjnyj priaces Odpowiedz Link
rachela180 Kumba 23.03.06, 20:34 Uwaga - to w triaszczance, więc troszke trzeba sie wysilić Karocz, ja cjebie ciewiodnia njarnałosć sam Smatrju na cjebia u zjerkała - krutoj pacan Kljuwaja kelka, krasołki, szitany Nie, nie, nu atwiecczacie, pacany Za swoj bazar wsiegda ja atwijaczac gatoł Ja daża s paraszutam zdzielał nieskaka priżoku Da! Meżdu prioczim, ja sjewodnia pri ljawz A hto pri ljawz, tut nastajaszczyj czeławiek! Wczara tut k nam prijechali gasciej s Maskwy Krutyja pacany, pacziszci szto kak my Nu wot, prijechali my w prigarodny ljes I wypili za integracyjonny priaces Karoczie, dalszie płoha pamnju Ja pomnju, dali łu głaz Znjaczit, bili pankami, ili panki bili nas Patom byli dzjałczonki, adna, a możet, dwie... A-a, peraputałas usie w gaławie... Mienja silna łamajut niekatoryja ljudzi Pa majemu ani tolka wazduch paskudzit I hocz mnie u padlu hadzic na rabotu Ja był patriotam i astanus patriotam A jesli cjebie nia npjawitsja ułast Znaczit ty - gałuwaja walastaja mrjaz Nu ładna, hraz! Dawaj swoj stjakan Dawaj stjakan, ja nalyju sjebie sto hram... Odpowiedz Link