vandikia 27.03.06, 21:44 mysle, ze mozna szpilki zdjac ) wniosek chyba tylko taki, ze jak ktos mocno sie bedzie obrazal i rzucal bluzgami w kilku postach to trzeba ciąć, nie ma bluzgów w temacie wątków, a reszta zostaje można sobie qr..ć w powietrze Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vandikia Re: halo 27.03.06, 21:47 browanx daje, my chyba nie mamy uprawnień, tylko on sie dobrze mambie podlizal wazeliniarz co słychować, czemu nie zagladasz, prace piszesz? Odpowiedz Link
lena_zet Re: halo 27.03.06, 21:56 piszę, piszę i też na dogomanii smaruję, szukamy domów dla psiaków znaczy jakoś mnie to wyjątkowo hujowo wychodzi Odpowiedz Link
vandikia Re: halo 27.03.06, 21:59 nie przejmuj sie dzis nie znajdziesz, a za tydzien moze sie 3 trafią. Moje oddane, smutno mi, ale wiedzialam, ze to nastapi, suka smutna chodzi, jesc nie chce, leży tylko. eh... a ile mam nauki to glowa mala, ale srednio mnie ciagnie ostatnio, nie mam sily, a powinnam napisac 3 prace semestralne ;/ no nic, ide narazie m. kolacje zrobic Odpowiedz Link
tina122 Re: browanx 27.03.06, 22:03 A już myslałam,ze znudziło Ci sie uaktualnianie tego wątku i zastrajkowałeś... Ale Znów jakies dodatki widzę Odpowiedz Link
tina122 Re: browanx 27.03.06, 22:11 Wiem,wiemDobrze,ze wrócił,bo mamy tu niedługo masowe urodziny Odpowiedz Link
browanx Re: browanx 27.03.06, 22:27 oj, się będzie działo... aż trzy sztuki) Całe forum "fruwa marynara";D Odpowiedz Link
browanx Re: browanx 27.03.06, 22:34 to do caffe polecisz... kruca znowu coś się zwaliło na portalu, wylog Odpowiedz Link