Dodaj do ulubionych

mamba i co?

07.04.06, 09:26
nie piszesz jak rozmowa!
Obserwuj wątek
    • mamba30 Re: mamba i co? 07.04.06, 09:55
      sorki, ale wczoraj dosyć późno wróciłam.... rozmawiałam z bossem coś kole 2
      godzin i jednak zostaję w pracy, przekonał mnie.... jeszcze dzisiaj mam
      zadzwonić i podać ostateczną swoją decyzję.
      • lena_zet Re: mamba i co? 07.04.06, 09:56
        a jaka jest twoja ostateczna decyzja?czxy myślisz jeszcze?
        • mamba30 Re: mamba i co? 07.04.06, 09:58
          będę pracowała
          • maretina Re: mamba i co? 07.04.06, 10:05
            a dlaczego chcialas odejsc? o co poszlo? i co cie przekonalo, zeby zostac?
            fajnie widziec, ze o kogos zabiega pracodawcasmile
            • mamba30 Re: mamba i co? 07.04.06, 10:07
              wiele sie nie zmieni, bo taka polityke obrał nasz v-ce president, ale teraz
              przynajmniej wiem, że to, co robił mój bezpośredni przełozony, nie wynikało z
              Jego niechęci, a tylko i wyłącznie z odgórnych dyrektyw
              • raduch Re: mamba i co? 07.04.06, 11:21
                mamba30 napisała:

> wiele sie nie zmieni, bo taka polityke obrał nasz v-ce president, ale teraz

No, ale w dłuższej perspektywie takie pokazanie pazura powinno się opłacić. smile
          • lena_zet Re: mamba i co? 07.04.06, 10:05
            życzę ci polepszenia warunków.Może będzie lepiej skoro szef jest poinformowany
            o tym co jest nie tak?
            • mamba30 Re: mamba i co? 07.04.06, 10:08
              lena_zet napisała:

> życzę ci polepszenia warunków.Może będzie lepiej skoro szef jest
              poinformowany
              > o tym co jest nie tak?

niestety nie zmieni się, bo to nie od nas zależy
              • mmagi wiedziałam ze bedzie dobrze:-)) 07.04.06, 10:50

• mamba30 Re: wiedziałam ze bedzie dobrze:-)) 07.04.06, 10:51
                  dzięki smile)
                  • annajustyna Super, ze sie odezwalas... 07.04.06, 10:54
                    Bedzie dobrze! Mamba, a mozesz zdradzic, jaki masz zawod??? Ewentualnie jaka
                    branza mniej wiecej? Pzdr!
                    • mamba30 Re: Super, ze sie odezwalas... 07.04.06, 10:55
                      ooo, to juz jest bardziej skomplikowane - z zawodu ekonomista - finanse i
                      rachunkowość, ale obecnie pracuję w zupełnie innej branży
                      • annajustyna Najwazniejsze, ze pracujesz:)))) 07.04.06, 10:58
                        I oczywiscie (ale o tym sama wiesz): rozgladaj sie wokol, a nuz sie cos fajnego
                        trafi...
                        • mamba30 Re: Najwazniejsze, ze pracujesz:)))) 07.04.06, 11:05
                          annajustyna napisała:

> I oczywiscie (ale o tym sama wiesz): rozgladaj sie wokol, a nuz sie cos
                          fajnego
                          > trafi...

tak właśnie powinnam zrobić smile
                    • xy2 Re: Super, ze sie odezwalas... 07.04.06, 10:57
                      Ty na pewno jesteś prawnikiem hahaha
                      • annajustyna A czemu tak sadzisz? 07.04.06, 10:57
                        jw.
                        • xy2 Re: A czemu tak sadzisz? 07.04.06, 10:58
                          A jak myślisz?smile
                          • annajustyna Duchem sw. nie jestem, Aniu... 07.04.06, 10:59
                            jw.
                            • xy2 Re: Duchem sw. nie jestem, Aniu... 07.04.06, 11:00
                              Pomyśl, 06.04.06 godz. 7 ranosmile
                              • annajustyna Wczoraj o 7 rano, to spalam jeszcze jak susel... 07.04.06, 11:02
                                Bo ja na bezrobociu odsypiam kilkuletnie zaleglosciwink)).
                                • xy2 Re: Wczoraj o 7 rano, to spalam jeszcze jak susel 07.04.06, 11:03
                                  A mnie ktoś bezczelnie obudził, ciekawe kto to byłsmile
                                  • annajustyna Szef zadzwonil pewnie, zes jeszcze nie w robocie.. 07.04.06, 11:11
                                    jw.
                      • mamba30 Re: Super, ze sie odezwalas... 07.04.06, 11:06
                        xy2 napisała:

> Ty na pewno jesteś prawnikiem hahaha

nie jestem, a nawet gdybym była, to dlaczego się śmiejesz?
                        • xy2 Re: Super, ze sie odezwalas... 07.04.06, 11:07
                          To nie było do ciebie, chyba ze annajustyna to ty i sama do siebie gadasz
                          • mamba30 Re: Super, ze sie odezwalas... 07.04.06, 11:10
                            xy2 napisała:

> To nie było do ciebie, chyba ze annajustyna to ty i sama do siebie gadasz

zauważyłam, ale troszke później.... a Ty co, w manię przesladowcza wpadłaś???
                            Nie rób scen smile
                          • annajustyna Czuje, ze Ania szuka rozmowcy i trafilo na mnie:)) 07.04.06, 11:10
                            jw.
                            • mamba30 Re: Czuje, ze Ania szuka rozmowcy i trafilo na mn 07.04.06, 11:11
                              tak bywa czasami smile
                            • xy2 Re: Czuje, ze Ania szuka rozmowcy i trafilo na mn 07.04.06, 11:12
                              Ciekawe skąd ja wiem, ze to ty do mnie dzwoniłas wczoraj o 7, osoba, która mi
                              powiedziała to musi być świnia, co nie?smile)))))
                              • annajustyna Proponuje puknac sie w glowe... 07.04.06, 11:13
                                Powiedz Grzegorzowi, zeby sie na mnie nie powolywal wiecej...Oszust jeden...
                                • xy2 Re: Proponuje puknac sie w glowe... 07.04.06, 11:14
                                  Ale to nie Grzegorz, ja z nim nie rozmawiam
                                  • annajustyna A jaki mialby miec zwiazek moj rzekomy 07.04.06, 11:16
                                    poranny telefon z moim zawodem??? Prawnicy to lenie, nie wstaja przed 12...
                                    • xy2 Re: A jaki mialby miec zwiazek moj rzekomy 07.04.06, 11:17
                                      Różnie bywa z tymi zawodami, nie kazdy pracuje w zawodzie
                                • xy2 Re: Proponuje puknac sie w glowe... 07.04.06, 11:16
                                  annajustyna napisała:

> Powiedz Grzegorzowi, zeby sie na mnie nie powolywal wiecej...

Oszust jeden...
                                  to ty nie wiedziałas o tym?
                                • xy2 PS 07.04.06, 11:23
                                  annajustyna napisała:

> Powiedz Grzegorzowi, zeby sie na mnie nie powolywal wiecej...Oszust jeden...

Dlaczego boisz sie Grzegorza, juz jest po nim
                                  • annajustyna A kto sie go boi? 07.04.06, 11:37
                                    "Grzegorz" to taki forumowy Godotwink)))
                                    • xy2 Re: A kto sie go boi? 07.04.06, 11:38
                                      Żałosny zakompleksieniec
    • kobieta_na_pasach czasami trzeba postraszyc pracodawce 07.04.06, 11:14
      w tym kraju za czesto stosuje sie argument "jak sie nie podoba to na twoje
      miejsce mam paru innych". moze wreszcie wroci zasada , ze dobrego pracownika
      nie wolno lekcewazyc.
      • mamba30 Re: czasami trzeba postraszyc pracodawce 07.04.06, 11:15
        kobieta_na_pasach napisał:

> w tym kraju za czesto stosuje sie argument "jak sie nie podoba to na twoje
        > miejsce mam paru innych". moze wreszcie wroci zasada , ze dobrego pracownika
        > nie wolno lekcewazyc.

ale szczerze mówiąc, nie spodziewałam sie takiego obrotu sprawy.
        Zakomunikowałam kilka godzin wcześniej swoją decyzje przez telefon. Jak sie
        spotkaliśmy, udało nam sie bardzo pozytywnie porozmawiać smile)
        • annajustyna Re: czasami trzeba postraszyc pracodawce 07.04.06, 11:17
          Czyli -choc pewnie sie do tego nigdy nie przyzna- mial stracha, ze faktycznie
          odejdziesz...
          • mamba30 Re: czasami trzeba postraszyc pracodawce 07.04.06, 11:18
            a tego to nie wiem smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka