Dodaj do ulubionych

Muszę Wam coś drogie panie wyjaśnić:-)

28.04.06, 13:20
A'propos Grzesia. Nie każda drwina z jego osoby wychodzi spod mojego pióra.
Żadna drwina z jego osoby nie jest wynikiem rzekomej frustracji wynikającej z
mojej niespełnionej miłości do Waszego boga...

Mam świadomość, że gusty kobiet są różne, może niektórym z Was Grześ podobał
się, może niektórym imponował... jednak jego postać zawsze znajdowała sie i
znajduje poza obszarem moich zainteresowań (mam nadzieje, że wybaczycie
bluźnierstwo) tongue_out

Chciałam powiedzieć publicznie, że nigdy nic mnie z tym panem nie łączyło,
zdaje sobie sprawę, że spotykał się z wieloma z Was jednocześnie, jednak mnie
tam nie było.

Dla tych wszystkich, które wyżywały się na mnie z powodu mojej wyimaginowanej
przez Grzegorza miłości do jego osoby ... ja nie miałam z tym nic wspólnego,
a za jego poczynania dostało mi się najbardziej.

Pozdrawiam serdecznie
Obserwuj wątek
    • istna Re: Muszę Wam coś drogie panie wyjaśnić:-) 28.04.06, 13:21
      No, nareszcie piszesz rozsądniesmile
      • kobieta_na_pasach Re: Muszę Wam coś drogie panie wyjaśnić:-) 28.04.06, 13:24
        istna napisała:

> No, nareszcie piszesz rozsądniesmile

żartujesz?
        • istna Re: Muszę Wam coś drogie panie wyjaśnić:-) 28.04.06, 13:24
          Zgadnij;>
          • kobieta_na_pasach Re: Muszę Wam coś drogie panie wyjaśnić:-) 28.04.06, 13:27
            istna napisała:

> Zgadnij;>

żartujesz.
            • istna Re: Muszę Wam coś drogie panie wyjaśnić:-) 28.04.06, 13:27
              Ależ skąd ten pomysł!;>
              • kobieta_na_pasach Re: Muszę Wam coś drogie panie wyjaśnić:-) 28.04.06, 13:29
                istna napisała:

> Ależ skąd ten pomysł!;>

logika mi to podpowiadasmile
                • istna Re: Muszę Wam coś drogie panie wyjaśnić:-) 28.04.06, 13:30
                  Kobieca?wink
                  • kobieta_na_pasach Re: Muszę Wam coś drogie panie wyjaśnić:-) 28.04.06, 13:32
                    istna napisała:

> Kobieca?wink

a jest jeszcze jakas inna?smile))
                    • istna Re: Muszę Wam coś drogie panie wyjaśnić:-) 28.04.06, 13:33
                      O ja głupia pipa, no to się wygłupiłamsmile)
                      • kobieta_na_pasach Re: Muszę Wam coś drogie panie wyjaśnić:-) 28.04.06, 13:36
                        istna napisała:

> O ja głupia pipa, no to się wygłupiłamsmile)

mloda jeszzce jestes to ci wybaczamsmile)
    • kobieta_na_pasach jakiego piora? 28.04.06, 13:22
      xy2 napisała:

> A'propos Grzesia. Nie każda drwina z jego osoby wychodzi spod mojego pióra.

to ty piszesz piorem po ekranie, nie dlugopisem jak wszyscy?
    • krysica Re: Muszę Wam coś drogie panie wyjaśnić:-) 28.04.06, 13:22
      ze mną sie nie spotykał...całe szczęście
      Też pozdrawiamsmile)
      • kobieta_na_pasach Re: Muszę Wam coś drogie panie wyjaśnić:-) 28.04.06, 13:24
        krysica napisała:

> ze mną sie nie spotykał...całe szczęście
        > Też pozdrawiamsmile)

kazda tak mowi.
        • krysica Re: Muszę Wam coś drogie panie wyjaśnić:-) 28.04.06, 13:25
          ale ja mówie prawdesmile)
          • istna Re: Muszę Wam coś drogie panie wyjaśnić:-) 28.04.06, 13:26
            Zieeew... stara śpiewkasuspicious
          • kobieta_na_pasach Re: Muszę Wam coś drogie panie wyjaśnić:-) 28.04.06, 13:27
            krysica napisała:

> ale ja mówie prawdesmile)

kazda tak mowismile))
            • krysica Re: Muszę Wam coś drogie panie wyjaśnić:-) 28.04.06, 13:30
              phi...se nie wierzcie jak nie chcecie..smile))
              • istna Re: Muszę Wam coś drogie panie wyjaśnić:-) 28.04.06, 13:32
                Typowe zachowanie osoby z poczuciem winy z powodu kłamstwa...wink))
    • lena_zet Re: to wytłumacz mi 28.04.06, 13:24
      po kiego licha tyleż o nim smarowała, co?
      • xy2 Re: to wytłumacz mi 28.04.06, 13:27
        Tłumaczyc sie nie zamierzam, bo nie mam takiego obowiazku. Powiem ci jednak
        coś: miałam swoje powody
        • kobieta_na_pasach Re: to wytłumacz mi 28.04.06, 13:28
          xy2 napisała:

> Tłumaczyc sie nie zamierzam, bo nie mam takiego obowiazku. Powiem ci jednak
          > coś: miałam swoje powody

no dobra, ale piorem to sie chyba bardziej marze na ekranie, nie? a jakiego
          korektora uzywasz czy raczej wywabiacza do atramentu?
          • xy2 Re: to wytłumacz mi 28.04.06, 13:29
            Czepiasz sie
            • kobieta_na_pasach Re: to wytłumacz mi 28.04.06, 13:30
              xy2 napisała:

> Czepiasz sie

ktos musi, nie? a poza tym mam stresa w zwiazku z odejsciem z firmy.wlasciwie
              to musze isc do kbelka zaraz.
              • grogreg Re: to wytłumacz mi 28.04.06, 13:31
                > to musze isc do kbelka zaraz.

Ze niby leszy szampan?
                • kobieta_na_pasach Re: to wytłumacz mi 28.04.06, 13:33
                  grogreg napisał:

> > to musze isc do kbelka zaraz.
                  >
                  > Ze niby leszy szampan?

ze niby co?
                  • grogreg Re: to wytłumacz mi 28.04.06, 13:34
                    No, szampan mial byc lepszy, ale goni.
                    • kobieta_na_pasach Re: to wytłumacz mi 28.04.06, 13:37
                      grogreg napisał:

> No, szampan mial byc lepszy, ale goni.

szampana jeszzce nie otworzyla. poczekam, jaka bedzie propozycja rozliczenia
                      sie ze mna finansowo. jesli niezadowalajaca to szampana zabieram do domusmile
                      • reniatoja Re: to wytłumacz mi 28.04.06, 13:38
                        a do tego kibelka to z kupa, czy tylko na siku?
                        • kobieta_na_pasach Re: to wytłumacz mi 28.04.06, 13:41
                          reniatoja napisała:

> a do tego kibelka to z kupa, czy tylko na siku?

a co leci w pierwszej kolejnosci, jak czlowiek ma stresa?big_grinDD
                          • reniatoja Re: to wytłumacz mi 28.04.06, 13:47
                            Ale czym Ty sie stresujesz w ten ostatni dzień w robocie? Daj se juz spokój ze
                            stresem, od jutra łikend, a potem zaczynasz nowy rozdział swojego życia.
                            PRzecież to przemyślana dojrzała decyzja była, to skad jeszcze ten stres.
                            • kobieta_na_pasach Re: to wytłumacz mi 28.04.06, 13:50
                              reniatoja napisała:

> Ale czym Ty sie stresujesz w ten ostatni dzień w robocie? Daj se juz spokój
                              ze
                              > stresem, od jutra łikend, a potem zaczynasz nowy rozdział swojego życia.
                              > PRzecież to przemyślana dojrzała decyzja była, to skad jeszcze ten stres.

chodzi o pieniadze. te oficjalne mam zagawrantowane, ale wiecej dostawalam "do
                              reki". i do tej pory nie ma decyzji, jak to formalnie zalatwic. a za cos bede
                              musiala potem zyc, nie?
                              • reniatoja Re: to wytłumacz mi 28.04.06, 14:05
                                Dasz radę. W końcu mąż pracuje i zarabia. A poza tym ty niebawem też coś
                                znajdziesz, spokojna głowa.
                      • grogreg Re: to wytłumacz mi 28.04.06, 13:43
                        Obij nim "szanownego" pracodawce.
                        Jesli to prawdziwy szampan to butelka wytrzyma.
              • xy2 Re: to wytłumacz mi 28.04.06, 13:31
                Do czego mi wiedziec, ze musisz isc do kibelka?
                • kobieta_na_pasach Re: to wytłumacz mi 28.04.06, 13:34
                  xy2 napisała:

> Do czego mi wiedziec, ze musisz isc do kibelka?

zebys sie mnie nie czepialabig_grinDDD
        • lena_zet Re: to wytłumacz mi 28.04.06, 13:30
          nie chodzi mi to żebyś się zwierzała, broń boże.Zadziwia mnie tylko, że tyle o
          nim pisałaś (jak najęta), spamowałaś wręcz a teraz nagle twierdzisz, że nic cię
          z nim nie łączyło.Sory, ale jedno drugiemu przeczy.
          • kobieta_na_pasach Re: to wytłumacz mi 28.04.06, 13:31
            lena_zet napisała:

> nie chodzi mi to żebyś się zwierzała, broń boże.Zadziwia mnie tylko, że tyle
            o
            > nim pisałaś (jak najęta), spamowałaś wręcz a teraz nagle twierdzisz, że nic
            cię
            >
            > z nim nie łączyło.Sory, ale jedno drugiemu przeczy.

czepiasz sie jej.smile)
          • xy2 Re: to wytłumacz mi 28.04.06, 13:32
            Głupia jednak jesteś, sorry, chyba że jestes Grzesiem w postaci Leny
            • lena_zet Re: to wytłumacz mi 28.04.06, 13:33
              xy2 napisała:

> Głupia jednak jesteś, sorry, chyba że jestes Grzesiem w postaci Leny

jasne, niedługo czekałam hehe
              • xy2 Re: to wytłumacz mi 28.04.06, 13:34
                Kiedys boski.zawodowiec pisał, ze lena_zet to on, przypomniałam sobie
                • lena_zet Re: to wytłumacz mi 28.04.06, 13:40
                  xy2 napisała:

> Kiedys boski.zawodowiec pisał, ze lena_zet to on, przypomniałam sobie

na to też czekałam, dawaj dalej
                  • xy2 Re: to wytłumacz mi 28.04.06, 13:41
                    Nie chce mi sie
                    • pierozek_monika Re: to wytłumacz mi 28.04.06, 13:42
                      buuuuuuuuuuuuuuuuu
              • pierozek_monika Re: to wytłumacz mi 28.04.06, 13:36
                miło tak odwiedzić forum ponownie, i zobaczyć że xy2 niezmiennie o grzesiu pisze :]
                • xy2 Re: to wytłumacz mi 28.04.06, 13:40
                  Pamietasz jak twój nawalony koleś do mnie dzwonil w nocy i opiwiadał bełkotem
                  jaka to Monisia cudowna?
                  • lena_zet Re: to wytłumacz mi 28.04.06, 13:41
                    to był pierożek, ona po wypiciu mówi basem
                    • pierozek_monika Re: to wytłumacz mi 28.04.06, 13:42
                      ta a ty lena falsetem
                  • pierozek_monika Re: to wytłumacz mi 28.04.06, 13:41
                    nie pamiętam, ale to miłe.
                    • xy2 Re: to wytłumacz mi 28.04.06, 13:43
                      pierozek_monika napisała:

> nie pamiętam, ale to miłe.

Nie jest miłe jak wydzwaniaja naweleni kolesie Grzesia, jest to ŻENUJĄCE
                      • pierozek_monika Re: to wytłumacz mi 28.04.06, 13:44
                        myślałam, że to Grzesio dzwonił.
                        • xy2 Re: to wytłumacz mi 28.04.06, 13:45
                          pierozek_monika napisała:

> myślałam, że to Grzesio dzwonił.

Grzesio wysyłał smsy, za co dostawał bluzgi w odpowiedzi, ale jak go wywala
                          drzwiami wchodzi oknem
                          • baba_krk mam pytanie 28.04.06, 13:49
                            przecież boski to jest młody chłopak, czy na pewno o niego Ci chodzi??? czy
                            taki małolat faktycznie mógłby Ci zaszkodzić? czy może go po prostu z kimś
                            mylisz...
                            • xy2 Re: mam pytanie 28.04.06, 13:50
                              baba_krk napisała:

> przecież boski to jest młody chłopak, czy na pewno o niego Ci chodzi??? czy
                              > taki małolat faktycznie mógłby Ci zaszkodzić? czy może go po prostu z kimś
                              > mylisz...

Nie myle, ale nie wyjaśnie Ci publicznie, ponieważ coś komuś obiecałam
                              • baba_krk Re: mam pytanie 28.04.06, 13:52
                                to jeśli możesz to napisz na @, a jak nie to mam nadzieję, że szybko rozwiążesz
                                swoje problemy z nim smile
                                • xy2 Re: mam pytanie 28.04.06, 13:53
                                  Też nie, ponieważ nie mam pewności kto to przeczyta
                                  • baba_krk Re: mam pytanie 28.04.06, 13:56
                                    z tego co mi wiadomo do mojej poczty mam tylko dostęp ja smile) nie przekazuję
                                    osobom trzecim maili czy zdjęć innych, no ale skoro nie chcesz to nie nalegam
                                    liczę jednak, że szybko zakończysz z nim swoje utarczki bo życie jest zbyt
                                    krótkie, żeby tracić je na nerwy smile
                                    • xy2 Re: mam pytanie 28.04.06, 13:58
                                      baba_krk napisała:

> z tego co mi wiadomo do mojej poczty mam tylko dostęp ja smile) nie przekazuję
                                      > osobom trzecim maili czy zdjęć innych, no ale skoro nie chcesz to nie nalegam
                                      > liczę jednak, że szybko zakończysz z nim swoje utarczki bo życie jest zbyt
                                      > krótkie, żeby tracić je na nerwy smile

Przeczytalam jeden z postów Onlyju, w którym napisała o tym, jak znacie hasła
                                      to swoich loginów. Nadmiar zaufania nie jest wskazany, szególnie w pracy
                                      • baba_krk Re: mam pytanie 28.04.06, 14:03
                                        oj to chyba coś mnie ominęło bo ja nie znam niczyjego hasła i też nie czuję
                                        takiej potrzeby bo szanuję czyjąś tajemnicę korespondencji i tego samego
                                        oczekuję od innych...
                                        a z tym nadmiarem zaufania to masz rację, ale całkowity brak zaufania też nie
                                        jest wskazany - trzeba to po prostu jakoś wypośrodkować
                                        • xy2 Re: mam pytanie 28.04.06, 14:08
                                          Masz racje, ale wspólne konta moderacyjne to jest naruszanie prywatnosci, nie
                                          sądzisz? Nioektórzy mogą cos takiego brzydko wykorzystac
                                          • baba_krk Re: mam pytanie 28.04.06, 14:12
                                            Pewnie, że naruszanie!!! A jak ktoś jest świnia to i niestety wykorzysta wiedzę
                                            zdobytą w taki sposób.
                                            Mnie na szczęście nikt nigdy nie włamał się do skrzynki, gdyby się tak stało to
                                            chyba by dostał po pysku! Nie dlatego, że coś ukrywam, tylko po prostu w imię
                                            zasad bo tak się nie robi.
                                            • xy2 Re: mam pytanie 28.04.06, 14:13
                                              Nie należy zatem świni dopuszczac do własnego koryta, przepraszam, ze taki słów
                                              użyłam
                                              • baba_krk Re: mam pytanie 28.04.06, 14:16
                                                rozumiem Twoje podejście i nie masz za co przepraszać smile
                                                tylko na przyszłość (już tak poza tematem) nie spiesz się z osądami, bo
                                                pośpiech złym doradcą wink)
                                                • xy2 Re: mam pytanie 28.04.06, 14:18
                                                  Ale jak sie coś wie od początku?wink
                                                  • baba_krk Re: mam pytanie 28.04.06, 14:38
                                                    jeśli to jest sprawdzone i na tyle mocne, żeby kogoś przekreślić to nie ma
                                                    przebacz smile
                                                    aczkolwiek ja zawsze staram się nie tyle usprawiedliwiać co spróbować zrozumieć
                                                    co kimś kierowało
                                                  • xy2 Re: mam pytanie 28.04.06, 14:39
                                                    A mnie to chuj obchodzismile
                                                  • baba_krk Re: mam pytanie 28.04.06, 14:49
                                                    jeśli tak Ci jest łatwiej... wink
                                                  • xy2 Re: mam pytanie 28.04.06, 14:50
                                                    baba_krk napisała:

> jeśli tak Ci jest łatwiej... wink

Po co mam sie zastanawiać, co kieruje świaniasmile
                                                  • baba_krk Re: mam pytanie 28.04.06, 14:55
                                                    bo czasami można dojść do ciekawych wniosków big_grin
                                                    cholera! ja chyba na serio nie umiem nikogo tak od razu skreślić...
                                                  • xy2 Re: mam pytanie 28.04.06, 14:56
                                                    baba_krk napisała:

> bo czasami można dojść do ciekawych wniosków big_grin
                                                    > cholera! ja chyba na serio nie umiem nikogo tak od razu skreślić...

Jak chcesz, to Cie przeszkolesmile
                                                  • baba_krk Re: mam pytanie 28.04.06, 14:58
                                                    chyba by mi się przydało bo już wyszłam przez to pare razy na naiwnego
                                                    frajera smile
                                                  • xy2 Re: mam pytanie 28.04.06, 14:59
                                                    baba_krk napisała:

> chyba by mi się przydało bo już wyszłam przez to pare razy na naiwnego
                                                    > frajera smile

Życie też uczy, ale należy wyciągać wnioski, a ja Ci powiem, co robić, żeby Cie
                                                    wiecej w ten sposób nie uczyłosmile
                                                  • baba_krk Re: mam pytanie 28.04.06, 15:03
                                                    no mnie jeszcze nie nauczyło, ale może Ty mnie podszkolisz smile
                                                    zawsze mi się wydaje, że skoro ja jestem w stosunku do kogoś uczciwa i mam
                                                    czyste zamiary to ta druga osoba też ma takie podejście... niestety zdarzyło
                                                    się kilka razy, że czekała mnie "niespodzianka"
                                                  • xy2 Re: mam pytanie 28.04.06, 15:04
                                                    baba_krk napisała:

> no mnie jeszcze nie nauczyło, ale może Ty mnie podszkolisz smile
                                                    > zawsze mi się wydaje, że skoro ja jestem w stosunku do kogoś uczciwa i mam
                                                    > czyste zamiary to ta druga osoba też ma takie podejście... niestety zdarzyło
                                                    > się kilka razy, że czekała mnie "niespodzianka"

Ja byłam cztery lata w psychiatrykuwink
                                                  • baba_krk Re: mam pytanie 28.04.06, 15:07
                                                    no to teoretycznie już wiesz jak radzić sobie z niektórymi problemami i nie
                                                    popełniać w kółko tych samych błędów
                                                  • xy2 Re: mam pytanie 28.04.06, 15:08
                                                    baba_krk napisała:

> no to teoretycznie już wiesz jak radzić sobie z niektórymi problemami i nie
                                                    > popełniać w kółko tych samych błędów

Wiem, że wkurwia jak ktos leci na każde zawołanie
                                                  • baba_krk Re: mam pytanie 28.04.06, 15:11
                                                    mnie natomiast do furii doprowadza nielojalność u kobiet i niesłowność u
                                                    mężczyzn
                                                    a na każde zawołanie nie lecę bo to bez sensu i facetów takich też unikam smile
                                                  • xy2 Re: mam pytanie 28.04.06, 15:11
                                                    baba_krk napisała:

> mnie natomiast do furii doprowadza nielojalność u kobiet i niesłowność u
                                                    > mężczyzn
                                                    > a na każde zawołanie nie lecę bo to bez sensu i facetów takich też unikam smile

Jak ktoś jest w domu i musi czy nie musi leci do pracy, niech wypierdala
                                                  • baba_krk Re: mam pytanie 28.04.06, 15:13
                                                    może dla tej osoby praca jest jedynym sensem życia??? jeśli tak to przykre
                                                  • xy2 Re: mam pytanie 28.04.06, 15:15
                                                    baba_krk napisała:

> może dla tej osoby praca jest jedynym sensem życia??? jeśli tak to przykre

Bo nie wypada odmówić, etyka zobowiązuje, teraz nie wiem, ale życze szczescia,
                                                    bo nic do niego nie mam
                                                  • baba_krk Re: mam pytanie 28.04.06, 15:17
                                                    praca pracą, ale też nie można jej poświęcać wszystkiego kosztem życia
                                                    osobistego... poza tym chyba można jakoś leczyć pracoholizm smile
                                                  • xy2 Re: mam pytanie 28.04.06, 15:17
                                                    baba_krk napisała:

> praca pracą, ale też nie można jej poświęcać wszystkiego kosztem życia
                                                    > osobistego... poza tym chyba można jakoś leczyć pracoholizm smile

Można, ale ja nie jestem lekarzemsmile
                                                  • baba_krk Re: mam pytanie 28.04.06, 15:21
                                                    no to może warto udać się po radę do jakiegoś specjalisty, zanim będzie za
                                                    późno... pod warunkiem, że nie brakuje dobrych chęci smile
                                                  • xy2 Re: mam pytanie 28.04.06, 15:23
                                                    baba_krk napisała:

> no to może warto udać się po radę do jakiegoś specjalisty, zanim będzie za
                                                    > późno... pod warunkiem, że nie brakuje dobrych chęci smile

O nie, ja nie mam problemów wymagających ingerencji psychiatrów, porozmawiać
                                                    mogęsmile
                                                  • baba_krk Re: mam pytanie 28.04.06, 15:30
                                                    no to kto za dużo pracuje i jest na każde zawołanie? jakaś konkretna osoba czy
                                                    pisałaś tak ogólnie? smile
                                                  • xy2 Re: mam pytanie 28.04.06, 15:31
                                                    baba_krk napisała:

> no to kto za dużo pracuje i jest na każde zawołanie? jakaś konkretna osoba
                                                    czy
                                                    > pisałaś tak ogólnie? smile

Ogólnie
                                                  • baba_krk Re: mam pytanie 28.04.06, 15:32
                                                    uff no to nie strasz więcej bo myślałam, że ktoś Ci bliski ma taki problem i
                                                    dlatego Cię to wkurza
                                                  • xy2 Re: mam pytanie 28.04.06, 15:28
                                                    baba_krk napisała:

> no to może warto udać się po radę do jakiegoś specjalisty, zanim będzie za
                                                    > późno... pod warunkiem, że nie brakuje dobrych chęci smile

Ja Cie bynajmniej nie zniechęcam, jak coś Cie łączy z psychiatrą i jesteś
                                                    zadowolona, to sie nie przejmuj, nie o to mi chodziło
                                                  • baba_krk Re: mam pytanie 28.04.06, 15:31
                                                    niestety nie znam żadnego psychiatry, psychologów też nie... a szkoda bo może
                                                    by mi mogli dużo ciekawych rzeczy powiedzieć o życiu smile
                                                  • xy2 Re: mam pytanie 28.04.06, 15:32
                                                    baba_krk napisała:

> niestety nie znam żadnego psychiatry, psychologów też nie... a szkoda bo może
                                                    > by mi mogli dużo ciekawych rzeczy powiedzieć o życiu smile

Wiedza o życiu tyle co każdy z nas
                                                  • baba_krk Re: mam pytanie 28.04.06, 15:35
                                                    a mnie się wydaje, że są bogatsi o przypadki innych ludzi... być może znając
                                                    ich historie sami ustrzegają się od popełniania tych samych błędów smile
                                                    a i być może mając dobrą teorię i sporo wiedzy łatwiej im rozwiązywać własne
                                                    problemy
                                                  • xy2 Re: mam pytanie 28.04.06, 15:36
                                                    Potrafia inaczej spojrzec na problem
                                                  • baba_krk Re: mam pytanie 28.04.06, 15:43
                                                    a to przydatna cecha smile
                                                    gdybym tylko miała możliwość to chętnie poszłabym na psychologię
                                                  • xy2 Re: mam pytanie 28.04.06, 15:45
                                                    baba_krk napisała:

> a to przydatna cecha smile
                                                    > gdybym tylko miała możliwość to chętnie poszłabym na psychologię

A ja niesmile
                                                    Jak chcesz to masz możliwości podjęcia studiów wieczorowych i zaocznych, mnie
                                                    by sie nie chcialosmile
                                                  • baba_krk Re: mam pytanie 28.04.06, 16:01
                                                    możliwość to ja mam i chęci też bo zatęskniłam za studiami i od października
                                                    znowu zaczynam, ale niestety zdecydowałam się już na inny kierunek, taki
                                                    bardziej przydatny
                                                  • xy2 Re: mam pytanie 28.04.06, 16:02
                                                    baba_krk napisała:

> możliwość to ja mam i chęci też bo zatęskniłam za studiami i od października
                                                    > znowu zaczynam, ale niestety zdecydowałam się już na inny kierunek, taki
                                                    > bardziej przydatny

To zmień na to, co Cie inreresuje, ile czasu masz do października
                                                  • baba_krk Re: mam pytanie 28.04.06, 16:08
                                                    tylko, że psychologia jest bardzo obleganym kierunkiem i na wieczorowe połowa
                                                    (albo i więcej) miejsc jest zarezerwowana dla tych, którzy nie dostali się na
                                                    dzienne... a ja nawet nie mam możliwości przystąpienia do egzaminu bo mnie już
                                                    wtedy w kraju nie będzie...
                                                  • xy2 Re: mam pytanie 28.04.06, 16:11
                                                    baba_krk napisała:

> tylko, że psychologia jest bardzo obleganym kierunkiem i na wieczorowe połowa
                                                    > (albo i więcej) miejsc jest zarezerwowana dla tych, którzy nie dostali się na
                                                    > dzienne... a ja nawet nie mam możliwości przystąpienia do egzaminu bo mnie
                                                    już
                                                    > wtedy w kraju nie będzie...

To dowiedz sie u kogo można kupićsmile Ja bym tak zrobiła, ale mowiłam, że mnie
                                                    sie nie chcesmile
                                                  • baba_krk Re: mam pytanie 28.04.06, 16:20
                                                    gdzie jak gdzie, ale niestety na uniwersytecie nie mam żadnych znajomości tongue_out
                                                  • xy2 Re: mam pytanie 28.04.06, 16:24
                                                    baba_krk napisała:

> gdzie jak gdzie, ale niestety na uniwersytecie nie mam żadnych znajomości tongue_out

Nie wiem, mnie sie juz nie chce studiowaćsmile
                                                  • baba_krk Re: mam pytanie 28.04.06, 16:43
                                                    a mnie się właśnie znowu chce, ale jak znam życie to wystarczy kilka miesięcy
                                                    studiowania i w okolicach pierwszej sesji pożałuję swojej decyzji wink
                                                  • xy2 Re: mam pytanie 28.04.06, 16:44
                                                    baba_krk napisała:

> a mnie się właśnie znowu chce, ale jak znam życie to wystarczy kilka miesięcy
                                                    > studiowania i w okolicach pierwszej sesji pożałuję swojej decyzji wink

Ja może bym sie zdecydowała na roczne podyplomowe, a marzyłabym o rocznym
                                                    obozie treningowym z nauką językówsmile
                                                  • baba_krk Re: mam pytanie 28.04.06, 16:51
                                                    no to co stoi na przeszkodzie?? na realizację marzeń nigdy nie jest za
                                                    późno smile)) no chyba, że finanse ograniczają... tak jak u mnie w przypadku
                                                    zwiedzenia całej Ameryki Pd. sad(( ale kiedyś mi się uda! smile
                                                  • xy2 Re: mam pytanie 28.04.06, 16:53
                                                    baba_krk napisała:

> no to co stoi na przeszkodzie?? na realizację marzeń nigdy nie jest za
                                                    > późno smile)) no chyba, że finanse ograniczają... tak jak u mnie w przypadku
                                                    > zwiedzenia całej Ameryki Pd. sad(( ale kiedyś mi się uda! smile

Raz że finanse, druga sprawa nie ma takichsmile
                                                  • baba_krk Re: mam pytanie 28.04.06, 16:55
                                                    to 12 razy miesięczny kurs i po sprawie wink)))
                                                    pod warunkiem, że się znajdą finanse czego i Tobie i sobie życzę smile
                                                  • xy2 Re: mam pytanie 28.04.06, 16:57
                                                    baba_krk napisała:

> to 12 razy miesięczny kurs i po sprawie wink)))
                                                    > pod warunkiem, że się znajdą finanse czego i Tobie i sobie życzę smile

Nie, co co mi 12 razy to samo?smile
                                                  • baba_krk Re: mam pytanie 28.04.06, 16:58
                                                    4 x początkujący, 4 x średniozaawansowany, 4 x zaawansowany big_grin
                                                    można zmienić proporcje, albo przygotować jakiś indywidualny tok smile))
                                                  • xy2 Re: mam pytanie 28.04.06, 17:00
                                                    baba_krk napisała:

> 4 x początkujący, 4 x średniozaawansowany, 4 x zaawansowany big_grin
                                                    > można zmienić proporcje, albo przygotować jakiś indywidualny tok smile))

Mnie sie marzy taki z nauką strzelania, pokonywania przeszkód, jak w grze FPPsmile
                                                  • baba_krk Re: mam pytanie 28.04.06, 18:06
                                                    no to na dobry początek możesz zapisać się na strzelnicę smile) wszak od czegoś
                                                    trzeba zacząć big_grin
                                                  • lena_zet Re: mam pytanie 28.04.06, 15:10
                                                    > Ja byłam cztery lata w psychiatrykuwink

i co?uciekłaś, nie?
                                                • xy2 Re: mam pytanie 28.04.06, 14:21
                                                  W tym okrutnym świecie znajdziesz i księżniczki i skurwysynówsmile
                                                  • baba_krk Re: mam pytanie 28.04.06, 14:48
                                                    mogłabym wyróżnić więcej grup smile)
                                                  • xy2 Re: mam pytanie 28.04.06, 14:50
                                                    baba_krk napisała:

> mogłabym wyróżnić więcej grup smile)

Ja równieżsmile
        • grogreg Re: to wytłumacz mi 28.04.06, 13:30
          Obowiazku nie masz, ale sposobnosc tak.

Jesli masz poczucie misji to mozesz nam to wszystko objawic.
    • krysica Re: Muszę Wam coś drogie panie wyjaśnić:-) 28.04.06, 13:35
      taaa...lepsze kłamstwo w garści jak prawda na dachu....he he
      • xy2 Re: Muszę Wam coś drogie panie wyjaśnić:-) 28.04.06, 13:36
        Ja nie mam nic do ukrycia
    • reniatoja w odpowiedzi na wyjaśnienie stwierdzam: 28.04.06, 13:35
      To jest wszystko takie pasjonujące
      • xy2 Re: w odpowiedzi na wyjaśnienie stwierdzam: 28.04.06, 13:36
        To sie pasjonuj, niekt Ci nie broni
        • reniatoja Re: w odpowiedzi na wyjaśnienie stwierdzam: 28.04.06, 13:36
          to sie właśnie pasjonuję, gdzieś pisałam, ze mi ktoś broni?
          • kobieta_na_pasach Re: w odpowiedzi na wyjaśnienie stwierdzam: 28.04.06, 13:40
            reniatoja napisała:

> to sie właśnie pasjonuję, gdzieś pisałam, ze mi ktoś broni?

ja ci "bronie", bo takie pasje moga zaszkodzic dzieckubig_grinDD
          • xy2 Re: w odpowiedzi na wyjaśnienie stwierdzam: 28.04.06, 13:40
            To miłych pasji
            • krysica Re: w odpowiedzi na wyjaśnienie stwierdzam: 28.04.06, 13:42
              pasjami lubie szewskie pasje a zwłaszcza na parapecie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka