tygrysio_misio 16.06.06, 16:13 tu tu ru brum brum bam tam bam ta ra ram Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krambambulia Re: [TU] 16.06.06, 16:42 Pteromania to jest taka choroba Pteromanię odkrył doktor Manitoba Lecz gdy spojrzał przez mikroskop na mikroba To ze smiechu pęknął on Ha ha ha Wobec tego my sie wcale nie leczymy tylko dzień i noc tańczymy a gdy lokal sie zamyka I przestaje grać muzyka to na moscie idzie tan Pteromania Manitoba To cudowna jest choroba Wszystko nam się dziś podoba Nawet dorożkarski koń W prawo raz, w lewo trzy Ptero, ptero, ptero, ptero Jeszcze go raz Jeszcze go dwa Ptero, ptero, ptero, pterooooooooo Cza-cza-cza Odpowiedz Link
krambambulia Re: [TU] 16.06.06, 16:50 17. PTEROMANIA (PIOTROWSKA) Pełny tekst "Pteromanii" Gałczyńskiego: Przepraszam, czy w uszach panu dzwoni ? Oczywiście Naturalnie O, jej ! Czy śnił się panu może morski konik ? Oczywiście Naturalnie O, jej ! Bardzo źle. To się właśnie tak zaczyna: Morski konik, a potem w uchu dzwoni. W lewym uchu ? W prawym uchu ? W lewym uchu. I co ? I nagle trach ! CHOLERA Pteromania to jest nowa choroba, Pteromanię odkrył doktor Manitoba, Lecz gdy spojrzał przez mikroskop na mikroba, To ze śmiechu pęknął on! Wobec tego my się wcale nie leczymy, Tylko dzień i noc i dzień i noc tańczymy, A gdy lokal się zamyka, I przestaje grać muzyka To na moście idzie tan: Pteromania Manitoba To cudowna jest choroba, Wszystko nam się dziś podoba, Nawet dorożkarski koń. W prawo raz, w lewo trzy Ptero ptero ptero, ptero Wieje wiatr, Wisła lśni Ptero ptero ptero, ptero ! Ptero-noc, ptero-wiatr Ptero ptero ptero, ptero Jeszcze go raz, jeszcze go dwa Ptero ptero ptero, ptero Pteromania Manitoba To cudowna jest choroba, Wszystko nam się dziś podoba, Nawet dorożkarski koń. Oczywiście, że trzeba być taktownym. Pan jest ? Ja ? Tak. O, jej ! I we wszystkim nie za bardzo gwałtownym. Oczywiście. Naturalnie. O, jej ! Trzeba umieć, bo inaczej wszystko na nic, Nie przekraczać, że tak powiem, ptero ? granic, Trzeba być jak wyż. wspomniany morski konik, Lecz nawet taki konik Też czasem mu zadzwoni. W któtym uchu ? W lewym uchu ? W prawym uchu ? I co ? I nagle trach ! CHOLERA Pteromania to jest nowa choroba, Pteromanię odkrył doktor Manitoba, Lecz gdy spojrzał przez mikroskop na mikroba, To ze śmiechu pęknął on! Wobec tego my się wcale nie leczymy, Tylko dzień i noc tańczymy, A gdy lokal się zamyka, To na moście idzie tan: Pteromania Manitoba To cudowna jest choroba, Wszystko nam się dziś podoba, Nawet dorożkarski koń. Odpowiedz Link
krambambulia Re: [TU] 16.06.06, 16:55 Moja matka była ni stąd ni zowąd Ojciec podobny do świni Potem matka poszła szur- szur do kliniki I urodziła mnie w noc majową A księżyc był jak cholera Ojciec po ośmiu likierach I nagle żelazko spadło mi na głowę I tak się zaczęło, madam Refren Oto jest spowiedź kretyna, życie kretyna to łza Któraż pokocha dziewczyna, takiego kretyna jak ja Któraż pokocha rudego kretyna infernalnego W ręku mam różę i uszy za duże A w sercu Moniuszko mi gra Druga strofa Mijają, mijają epoki Lecz słota jest ciągle pierońska Więc męczą mnie polonokoki I niemoc - ach! - jagiellońska A może przyfrunie Serafin Serafin - ten fruwać potrafi Na dnie serca mego ja wierzę Ach ! w niebo Bom jest - ach! - kretyn, madam Refren. Oto jest spowiedź kretyna ....... Trzecia strofa.... Zakochałem się raz w staruszce Co miała kanapę pluszową Siedziałem jak kot przy jej nóżce A było to w noc majową Lecz nagle się coś urwało Staruszce się odwidziało I znowu żelazko spadło mi na głowę I tak się skończyło, madam Refren - chór... Oto jest spowiedź kretyna ... Odpowiedz Link
hultaj78 Re: [TU] 16.06.06, 17:05 tu ti tu rum tu tu że tak rzeknę z angielska -- You can look, but you can't touch. Odpowiedz Link
ocean.niespokojny a zajebistkę w garderobie masz 16.06.06, 17:18 www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2096469 Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: a zajebistkę w garderobie masz 16.06.06, 17:28 fajna... ale ma 51 w biustcie..czyli po obwodzie 102...a ja mam ze 100....jak zaloze jeszcze sweterek to juz za malo jest...jakbym byla szczupla tak jak 4 lata temu bym kupila..bo nie mam na wiosene kurteczki...a plaszcz do plecaka troche nie pasuje Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: a zajebistkę w garderobie masz 16.06.06, 17:28 no i ciekawe czy te 102 to jest juz wewnatrz czy moze od zewnatrz..czyli uwzgledniajac podszewke Odpowiedz Link
ocean.niespokojny Re: a zajebistkę w garderobie masz 16.06.06, 17:49 fajna czy nie to nazwa mnie zaskoczyła Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: a zajebistkę w garderobie masz 16.06.06, 17:54 taka prosta....chciabym miec taka prosta Odpowiedz Link