zosia500 21.06.06, 16:56 wyprosiłam ledwo dwa tygodnie urlopu i nie wiem co zrobić z taką KUPĄ czasu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
onlyju Re: Gdzie wyjeżdżacie na wakacje? 21.06.06, 16:57 jak to co zrobić? nic nie robić. urlop jest po to, by nic nie robić Odpowiedz Link
zosia500 Re: Gdzie wyjeżdżacie na wakacje? 21.06.06, 17:00 onlyju napisała: > jak to co zrobić? nic nie robić. urlop jest po to, by nic nie robić czyli rozbić namiot przed domem i nic?)) Odpowiedz Link
onlyju Re: Gdzie wyjeżdżacie na wakacje? 21.06.06, 17:01 nawet tego nie. leżeć jeziora polecam mazurskie (zawsze znajdzie się dzika, bezludna plaża), morze polskie (załadowane strasznie, ale co kto lubi..) Odpowiedz Link
krambambulia Niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii igdzie :( 21.06.06, 16:58 Najchętniej bym pojechała na białoruś, ale mnie nie wpuszczą Odpowiedz Link
vandikia Re: Gdzie wyjeżdżacie na wakacje? 21.06.06, 17:01 zeby kasa byla to ja juz bym wiedziala gdzie pojechac, a tak to sie jeszcze zobaczy Odpowiedz Link
onlyju Re: Gdzie wyjeżdżacie na wakacje? 21.06.06, 17:02 a gdzie by Pani Vandowska pojechała? Odpowiedz Link
vandikia Re: Gdzie wyjeżdżacie na wakacje? 21.06.06, 17:04 w sierpniu do paryza, a we wrzesniu do hiszpanii, a jakbym naprawde miala kase, to na miesiac bym wypieprzyla na floryde, bo mam qrd zaproszenie, tylko skorzystac ni ma jak zaraz wracam jakby co Odpowiedz Link
onlyju Re: Gdzie wyjeżdżacie na wakacje? 21.06.06, 17:05 ja wypieprzam już z roboty, ale Ci jeszcze napiszę, że Floryda warta biletu ) dwa razy w życiu mi się udało i szykuje się trzeci ale to za rok dopiero. lecę, kurde, choć raz o czasie ) Odpowiedz Link
vandikia Re: Gdzie wyjeżdżacie na wakacje? 21.06.06, 18:39 lataj lataj, ja trawe podlalam i kwiaty, bo slonce dzis pali moje rosliny eh no pewnie, ze warta, tylko skad $$ na bilety wziac ))) Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: Gdzie wyjeżdżacie na wakacje? 21.06.06, 17:13 na florydę najlepiej w zimie, po nowym roku. Dobra pogoda i tysiące studentów zjeżdza i baluje na plażach. A wtedy bilety tanie przez ocean. Zacznij planować) Odpowiedz Link
vandikia Re: Gdzie wyjeżdżacie na wakacje? 21.06.06, 18:40 wtedy to ja se moge o urlopie pomarzyc pracuje poki co w takim systemie, ze urlop moge brac wlasciwie od II polowy lipca do konca sierpnia. no jakos mi sie w tym roku wrzesien udalo wyhaczyc, ale to wszystko moj panie Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: Gdzie wyjeżdżacie na wakacje? 21.06.06, 18:48 zmienic pracę na ciekawszą, mniej wkórwiającą i lepiej płatną. Zmianę zrobić w styczniu, tak by nowa zaczęła się w lutym/marcu i pojechać w przerwie. Marzenia są po to by je realizować. Odpowiedz Link
vandikia Re: Gdzie wyjeżdżacie na wakacje? 21.06.06, 19:36 zmienie jak przyjdzie czas, narazie nie bardzo mogie a marzenia są, bo bez nich zycie byloby szare, nawet jesli nie wszystkie beda zrealizowane Odpowiedz Link
reniatoja na porodówkę, o! 21.06.06, 17:02 Jakieś tam plaże, tropiki, parasolki, niebieskie drinki, to takie banalneeee, ja jade na kilka dni do szpitala, takich wakacji nikt z Was nie bedzie miał jak ja Odpowiedz Link
reniatoja Re: na porodówkę, o! 21.06.06, 17:05 I jak wspominasz? Mam nadzieje, ze było fajnie Odpowiedz Link
zosia500 Re: na porodówkę, o! 21.06.06, 17:06 teraz mogę powiedzieć, że tak ale wtedy... hmm... chyba nieciekawie Odpowiedz Link
marta.uparta Re: Gdzie wyjeżdżacie na wakacje? 21.06.06, 18:30 jadę do niezmiernie modnej od kilku sezonów Toskanii. Odpowiedz Link
veeto1 Re: Gdzie wyjeżdżacie na wakacje? 21.06.06, 18:37 Do pustelni w Bieszczadach. Za tydzień uhuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach ja na balkon 21.06.06, 19:26 mam tam wszystko, co potrzebne wczasowiczowi. duzo zieleni w tle, mnostwo kwiatow roznorakich w skrzynkach, iglaki , stolik z wielkim parasolem, dwa krzesla plastikowe i jeden lezak. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: i wodę w szklance :P n/t 21.06.06, 19:29 na wczasach sie wody nie pije tylko co innego Odpowiedz Link
veeto1 Re: i wodę w szklance :P n/t 21.06.06, 19:30 ale ja o akwenie mówiem, a e co inndgo się pije, to rzecz oczywista. Pewnie w drugiej szklance. Odpowiedz Link
ocean.niespokojny Re: Gdzie wyjeżdżacie na wakacje? 21.06.06, 20:22 biorę miesiąc urlopu ale mąż ledwo wyprosił dwa tygodnie niestety rozbite ;-/ bez sensu, wyjdzie z tego jakiś popieprzony last minute Odpowiedz Link