Dodaj do ulubionych

głodny byłem jak cholera a frajer zupę letnią

21.06.06, 20:13
mi podaje
przecież zupa musi być gorąca, ja pierolę, przecież to nie chłodnik
i jeszcze ciepłem piwo!!! piwo MUSI być zimne 3 góra 4 stopnie
a tamto badziewie miało z dziesięc
i jeszcze się zarzekal , że u nich nie ma ciepłego piwa, ja pierdolę
ale za to zapłaciłem jak za zboże
gdzie wy w wawie chodzicie? moze są jeszcze normalne miejsca
Obserwuj wątek
    • kobieta_na_pasach Re: głodny byłem jak cholera a frajer zupę letnią 21.06.06, 20:15
      c.eastwood napisał:

> mi podaje
      > przecież zupa musi być gorąca, ja pierolę, przecież to nie chłodnik
      > i jeszcze ciepłem piwo!!! piwo MUSI być zimne 3 góra 4 stopnie
      > a tamto badziewie miało z dziesięc
      > i jeszcze się zarzekal , że u nich nie ma ciepłego piwa, ja pierdolę
      > ale za to zapłaciłem jak za zboże
      > gdzie wy w wawie chodzicie? moze są jeszcze normalne miejsca

nie ma to jak wlasna kuchnia i piwo z wlasnej lodowki.
      • c.eastwood Re: głodny byłem jak cholera a frajer zupę letnią 21.06.06, 20:19
        no dobra a jak w domu nic oprócz kociej karmy nie ma?
        • annajustyna Re: głodny byłem jak cholera a frajer zupę letnią 21.06.06, 20:23
          To podgrzej ja na patelni...
        • kobieta_na_pasach Re: głodny byłem jak cholera a frajer zupę letnią 21.06.06, 20:25
          c.eastwood napisał:

> no dobra a jak w domu nic oprócz kociej karmy nie ma?

kocia lepsza od psiej.
          • c.eastwood Re: głodny byłem jak cholera a frajer zupę letnią 21.06.06, 20:26
            okrutnie wali
            • kobieta_na_pasach Re: głodny byłem jak cholera a frajer zupę letnią 21.06.06, 20:30
              c.eastwood napisał:

> okrutnie wali

ja dzisiaj przelykalam slinke, kiedy Maksiowi otwieralam puszke z jagniecinka,
              pierozkami ravili ze szpinakiem i zielonym groszkiemsmile tylko sie nie udlaw slina!!
              • c.eastwood do psowiowej karmy? 21.06.06, 20:34
                zgłupłaś?
                • kobieta_na_pasach Re: do psowiowej karmy? 21.06.06, 20:43
                  c.eastwood napisał:

> zgłupłaś?

stwierdzono,ze psie konserwy sa zdrowsze od ludzkich.
                  • c.eastwood Re: do psowiowej karmy? 21.06.06, 20:51
                    dla psa na pewno smile
    • marta.uparta Re: głodny byłem jak cholera a frajer zupę letnią 21.06.06, 20:27
      i znowu kobita by się przydała we własnej chałupie....
      • kobieta_na_pasach Re: głodny byłem jak cholera a frajer zupę letnią 21.06.06, 20:31
        marta.uparta napisała:

> i znowu kobita by się przydała we własnej chałupie....

chyba raczej pomoc domowa?
        • c.eastwood Re: głodny byłem jak cholera a frajer zupę letnią 21.06.06, 20:32
          pomoc pomoc smile
          • marta.uparta Re: głodny byłem jak cholera a frajer zupę letnią 21.06.06, 20:39
            no mówię o takiej co piwo schodzi i zupe ogrzeje. No oczywiście, że pomoc, bo
            przeciez nie partnerka, o zonie nie wspominając.
            • c.eastwood Re: głodny byłem jak cholera a frajer zupę letnią 21.06.06, 20:43
              jaka zgryźliwasmile
              masz okres?
              • kobieta_na_pasach Re: głodny byłem jak cholera a frajer zupę letnią 21.06.06, 20:45
                c.eastwood napisał:

> jaka zgryźliwasmile
                > masz okres?

a ty co? reklam sie naogladales?
              • marta.uparta Re: głodny byłem jak cholera a frajer zupę letnią 21.06.06, 20:47
                jak mam okres jestm łagodna jak baranek. Kombinuj dalejsmile
                • c.eastwood Re: głodny byłem jak cholera a frajer zupę letnią 21.06.06, 20:52
                  to już nie wiem smile
                  • marta.uparta Re: głodny byłem jak cholera a frajer zupę letnią 21.06.06, 20:54
                    ja tez nie wiem. Myslałam, że Ty mi powieszsmile
                    • c.eastwood Re: głodny byłem jak cholera a frajer zupę letnią 21.06.06, 21:15
                      co do kobiet mam tylko jeden myk smile
            • kobieta_na_pasach Re: głodny byłem jak cholera a frajer zupę letnią 21.06.06, 20:44
              marta.uparta napisała:

> no mówię o takiej co piwo schodzi i zupe ogrzeje. No oczywiście, że pomoc, bo
              > przeciez nie partnerka, o zonie nie wspominając.

a moze byc pomocnik?
              • marta.uparta Re: głodny byłem jak cholera a frajer zupę letnią 21.06.06, 20:47
                w zasadzie tak. Ale gdzie on by takiego chopa znalazł co wszystkiego dopiluje.
                • kobieta_na_pasach Re: głodny byłem jak cholera a frajer zupę letnią 21.06.06, 20:47
                  marta.uparta napisała:

> w zasadzie tak. Ale gdzie on by takiego chopa znalazł co wszystkiego dopiluje.

w agencji.
                  • marta.uparta Re: głodny byłem jak cholera a frajer zupę letnią 21.06.06, 20:48
                    w agencji posrednictwa pracy oczywiście.
                    • kobieta_na_pasach Re: głodny byłem jak cholera a frajer zupę letnią 21.06.06, 20:49
                      marta.uparta napisała:

> w agencji posrednictwa pracy oczywiście.

oczywiscie!
    • widokzmarsa Hej!!! czy wy umiecie czytać???? 21.06.06, 21:21
      Człowiek się was pyta gdzie wy w warszawie chodzicie, czekam a tu gadanie o
      kucharach domowych
      • c.eastwood Re: Hej!!! czy wy umiecie czytać???? 21.06.06, 21:22
        one zawsze w garach to tak gadają sad
      • marta.uparta ja jestem z prowincji to skąd mam wiedziec.nt 21.06.06, 21:28

• widokzmarsa też jestem z prowincji ale bywam w stolicy 21.06.06, 21:31
          i warto by się dowiedzieć czy jest coś wartego zobaczenia poza pałacem kultury
          • marta.uparta Re: też jestem z prowincji ale bywam w stolicy 21.06.06, 21:34
            czy wiesz, że z mojego miasta bliżej go Kopenhagi niż do Wawy???

A Warszawie bywam, raz na dwa lata i mi styka. Wolę do Krakowa albo do Gdańska
            pojechać.
          • c.eastwood Re: też jestem z prowincji ale bywam w stolicy 21.06.06, 21:52
            może wycieczkę wykup smile
            • widokzmarsa Re: też jestem z prowincji ale bywam w stolicy 21.06.06, 22:10
              to już wolę sobie znaleźć przewodniczkę)
              • c.eastwood only jest lonely :) n/t 21.06.06, 22:40

• widokzmarsa Re: only jest lonely :) n/t 21.06.06, 22:48
                  jaka lonely? chyba raczej w fazie trawienia
                  • c.eastwood Re: only jest lonely :) n/t 21.06.06, 22:56
                    ale zakumałeś?smile
      • onlyju Re: Hej!!! czy wy umiecie czytać???? 21.06.06, 21:49
        lubię łososia w Ikei i czasami mam ochotę na ich obleśną kawę. nie jest dobra,
        ale chyba czegoś dodają, bo czasami mi się tej i żadnej innej bardzo chce.
        dobre naleśniki w Starej Chacie Naleśnikarni - naprawdę smaczne (Żelazna to
        jest chyba), lubię przepyszne sałatki w Galerii Mokotów na samej górze (nazwy
        tez nie pamiętam, jeden z barów na otwartej, restauracyjnej części, przy
        wyjściu na parkingi pod gołym niebem), ale piekielnie tam drogo i nie lubię
        galerii, więc rzadko tam jadam
        calkiem dobrze gotuje Ryszard Majewski w Iguana Lounge/Blue Cactus - ale to też
        nie najtańsze żarcie
        moim przebojem od dosyć dlugiego już czasu pozostaje Pasta Cafe na Pradze przy
        Szkole Wyższej Psychologii Spolecznej (ul. Kamionkowska) - genialne, schowane
        miejsce, bardzo tanie i pyszne jedzenie, ale obsluga powolna i szpetna -
        absolutnie do reklamacji i wymiany
        jeśli deser - przeważnie Pertutti w Blue City, a w nim - wielki puchar lodów za
        12 PLN
        w pozostalych miejscach jem na koszt firmy, to drogie i pyszne knajpy, do
        których za wlasne pieniądze w życiu bym nie poszla, takze Wam nie polecę
        • c.eastwood Re: Hej!!! czy wy umiecie czytać???? 21.06.06, 21:53
          jesteś jedyną znaną mi osobą , która pomyka do blue city
          • onlyju Re: Hej!!! czy wy umiecie czytać???? 21.06.06, 21:57
            lubię, bo tam bardzo pusto, nikogo nigdy nie ma, wielka przestrzeń i zero
            ludzi, w przeciwieństwie np. do g.mokotów (burżujskie, lanserskie miejsce) i
            arkadii (wszyscy walą, dzikie tlumy); nie znoszę lazić po sklepach, dlatego i
            tak jadę tam tylko na lody,po drodze do Piotra i Pawla jakieś zakupy i hop.
            • c.eastwood Re: Hej!!! czy wy umiecie czytać???? 21.06.06, 21:59
              ja do arkadii łąże sad
              jestem wiesniakiem?smile
              • onlyju Re: Hej!!! czy wy umiecie czytać???? 21.06.06, 22:04
                oczywiście i masz zawsze brudne rękawy, bo tam tyle ludzi, że jeden o drugiego
                się ociera chce, czy nie.
                jak Ty to znosisz?
                w Arkadii na I piętrze w którymś rogu jest fajna knajpa z telebimami i dobrym
                jedzeniem. ale kiedyś czekalam tam na makaron godzinę, zrobilam awanturę i
                więcej tam nie pójdę.
                • c.eastwood Re: Hej!!! czy wy umiecie czytać???? 21.06.06, 22:06
                  znam jakaś Oklahoma , albo Arizona
                  też kiedyś byłem na meczu Barcy to nie było miejsc
                  a w Arkadii zarcia raczej nie polecam
                  • onlyju Re: Hej!!! czy wy umiecie czytać???? 21.06.06, 22:08
                    no coś w tym rodzaju! dobrą tam mają kuchnię. ale za dlugo to trwa.
                    • c.eastwood Re: Hej!!! czy wy umiecie czytać???? 21.06.06, 22:41
                      oj marudzisz smile do garów smile))
    • mmagi Re: głodny byłem jak cholera a frajer zupę letnią 21.06.06, 21:37
      zalezy co chcesz zjesc i za ilesmile)))
      • c.eastwood Re: głodny byłem jak cholera a frajer zupę letnią 21.06.06, 21:54
        normalnie przecież
        • mmagi Re: głodny byłem jak cholera a frajer zupę letnią 21.06.06, 21:58
          wiesz jak jestem w pracy to koło mnie sa prywatne barki i musze przyznac ze
          podaja dobre jedzonko i tanio,zupa 2,5- a drugie 9,80smile
          taki barek jest koło Silver Screenu na Puławskiej,lubie chodziś na Pola
          Mokotowskie na chinszczyznę,a jak cos lepszego to np.do Galeona albo do jakiesś
          pierogarni.w pubach nie jadam..../www.galeon.waw.pl/
          • c.eastwood Re: głodny byłem jak cholera a frajer zupę letnią 21.06.06, 21:59
            dzięki
            • mmagi o jessu tylko zebys srania nie dostał bo dopiero 21.06.06, 22:06
              mnie przeczołgaszsmile)))
              • c.eastwood Re: o jessu tylko zebys srania nie dostał bo dopi 21.06.06, 22:07
                zawsze masz sranie po jedzeniu w knajpach, które polecasz znajomym?
                • mmagi Re: o jessu tylko zebys srania nie dostał bo dopi 21.06.06, 22:42
                  nie,no co Ty smile)
                  • c.eastwood Re: o jessu tylko zebys srania nie dostał bo dopi 21.06.06, 22:46
                    to nie bój żaby smile
                    • mmagi Re: o jessu tylko zebys srania nie dostał bo dopi 21.06.06, 22:56
                      ooooooooooooooooooooooooooooooooooo Clintek i na tej kurde jak jej no ta co
                      odchodzi od Brackiej w stronę kina Relax,cholera chodzi mi o barek
                      KROKIECIK...............tam jest fajne jadło,niedrogowink))..........ładny
                      lokal i juz ma renomę bo funkcjonuje kuuupę latsmile)))
                      cholera jaka to ulicasad?
                      • c.eastwood Re: o jessu tylko zebys srania nie dostał bo dopi 21.06.06, 22:59
                        chmielna chyba
                        jadam tam
                        • mmagi Re: o jessu tylko zebys srania nie dostał bo dopi 21.06.06, 23:01
                          nie,to jest ten łącznik Złotej z Chmielna,ale jak jadasz to znaczy ze znasz,ja
                          tez tam czsem bywamsmile))
                          • c.eastwood Re: o jessu tylko zebys srania nie dostał bo dopi 21.06.06, 23:04
                            chyba ostatnio mnie obsługiwałaś? ale z tym ryzem , że świeży to mnie
                            załadowałaś w trąbę
                            • mmagi Re: o jessu tylko zebys srania nie dostał bo dopi 21.06.06, 23:09
                              ja nie pracuje w gastronomismile))
                              • c.eastwood Re: o jessu tylko zebys srania nie dostał bo dopi 21.06.06, 23:10
                                wiem bałwanko
                                jaja se robię
                                • c.eastwood Re: o jessu tylko zebys srania nie dostał bo dopi 21.06.06, 23:11
                                  choć nie swiruj tylko do garów
                                  • mmagi Re: o jessu tylko zebys srania nie dostał bo dopi 21.06.06, 23:13
                                    zaschły i tera sie mocząsmile)))))tongue_out
                                    bałwan to wiesz kto jest,no niesmile))
                                    • c.eastwood Re: o jessu tylko zebys srania nie dostał bo dopi 21.06.06, 23:14
                                      jak nie pozmywasz to szlaban do odwołania na anal
                                      • mmagi Re: o jessu tylko zebys srania nie dostał bo dopi 21.06.06, 23:17
                                        no daj zyć,w taki upał gary.............wole je wywalićsmile))
                                      • mmagi a tak wogóle to dlaczego Ty jeszcze nie śpisz,co? 21.06.06, 23:21

• c.eastwood Re: a tak wogóle to dlaczego Ty jeszcze nie śpisz 21.06.06, 23:26
                                          będę oglądał fil
                                          "mechanik" w C +
                                          • mmagi Re: a tak wogóle to dlaczego Ty jeszcze nie śpisz 21.06.06, 23:43
                                            eeee opłaca sie? a jak rano wstaniesz?
                                            • c.eastwood Re: a tak wogóle to dlaczego Ty jeszcze nie śpisz 21.06.06, 23:51
                                              jakoś tak , żeby gazety kupic i śniadanie zjeść - toaleta
                                              przejebane
                                              w pracy musze być ok 10-11
                                              • mmagi Re: a tak wogóle to dlaczego Ty jeszcze nie śpisz 21.06.06, 23:53
                                                zadowolony z pracy??
                                                • c.eastwood Re: a tak wogóle to dlaczego Ty jeszcze nie śpisz 21.06.06, 23:54
                                                  w porządku ale w lipcu zmieniam na superekstrową smile
                                                  • mmagi Re: a tak wogóle to dlaczego Ty jeszcze nie śpisz 21.06.06, 23:59
                                                    to ja trzymam za Ciebie kciuki a teraz do wyra bo bedziesz miał wory pod
                                                    oczamismile)))
                                                  • c.eastwood Re: a tak wogóle to dlaczego Ty jeszcze nie śpisz 22.06.06, 00:04
                                                    po tym upale nie mam jeszcze melodii do spania
                                                    zresztą kotkowie rozjebało włanie dzbanek z wodą
                                                  • mmagi Re: a tak wogóle to dlaczego Ty jeszcze nie śpisz 22.06.06, 00:07
                                                    moze jemu tez goraca w futerkosmile))
                                                    u mnie sie ciut powietrze oczysciło bo troszke popadałosmile
                                                    ale w mieszkaniu jest duchota,bleeee
                                                  • c.eastwood Re: a tak wogóle to dlaczego Ty jeszcze nie śpisz 22.06.06, 00:09
                                                    mmagi a czemu Ty nie śpisz?
                                                  • mmagi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aale zapłon:-))) 22.06.06, 00:15
                                                    bo mi tez gorącosmile))))
                                                    i senka nie widacsmile
                                                  • c.eastwood Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aale zapłon 22.06.06, 00:17
                                                    a gdzie kotu?
                                                  • mmagi Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aale zapło 22.06.06, 00:18
                                                    moje Kotu u siebie dziś spismile))))
                                                  • c.eastwood Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aale zapł 22.06.06, 00:19
                                                    mieszkacie łosobno ?
                                                  • mmagi Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aale zap 22.06.06, 00:20
                                                    achasmile))
                                                    od razu dodam ze z róznych powodówsmile)))
                                                  • c.eastwood Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aale za 22.06.06, 00:22
                                                    chcesz o tym porozmawiać smile?
                                                  • mmagi Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aale z 22.06.06, 00:24
                                                    patrzcie go psycholog sie znalazłsmile))))))
                                                    a chcesz posłuchaćwink)))?
                                                  • c.eastwood Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aale 22.06.06, 00:25
                                                    jestem kurwa najlepszym psychologiem wśród ....nie wiem czego...just talk
                                                  • mmagi Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aale 22.06.06, 00:27
                                                    no wśród czego sie dowiemwink?
                                                  • c.eastwood Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aal 22.06.06, 00:38
                                                    życie pokaże
                                                  • mmagi Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aa 22.06.06, 00:39
                                                    potokujemy jutrosmile
    • pietrek666 Zabiłeś go chociaż Klincior? :DDD n/t 21.06.06, 21:43

• c.eastwood Re: Zabiłeś go chociaż Klincior? :DDD n/t 21.06.06, 21:58
        a po co? żeby mi po śmierci pluł do zupysmile?
        • pietrek666 Re: Zabiłeś go chociaż Klincior? :DDD n/t 21.06.06, 22:00
          Się Rodrigueza i Tarantino naoglądałeś? big_grin
          • c.eastwood Re: Zabiłeś go chociaż Klincior? :DDD n/t 21.06.06, 22:05
            nie, tam szczają do piwa smile
            • pietrek666 Re: Zabiłeś go chociaż Klincior? :DDD n/t 21.06.06, 22:14
              Może to i lepsze niż walenie konia w Mac'u do shake'ów big_grinDDDDDDDDDDDD
              Urynoterapia big_grinDDDDDDDDDDDD
              • c.eastwood Re: Zabiłeś go chociaż Klincior? :DDD n/t 21.06.06, 22:41
                mają tam koninę smile?
                • pietrek666 Re: Zabiłeś go chociaż Klincior? :DDD n/t 21.06.06, 22:43
                  Chujowinę big_grinDDDDDDDDDDDDDDDDD
                  • c.eastwood Re: Zabiłeś go chociaż Klincior? :DDD n/t 21.06.06, 22:46
                    pracowałem tam?
                    mnie to wali i tak tam nie jadam
                    • pietrek666 Re: Zabiłeś go chociaż Klincior? :DDD n/t 21.06.06, 22:47
                      Jak Cię to wali, to może pożarłem Twoje DNA big_grinDDDDDDDDDDDDD
                      • c.eastwood Re: Zabiłeś go chociaż Klincior? :DDD n/t 21.06.06, 22:55
                        gej?smile
                        • pietrek666 Re: Zabiłeś go chociaż Klincior? :DDD n/t 21.06.06, 23:02
                          Nie!!! Na Boga!!! Obrażasz małżę mą???
                          Spożywca shake'ów czekoladowych big_grinDDDDD
                          • c.eastwood Re: Zabiłeś go chociaż Klincior? :DDD n/t 21.06.06, 23:03
                            takich z DNA sprzedawcy smile?
                            • pietrek666 Re: Zabiłeś go chociaż Klincior? :DDD n/t 21.06.06, 23:06
                              Podobno big_grinDD
                              • c.eastwood Re: Zabiłeś go chociaż Klincior? :DDD n/t 21.06.06, 23:07
                                jak oni mogą walic konia w takim miejscu? tam najbardziej podniecające są
                                tłuste dupy koleżanek z obsługi
                                • pietrek666 Re: Zabiłeś go chociaż Klincior? :DDD n/t 21.06.06, 23:10
                                  A może walą na widok Big Mac'a big_grinDD
                                  Co kraj to obyczaj big_grinDDDDDDDDDDDDD
                                  • c.eastwood Re: Zabiłeś go chociaż Klincior? :DDD n/t 21.06.06, 23:11
                                    big mac big blow jobsmile
                                    • pietrek666 Re: Zabiłeś go chociaż Klincior? :DDD n/t 21.06.06, 23:13
                                      Z tym big blow, to żeś przesadził. W końcu Mac to nie agencja
                                      towarzyska big_grinDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                                      • c.eastwood Re: Zabiłeś go chociaż Klincior? :DDD n/t 21.06.06, 23:15
                                        no to cum shot
                                        • pietrek666 Re: Zabiłeś go chociaż Klincior? :DDD n/t 21.06.06, 23:16
                                          A co? Piętro niżej big_grinDDDDDDDDDDDDD
    • mmagi 100:-) 22.06.06, 00:28

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka