alpepe 25.06.06, 16:45 właśnie, natchniona Cher pytam, co Wy byście odczynili? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
six_a Re: if I could turn back time.. 25.06.06, 16:59 natchniona wątkiem włoskim , stwierdzam, że w życiu bym drugi raz nie zaczęła golić nóg, i tak qrde nie było co, ale presja otoczenia robi swoje, a teraz to już po ptokach. Odpowiedz Link
asiulka81 kurcze, rozumiem Cie ... 25.06.06, 17:06 mialam delikatne blond wlosy na nogach, a teraz mam twarda ciemna szczecine... : ( lata golenia zrobily swoje Odpowiedz Link
annajustyna Re: kurcze, rozumiem Cie ... 25.06.06, 18:08 Mialam mamucie klaki, a teraz mam prawie niewidoczne. Gole co 2-3 dni. 10 minut i jestem lzejsza o pare kilo potencjalnych klakow))). Odpowiedz Link
alpepe Re: if I could turn back time.. 25.06.06, 17:13 ja żałuję wszelkich chwil, kiedy byłam uprzejma wobec różnych buraków, za dobrze wychowana na to, by odpowiedzieć chamom językiem, który by pojęli. Odpowiedz Link
reniatoja A na jakim to kanale ta Cher leciała 25.06.06, 17:32 że tak natchło ludzi? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=44144027 Odpowiedz Link
alpepe Re: A na jakim to kanale ta Cher leciała 25.06.06, 18:59 ja akurat to słyszałam na rmf Odpowiedz Link
mamaroksany Re: if I could turn back time.. 25.06.06, 17:31 chyba szybciej bym się zdecydowała na dzieci... ale cięzko przewidzieć jak wyglądałoby moje życie w tej sytuacji... jest ok, facet ten co ma być, praca ta co satysfakcję daje, kasy... ee kasa nie ważna jak sie głodem nie przymiera i ma dach nad łbem a reszta to tylko szczęście wewnętrzne, zdrowie.... ale sie sentymentalna zrobiłam, buuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link
reniatoja Re: if I could turn back time.. 25.06.06, 17:34 Ja tak z ciekawości - nie wyjechałabym za granicę. Ciekawa jestem jak wtedy ułożyłoby sie moje życie. I mojego Męża. Gdyby mój mąż wrócił z tego powodu, to jescze sobie jestem w stanie wyobrazic mniej wiecej jak by to było. Ale gdyby on został tutaj, ja w Polsce, to dzis byłoby jakoś zupełnie zupełnie inaczej - ciekawe jak. Nigdy sie juz tego nie dowiem. Odpowiedz Link
dziewice Re: if I could turn back time.. 25.06.06, 18:02 3 zony i 15 dzieci alpepe napisał: > właśnie, natchniona Cher pytam, co Wy byście odczynili? Odpowiedz Link
aguszak Re: if I could turn back time.. 25.06.06, 20:33 to bardzo bym romansowała zanim zaczęłabym być z moim R. chciałabym mieć dziecko wcześniej niż miałam (oczywiście z R. , a teraz miałabym już drugie. Odpowiedz Link
pinup Re: if I could turn back time.. 25.06.06, 20:36 ja bym nic nie odczynila. ale na pewno wiecej bym uczynila Odpowiedz Link
aguszak Re: if I could turn back time.. 25.06.06, 20:41 czyli tak, jak ja po prostu więcej Odpowiedz Link
mmagi Re: if I could turn back time.. 25.06.06, 20:57 nie zwiazała bym sie z takim jednym balwanem) Odpowiedz Link
vandikia Re: if I could turn back time.. 26.06.06, 09:23 zdecydowałabym się na inny system studiów, a wtedy: przede wszystkim nie pracowałabym tu gdzie sie mecze nie poznalabym jednego debila, z ktorym zmarnowalam 2 lata zycia moze nie zaczęłabym palić nałogowo byłabym wyżyta pod kątem imprez Odpowiedz Link
nihiru Re: if I could turn back time.. 26.06.06, 09:32 poszłabym na studia interesujące, a nie "bezpieczne" Odpowiedz Link
hultaj78 Re: if I could turn back time.. 26.06.06, 09:55 właśnie - studia dzike, zamiast bezpieczne. praca - szalona zamiast biurko imprezy - więcej, zamiast tak wcześnie do pracy miejsce - dawno bym uciekł z tego kraju dawno byłby motocykl, może skoki spadochronowe czy choćby szybownictwo. patent żeglarski o laaata wcześniej zrobiony. i dzieci. na pewno o wiele wcześniej. tylko że żeby to wszystko zrobić musiałbym jak Bon Jovi - wyspać się gdy umrę Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: if I could turn back time.. 26.06.06, 11:31 zaczełabym o jedną taką rzecz starać się wcześniej. moze teraz już bym była po... naprawienieu siebie i mialabym to czego tak bardzo chce a co jest dla mnie teraz kompletnie niedostępne i być może nigdy nie będzie. aczkolwiek cień nadziei zawsze jest. Odpowiedz Link
dzikoozka Re: if I could turn back time.. 26.06.06, 12:17 Pszczołą tego sie nigdy nie wie wcześniej i nie rób sobie wyrzutów. Odpowiedz Link
nihiru off topik 26.06.06, 11:35 jak to się dzieje że dzieci to jest coś, co wszyscy chcą mieć - tylko trochę później. A potem auto rewers - wszyscy żałują że nie mieli wcześniej) Odpowiedz Link
raduch Re: off topik 26.06.06, 11:45 nihiru napisała: > jak to się dzieje że dzieci to jest coś, co wszyscy chcą mieć - tylko trochę > później. A tak to się dzieje chociażby, że trochę za stary jestem żeby za tym moim pędziwiatrem ganiać. I trochę on topic, sorry że tak przyziemnie. Gdyby się czas cofnął, nie mielibyście zielonego pojęcia, że życzenia się spełniły. Odpowiedz Link
nihiru Re: off topik 26.06.06, 11:48 co więcej - jest ryzyko że powtórzylibyśmy te same błędy. jedynym ratunkiem jest turn back time, ale żeby została nam wiedza o tym co się działo przed turn back Odpowiedz Link
alpepe Re: off topik 26.06.06, 12:11 o nie, ja niekonwencjonalnie straciłam fizyczne dziewictwo w wieku 16 lat i się cieszę, że nie było to w czasie "pierwszego razu". Odpowiedz Link
raduch Re: off topik 26.06.06, 12:16 No i fajnie, nie wiem właściwie o co ludzie robią takie wielkie halo. Od samego dziewictwa o wiele bardziej interesujące jest opakowanie. Odpowiedz Link
aguszak Re: off topik 26.06.06, 13:11 A widzisz, ze mną to wcale tak nie było, bo ja chciałam mieć dziecko w wieku 25 lat i nie chciałam nic odwlekać, ale chcieć to wcale nie znaczy móc. Odpowiedz Link
dzikoozka Re: if I could turn back time.. 26.06.06, 12:16 poszłabym na inny kierunek studiów (prawo) nie pojechałabym pewnego razu do Warszawy. Odpowiedz Link
krambambulia Re: if I could turn back time.. 26.06.06, 12:23 1. Za nic bym sie nie zgodziła na wygłaszanie w LO na angielskim paniegiryków na cześć Kwaśniewskiego. 2. Zamiast roczulać sie nad sobą trasnęłabym drzwiami duuuuuuuużo wcześniej i zostawiła b.ch. 3. Bym wpuściła w piątek nad ranem Kazacha. Odpowiedz Link
nihiru Re: if I could turn back time.. 26.06.06, 12:37 no, to ostatnie to chyba da się jeszcze narobić? Odpowiedz Link
krambambulia Re: if I could turn back time.. 26.06.06, 12:46 Too late, juz odleciał do Ałma-aty ale wróci ))) Odpowiedz Link
nihiru Re: if I could turn back time.. 26.06.06, 12:47 no - to będzie okazja żeby dać się uwieść) Odpowiedz Link
krambambulia Re: if I could turn back time.. 26.06.06, 12:56 W czwartek uwodzę 17-latka )) ostatnio na imprezie dreptał za mną jak cień Odpowiedz Link
krambambulia Re: if I could turn back time.. 26.06.06, 16:22 No w klubie - a to Hybrydy, a to Club'70 ))) ciągle za mną łazi i nagle wyrasta spod ziemi przy barze: "Czy pani zechce cos wypić?" Odpowiedz Link
reniatoja zdajecie sobie sprawe 26.06.06, 12:45 ze gdyby byla taka mozliwosc i mozna by w swojej przeszlosci zmienic chocby jeden istotny element, tylko jeden, to zycie kazdego z nas moglowy wygladac zupelnie inaczej? To jest niesamowite. Jeden ruch w prawo, a nie w lewo np 17 lat temu i wszystko mogloby pojsc zupelnie inaczej, polowa naszego zycia wygladalaby jakos, nawet nie potrafimy wyobrazic sobie jak. Szkoda, ze nie mozna zrobic takiej wizualizacji chociaz, zeby sie przekonac, czy byloby lepiej czy gorzej. Odpowiedz Link
alpepe Re: zdajecie sobie sprawe 26.06.06, 12:51 ja sobię zdaję z tego sprawę, dlatego tylko nawrzucanie paru chamom nic nie zmieniłoby w moim życiu, ale by mi ulżyło. Odpowiedz Link
nihiru Re: zdajecie sobie sprawe 26.06.06, 12:55 a niekoniecznie w literaturze s-f kwestia podróży w czasie, pętli czasowych itd jest dość dokładnie opisana. Przykładowo Asimov w jednej książce wysnuł teorię, że skutki zmian w przeszłości można porównać do fal powstających po wrzuceniu kamienia do wody - na początku są duże a potem coraz bardziej maleją. Tak samo w syuacji, gdybyś wróciła w przeszłość i coś zmieniła - na początku skutki będą znaczące, ale z czasem będą malały - i historia wróci na stare tory. to tylko jeden z pomysłów) ------------------------------------ Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba! Odpowiedz Link
hultaj78 Re: zdajecie sobie sprawe 26.06.06, 13:23 Mówisz o cyklu Fundacja? Tylko że tam chodziło o historie całych społeczeństw i długie wieki, na przestrzeni których sprawy by wracały na swoje miejsce. W przypadku życia jednej osoby bardziej prawdopodobny byłby scenariusz z "Powrotu do przyszłości" Roberta Zemeckisa z Michaelem J. Foxem w roli głównej - doprowadzasz do tego że Twoi rodzice się nie poznają i po prostu znikasz. Odpowiedz Link
nihiru Re: zdajecie sobie sprawe 26.06.06, 13:30 nie, nie mówię o fundacji, tylko o takiej dość krótkiej książeczce - "koniec przyszłości" chyba brzmiał tytuł. bardzo interesująca. ale Twoja uwaga jest jak najbardziej słuszna - ta hipoteza dotyczy raczej historii świata niż historii jednego człowieka ------------------------------------ Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba! Odpowiedz Link
hatige Re: if I could turn back time.. 26.06.06, 13:02 1. darowalabym sobie pewnä znajomosc 2. wiecej czasu spedzalabym z babciä Odpowiedz Link